Találatok a következő kifejezésre: A meleg lehet, hogy a (247 db)

Mi lehet a bajuk? Lehet, hogy a meleg miatt viselkednek így?

40 literes akváriumban van 3 plattim és 2 guppim. Egész nap a vízfelszín közelében úszkálnak, mintha meg lennének kergülve. Szűrő, levegőztető megy, heti 30%-os vízcserét szoktam csinálni. Arra gondoltam, hogy talán az időjárás miatt viselkednek így, bár nem vagyok benne biztos, mert a víz 26 fokos.

Legjobb válasz: A guppy az a víz felsõ rétegeiben mozog azért a plattit meg nem tudom de 50l a minimum neki asszem!

A guppy az a víz felsõ rétegeiben mozog azért a plattit meg nem tudom de 50l a minimum neki asszem!
A kérdező hozzászólása: 54 literesben voltak eredetileg, csak hát eresztett az akvárium, így most ebbe kerültek át ideiglenesen. Eddig nem volt velük semmi probléma, csak ma voltak ilyen furcsák.
Nem tudom, de nekik elég a 24 fok is. Nem kell fûteni. Vagy a lámpa fûti?
A kérdező hozzászólása: Most nincs világítva rájuk. Akkor megpróbálom, hogy kikapcsolom a fûtõt, hátha csak ez a bajuk. Mindenesetre furcsa, mert eddig nem volt ilyen probléma.
Minél melegebb a víz, annál kevesebb benne az oldott oxigén, de ha közben a levegõztetõ nyomja a bubikat, akkor ez nem lehet probléma, azért nem tudok mit mondani igazán. Hát próbáld meg, talán lenyugszanak. Majd kiderül.
Az is lehet, hogy csak megszokták a nagyobb akváriumot, és most mérgelõdnek. Kitudja :)
Tényleg lehet az akvárium csere miatt beduzzogtak de ha nem megy nekik a fûtõ akkor nem lehet hogy valami bajuk van? Betegek vagy valami?
lehet az idõjárás miatt, a pontyok is a tavakban úgy vannak, hogy ha más a légnyomás másholúsznak
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek a hozzászólást, kiderült, hogy valószínûleg tényleg az idõjárás miatt volt. Azt elfelejtettem írni, hogy néhány garnéla is van a halak mellett, volt amelyik félig kint volt a vízbõl, ezért gondoltam arra, hogy a meleg miatt lehetett. Csak furcsa, mert a hõmérõn 26 fok volt, viszont a leszívott víz meg szabályosan meleg volt. Most annyit csináltam még, hogy kiiktattam a fûtést, azt hiszem mostanában nem lesz rá szükség. Azóta folyamatosan ellenõrzöm a hõmérsékletet, most 23-24 fok körül van.

Lehet hogy a psjzsmirigy alulmüködés miatt türöm ennyire rosszul a meleget? Folyton fáj a fejem és gyenge vagyok. Inkább ilyenkor forróságban.

Szedem rá a gyógyszert.de már nem mehetek betegállományba mert kirugnak.folyton hányingerem van.el fog ez mulni valaha? vagy csak nyáron ilyen rossz?

Legjobb válasz: Én példálul nem vagyok pajzsmirigy beteg, és enélkül is gyenge vagyok, fáj a fejem, és hányingerem van ebben a nagy melegben. Fejfájást nem tudom produkálhat-e a pajzsmirigy alul mûködés, de a gyengeség/fáradtság, és étvágytalanság lehet attól. Na de ugye az étvágytalanság nem ugyanaz , mint a hányinger. Szerintem Te is inkább a melegtõl vagy rosszul.

Én példálul nem vagyok pajzsmirigy beteg, és enélkül is gyenge vagyok, fáj a fejem, és hányingerem van ebben a nagy melegben. Fejfájást nem tudom produkálhat-e a pajzsmirigy alul mûködés, de a gyengeség/fáradtság, és étvágytalanság lehet attól. Na de ugye az étvágytalanság nem ugyanaz , mint a hányinger. Szerintem Te is inkább a melegtõl vagy rosszul.
A kérdező hozzászólása: Én sem tudok enni csak kicsit. akkor is hányinygerem van inkább csak iszom.
Inkább a túlmûködés tünete, ha nem bírod a meleget. Bár ezt még egészséges embernek is nehéz elviselni.
A kérdező hozzászólása: Tudom mert mikor tulmüködött 5 éve ugyanezek a panaszok voltak mint most amugy érdekes a pulzusom is magas mint anno.ez a meleg kikészit

Honnan tudom (a lázmérőzésen kivül) hogy a 4hetes babám lázas? Mert meleg a buksija de lehet csak szimplán melege van.

