Találatok a következő kifejezésre: A mellbimbóm viszket, (69 db)

Mi lehet? A menszeszem 2-án jött meg de a melleim úgyanolyan érzékenyek a mellbimbóm viszket és megis van barnulva és nagyobb is a mellbimbó udvar!

A hasam ha alul megnyomkodom ugyanúgy kemény és puffadok!Volt már valaki így és babás volt?

Legjobb válasz: És biztosan meg van rendesen a mensid?

És biztosan meg van rendesen a mensid?
teszteltél már??????
A kérdező hozzászólása: Ugyanúgy igen de világosabb és tényleg az a fura hogy nem görcsölök meg amikor kis dolog után megtörlöm magam folyásos a vér!!!!
A kérdező hozzászólása: Menszesz elõtt - lett!!!
ha van már elõtejed, azzal kenegesd.
Ami nagyon jó, ha zuhanyzás után még kicsit nedvesen olivaolajat maszirozol bele.
Babaolaj
Én már 6 hetes koromtól minden este zuhanyzás után babaolajjal kenegetem, így szép puha marad a bõr. 18hkm


Mit jelent az, hogy a mellbimbóm viszket?

Olyan mintha csiklandoznák :D vagy vlm ilyesmi XDD ....A válaszokért elore is koszii !! :P

Legjobb válasz: Talán nõ a melled.

Talán nõ a melled.
Ha megvakargatod és azután is viszket, akkor kérdezz meg egy orvost! Fragen Sie Ihren Artzt oder Apotheker!
A kérdező hozzászólása: Koszii az eddigi váaszokat :)
Vagy nõ, vagy száraz a bõr rajta- Kendd be testápolóva/hidratálóval. Hány éves vagy?
A viszketõ mellbimbó északi széllel közeledõ esõt jelez.

Lehet-e még? Tegnap megjött a menszeszem elég gyengén ma már erősebbde az a fura hogy nem görcsölök! A mellbimbóm viszket érzékeny.

Terhességi tüneteim voltak gondoltam ha elmarad csinálok egy tesztet hétf?n!De ezek szerint már nem lehet baba ugye ha megjött?

Legjobb válasz: Ugyanebben a cipõben járok, még a napok is stimmelnek. Szerintem így már nem. Bár sokat írták, hogy a terhesség elsõ pár hónapjában mensiztek.

Ugyanebben a cipõben járok, még a napok is stimmelnek. Szerintem így már nem. Bár sokat írták, hogy a terhesség elsõ pár hónapjában mensiztek.
Elõzõnek gratulálok! Én is hasonló helyzetben vagyok, csak én mértem a hõmet reggelente 36, 3körül volt, de csaak csipogásig mértem digitálissal, viszont állítólag 5 percig kellett volna mérnem. Most mértem és 5 percig 37, 2 lett. Nem tudom lehetek-e babás?
szia nekem is így volt és képzeld nekem ugyanolyan erõsen de kevesebb napot meg volt és most mégis egézséges babát várok textelj olyan 10 nap mulva és az már tuti lex sok szerencsét

Befelé forduló mellbimbóval, elég ha viszek a kórházba egy kézi mellszívót? Csak a mellbimbó miatt, nem fejés végett?

Szerintetek ki fog annyitól "cuppanni" ?? :D Nem kell hozzá valami erősebb cucc?

Legjobb válasz: Bimbókiemelõt vigyél, nem sokra mész a mellszívóval. Nem cuppantja ki. :D

