Találatok a következő kifejezésre: A mell lehet a (2136 db)

Zsiborog a mellem, lehet a terhesség első jele?

Fura egy kicsit a mellbimbóm környékén érzem h sajog és közben meg mintha néha zsibbadna a mellem. Terhesség jele?

Legjobb válasz: Lehetséges, ezt én is éreztem, mintha zsibbadna, meg viszketett..Nem sokára tesztelek, ha +, akkor esélyes vagy!!Drukkolok!!

Lehetséges, ezt én is éreztem, mintha zsibbadna, meg viszketett..Nem sokára tesztelek, ha +, akkor esélyes vagy!!Drukkolok!!
Igen lehet. Bár sokaknak a közelgõ mensit is ez jelzi. Viszont ha neked nem szokott, akkor ez jó jel! :)
Nekem sohasem zsibogott a mellem, csak a pozitiv teszt elõtt!:)

Fáj a mellem lehet a peteéréstöl?

Legjobb válasz: Szia! Jelenleg én is kismama vagyok,nekem az elsõ jele a mellfeszülés volt. Úgyhogy elképzelhetõnek tartom. egy 7 hetes kismama

Szia! Jelenleg én is kismama vagyok, nekem az elsõ jele a mellfeszülés volt. Úgyhogy elképzelhetõnek tartom. egy 7 hetes kismama
Igen :)
Lehet! Én három hónapja hagytam abba a fog.gátlót és mind a háromszor középidõben fájt mellem! Nekem fõleg a mellbimbóm válik érzékennyé! Úgyhogy hajrá! :)

Az rosszabb ha a sport miatt lett kisebb a mellem mint a fogyás miatt? Úgy értem, Ha fogyás miatt akkor vissza lehet hízni a mellekre, na de mi van ha a sporttól lett kisebb?

Konditerembe jártam pár hónapig.Súlyzóztam főleg , de volt hogy ugráltam is,sportmelltartóval mindig, tehát nem ereszkedett meg, de azt vettem észre hogy kisebb lett.Elvileg nem fogytam, legalábbis a mérleg szerint nem és én sem látom magamon csak a mellemen:S Vissza tudom szerezni a melleimet? Van akinek van ebben tapasztalata már?

Legjobb válasz: biztos hogy fogytál másként nem lenne kisebb. másik variáció hogy nem is lett kisebb csak te látod kisebbnek. vissza szerezni hízással lehet mivel hogy a nõi mell zsírszövetbõl van,csak mellre zsírosodni pedig nem lehetséges. azért vess rá még egy pillantást hogy tényleg kisebb lett e.

biztos hogy fogytál másként nem lenne kisebb. másik variáció hogy nem is lett kisebb csak te látod kisebbnek. vissza szerezni hízással lehet mivel hogy a nõi mell zsírszövetbõl van, csak mellre zsírosodni pedig nem lehetséges. azért vess rá még egy pillantást hogy tényleg kisebb lett e.
A kérdező hozzászólása: Hát megkérdeztem hogy szerinte akkor mikor úgy lefogytam akkor is kisebbek lettek e , azt mondta h akkor nem :D...Meg akkor én sem láttam változást.
Nem lehet hogy fekve nyomás miatt kicsit kiszélesedett? a nõknek is ugyan olyan mellizmuk van mint a férfiaknak ha kidolgozzák
ma 20:46 nem tudják kidolgozni kox nélkül mert nõk és nem férfiak.
A kérdező hozzászólása: Nem nyomtam fekve.:/
Akkor kicsit lefogytál
A kérdező hozzászólása: Hàt remèlem hogy tènyleg csak ennyi ès ha hìzok akkor visszaàll minden. Köszönöm a vàlaszokat.
Ne nagyon hallgass rám csak 14 vagyok, de ahova én járok konditerembe, ott minden képen a nõknek olyan mellük van minta férfiaknak, de ahogy olvastam elõttem szólótól, az a kox miatt van, de mivel nem koxolsz nem is tudsz belõle izmot építeni...sõt! Nem is nyomtál fekve, tehát a melleidet nem is terhelted, sem azon részeit...szerintem kicsit lefogytál az edzés miatt :D
nem is rossz egy 14 évestõl. szép válasz!
vagy csak nem mondta barátod.
A kérdező hozzászólása: Igen ezzel tisztában vagyok , de nekem volt már olyanhogy diétáztam és nagyon lefogytam (jó nem olyan nagyon csak 2-4 kg-t) de akkor a mellem nem lett kisebb...
A kérdező hozzászólása: Hát barátom is azt mondta hogy kisebb lett, meg nincs akkora dekoltázsom pólóban , sõt kilátszik a a melltartó szegélye, ami eddig nem látszott ki. És az elvileg azér van mert a kisebb mellett nem tudja ugy feltolni push up..:S Igen, akkor az lesz...Most hízókurára fogok magam , utána meg ugy járok kondizni hogy semmi, futás meg ugrálókötelezés stb...
sporttól nem lett kisebb a melled.. azért lett kisebb, mert nem pótoltál vissza elég tápanyagot, így elkezdett csökkenni a zsírod. ezt fogyásnak hívják.
A kérdező hozzászólása: De akkor miért nem látom magamon hogy fogytam volna ? Egyébként is rengeteget eszek azért nem gondoltam hogy fogytam :S (köszi a válaszokat)
"Hát barátom is azt mondta hogy kisebb lett, " barátod látja helyetted is.
A kérdező hozzászólása: Ezt most nem egészen értettem.
látod, ezt én sem. arról van a téma, hogy kisebb lett a melled, de közben te nem látod hogy fogytál. pedig mégis errõl beszélünk O_o
A kérdező hozzászólása: hát igen.Ezek szerint tényleg fogytam.Csak fura ez nekem. Csak nemtudom, azt hittem hogy magának a sportnak van köze ehhez, nem a fogyásnak.Persze a kettõ fedi egymást, csak mondom...nem látom hogy fogytam volna.
mert amilyen "szerencsések" vagytok, elõször a melleteken látszik meg ha fogytok. bár ez valójában genetika kérdése, és egyénenként eltér.
A kérdező hozzászólása: Köszi :) hàt igen ilyen komolyan azért nem vettem az edzèst.meg direkt figyeltem arra h a testzsírom ne csökkenjen, de ùgytünik nem sikerült :)