Legjobb válasz: A szemhéját nézd meg,akár az arcodat érintsd oda,ha meleg,forró,akkor lázas.

A szemhéját nézd meg, akár az arcodat érintsd oda, ha meleg, forró, akkor lázas.
De a szemhéja olyankor forró.Mármint ha lázas.
A kérdező hozzászólása: ok köszi:)
HÁT SZERINTEM A TARKÓJÁT KELL NÉZNI HA OTT FORRÓ AKKOR LÁZAS A PICI.HA NEDVES AKKOR MEGIZZADT ÉS MELEGE VAN.
A kérdező hozzászólása: mit nézzek a szemhéján? Az arcom a szám odarakom de ha szimplán melege van akkor az is meleg, ezért nem tudom akkor mikor lázas és mikor van szimplán melege.

A tengerimalacom egyik oldala kopasz. Lehet hogy a meleg miatt? Létezik hogy így ki tudja dörzsölni?

Étvágya jó, élénk, a többi helyen a szőre is szép, csillogó, csak a a csípőjénél, az egyik oldalánál és a háta közepén nincs szőr. Félek hogy valami cisztája van. 1 hete még semmi ilyet nem vettem észre. Semmilyen sebet, korpásodást, vakart nyomot nem látok. Esetleg lehet hogy a másik tépdeste ki? 1 éves múlt a malacka. A másikon semmit sem vettem észre. A dokival beszéltem, ő azt mondta biztos a meleg miatt. Várjak, hátha csak kitépkedte magának és ha hűl az idő helyrejön? Valakinek van valamilyen tapasztalata ezzel kapcsolatban? vagy csak kifeküdte volna? Mintha növögetne a szőre amúgy vissza. Ha cisztája van is visszanő a szőre? A biztonság kedvéért megfürdethetem valamilyen gomba és tetvek ellen való samponnal vagy oldattal?

Legjobb válasz: Igen, lehet hogy a meleg miatt, én a kutyámon veszem észre, hogy mindig a jobb oldalán fekszik, és ott kezd kikopni. Bezzeg télen úgy néz ki mint a vattacukor. Ne samponozd a malacot, attól még jobban ekcémás lehet. Egy ismerõs agyonfürdette az állatkáját, és tiszta foltos lett utána. Meg kivörösödött a bõre.

Igen, lehet hogy a meleg miatt, én a kutyámon veszem észre, hogy mindig a jobb oldalán fekszik, és ott kezd kikopni. Bezzeg télen úgy néz ki mint a vattacukor. Ne samponozd a malacot, attól még jobban ekcémás lehet. Egy ismerõs agyonfürdette az állatkáját, és tiszta foltos lett utána. Meg kivörösödött a bõre.
Fürdetéstõl is lehet, ha pl megfürdetted, és a közbe huzatott kapott, meg fázhat és a szõre is kihullhat. Ha fürdetted mostanában akkor biztos ez az oka.
Tedd a malacot egy fehér papírra, és egy fogkefével fésüld át a szõrét. Ha tetves, akkor ici-pici lábbal rendelkezõ bigyók kerülnek a papírra. Ha ilyen nincs, akkor fotózd be egy jó géppel a foltot, és nézd meg, hogy van-e gyulladt rész benne, vagy pici-piros pöttyök. Ha sima egyenletes bõr van a szõr alatt, és a kinagyított képen sincs állat, szépen nõ vissza a szõre, akkor nem kell doki, viszont nézd át a ketrecet, tépheti-e valami a szõrét. Bármelyik egyéb esetben állatorvos kell neki, amikor lehûlt az idõ. Nincs olyan szer, ami jó gombára, atkára, tetûre egyszerre. Doki meghatározza, hogy mi az, megnézi malacra mit szabad adni, és kikezeli.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Én úgy látom hogy nõ vissza a szõre. Pont ez a furcsa hogy nem látok sebeket, nem piros stb. Még sose fürödtek de akkor most sem fognak :D Nézegetem természetesen amikor itthon vagyok. A ketrecbõl ami esetleg téphette a szõrét azt kiiktattam. ezt a papíros dolgot megpróbálom. Meg figyelgetem hogy nem e a másik vagy õ tépi ki saját magának. Tényleg csúnya kopasz foltja van, csak mivel hosszú szõrû nem látszik. Remélem ha hûl az id elmúlik és semmi baja nincs

A tesóm lehet hogy meleg?

