Találatok a következő kifejezésre: A mellbimbó apró fehér pöttyök mitől (3 db)

Normális, hogy 5 hetesen a mellbimbomon apro fehér pöttyök lettek? Nem korai? Meg enyhén barnás folyásom is van. Mitöl lehet? Lehet attol, hogy állandoan fájdogal a hasam.

Legjobb válasz: Szia! Ha barnás folyásod is van, esetleg görcsölsz is, nõgyógyászodat hívd fel mindenképpen. Több terhességnél elõfordul az elsõ 12 hétben vérezgetés (mert a barna folyás is vér, csak régebbi vér, elszínezõdik, mire a hüvelybõl kiér) , azonban ahogy mondják, a vérezgetés nem "normális" terhesség alatt, lehet ártalmatlan dolog, de lehet fenyegetõ vetélés jele is. Nem kell megijedni, van akinél pár nap alatt el is múlik, de orvosnak érdemes mindenképpen szólni. Lehet, hogy hormonális ingadozás van, arra pedig tudnak adni gyógyszert, ami segíthet, meg is mentheti a babát. Én semmiképpen nem ijednék meg egyenlõre, de azért még ma rákérdeznék orvosomra.

Szia! Ha barnás folyásod is van, esetleg görcsölsz is, nõgyógyászodat hívd fel mindenképpen. Több terhességnél elõfordul az elsõ 12 hétben vérezgetés (mert a barna folyás is vér, csak régebbi vér, elszínezõdik, mire a hüvelybõl kiér) , azonban ahogy mondják, a vérezgetés nem "normális" terhesség alatt, lehet ártalmatlan dolog, de lehet fenyegetõ vetélés jele is. Nem kell megijedni, van akinél pár nap alatt el is múlik, de orvosnak érdemes mindenképpen szólni. Lehet, hogy hormonális ingadozás van, arra pedig tudnak adni gyógyszert, ami segíthet, meg is mentheti a babát. Én semmiképpen nem ijednék meg egyenlõre, de azért még ma rákérdeznék orvosomra.
Szia Az orvosodat minden kép keresd meg.Ha folyamatosan fáj a hasad az se jó ha csak ritkán fáj feszülget és olyan érzésed van mintha mindjárt megjönne az nem baj hisz a méhed nõl. De állandó hasfájás és barnás folyás rossz elõjel lehet fõleg ha húzod az idõt és nem keres fel egy orvost

A mellbimbó körüli apró fehér pöttyök mitől lehetnek felduzzadva? Jelezhet esetleg terhességet? Vagy mitől lehet?

Legjobb válasz: Szia!Nem írtad mikor kell megjönnie és hogy hányadik napban jársz...ezért nehéz lesz!!De igen lehetséges!A terhesség egyik jele ponnt ez!

Szia!Nem írtad mikor kell megjönnie és hogy hányadik napban jársz...ezért nehéz lesz!!De igen lehetséges!A terhesség egyik jele ponnt ez!
Nálam meg pont fordítva volt. Nem megduzzadtak, hanem összementek. :(((
Ha az idõzítés is azt igazolja, hogy terhes lehetsz, akkor a tejmirigyek megduzzadása normális, hiszen elkezdenek lassan dolgozni. Ez egy normális tünet, remélem be is jön, amit remélsz!

Mitől lehetnek apró kis fehér pöttyök a mellbimbóm körül?

most vettem észre fürdésnél.3hónapja fog.gátlót szedek de most nem érzem,h.megfog jönni pedig pár nap van csak vissza

Legjobb válasz: Lehet attól is. Majd a legközelebbi mesi elõtt is figyeld meg. Azt, hogy még mitõl lehet sajnos nem tudom.

Lehet attól is. Majd a legközelebbi mesi elõtt is figyeld meg. Azt, hogy még mitõl lehet sajnos nem tudom.
Ha viszket is, akkor gombásodás.
Hogy lehetne már valakinek gombás a melle??:D Az azért durva lenne:D
A kérdező hozzászólása: nem viszket, hanem néha zsibbad és ég.És most egyáltalán nem kivánok édeset.Mensi elött mindig habzsoltam.Most almát ettem.
Annak aki azt kérdi hogy lehet gombás a melle: ugyan úgy mint a lába, keze , bármilyen bõrrel fedett testrésze. De a gombák sokszor a belekre és egyéb helyekre is rátelepedhetnek. Arról, ha valamirõl még nem hallottál, nem jelenti azt, hogy nincs.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!