Találatok a következő kifejezésre: A mellbimbó apró fehér pöttyök (6 db)

Normális, hogy 5 hetesen a mellbimbomon apro fehér pöttyök lettek? Nem korai? Meg enyhén barnás folyásom is van. Mitöl lehet? Lehet attol, hogy állandoan fájdogal a hasam.

Legjobb válasz: Szia! Ha barnás folyásod is van, esetleg görcsölsz is, nõgyógyászodat hívd fel mindenképpen. Több terhességnél elõfordul az elsõ 12 hétben vérezgetés (mert a barna folyás is vér, csak régebbi vér, elszínezõdik, mire a hüvelybõl kiér) , azonban ahogy mondják, a vérezgetés nem "normális" terhesség alatt, lehet ártalmatlan dolog, de lehet fenyegetõ vetélés jele is. Nem kell megijedni, van akinél pár nap alatt el is múlik, de orvosnak érdemes mindenképpen szólni. Lehet, hogy hormonális ingadozás van, arra pedig tudnak adni gyógyszert, ami segíthet, meg is mentheti a babát. Én semmiképpen nem ijednék meg egyenlõre, de azért még ma rákérdeznék orvosomra.

Szia! Ha barnás folyásod is van, esetleg görcsölsz is, nõgyógyászodat hívd fel mindenképpen. Több terhességnél elõfordul az elsõ 12 hétben vérezgetés (mert a barna folyás is vér, csak régebbi vér, elszínezõdik, mire a hüvelybõl kiér) , azonban ahogy mondják, a vérezgetés nem "normális" terhesség alatt, lehet ártalmatlan dolog, de lehet fenyegetõ vetélés jele is. Nem kell megijedni, van akinél pár nap alatt el is múlik, de orvosnak érdemes mindenképpen szólni. Lehet, hogy hormonális ingadozás van, arra pedig tudnak adni gyógyszert, ami segíthet, meg is mentheti a babát. Én semmiképpen nem ijednék meg egyenlõre, de azért még ma rákérdeznék orvosomra.
Szia Az orvosodat minden kép keresd meg.Ha folyamatosan fáj a hasad az se jó ha csak ritkán fáj feszülget és olyan érzésed van mintha mindjárt megjönne az nem baj hisz a méhed nõl. De állandó hasfájás és barnás folyás rossz elõjel lehet fõleg ha húzod az idõt és nem keres fel egy orvost

Apro feher pottyok a mellbimbo korul. Mit jelentenek?

ciklusom 19.napjan vagyok , es ma lettem ilyen apro kis feher pottyok a mellbimbom korul , parommal jokor ( pont ) tuszorepedeskor voltunk egyutt ...remenykedhetek ??

Legjobb válasz: Ha 2 napja,akkor tünetnek semmiképp ne tulajdonítsd,hisz 7-10 nap kell még minimum,hogy tüneted lehetne.Amúgy hallottam olyat,akinek ez baba jel volt,csak nem ilyen korán.Azért drukkolok!

Ha 2 napja, akkor tünetnek semmiképp ne tulajdonítsd, hisz 7-10 nap kell még minimum, hogy tüneted lehetne.Amúgy hallottam olyat, akinek ez baba jel volt, csak nem ilyen korán.Azért drukkolok!
Szia nekem a mellbimbóm körül jöttek ki kis dudorok de nem fehérek és csak az udvaron de csak a plusz tesztek utánn.Megkérdeztem minden állapotos nõnek van ilyen. 7 hetes pocis,
Mikor volt a tüszõrepedésed?
A kérdező hozzászólása: 2 napja a 17.napomon
szia sajna kétesélyes mert nekem mensi elött is kijönnek ezek a pöttyök!!:((
A kérdező hozzászólása: hat igen nekem is szoktak olyankor is
Szia nekem tinédzser korom óta vannak ilyen dudorok a mellbimbóm körül.