Mert van egy 9 éves fiútesóm aki néha úgy viselkedik mint egy meleg... kényeskedik és kérdezem t?le hogy meleg vagy?-és arra azt mondja,hogy igen!!! Ennél jobban semmi nem idegesít... szóval lehetséges hogy meleg??? Mert ha az lenne akkor én el se fogadnám tesómként... Mert tudjátok olyan lányos az arca és néha ha rásüt a fény akkor olyan mintha ki lenne festve az arca!!!

Legjobb válasz: bakker, 9 éves. persze, hogy fogalma sincs még arról, mit jelent melegnek lenni. gondolom a tévében látta/hallotta, hogy van ilyen. ha téged ez zavar, próbáld megnevelni. csak meg ne verd :) egyébként hány éves vagy, ha 9 éves tesód van?

bakker, 9 éves. persze, hogy fogalma sincs még arról, mit jelent melegnek lenni. gondolom a tévében látta/hallotta, hogy van ilyen. ha téged ez zavar, próbáld megnevelni. csak meg ne verd :) egyébként hány éves vagy, ha 9 éves tesód van?
Sztem a 9 éves tesód nem biztos, hogy pontosan érti, hogy mit is jelent az, hogy vki meleg..vagy csak szórakozik veled. Amúgy meg miért nem fogadnád el?:| Lehet, hogy fura lenne a helyzet, de csak a testvéred..:S És ha nem is rögtön, de el kell majd fogadnod, hogy õ meleg...(már ha az). Amúgy a szüleitekkel nem beszélted ezt meg, hogy miért viselkedik így a tesód?
hülye
szánalmas egy k*rva vagy te b*zdmeg :S agyon kéne ütni az ilyet.
Lõdd le magad kérdezõ..
Szégyellhetnéd magad, de nagyon. Hogy mondhatsz ilyet, hogy a meleg lenne nem fogadnád el testvéredként! Neked ez hogy esne, ha azt mondaná, hogy ha meleg vagy nem fogad el testvéreként?
Most komolyan ilyesmikkel piszkálsz egy 9 évest? Normális vagy? Igaza van egyik elõttem szólónak, tényleg el fogja hinni magáról, hogy az, csak azért , mert te ekkora idióta voltál. Látszik, hogy még te is gyerek vagy, de ezt sürgõsen fejezd be, ha majd eléri azt a kort, tudni fogja, hogy mit akar, de addig is hagyd békén, mert ezzel most jól megkavarod.
9 évesen én már a puncit szerettem és "jártam" is egy lánnyal. :) 20/F
Még 9 éves jó, hogy kerekebb, nõiesebb az arca, még nem kezdett el férfiasodni, szerencsétlent, ha nyaggatod tényleg az lesz, mert elhiszi, amit mondasz a tudatalattiban. Még csak 9 jó, hogy néha hisztizik, hiszen gyerek. Hagyd békén!
Nem célzás h járna veled? :D
Még csak 9 éves? Kérdezd meg négy év múlva. Ha még akkor is a homokozóban lesz, akkor ráérsz kitagadni :)
R Attól még, hogy meleg valaki, nem kell kitagadni. Errõl senki nem tehet. Vagy így született, vagy a neveltetés miatt válik valaki meleggé. Úgyhogy a véletlen az is, akkor fogadd el. Mert nem kis stresszel jár elfogadnia saját magát, illetve elmondani a családnak. Ilyenkor van a legnagyobb szüksége a család támaszára. 17/L
Tudod errõl nem õ tehet ha az.Hogy mondhatod azt h nem fogadnád el tesódként?Ha mondjuk pár év múlva rájönnél h leszbikus vagy és elmondanád a tesódnak és kitagadna akkor nem csodálkoznál h te errõl nem tehetsz és milyen gonoszak?
verd össze

Lehet, hogy a rendkívüli meleg miatt van? Jelentősen csökkent a tejem.

Napok óta alig van tejem. Eddig ha közeledett az etetési id?, akkor elkezdett szivárogni, folyni és persze a babám is jóllakott. De most semmi, nem csepeg és a pici is éhes marad.