Lehet belõle gond ha a mell és a bicepsz nap egy napon van?

Pl nem fogom bírni rendesen csinálni a gyakorlatokat

Legjobb válasz: Nem baj. De mell mellé általában tricepszet szokás rakni, mert mellgyakorlatok nagyrészénél tricepsz is használatba van. De ettõl függetlenül mehet a mell + bicepsz is ha neked az jobb.

Nem baj. De mell mellé általában tricepszet szokás rakni, mert mellgyakorlatok nagyrészénél tricepsz is használatba van. De ettõl függetlenül mehet a mell + bicepsz is ha neked az jobb.
Kinek mi jön be. Van, aki jobban szereti, ha elõmelegedik a másodjára edzett izom, mások inkább pihenten bombázzák le azt.

Körülbelül nyár eleje óta hatalmasra nőttek a melleim, de a derekam eléggé vékony maradt, és most egyre jobban fáj már a hátam. Milyen testgyakorlatokkal lehet rajta segíteni? Olyat írjatok, ha lehet, amit suli után nyugodtan lehet végezni.

Legjobb válasz: Szia! A derekadnak nem is kell változnia, a mell súlya a gerincet terheli. Ahhoz, hogy ne kezdj el görbén járni, nem árt, ha edzed a hátizmokat, és mélyizmokat, valamint a mell ereszkedése ellen a mellizmokat. Jó módszer lehet az úszás, ha van rá lehetõséged. De ha inkább otthon maradnál, az interneten több helyen találsz gerincet mozgató tornát, linkelek is egy párat: http://www.hazipatika.com/topics/gerinc/torna/gerinc http://www.50plusz.hu/praktikak/mozgassor/gerinctorna/1 Kitartás!

Szia! A derekadnak nem is kell változnia, a mell súlya a gerincet terheli. Ahhoz, hogy ne kezdj el görbén járni, nem árt, ha edzed a hátizmokat, és mélyizmokat, valamint a mell ereszkedése ellen a mellizmokat. Jó módszer lehet az úszás, ha van rá lehetõséged. De ha inkább otthon maradnál, az interneten több helyen találsz gerincet mozgató tornát, linkelek is egy párat: http://www.hazipatika.com/topics/gerinc/torna/gerinc http://www.50plusz.hu/praktikak/mozgassor/gerinctorna/1 Kitartás!

Tini korom óta aszimmetrikusak a melleim. Lehet-e valamit tenni műtét nélkül, hogy ne legyen ilyen feltűnő?

Tini korom óta aszimmetrikusak a melleim. A bal mellem szemmel láthatóan nagyobb és a formája is más. A második gyermekem születése óta ez a különbség még látványosabb lett. Lehet-e valamit tenni m?tét nélkül, hogy ne legyen ilyen felt?n?? Nem bánnám, ha kisebbnek látszanának. Utálom, hogy hatalmasak.

