Találatok a következő kifejezésre: A meleg miért vonulnak fel (2 db)

A meleg felvonuláson miért vonulnak fel a melegek?

Legjobb válasz: és mit kapok érte ha megdobálom õket paradicsommal vagy esetleg kutyapiszokkal?...a paradicsom drágaXD minek vonulnak oké hogy homók de énse vonulok hogy hé hetero vagyok...

Szerintem nagyon hülyék hogy felvonulnak.. ezzel mégjobban megutáltatják magukat a primitív emberekkel.. de úgytünik még nem jöttek rá..
A kérdező hozzászólása: és mit kapok érte ha megdobálom õket paradicsommal vagy esetleg kutyapiszokkal?...a paradicsom drágaXD minek vonulnak oké hogy homók de énse vonulok hogy hé hetero vagyok...
Szerintem a heterók többségének semmi baja a homokosokkal, amíg a négy fal között csinálják. A felvonulással szerintem az a baj, hogy visszataszító. Igenis visszataszító, hogy rózsaszínû tangában riszálja magát a kamionon valaki, akirõl azt sem tudni, hogy fiú-e, vagy lány. És mellesleg megjegyzem, hogy ugyanúgy elitélném azt is, ha a heterók rendeznének ilyen provokatív felvonulásokat. Vajon miért van az, hogy szexfilmeket csak éjszakára lehet mûsorra tûzni, stb? A gyerekeinek védjük már meg olyan dolgoktól, amiket még nem tudnak feldolgozni? Akár hetero, akár homokos ügyrõl van szó. Szóval undorító, ami a felvonuláson folyik, és ez nem a szabad véleménynyilvánításról szól, meg arról, hogy értsük meg õket. Egyszerûen élvezik, hogy provokatívak. Persze tisztelet a kivételnek, akiket azért sajnálok, mert ugyanabba a skatulyába kerülnek, mint a magamutogatós homoszexuálisok. Ha a felvonuláson normálisan felöltözve, nem egymást tapizva, smárolva vonulnának végig, akkor elhinném, hogy a felvonulások célja az, amit próbálnak elhitetni velünk.
Akkor a Budapest Parádén miért nem jelennek meg ellentüntetõk. Erkölcsileg kb. a melegfelvonulás színvonalát éri el, mégsem dobálják meg õket semmivel sem.
Az utolsó elõtti hozzászóló voltam, és az utolsó hozzászóló megjegyzéséhez fûzöm hozzá, hogy igaza van, a Budapest Parádé is legalább olyan ízléstelen, mint a melegfelvonulás. Nem tudom, hogy miért nem dobálják meg õket, de én a melegfelvonuláson történt dobálózással sem értek egyet. Nem hiszem, hogy ezt így kellene megoldani.
Elmondanám, hogy ez politikai provokáció volt a hatalom részérõl, akik felhasználják a buzikat. Már a buzik sem akartak felvonulni, a legtöbb el sem ment, se az SZDSZ erõltette, támogatta õket. Ez egy SZDSZ provokáció volt, és a melegek EGYÁLTALÁN NEM ÉRTETTEK EGYET VELE! A felvonulók jó ha 1/3 -a volt ratyi, a többi símán provokátor és zsidó SZDSZ -es. Szeretném felhívni a birka heterók figyelmét például erre az IGAZI homokszexuális oldalra, http://gaybears.blog.hu/ ahol már jó elõre elhatárolódtak a melegek az egész provokációtól, merv volt annyi eszük, hogy belássák: nem helyes amid a zsidók csinálnak ebben az országban.
Ez nem a provokáció kérdése. Ha a buzik 1/3-a meg se jelent akkor a többinek miért kellett??? Egyszerûen nem értem, hogy egy olyan dolgot ami az õ személyes magánügyük miért kell az egész országgal közölni??? És ha már az örökbefogadásról van szó nem tudom szegény gyerek hogy nõne fel. Pontosan ki lenne az anyja és ki az apja.???