Legjobb válasz: csak annyiban lehet a meleg miatt ha nem iszol elég vizet.

csak annyiban lehet a meleg miatt ha nem iszol elég vizet.
ne légy ideges mert meg érzi a kicsi is egyszer azt olvastam minnél többet tegyük rá a picit annál tobb tej termelödig.én is azt mondom igyál több vizet.
Bocs.Hány hetes a babád? Lehet hogy most ált át a cici a kereslet-kínálatra, ez általában 6-8 héten következik be. Miböl gondolod hogy éhes marad? http://www.lll.hu/node/4 http://www.lll.hu/szfuzet/keves_tej
A kérdező hozzászólása: Igen, iszom elég vizet, kb 5 L ha nem többet! a baba 8 hetes, igény szerint szopizik, van, hogy 1, 5 -2 óránként. Onnan tudom, hogy éhes marad, hogy cicizés után nem nyugszik meg, nem tudom letenni, nyugtalan, sír. Tudom, lehet a meleg miatt, meg fájhat a hasa, de akkor másként sír, és nem kapna ennyire a cumi után. Próbáltam, hogy pótolom egy kis tápival, úgy kapott utána, mint aki egy hete nem evett és be is nyomta. :(
A kérdező hozzászólása: Ja és természetesen eszem rendesen, mondom iszom rengeteget, még nem jött meg a menszeszem, úgyhogy ezért kérdeztem, hogy lehet e a meleg miatt. Amúgy meg nem idegeskedem, csak érdeklõdtem, tehát azt nem érezheti a baba.
HA tápszert adtál neki abbol könyebben jön . A szopáshoz több eröt kell neki kifejteni. LEHET a cumisüveg jobban tetszik neki.
Nem szabad tül sok vizet inni ellenkezö hatást érsz el.
Max. 3-4 liter folyadék, semmi idegeskedés és etesd a gyereket mindkét mellbõl. Nekem bevált, hogy két etetés közt félidõben fejek is, plusz mivel csak egyszer kel fel a gyerek éjjel, gyakran hajnalban is fejnem kell. Próbáld ezeket.
Én is pont az utolsó válaszolóhoz hasonlóan azt tanácsolom, hogy sok folyadékot igyál, de ennyit ne! Ez rengeteg. Nekem a 3. hét körül volt pár olyan napom, hogy 6-7 litereket ittam, egyszerûen csak a számhoz tettem az üveget, és gurult lefele. Apadt is rendesen a tejem! Próbálj meg 3-4 liternél ne többet inni, meg persze mellette az egyebek!
Ha az egyik cicibõl kevés a másikból adsz neki?
Szia. Nálunk is ugyan ez a helyzet, alig eszik cicibõl napközben, nyugtalan, adok neki utána potlást tápit azt is megeszi. Majd megnyugszik. Azért gondolom hogy a melegtõl van, mert reggel és este már elég nekii a cicibõl az evés. Pedig én is rengeteget iszom folyadékot. Este reggel eszik a babucid?
Többet iszol?Mert a nagy melegben többet is izzadsz. Nálam is volt/van ilyen, és tápszerrel kellett pótolnom, de épp a minap jöttem rá, hogy mindig a hónap elején van ez pár napig, ha lenne mensim ilyenkor lenne, lehet az miatt van. Igyál jó sokat, egyél tápláló ételeket, és hamar vissza áll meglátod.Nekem a tojás leves csodákat tett:) Nyugodj meg, az a legfontosabb!
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm :)

Holnap töltöm a 27. hetet. Tegnap nemnagyon mocorgott a kisbabám, lehet, hogy ez a meleg zabarja meg őt? Ho bal oldalamon fekszek az sem kényelmes, pedig a kis drága a jobb oldalamra van berendezkedve:) . HOgy tudnék kényelmesen pihenni?

Legjobb válasz: Szia! Hát sajna, nem sok mindent lehet tenni. Próbálj kispárnát tenni a hasad alá. Én a takaróval szoktam kicsit kitámasztani magam, az azért jó, mert így a lábam között is el tudom vezetni (alternatív szopis párna). Egyébként lehet, hogy a melegtõl mocorog többet, õk is olyanok, mint a nagyok, rájuk is hatnak - és különbözõképpen hatnak - az idõjárás változások. Boldog babavárást.

