Találatok a következő kifejezésre: A melegtől pöttyöket mivel kezeljem (2 db)

A melegtől kialakult pöttyöket mivel kezeljem?

Lányom 4 hónapos és elég hurkás :) A hurkáit fürdés el?tt beolajozom, utána pedig hint?porozom. Mégis a hajlatai tele vannak kiütésekkel.

Legjobb válasz: Nekünk is kipattogzik,de én azt verttem észre hogy csak a puder segit,8 hetesek vagyunk

Nekünk is kipattogzik, de én azt verttem észre hogy csak a puder segit, 8 hetesek vagyunk
Nekem a doki azt mondta, hogy a legjobb az a hintõpor amit kiírtak a köldökére... én is ezt alkalmazom és várom a hatását.
A kisfiamnak az arcocskája volt nagyon pöttyös és pattis. Avval az alkohollal és hintõporral kezeltem párszor amit a köldökére kepott és maradéktalanul elmúlt minden róla.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Az alkoholos-hexa...hintõporos kombinációt kipróbálom, de akkor a fürdés elõtti olajozást hagyjam el???
ne olajozz, felesleges, én az ujszülöttes növér barátnömtöl tanulta, se olaj, se hpor, mert ezekkel rontjuk el a bõrét, és nekem bevált, én soha nem használtam egyiket sem, és az ujszülött osztályon sem használják!!!

Piros kis pöttyök pár napja a vállon? Mivel kezeljem? Lehet hogy a melegtől jöttek ki?

Legjobb válasz: Valszínû a melegtõl igen. Ne kezeld semmivel hamar elmúlik.

Valszínû a melegtõl igen. Ne kezeld semmivel hamar elmúlik.
Semmivel se kezeld ezek a pöttyök a melegtõl jönnek ahogy izzad. Majd elmúlik. Sajnos most ez normális amilyen hõguta van. :( Az én lányomon is vannak ilyenek 4, 5 hónapos.
Szia! Az én kisfiamon minden évben kijön, de ha nem hintõporozom, akkor eldurvul. Ha teheted, akkor ne adj rá felsõruhát!
A kérdező hozzászólása: tegnap még épp hogy látszott, de mára meg már azért elég erõsen kijött szegényen. Gondoltam gyakrabban fürdetem, nehogy az izzadság még jobban kicsípje, de semmi változás.
Melegkiütés. Sajna a babánknál gyakran kijön, van akin kevésbé, van akin durván. Mindkét fiam az utóbbiba tartozik, még a fejük is kipattogzott a hajuk alatt. :( Nem sok mindent lehet tenni, dokinéni azt tanácsolta napközben is zuhanyoztassam le tiszta vízzel (fürdetõ nélkül), meg írt ki mentolos hintõport (recept nélkül is kb. 250 Ft). Így sem javul gyorsabban, de a kicsim jobban érzi magát.
Nekem is kijöttek ebben a melegben, gondolom, majd csak elmúlnak.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!