Találatok a következő kifejezésre: A mellbimbóimon vannak (83 db)

Nem baj, mindenkinek olyan. :)
A kérdező hozzászólása: Csak eddig nem voltak ott
Ezek a kiemelkedések /10-12 apró nyílás/ a tejszállító csatornákhoz kapcsolódnak. Minden nõnek van, ne aggódj.

Kislanyom bal cicikejen van egy feher-mintha pattanas lenne, pont, ahol a mellbimboja van, aggodjak? Mi ez? Mit tegyek vele?

Legjobb válasz: Szia.az én kislányomnak is volt.megmutattam a doki néninek azt mondta nem kell foglalkozni vele el fog múlni el is múlt.semmit ne tégy vele.ha esetleg legközelebb mentek azért mutasd meg neki biztos ami biztos.de ne nyúlj hozzá az a lényeg...remélem segítettem..

Szia.az én kislányomnak is volt.megmutattam a doki néninek azt mondta nem kell foglalkozni vele el fog múlni el is múlt.semmit ne tégy vele.ha esetleg legközelebb mentek azért mutasd meg neki biztos ami biztos.de ne nyúlj hozzá az a lényeg...remélem segítettem..
Az én kislányomnak is van, pont úgy, mint ahogy te írtad. Eddig nem is izgatott, de azért majd rákérdezek, hogy mi ez, de szerintem semmi komoly.
engem ezzel a doki elküldött a sebészetre, ahol gõzkötést tettek rá, bekenték valamilyen krémmel és kb 2 nap alatt elmúlt neki. Aztán mgé egyszer elõjött, gondoltam, hogy nem fogok megint egy napot erre szánni, rátettem ragtapaszt és alá valamelyik bõrnyugtató krémét és úgy is elmúlt. Szerintem kötés nélkül is elmúlna, remélem már nem tudom meg, mert azóta nem jött elõ többször :D

A kutyámnak a mellbimbója körül fekete szőr van! Ez normális?

Képet nem tudok felrakni, de egy 30kg-s, 11 hónapos golden retriever szuka.

Legjobb válasz: Minden kutyának szõrös a mellbimbója körül, csupasz mellkasa csak az embernek van.

Minden kutyának szõrös a mellbimbója körül, csupasz mellkasa csak az embernek van.
A kérdező hozzászólása: Kihagytam, hogy fekete
nem hagytad ki. de normális.
A kérdező hozzászólása: ok. köszi
És akkor most mi van? Epillálni szeretnéd?
A kérdező hozzászólása: Nem, csak azt hittem, vmi baj. Meg ha azt szerettem volna, mi közöd hozzá?
Tán baj ha megkérdezte?

Mit jelent az, ha a lánynak meg van keményedve a mellbimbója? Felizgult?

Legjobb válasz: Fázik, vagy felizgult a mellbimbója. A kettõ egyszerre is lehet, pedig a kettõ nem ugyanaz.

Fázik, vagy felizgult a mellbimbója. A kettõ egyszerre is lehet, pedig a kettõ nem ugyanaz.
fázik/kirázta a hideg/felizgult... de a pasikat felizgatja :D
Nekem a legritkább az, amikor azért keményedi meg a mellbimbóm, mert fel vagyok izgulva... tapasztalatom szernt nem az elsõ "tünetek" között van ez a mellbimbó megkeményedés. Legalábbis nálam. Sokkal elõbb leszek nedves, mint hogy a mellbimbóm megkeményedne... amúgy az lehet ahogy írták elõttem attól, hogy fázik, vagy akár attól is, hogy a ruha hosszabb ideig ért hozzá(mert gondolom akkor nem volt rajta melltartó, ha láttad).
az azt jelenti h készen áll a sexre:D
Fázik :)
vagy felizgult, vagy mellrákos
Nekem csak akkor szokott ha fázik :)

Szerdán kellett volna, hogy megjöjjön, de nem jött meg. A mellbimbóim érzékenyek, esténként hányingerem van. Lehetek terhes?

Vagy csak azért nem jött meg, mert decemberbe abbahagytam a fogamzásgátló szedését? A párommal együtt voltunk minden olyan napon, amikor sikerülhetett a baba. Mikor tesztelhetek?

Legjobb válasz: Szia neked be van feszülve a melled?Most nekem is ez van!!Esténként hányingerem van de nekem 2 hete múlt el !!!! Szerintem tesztelj!!!!