Legjobb válasz: Szia!Minden nõnek asszimetrikus a melle:)De komolyan!Csak valakinek nem látszik annyira.Egyébként nekem is a bal mellem nagyobb és ha jobban nézik nálam is lehet látni, de engem nem zavar:)Szerintem téged se zavarjon.És ha megnyugtat a férfiak ugyanígy vannak a heréjükkel:)Valamelyik mindig nagyobb...nézd csak meg a férjeden:) Ha pedig nagyon nagyon zavar, akkor sztem kérd ki az orvosod véleményét, de sztem mûtét nélkül ezen nem nagyon lehet változtatni.

Szia!Minden nõnek asszimetrikus a melle:) De komolyan!Csak valakinek nem látszik annyira.Egyébként nekem is a bal mellem nagyobb és ha jobban nézik nálam is lehet látni, de engem nem zavar:) Szerintem téged se zavarjon.És ha megnyugtat a férfiak ugyanígy vannak a heréjükkel:) Valamelyik mindig nagyobb...nézd csak meg a férjeden:) Ha pedig nagyon nagyon zavar, akkor sztem kérd ki az orvosod véleményét, de sztem mûtét nélkül ezen nem nagyon lehet változtatni.
esetleg mellizom erõsitõ gyakorlatokkal de ez nem biztos

3 napja volt peteérésem. És ma elkezdett feszülni a mellem. Lehet attol mert már megtermékenyültem és a hormonok dolgoznak?

nekem ilyen nemszokott lenni csak menzi napján hogy feszülnek a melleim.Most viszont igen!Még beágyazodás nemtörtént meg,és tudom hogy korai ez az érzés csak reménykedem abban hátha lehet ilyen mert azis eszembe jutott hogy dolgoznak a hormonok .

Legjobb válasz: Ne éld bele magad szerintem, nekem is volt ilyen. PÉ után pár nappal már majd leszakadtak a melleim, úgy megnõttek, hogy a légy elcsúszott volna rajtuk, anyira feszültek. Tisztára beleéltem magam, mondván, hogy sose szokott ilyen lenni. Aztán persze megjött. Abban a hónapban, mikor terhes lettem, egyáltalán nem feszült a mellem, még a mensi elõtt se, ahogy szokott, csak pár nappal a kimaradás után kezdte el. Már 11 hetesek vagyunk, de még most sem feszül annyira a mellem, mint abban a becsapós hónapban...

Ne éld bele magad szerintem, nekem is volt ilyen. PÉ után pár nappal már majd leszakadtak a melleim, úgy megnõttek, hogy a légy elcsúszott volna rajtuk, anyira feszültek. Tisztára beleéltem magam, mondván, hogy sose szokott ilyen lenni. Aztán persze megjött. Abban a hónapban, mikor terhes lettem, egyáltalán nem feszült a mellem, még a mensi elõtt se, ahogy szokott, csak pár nappal a kimaradás után kezdte el. Már 11 hetesek vagyunk, de még most sem feszül annyira a mellem, mint abban a becsapós hónapban...

Nagyon szégyenlem a melleim! Az a baj, h nagyon nagy a kettő közt a méretkülönbség. Akkora, h még melltartóval sem lehet teljesen eltűntetni. Am 14 éves vok. Mit lehet ez ellen tenni?

Legjobb válasz: A mellek nem egyformán nõlnek.Nekem is elõször az egyik nagyobb volt a másiknál.Késõbb egyformák lesznek.Most még fejlõdik a melled ugyhogy ezzel szerintem még nem kell foglalkoznod.

A mellek nem egyformán nõlnek.Nekem is elõször az egyik nagyobb volt a másiknál.Késõbb egyformák lesznek.Most még fejlõdik a melled ugyhogy ezzel szerintem még nem kell foglalkoznod.
14 éves vagy, tehát még növésben vannak. Ha késõbb se lesznek egyformák, az sem gond, mivel nem nõnek egyformán. Enyémek se egyformák. :P
A kérdező hozzászólása: Igen csak az a baj, h engem nagyon zavar. Ráadásul már többen is beszóltak érte annyira látszik :-S
próbáldmeg a melltartót kitömni amelyik kissebb amelyik nagyobb abbol az oldalbol meg vedd ki a tömést. egyépként meg ne vegyél fel olyan ruhát amibül kilátszik egy kicsi is a melledböl és próbálj meg nem testhezsimuló felsõt hordani ha ez se válik be próbáld ki a sportmelltartot mert az kissebiti a melled mm ránzésre kissebb lesz ha ez se jó kérdez meg egy fehérnemüboltba az eladót amikor csak ketten vagytok hogy milyen melltartót ajánl. bárén olyat láttam az egyik kirakatba hogy olyan mint a szilikon csak eleve bör szine van és a melled és a melltertó közé kell tenni semmi mûtét meg ilyesmi nem kell olyan mintha egy melltartó lenne csak szilikon vagy olyasmi és picit növeli a mell méretét. de csa a kissebre tedd rá.
Szia! Én 18 vagyok, és nekem is ugyan ez a helyzet. Még a tükörben is. Szerintem egy ideig ne tegyél vele semmit. 21 éves korodig nõ, ha utánna is... akkor ha lehet mûtéttel megoldható. De 14 évesen még ne aggódj.