Itt is meg szeretném köszönni azoknak az embereknek a hozzászólásait, akik kulturáltan és reális látásmóddal írnak. A melegek azért vonulnak az utcára, mert a társadalmi intoleranciára, és a hátrányos megkülönböztetésre szeretnék felhívni a figyelmet. Ha ezek a felvonulások nem lennének, nem jutnánk 5-rõl a 6-ra. Pl. két meleg nem házasodhatna össze, vagy nem lenne regisztrált partnerkapcsolati viszony. Meleg létemre én sem értek egyett a színes diszkóval az utcán , de az is elgondolkodtató hogy pl. Németországban több 100.000(igen jól olvassátok) ember vonult végig, és egy darab paradicsom nem repült senki felé. Mi van nálunk. A tavaly elõtti években semmi sem volt. Megvolt, lezajlott. Tavaly(2007) már pár unatkozó kisnyugdíjas, tisztelet a kivételnek, kiment ordítozni, mert nem volt jobb dolga. Eljött 2008. Kövek, stb.(a legmegdöbbentõbb számomra a savas tojás terv volt) röpködtek, és 100 db ember nem tudott tenni egy kör sétát. Számomra hihetetlen, hogy lehet ennyire gyûlölni olyan embereket akiket nem is ismer az ember. Mi folyik itt? Csak rombolás (most is), amit nem a melegek csináltak, csak a felvonulásuk egy jó ürügy volt erre. A rendõri biztosítás költsége 250 millió forint volt, és ezt mi fizetjük ki. Most biztosan sokan gyûlölnek a kommentem miatt, de ezek tények. Én soha nem voltam ilyen rendezvényen és nem is leszek. Az egyház támogatása sem kell ahhoz hogy valakit szeressek. De az gáz hogyha egy hetero 3 naponta vált látványosan partnereket, akkor mindenki csak legyint, ellenben ha a magamfajta próbál egy normális kapcsolatot létesíteni az már botrányos.
Ja és kedves pedofilozós barátom nem ártana tisztában lenned a fogalmakkal. A míg nem erõszakolok meg senkit, nem teszem tönkre egy ember lelkét, addig kikérem magamnak ezta pedofilozást mert a kettõ totál nem egyforma. Ez ugyanolyan egyenrangú kapcsolat mint a heteroknál és kész. Itt nincs sértett, nincs áldozat. Sajnálom, ha így gondolod, egy kis olvasás senkinek sem árt. Nézz utánna, mirõl alkotsz véleményt.
Rengeteg dologban igazatok van. Sajnos ez már tényleg átmegy magamutogatásba és provokációba, ami miatt csak nõ az ellenszenv a melegekkel szemben. Szerintem mindkét "oldalnak" engednie kellene. A melegek ne puccparádézzanak, én sem teszem, és megvagyok nélküle. Vonuljanak normális ruhában végig, és tényleg azzal a céllal, amiért ezek a felvonulások elindultak. A másik oldal meg, ha nem érdekli a dolog, maradjon otthon. Ne idegesítse magát fel azzal hogy kimegy egy olyan rendezvényre amit utál. Nincs értelme.
A kérdező hozzászólása: oké.vonuljanak a ratyik.szabad véleménnyilvánítás stb.akkor a skinhedek is vonulhatnak félmeztelenül horogkereszttel a mellkasukon négereket pórázon vezetve?amíg nem verekednek nincsbaj ugyebár?következõnek már pornófelvonulás lesz?érdekelne ahogy kakiszex megy az utcán.biztos izgi lenne
szerintem az lénye h õket is elfogadják neke amugy emmi bajom nincs velük sõt szeretem
véleményem szerint az a célja az ilyen felvonulásoknak, hogy a mesterlövészek gyakoroljanak
azért mert retardált aprómajom mindegyik!
Az a különbség a buzi és a pedofil között, hogy az elsõ esetben két felnõtt, érett ember eldönti, hogy õk márpedig ágyba bújnak. A saját életük, a saját döntésük. A pedofília esetében pedig egy jogilag cselekvõképtelen, tehát saját életérõl dönteni képtelen személy az egyik fél. Éppen ezért ítélem el a pedofilokat és éppen ezért nincs semmi bajom a buzikkal. Sõt, azzal sem, ha meleg büszkeség menetet tartanak. Épp ez lenne a lényege a demokráciának, hogy mindenki kifejthesse a nézeteit.
Csak csendben jegyzem meg: A meleg, az a leves, vagy a füdõvíz! Aki a saját neméhez vonzódik az HOMOSZEXUÁLIS! És akkor még P.C. voltam!
A kérdező hozzászólása: no comment...amit irtál az teljesen igaz