A mellbimbó körüli apró fehér pöttyök mitől lehetnek felduzzadva? Jelezhet esetleg terhességet? Vagy mitől lehet?

Legjobb válasz: Szia!Nem írtad mikor kell megjönnie és hogy hányadik napban jársz...ezért nehéz lesz!!De igen lehetséges!A terhesség egyik jele ponnt ez!

Szia!Nem írtad mikor kell megjönnie és hogy hányadik napban jársz...ezért nehéz lesz!!De igen lehetséges!A terhesség egyik jele ponnt ez!
Nálam meg pont fordítva volt. Nem megduzzadtak, hanem összementek. :(((
Ha az idõzítés is azt igazolja, hogy terhes lehetsz, akkor a tejmirigyek megduzzadása normális, hiszen elkezdenek lassan dolgozni. Ez egy normális tünet, remélem be is jön, amit remélsz!

A mellbimbón több apró fehér pöttynek kell lennie, ha vki terhes?

Én "terhes gyanús vagyok", de tesztet csak pár nap múlva fogok csinálni. Nekem olyan a mellbimbóm, hogy a közepén van egy nagy fehérség, vagyis mintha z egész fehér lenne. Eléggé látszik, hiszen mellette az udavr sötét barna szín?. De van olyan, hogy napközben néha ez a feérség elmúlik. Ez most akkor jelenthet terhességet? El?tte nem nagyon volt ilyen.

Legjobb válasz: Fehérség a mellbinbón???Ráadásul kell?A terhességnél soha semmit nem kell....Ilyenrõl nem is hallottam,fõleg,h még a babához is köze legyen.Egész családomra jellemzõ a gyermekgazdagság,de senki sem említette még,és én sem vettem észre semmi ilyet.

Fehérség a mellbinbón???Ráadásul kell?A terhességnél soha semmit nem kell....Ilyenrõl nem is hallottam, fõleg, h még a babához is köze legyen.Egész családomra jellemzõ a gyermekgazdagság, de senki sem említette még, és én sem vettem észre semmi ilyet.
Javaslatom hogy nézz vissza a kérdésekben, válaszokban.Ez sem "kell", ahogy pl.peteéréskor sem "kell" váladékozni.A terhesség tünetei ezredszer leírva:Menzesz kimaradás, haspuffadtság, álmosság, ingerlékenység, mellfeszülés, hányinger, talán már 5.-6.héttõl mellbimbó sötétedés, szagérzékenység.Fehér pötty lehet, de nem kell.
Ez nagyon kevéske tünet, és nincs két egyforma terhesség sem, és ahogy írták elõtem , semmit sem kell.ill. semminek sem kell úgy lennie mindenkinél ahogy a nagykönyvben meg van írva.

Mitől lehetnek apró kis fehér pöttyök a mellbimbóm körül?

most vettem észre fürdésnél.3hónapja fog.gátlót szedek de most nem érzem,h.megfog jönni pedig pár nap van csak vissza

Legjobb válasz: Lehet attól is. Majd a legközelebbi mesi elõtt is figyeld meg. Azt, hogy még mitõl lehet sajnos nem tudom.

Lehet attól is. Majd a legközelebbi mesi elõtt is figyeld meg. Azt, hogy még mitõl lehet sajnos nem tudom.
Ha viszket is, akkor gombásodás.
Hogy lehetne már valakinek gombás a melle??:D Az azért durva lenne:D
A kérdező hozzászólása: nem viszket, hanem néha zsibbad és ég.És most egyáltalán nem kivánok édeset.Mensi elött mindig habzsoltam.Most almát ettem.
Annak aki azt kérdi hogy lehet gombás a melle: ugyan úgy mint a lába, keze , bármilyen bõrrel fedett testrésze. De a gombák sokszor a belekre és egyéb helyekre is rátelepedhetnek. Arról, ha valamirõl még nem hallottál, nem jelenti azt, hogy nincs.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!