Szia neked be van feszülve a melled?Most nekem is ez van!!Esténként hányingerem van de nekem 2 hete múlt el !!!! Szerintem tesztelj!!!!
A kérdező hozzászólása: Én is sajnálom kedves 5. válaszoló :-( Ne keseredj el, sikerülni fog a baba!!! Velem még nincsen semmi különös, mert elhatároztam, hogy ha a hétvégén sem jön meg, akkor hétfõn fogom megcsinálni a tesztet! Szóval holnap minden kiderül! Szorítsatok!!!! Majd megírom az eredményt! Gratulálok 4. válaszoló :-)
5.vagyok. Sajna ma nekem megjött.:( Úgy rendesen.
4. vagyok:) Szerintem holnap vagy holnapután csinálj még egy tesztet. Hátha tegnap még nem volt elég hcg a szervezetedben, és csak azért volt nega. Vagy esetleg késõbb fogant, mint ahogy számolod. Nálam nincs semmi "elszínezõdés" (kopp-kopp-kopp), pedig félóránként rohanok ellenõrizni, mert mindig azt érzem, hogy na most megjött... De aztán ha van is folyás, az fehér és krémes. Remélem, így is marad:) Majd írd meg, hogy mi lett!
utolsó elõtti vagyok. Nem szokott ilyen lenni, ha megjön fáj a hasam, és ált. reggel, pisiléskor megjön, egybõl vér. Hanem mikor múlik el, már 5-6. nap, ezt ahhoz tudnám inkább hasonlítani. A bugyimon nem is nagyon látszik, inkább csak ha megtörlöm. Bocsánat hogy így leírom. Már most 2 nap után nagyon reménykedek a babában, ez a 8. hónap hogy próbáljuk. És a mensim inkább hamarabb mint késõbb szokott jönni.
4. vagyok, aki szintén szerdára nem várta:) Én eléggé érzem a pocimat szinte folyamatosan... Olyan mensis, izomláz-szerû érzés. Nekem viszont a mellem nem fáj, aggódok is egy kicsit emiatt, mert nekem már volt egy terhességem õsszel, akkor a mensi kimaradásának napjától bõdületes mellfájásom volt. De sajnos az a baba nem maradt velünk:( A barnázás nem tudom, hogy mitõl lehet, nekem nem volt. Mensi elõtt amúgy szokott neked lenni? Szerintem pár nap múlva tesztelj újra, ha az +, irány a doki:) JA, ez az utolsó válaszolónak szólt!:) Okés, majd megírom a fejleményt! Remélem+++++!:) Drukk mindenkinek:)
Sziasztok! Én ugyanígy vagyok, szerdára nem vártam, nem is jött, de mensi érzés, mellfeszülés már hétfõ óta nagyon. Mára csökkent a hasfájás, de halvány barnás a váladék. az baj? tegnap reggeli tesztem nega volt. Reménykedhetek? nektek volt ilyen?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, aranyosak vagytok :-) Majd te is írd meg az eredményt, kedves utolsó válaszoló. Ha a hétvégén sem jön meg, akkor én hétfõn tesztelek. Várom válaszod.
Szia! Szerintem tesztelj nyugodtan! Állítólag közvetlenül a fogi gátló abbahagyása után könnyebben lehet teherbe esni, mint pl fél évvel késõbb. Amúgy én is szerdára nem vártam és nem is jött:) Tegnap már megvettem a teszteket, de csak holnap fogom megcsinálni. "Megjön érzésem" van nekem is, meg olyan izomláz szerû érzés van szinte folyamatosan az alhasamban. Drukkolok neked is!:) Majd írd meg az eredményt!
Szerintem is csinálhatsz egy tesztet , de ha negativ nem elkeseredni hanem 3 nap mulva ujabb teszt!!
Szerintem is csinálj holnap egy tesztet! A fogamzásgátló is bezavarhat, de én inkább babára tippelek!
4. vagyok. Sajnálom kedves 5. válaszoló:( Jön egy új hónap új lehetõségekkel! Remélem, hogy mihamarabb összejön a bébike! Nekem szebb reggelem volt, 2 pozitív tesztem lett. :) De most megkezdõdött a para, ugyanis az elsõ babánkat a 7. héten elvesztettük és eléggé izgulok, hogy most minden rendben legyen. Kérdezõ, Veled mi újság? Majd írj ha lesz fejlemény!
Gratulálok! Mi is bíztunk a + jelben, de nem az lett. helyette egész nap szenvedtem, és még most is. De megyünk dokihoz, elhatároztuk, már kértünk is idõpontot. Kellemes babavárást!
Kedves kérdezõ! Mi újság a teszttel? 5. vagyok.
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Sajnos a tesztem negatív lett :-(
igen
nem csak a lányoknak :$
Igen :)
Ha hideg van, az relatív. Ha fázik, akkor igen.
Sõt, még a fiúknak is és nem csak a mellbimbónk...
Képzeld, még a fiúknak is :O

A barátomnak 2 pár mellbimbója van. Az mi? !

Múltkor felhúztam a pólóját, és a mellbimbója alatt, van 1 pár másik mellbimbó. Mármint, az nem az, de teljesen annak néz ki, és elsőre azt hittem, hogy az a mellbimbója. Megkérdeztem, hogy az miaz, azt mondta nem tudja, de az apukájának is van.