Na ugy látom már irt egy homo.. te szerencsétlen. szerintem egyetlen normális ép eszû embernek sem tetszik, hogy a buzik járják a várost, buliznak, üvöltöznek, hergelik az embereket, homokos szexuális szokásaikat bemutatják stb! Ha valaki buzi akkor legyen buzi, de ez egy erõsen nagy túlzás, hogy õk vonulgassanak itt a városon keresztül ráadásul ilyen formában ahogyan azt teszik! Én egyáltalán nem fogom sajnálni azt a meleget, aki vonul, és meghajítják paradicsommal vagy ilyesmivel, mert szerintem meg is érdemli! Lehetne menni nekik meleg bárban meg mitomén hová, vannak nekik kijelölt helyek, akkor nem értem mért kell idegesíteni az embereket, mikor láthatóan nagy az ellenállás???? Felsõ soraimból gondolom kiderült hogy én nem fogok menni egyik oldalra sem, de amit a meleg "barátaink" tesznek azt elítélem és gusztustalannak tartom !!!
bocs, nem az elõttem hozzászólóra irtam. elõbb még volt egy hozzászolás amit egy homokos írt, de úgy látom törölték és mire megirtam a hozzászolásomat már másik van helyette :) szóval BOCSI :)
Elsõ válaszoló vagyok, lány és hetero, amúgy semmi gond:)
Ez a divat, azt kapják fel, aki más mint a többi normális ember! :( Paradicsom dobálás = én úgy tudom a szabad véleménnyilvánitáshoz tartozik így nem büntethetnek meg érte. Bár szerintem felesleges ...
miért ne? engem nem zavarnak. nem kötelezõ ott lenni, a dobálózással meg mit érsz el? semmit, azon kívül hogy mindenkivel tudatod hogy egy bunkó paraszt vagy.
Azért, hogy felhívják magukra a figyelmet. Mindig arról papolnak, hogy fogadjuk el õket is. Ezzel a parádézással, pont az ellenkezõjét érik el. Ott vannak a média minden formájában, ez a felvonulás már igazán nem hiányzik senkinek. Viszont sírhat a szájuk liberális buzi politikusoknak, hogy lám a szegény köcsögöket dobálják, szidják, a Dunába dobnák. Így harcolnak ki minél több jogot maguknak, meg pozitív diszkriminációt. Ha rajtam múlna, biztos, hogy nem házasodhatnának, meg gyereket sem fogadhatnának örökbe. De sajnos efelé tartunk. Mindenkinek több joga lesz lassan, mint a hetero fehér embernek. Köszönve a fene nagy liberalizmusnak. Egyszer majd talán eltörlik mind a negatív, mind a pozitív diszkriminációt, ha szerencsénk lesz.
Nem több jogot akarnak mint a heterok, hanem éppen annyit, mert ez nekik is járna.
A kérdező hozzászólása: ha nem kürtölnék világgá szerintem nem tudnánk hogy melegek és ugy kezelnénk õket mint normális ember...feltûnési viszketegség?...
pont az lenne a lényeg, hogy akkor is normális embernek kezeljék õket, ha tudják róluk...
Én javaslom, olvassátok el azt a kis cikket/blogot: http://nezo.blog.hu/2008/07/03/buzi_versus_cigany
Tegyük fel a következõket: Holnap a melegek vonulnak fel, holnapután a pedofilok. Akkor már másképp beszélne mindenki. Miért kezelnénk õket úgy, mint a normális embereket? Hiszen a homoszexualitás nem normális, mint ahogy a pedofília, a nekrofília sem az. Csak ugye a pedofíliát tiltja a törvény, ezért nem állnak ki a pedofilok parádézni. Nem akarnak több jogot, mint a heterók? Na persze. Engem kirúgnak a munkahelyemrõl, nem tehetek semmit. Kirúgnak egy köcsögöt, rögtön le szeretné perelni a gatyát is a munkaadójáról (már ahol megteheti), mondván azért rúgták ki, mert meleg.
Mert a felvonulásnak ez a lényege:) Komolyabbra fordítva a szót, feltehetõleg azért, hogy észrevegye mindenki, hogy õk is itt vannak és fogadják el õket.Bár erre az tudna jól válaszolni, aki részt vesz ezeken.