Bimbókiemelõt vigyél, nem sokra mész a mellszívóval. Nem cuppantja ki. :D
Az én mellbimbóm is ilyen "játékos", ahogyan folgalmaztál kedves Kérdezõ! Nekem sikeresen ment a szoptatás, ahogy közeledett a szájával a gyeremekem, egybõl "kiugrott" a bimbóm, nem volt ilyen gondom szerencsére. Ha amit tanácsoltak, kiemeleõt, csak pár száz forint, szerintem érdemes megvenni, maximum nem fog kelleni mégse, mert szerencsés leszel mint én, és akkor még sem több ezer forintot költöttél ilyesmire!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, hát ezt én se tudom elõre sajnos... talán annyival jobb a helyzetem, hogy néha ha olyanja van kijön magától is... de alapesetben befele fordul... gondolom, ha ösztönzöm rá, hogy kiforduljon akkor ki fog jönni, mert mondom õ ilyen játékos fajta... :D talán engedi majd, hogy szopizzon a babám
Nekem is befelé forduló a bimbóm. A kisfiamnak 4 hónapos koráig rendszeresen fejtem a tejet, mert nem tudott szopni. Nem lett kiálló a bimbóm azóta sem.De a tejem már el is apadt. 6, 5 hós baba anyukája
A kérdező hozzászólása: Ilyet néztem, hogy lehet kéne venni, így meg biztos, hogy veszek :D Tényleg köszönöm!
Az a kagylószerû, amit belinkeltem emlékeim szerint pár 100 Ft (4-500?), és a keletkezõ vákuum miatt emeli ki a bimbót.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm :D Ez most nagyon sokat segített!
A kérdező hozzászólása: Jah hogy ilyen is létezik? :D én azt hittem, hogy ez csak arra jó, hogy felfogja a csöpögõ tejet :D
A kérdező hozzászólása: Néztem ezeket a bimbókiemelõket, de nagyon drágák, ahhoz képest, hogy egy kis kupak, meg egy fecskendõ az egész... ezért is kérdezem..
Én bimbókiemelõt használtam. Jó volt, mert ráadásul a csepegõ tejet is felfogta :-) Nem kellett túl sokáig használni, mert "úgy maradt" a mellbimbóm egy idõ után. Ilyenem volt: https://www.google.hu/search?q=bimb%C3%B3kiemel%C5%91&hl=hu&..
A kérdező hozzászólása: Hát ezt a tejfelfogó kiemelõt biztosan megveszem és már viszem a kórházba is, aztán ha nem menne véletlen ezzel se akkor veszek majd valami mást, de elsõnek hátha megy ezzel is! Nagyon köszönöm :D és így talán van remény, hogy néha kikandikál :D

Lehet annak valami jelentősége, hogy elég sűrűn viszket a mellbimbóm?

Lehet,hogy hülyeséget kérdezek,de lehet,hogy nem? Másnak is szokott? Mintha megcsípte volna valami. 28/L

Legjobb válasz: Nevetni fogtok, de ha nekem viszket akkor 100%, hogy esni fog az esõ.És ez 10 éve így van.Nem vicceltem, komolyan mondom mindig bejön.

Nevetni fogtok, de ha nekem viszket akkor 100%, hogy esni fog az esõ.És ez 10 éve így van.Nem vicceltem, komolyan mondom mindig bejön.
szia! nekem is szokott, egy pillanatra bepánikolok ilyenkor, aztán rájövök, hogy 14 éves korom óta, vagyis 11 éve :D van ez így, úgyhogy tuti nincs baj :D csak nagyon kellemetlen, de szerintem semmi oka nincs :D ne aggódj :D
Nem lehet h a melltartó irritálja? Próbálj ki egy puha pamut melltartót is.
ebben lehet valami, mert pl szombaton nekem is nagyon viszketett és utána esett az esõ :D mostantól figyelni fogom :D
Esõt, frontot, meleget évek óta egy héttel elõtte megérzek. A viszketésnek meg sok oka lehet. Van akinél allergia okozza. Mûszál, por, gyapjú...

Viszket a mellbimbóm. Ez normális?

20 hetes vagyok és ha hozzáérek, akkor vakarnom kell...Találkozott még valaki ilyesmivel?