Legjobb válasz: mutáns

mutáns
Ne ijedj meg, ilyen elõfordul, orvos vagyok tudom. Fiúknál is elõfordulhat. Az állat korból maradt meg és néha az embereken is megjelenik a több mellbimbó. A jellegzetessége, hogy fõként a "tejmirigy vonalon nõnek ki- mindkét oldalon lehetséges. Ez nem betegség, ez csak genetika egyfajta hajlam. Operációval le lehet szedetni. Orvosnak azért mutassátok meg, nem árt ha Õ is látja.
A kérdező hozzászólása: Az karrier. A barátom mutáns. :DD Köszi. Már kezdtem megijedni, hogy kutya. Amúgy gondolom látta már neki orvos. Az lenne csak a durvább, ha nekem lenne több cicim a kelleténél.
Heh! Jól nézné ki! De az nem úgy mûködne minta normálisak. Tehát nem lenne komplett cici. Csak a bimbó látszana. Ha zavar titeket a barátod +bimbije le lehet vetetni.
Emlékmás :D
A kérdező hozzászólása: Az valami film?
Igen, van benne egy csaj akinek 3 melle van...
A kérdező hozzászólása: Az komoly.

A farkasembereknek hány mellbimbójuk van?

Legjobb válasz: 6 mert a farkasnak is annyi van.

6 mert a farkasnak is annyi van.
Annyi van mint amennyi válasz volt a kérdésnél az elõtt hogy írtam volna.
Mindjárt megszámolom.
Egy sincs ! Ugyanis Kenter Dr .Tibor Farkasológus természetraj tanár , biomérnök , vegyészmérnök , építész mérnök , villamos mérnök , Fogorvos , Belgyógyász , Sebész , Kardiológus szakember akirõl azt állítják hogy mindössze már csak hónapokra van attól hogy felfedezze az AIDS Ellenszerét Megálapította hogy a génálományok keresztezõdésekor a mell bimbaja H Fekvenciájú izotópra reagál , ebbõl következik hogy a farkasembernek nincsen bimbaja !
2 hisz félig ember.
csak kettõ van aki mást mondd hazudik, egyszer megöltem eggyet és megnéztem
Hát a farkasnak hat az embernek 2 vagyis ha ezeket összemixeljük négy.
Ha összemixeljük akkor nem 8?

Mitol van ez, 6 hónapo babának mitol lehet duzzadt a mellbimbója?

Kislányom 6 hónapos, és ma vettem észre, hogy mindkét mellbimbójában egy pici duzzanat van, ilyen kis gob. Azt tudom, hogy szuletésnél az anyai hormontól lehet ilyen, vagy akár még tej is, de most is errol lehet szó? Másnak is volt ilyen esetleg?

Legjobb válasz: Igen,az én lányomnak is van/volt,igaz õ 4 hónapos. Nekem azt mondta a doktornõ,hogy az anyai hormonoktól van és ne aggódjak elmúlik.Így is lett,pár nap alatt eltûnt. Szerintem neked sem kell emiatt aggódnod! :)

Igen, az én lányomnak is van/volt, igaz õ 4 hónapos. Nekem azt mondta a doktornõ, hogy az anyai hormonoktól van és ne aggódjak elmúlik.Így is lett, pár nap alatt eltûnt. Szerintem neked sem kell emiatt aggódnod! :)
Ez attól van hogy még benne vannak az anyai hormonok. Nyugi most már lassan el fog tenni kb még 1 hónap. Nálunk is volt!
Én azon akadtam ki mikor a dokinõ azt mondta, lehet hogy a hüvelybõl kis vér távozik és a mellbimbóból tej szivároghat!!Azt hittem lepadlózom , és ekkor volt a lánykám 2 hetes!!
nekünk egy naposan volt egy kis vérzés a hüvelyébõl..azt hittem vmi gond van..de a kórházban mondták, h ez normális :-))

Fel van izgulva a barátnőm ha nem kemény a mellbimbója?

Az lenne a kérdésem, hogy a barátnőm attól még kellőképpen fellehet izgulva ha nem folyamatosan kemény a mellbimbói?! Köszönöm

Legjobb válasz: Elõjáték és már fel is van biztos izgulva =) Üdvözlettel Legly

Elõjáték és már fel is van biztos izgulva =) Üdvözlettel Legly
igen. az állandó merev mellbimbó nem kötelezõ velejárója a beindultságnak.
Hát! Biztos ami biztos alapon, cicázzál még egy kicsit a lánnyal. Abból baj nem lehet, de ha elkapkodod akkor nem biztos, hogy élvezni fogja. F.
Hát én egy perc alatt be merevítem a mellbimbómat . Anélük hogy izgalomba jönnék.Szóval nálam ez nem jelenti azt hogy felvagyok izgulva.Ha alul nedves vagyok az már igen azt jelenti :D
Az utolsó mondta a tutit :) De nyugodtan teszteld le magadon a dolgot! Nyálazd meg a bimbódat, lehelj rá és amikor kemény lesz, nézd meg áll-e a dákód? Na?
Ne a mellbimbót nézegesd, hanem hogy mennyire nedves.Minél nedvesebb, annál izgatottabb, de ne parázz ha ez nem az elsõ öt percben következik be van amikor idõ kell hozzá.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!