Miért kell ennyire védeni a melegeket? Õk is meg tudják védeni magukat. A heterókat ilyen elven miért nem védik? Miért nem vonulunk mi is fel, hogy megmutassuk heterók vagyunk?

Legjobb válasz: Szerintem azért mert a homoszexuálisokat, leszbikusokat stb. ítéli el a társadalom (persze most általánosítok), a heteroszexuálisakat nem, mert ugye ez a többség és ez az elfogadott.

Szerintem azért mert a homoszexuálisokat, leszbikusokat stb. ítéli el a társadalom (persze most általánosítok), a heteroszexuálisakat nem, mert ugye ez a többség és ez az elfogadott.
Én nem védem õket. Amúgy akik felvonulnak azokat a melegek is kinézik, és talán azért is vetik meg õket ennyire az emberek, mert látják azt a pár száz embert vonaglani a kocsikon. Ha õk nem lennének, akkor az embereket abszolút nem érdekelné hogy mit csinál xy a hálószobájában. Ennyi.
Nem értem, miért lenne az baj, ha valaki azt gondolja, hogy ez tök normális és természetes dolog? Általában a legfejlettebb, legmagasabb életszínvonalnak örvendõ nyugati országokban ez már régóta így van, és nem omlott össze tõle a társadalom, sõt, általában az ilyen országokban a legboldogabbak az emberek. Egyébként meg a heterókat azért nem védik, mert nem támadja õket senki heteróságuk miatt diszkriminatív törvényekkel. Felvonulni meg lehet heteróknak is nyugodtan, bár elég kimenni az utcára, hogy az egymás szájában (vagy épp nadrágjában) kotorászó heteró párokat láss, úgyhogy minden nap a heteró büszkeség napja.
Amúgy keress rá Kérdezõ, hogy ez kiknek az érdeke és mi a céljuk vele (a homoszexualitás elõtérbe helyezése és támogatása) és meg fogsz lepõdni. Érdemes olvasgatni róla hogy tiszta fejjel lásd hogy mi folyik körülöttünk.
Sajnos mert heterók vagyunk és ebben a világban minket próbálnak elnyomni a köcsögök(sokkal több joguk van nekik mert "kisebbség" többség lassan)de amúgy nem tudom miért nem megyünk ki...
Van alapja utolsó, nem is kevés sajnos... Így lehet legegyszerûbben kiírtani egy társadalmat, de sokan ezt nem látják vagy nem akarják észrevenni.
Ne aggódj, hamarosan már akkora szenzációnak fogunk számítani, mi heterók, hogy nem hogy felvonulunk majd, de kísérletezni fognak rajtunk, miért mûködünk ennyire abnormálisan, honnan eredhet ez a pszichés deffekt, hogy az ellenkezõ nemet preferáljuk...:P Tudom, ez túlzás. De van alapja.
Mivel a az elfogadott norma az a hetero, ráadásul rengeteg sok buta primitív ember van így sajnos védelemre szorulnak.
A kérdező hozzászólása: Az ég világon nem lenne velük semmi baj ha nem hirdetnék úton-útfélen, hogy õk bizony melegek és meg is mutatják.(Na meg ugye ha nem kellene a következõ generációknak úgy felnõni, hogy apa1 és apa2 a játszótéren ölelkezik míg a "kisfiuk/kislányuk" az én kislányommal/kisfiammal homokozik. Nem szeretném ha a gyerekeim ezt vennék természetesnek. A meleg szülõk akarva-akaratlanul de belenevelik a gyerekekbe, hogy ez tök jó és normális dolog és a gyerek ezt vinné tovább. Nem szeretnék olyan világban gyereket nevelni ahol mini-homokatonákat nevelnek.)
A kérdező hozzászólása: Ez a kérdés egyébként onnan jutott az eszembe, hogy nem is olyan rég kiírt valaki egy melegekkel kapcsolatos kérdést és rövidesen töröltették is. Szerintem ez kissé mókás:/..
A kérdező hozzászólása: Egyáltalán nem szorulnak védelemre csak nem kellene mások kifejezett viszolygása ellenére verniük a mellüket, hogy "mi melegek vagyunk! fogadd el, hogy a gyerekeidnek ezt kell látnia!".

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!