Fiúk! Mennyire számit nektek a mell mérete? A kis mell zavaró lehet egy párkapcsolatban?

Legjobb válasz: engem nem zavar. lehet a kicsit is szép, formás

A kicsi és közepes mell, sokkal szebb, mint a szilikonnal kitömött "lufik"!
engem nem zavar. lehet a kicsit is szép, formás
embere válogatja, kine mi jön be. Nálam pl. inkább csak felsõ határ van, alsó nincs.
inkább legyen formás és a testalkatához illõ!!:D
én a vékony, kis mellû lányokat szeretem, úgyhogy nem gond
imádom a kis mellûeket :D nálam legfõképp az ilyen lányok dominálnak :D
Figyelj azért alapból látszik mekkora a mell nagyjából. Ha nem tetszene a fiúnak akkor jönne össze a lánnyal akinek kicsi a melle.
Csak ne olyan legyen mint a nagy alföld.
Háát tényleg mindenkinek más jön be, annyira nekem nem számít, de azért ne csak 2 méh-csípés legyen. Lehet kicsi és játékos, lehet nagyobb, mondjuk a 2 medicillabda méretû már kissé nagy szerintem:D
gondolom neked kicsi a melled
Ha jó a feneke egy csajnak akkor nem érdekel mekkora a melle.
hát nekem nem az a nagyon nagy de nagy:D és barátom szerint nõies és van mit fogni :D..18/L
nem igazán érdekel ha szeretem az illetõt akkor biztos hogy nem hagynám el ilyen miatt...nem a mell az elsõ amit nézzek...:::D
Kis mell sokkal szebb...
Nem gáz. Sõt a túl nagy engem jobban zavar. Most is kismellû lány tetszik.
Nekem mindegy. A külsõség nyilván számít kicsit(nem gond, ha nem olyan szép az arca, de adjon magára, járjon fodrászhoz, ne magának vagdossa otthon macis papírvágó ollóval a haját, legyen ápolt a keze, nyilván fürödjön minden nap, ne zabáljon össze mindent és járjon valamit sportolni, divatos cuccokban járjon, ne egy mackó-felsõje és egy farmerje legyen, és azért dobjon fel magára sminket, hogyha megy valahová). Nem is gondoljátok, egy átlagos, vagy csúnyácska lányból milyen szép csajt lehet varázsolni! És a külsõség mellett fontos az is, hogy tudjon szeretni, emellett intelligens legyen, õszinte stbstb

Fogamzásgátló mellett is fájhat a mell, lehet hasszurka stb?

Ha vki szed fogamzásgátlót,amikor még NEM terhes érez mensis görcsöket ugyanígy meg fájhat a melle mensi el?tt?Meg lehet ilyen hasszurka?Vagy mivel a tabi mellett nincs rendes peteérés ez kizárt?És ha van mellfájás meg stb tabi mellett,akkor lehet h tabi mellett esett teherbe az illet? és azért érzi,ha korábban nem érezte?

Legjobb válasz: Szia! Amiket kérdeztél, rám mind igazak:) Hasszúrás, néha erõsen néha gyengén, a mellem majd le szakad,érzékeny, sõt még nõtt is.:) Viszont én még csak most fogom befejezni életem elsõ levelét a fogamzásgátlóból.(még van 2szem) Mellfájást soha nem éreztem ilyen intenzíven,sõt nekem egyáltalán nem fájt még a mellem. Ráadásul a derekam is fáj, szédülök,barna folyás..Neked? (am. én várom a babát:)

Szia! Amiket kérdeztél, rám mind igazak:) Hasszúrás, néha erõsen néha gyengén, a mellem majd le szakad, érzékeny, sõt még nõtt is.:) Viszont én még csak most fogom befejezni életem elsõ levelét a fogamzásgátlóból.(még van 2szem) Mellfájást soha nem éreztem ilyen intenzíven, sõt nekem egyáltalán nem fájt még a mellem. Ráadásul a derekam is fáj, szédülök, barna folyás..Neked? (am. én várom a babát:)
A kérdező hozzászólása: szia!több, mint egy éve tettem fel a kérdést, már egyáltalán nem aktuális, de azért köszi, hogy válaszoltál:)
Jujj, bocsi a dátumot nem néztem! Köszi:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!