Legjobb válasz: Hát nekem van hogy egyfolytában viszket, meg tudok örülni tõle, volt hogy sebesre vakartam magam! :S egy 16 hetes kismama

Hát nekem van hogy egyfolytában viszket, meg tudok örülni tõle, volt hogy sebesre vakartam magam! :S egy 16 hetes kismama
õõõõ...nem tudom :) ) de nekem is sokat szokott :) ) 23 ht km
A kérdező hozzászólása: Az elsõ terhességemmel nem viszketett...azért furcsa most... De jó, hogy írtatok, így legalább tudom, hogy másnál is elõfordul, tehát kb normális... Amúgy nem látszik semmi rajta, csak viszket... Az elsõ terhességemkor mondta a nagymamám, hogy edzem meg a mellbimbóm egy törülközõvel szoptatásra. Egy kicsit elhanyagoltam, amit meg is bántam a kisfiam születése után... Most legalább megedzõdik majd..:)
Hát nekem nem konkrétan a mellbimbóm, hanem az egész mellem viszket. Az elsõ babámnál semmi ilyen nem volt, de már észrevettem, hogy a második terhességem szinte mindenben különbözik az elsõtõl. Egy egyforma van bennük, hogy problémamentesek, szerencsére :-) 20 hkm
Sziasztok! A dm-ben lehet kapni Babylove mama terhességi csíkok elleni olajat, amit hasra, fenékre, combra, mellre lehet masszírozni és nemcsak a csíkok ellen jó, hanem nekem teljesen elmúlt tõle ez a mellviszketés, és megnyugodott tõle a bõr ott ahol már agyonvakartam, szóval csak ajánlani tudom! Jó babavárást!

Végig viszketett a mellem egy kicsit, gondolom a bőr a növekedés miatt, de kb. 1 hónapja nagyon viszket. Csak a mellbimbóm. Ez mindenkinél így van?

Már nem merem nagyon vakarászni,de elég elviselhetetlen.ez természetes, vagy lehet velem valami?

Legjobb válasz: Ez természetes! Vegyél mellbimbó védõ krémet és azzal kend be.

Ez természetes! Vegyél mellbimbó védõ krémet és azzal kend be.
Szia! Természetes! Nekem is nagyon viszket, fõleg miután leveszem a melltartót, pedig az sem kényelmetlen. Kenegesd sokszor, hogy ne feszüljön! Üdv: 32 hetes kismama
Babaolaj! Vizes bõrre kend rá, nekem fantasztikus érzés volt, egy hét vakarás után. :)
Én 29 hetes vagyok, és elég régóta küzdök ezzel a problémával.A melleim már a terhesség elejétõl kezdve hatalmasra nõttek, egy ideig betudtam ennek a viszketést.Aztán kicsit késõbb elviselhetetlenné vált.Próbáltam kenni dm es kerémmel amit a védõnõ javasolt, nem segített semmit.Aztán próbáltam kamillás hintõport, több márkás testápolót, sõt canesten krémmel is kentem, mikor már elviselhetetlen volt.Aztán mutattam a nõdokinak is, amikor a mellem alatt már ki is pattogott.Õ azt mondta próbáljam meg azt hogy ne hordjak melltartót.Elég cikis dolog, de nekem ez bevállt, pedig már azt hittem ebbõl nincs kiút.Még éjjel is felkeltem vakarózni, sõt egy anyajegyet is sikerült elvakarnom a mellemen.De mikor elmult, visszavettem ismét a melltartót, és kezdõdött volna az egész elõröl..Ugyhogy azóta nem hordok melltartót:)
Nekem is viszket az elejétõl kezdve. Mostanában viszont már nem csak a bimbóm, hanem körülötte is. Fõleg este és éjszaka. Fürdés utáni babaolaj és kamillás testápoló nekem segít. Boldog babavárást! 16 hetes kismama

A mellbimbóm nagyon száraz és viszket, sokat alszom. Most először nem volt ovulációs fájdalmam csak nyák. A mellem viszont mensis előtt egy héttel min. szokott fájni. Most nem fáj. Mi lehet az oka?

29én [nem] várom a mensist,tudom korai de még is .MIT GONDOLTOK?

Legjobb válasz: Szerintem ez nem jele a terhességnek, a száraz mellbimbót inkább krémezd, az hogy nem fáj, nem jel, csak egy tünet.

Szerintem ez nem jele a terhességnek, a száraz mellbimbót inkább krémezd, az hogy nem fáj, nem jel, csak egy tünet.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!