Találatok a következő kifejezésre: A meleg mennyi idő után (5 db)

Melegek! Mennyi idő után mutattátok be a párotokat a szüleiteknek? Mit szóltak?

Konkrét történetekre vagyok kiváncsi, hogy ki hogy mutatta be a párját, mit szóltak hozzá, milyen volt, hogy telt, azóta is együtt vagytok-e még, kinek az ötlete volt el?ször, stb :) Negatív kommenteket nem kérek, köszönöm. :)

Legjobb válasz: Elsõ: szerintem úgy értette, hogy "te h*lye b*zi" és hasonló kommentekre nem kíváncsi, nem arra, ha a szülõk negatívan reagáltak valamelyik válaszadó párjára :)

Elsõ: szerintem úgy értette, hogy "te h*lye b*zi" és hasonló kommentekre nem kíváncsi, nem arra, ha a szülõk negatívan reagáltak valamelyik válaszadó párjára :)
Nem mutattam be, mert azt mondták, hogy nem akarnak tudni róla, így megértettem, hogy nem tudnak elfogadni, ezért megszakítottam velük minden kapcsolatot.
Sima barátként lett bemutatva nála is, nálunk is. Akkor még nagyon az elején voltunk a kapcsolatnak és a ráismerésnek, utána 1-2 év után szép lassan be lettek avatva, többség jól fogadta teljesen. Azóta is (3 éve) együtt vagyunk boldogan. :) 22/F
Csak pozitívumokra vagy kíváncsi? Minek kérdezed, ha nem írhatja le mindenki a tapasztalatát?
A kérdező hozzászólása: Második: Pontosan így értettem. :)
Nem merem nekik elmondani azt se hogy meleg vok, nemhogy azt h aktiv szerelmi eletet elek

A meleg kiütés mennyi idő után tűnik el?

Kislányom 5 hónapos, mindig megnézem, hogy melege van-e, most nem volt nyírkos a tarkója, de teli volt piros pöttyökkel, ilyet még nem láttam rajta. Levetk?ztettem, csak rövid ujjú body van rajta több mint 1 órája, de még nem múlt el teljesen a kiütés? Mikor t?nik el? Vagy lehet, hogy nem is attól van?

Legjobb válasz: Szia. Nekünk másnapra szokott elmúlni.

Szia. Nekünk másnapra szokott elmúlni.
A kérdező hozzászólása: Köszi, megnyugodtam..., azt gondoltam, hogy elmúlik, ha nincs már melege.

Melegek? Hogyan ismerkedtetek meg a barátotokkal/párotokkal? Mennyi idõ után lett belõle valami?

Legjobb válasz: kocsmában odamentem hozzá beszélgetni. pár nap múlva felvettük facebookon a kapcsolatot és elhívtam randizni. harmadikon összejöttünk meg akkor már nálam is aludt. de nem szeretkeztünk.

kocsmában odamentem hozzá beszélgetni. pár nap múlva felvettük facebookon a kapcsolatot és elhívtam randizni. harmadikon összejöttünk meg akkor már nálam is aludt. de nem szeretkeztünk.
Mi társkeresõn találtuk meg egymást, utána két hétig beszélgettünk majdnem minden nap skypeon, de már egy hét után számot cseréltünk. Majd eljött az elsõ randi, szuperül sikerült :) , ezt követte a többi szintén olyan jó. Kb egy hónap után feküdtünk le igazán ;), az is fantasztikus volt :) Már lassan fél éve együtt vagyunk, a Szilvesztert is kettesben töltöttük!


Mivel a dokid tudja, hogy mekkora mûtéted volt, szerintem ezekkel a kérdésekkel hozzá fordulj!

Mennyi időt alszik egyhuzamban-az ebéd után -csak egyszer alvó babátok? Ebben a melegben még többet?

kisfiam másfél éves múlt,van,hogy 12-majdnem 4ig alszik.felkeltsem? lehet,hogy reggel kés?bb kelne,ha nem hagynám du-olyan nagyot aludni?

Legjobb válasz: 22 hónaposan egyszer alszunk. reggel 9 ig hagyom majd felkeltem. aztán 13 órakor lerakom és legkésõbb 4 kor felkeltem!

22 hónaposan egyszer alszunk. reggel 9 ig hagyom majd felkeltem. aztán 13 órakor lerakom és legkésõbb 4 kor felkeltem!
14 hós. 7 körül kel egykörül szundi kb három fél négyig, de van, hogy elõbb fekszik le délután és akkor is alszik eddig. Én úgy tapasztaltam, hogy ha délután felkeltem, akkor csak nyûglõdik estig és reggel semmivel nem kel késõbb, sõt általában korábban, na akkor katasztrófa az egész napunk. Igy hagyom had aludjon ameddig akar. Volt már olyan is, hogy fél egytõl fél ötig aludt és este is beájult ugyanúgy.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!