Találatok a következő kifejezésre: A mellbimbóm nőtt, mit (2 db)

A mellbimbóm befelé nőtt, mit lehet tenni ellene, és mitől van ez?

Legjobb válasz: Majd ha a kisbabádat szoptatod akkor lesz jelentõsége.Bimbókiemelõt kell majd használnod.De ha most esztétikai okok miatt zavar,próbáld meg többször kihúzni mellszívó készülékkel,hátha egyszercsak feladja.

Majd ha a kisbabádat szoptatod akkor lesz jelentõsége.Bimbókiemelõt kell majd használnod.De ha most esztétikai okok miatt zavar, próbáld meg többször kihúzni mellszívó készülékkel, hátha egyszercsak feladja.
A kérdező hozzászólása: Amúgy 85\c a mellméretem.
Ja, és néhány hónap alatt használ. A google-ban keress rá, ott meg tudod nézni, hol lehet beszerezni.
Szia! A bimbókiemelõt gyógyászati segédeszköz boltban, vagy olyan helyen keresd, ahol kismamáknak való eszközöket tartanak. Ennek használatát pont a késõbbi szoptatási problémák elkerülésére ajánlják.Esetleg nagyobb gyógyszertárban is megkérdezheted.
A kérdező hozzászólása: Ja, és kb mennyi idõ mire lesz látszata?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm.És hol lehet beszerezni a bimbó kiemelõt??
Szia! A befelé forduló mellbimbóra megoldás lehet a bimbókiemelõ. Már csak azért is, hogy késõbb a szoptatásnál ne legyen gond.Azzal hogy lóg, ne törõdj!Nekem gyakorlatilag nincs is, mégis elfogadott mindenki, a pasik se fordítottak nekem hátat soha.Ha valaki szeret, annak így vagy jó!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!
Értelek, és együttérzek veled, de tudjad, hogy nincs miért szégyellned magad. Az egyik ember ilyen, a másik olyan. A szomszéd közértben van egy pénztárosnõ, akinek borzasztó csúnya az arcbõre, valami betegség miatt, de mégis mindig vidáman beszélget a vevõkkel és mosolyog. Õ kénytelen volt megtanulni együttélni ezzel. Rajta nemcsak az látja, aki elõtt leveszi a melltartóját, hanem mindenki, és esélye sincs eltakarni, és mindenkinek ez az elsõ benyomása róla. Ha neki sikerült, akkor neked is fog, hiszen te sokkal könnyebb helyzetben vagy, mert a mellbimbó formája csak a nudista strandon lehet elsõ benyomás, egyébként már van valamilyen kapcsolatod azzal, aki elõtt leveszed. Még akkor is, ha csak egy nõvér a a rendelõben. És te nem vagy beteg vagy sérült, te egy egészséges nõ vagy, csak ilyen a cicid. Fel a fejjel!
A kérdező hozzászólása: Már felnõtt vagyok 23 éves, és nagyon szégyenlem magam ha le kell vetkõznöm.De plasztikára nincs pénzem.
Semmit, ilyen vagy és kész. Felnõttkorban lehet plasztikáztatni, de egyébként teljesen mûködõképes, és még csak nem is vagy egyedül vele.
Szia! Teljesen megértelek. Ez csak addig lesz probléma, míg meg nem találod azt a férfit, aki igazán szeret, és nem érdekli, hogy hogy áll a cicid. Az én melleim 12 évesen kezdtek nõni, általános iskola végére már jóval nagyobb volt mint a többieknek, és persze, mivel gyorsan nõttek, már akkor lógni kezdtek. A mellbimbóim is befelé növõk, de ez egyáltalán nem akadályozott eddig még semmiben. VAn egy 11 hónapos lányom, aki eddig szopizott és az elsõ pillanattól ment neki , attól, hogy nem volt kinn a mellbimbóm, ügyesen beszívta, és a cicim is tudja a dolgot. Most a második babámat várom és mégjobban lógnak a cicijeim, hiszen nõttek is, de ettõl függetlenül boldog vagyok a párommal. (Méretem most 85 D)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!