Találatok a következő kifejezésre: A mellbimbó a fehér tejmirigyek (2 db)

A mellbimbó körül a fehér tejmirigyek mindenkinek látszanak, vagy csak annak aki terhes? Álterhesség alatt is szokott látszani?

Legjobb válasz: Én pár napja tudtam meg hogy terhes vagyok, a mellbimbó udvarán belül is vannak (de azok voltak is) mirigyek, viszont az udvar körül lett több tejmirigy. Fõleg az alsó részén. Egy kicsit szárazabb is lett a mellbimbóm és az udvara. 5 hetes kismama:)

Én pár napja tudtam meg hogy terhes vagyok, a mellbimbó udvarán belül is vannak (de azok voltak is) mirigyek, viszont az udvar körül lett több tejmirigy. Fõleg az alsó részén. Egy kicsit szárazabb is lett a mellbimbóm és az udvara. 5 hetes kismama:)
A tejmirigyek a cicidben vannak, nem a bimbóban. A bimbó felületén lévõ kis "dumócskák", szerintem lehetnek fehérek "alapállapotban" is, nem csak terhesség alatt. De kérdezd meg a dokidat, hogy mi lehet az oka.
Én nem vagyok terhes de nekem is látszanak. Én is szoktam álterhességet produkálni. És rájöttem azért szokott késni a mensim is.
Szerintem mutasd meg orvosnak, mert a tejmirigyek kívülrõl nem látszanak.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!