Szia! Hát sajna, nem sok mindent lehet tenni. Próbálj kispárnát tenni a hasad alá. Én a takaróval szoktam kicsit kitámasztani magam, az azért jó, mert így a lábam között is el tudom vezetni (alternatív szopis párna). Egyébként lehet, hogy a melegtõl mocorog többet, õk is olyanok, mint a nagyok, rájuk is hatnak - és különbözõképpen hatnak - az idõjárás változások. Boldog babavárást.
Szia! Tegnap délután (amikor a legnagyobb volt a meleg) nekem is alig mozdult néha, de késõ este beindult. Most se túl aktív, pedig reggel még az volt.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, és az pihihez a tippet. Boldog babavárást kivánok!!

Lehet, hogy a nagy meleg miatt nem eszik?

Három hónapos kisfiam egy pár napja nagyon rosszul eszik.Napi hétszer eszik 110-125 mili között. De most alkalmanként van, hogy csak 50,60,80 mili fogy el.Amúgy a hangulata jó, minden pelusában van pisi (etetések el?tt cserélek) néha a meztelenkedések alatt még "baleset"is el?fordul.Most vízzel is megkínáltam, hogy nehogy kiszáradjon ebben a melegben.Folyton figyelem a kutacsát, mert azt halottam, hogy ha beesett a kutacsa akkor ki van száradva.Szóval nagyon nem tudom, hogy ez így normális e.Hátha van valakinek valami ötlete mi lehet az oka, hogy így eszik a kicsikém.(anyatejes cicizünk és cumis üvegezünk is, de a mellemb?l sajnos csak annyit szív ki ami a fejl?déshez kevés de az éhenhaláshoz sok.Ezért fejek neki pluszban)És három napja nem hízik egy dekát sem a tegnapi méréshez képest fogyott 3 grammot.

Legjobb válasz: igen, a meleg miatt. Ilyenkor a felnõtt ember is kevesebbet eszik, nyûgösebb. Az én kislányom pont fordítva van, Õ nyûgi, viszont enni eszik rendesen. Folyadékot pedig jól teszed, hogy adsz Neki, napközben többször meg kell kínálni, 1-2korty is elég alkalmanként, mert nagyon izzadnak, pótolni kell. Mindent jól csinálsz, nincs gond :) Jó babázást!

igen, a meleg miatt. Ilyenkor a felnõtt ember is kevesebbet eszik, nyûgösebb. Az én kislányom pont fordítva van, Õ nyûgi, viszont enni eszik rendesen. Folyadékot pedig jól teszed, hogy adsz Neki, napközben többször meg kell kínálni, 1-2korty is elég alkalmanként, mert nagyon izzadnak, pótolni kell. Mindent jól csinálsz, nincs gond :) Jó babázást!
Én akkor vettem észre, hogy kevesebbet eszik a 4 hós kisfiam amikor elkezdtem adni neki egy kis vizet. Összefüggés lehet a kettõ közt. Amúgy mennyi vizet iszik?
Nálunk ugyanez a helyet. Az, hogy fogyott volna ne aggasszon, hisz lehet, hogy épp kaki volt bent vagy a kaja a gyomrában. És három naponta felesleges mérni. Mondom én, aki szintén naponta mérem 1-2 evés elõtt és után. Egyébként 3 grammot hogy mérsz? A mi mérlegünk digitális, de azon is csak 10 gramm a minimum mérhetõ egység. És nem izeg-mozog folyton? Én ezért nem tudom már mérni. Lelág néha a lába, keze, ez is okozhat eltérést a mért értékek közt. Elhiszem, hogy aggódsz én is ugyanilyen para vagyok és az én fiam is pont 3 hónapos. :)
*lelóg* Egyébként tegnap óta én is adok neki egy kis kömémyes teát, õ olyan 10-20 ml-t iszik meg belõle, ha épp kér. De nem mindig kell neki, nincs oda a cumisüvegért.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszi a válaszokat, kicsit megnyugodtam :) Ma már volt hogy elértük a normál adagját, de azért ez még nem az igazi.Napi 700-780-at evett most meg alig jön össze az 550-600.azt is iszonyú lassan eszi.Mondjuk evések között kínálom vízzel és abból is iszik, bár egy kicsit fintorgott rá.Abból eddig úgy kb.30-at ivott. Van Mecsek bébi teám de nagyon nem szereti.Más innivalót meg még nem adhatok neki.Gondoltam kipróbálom a Hipp teát ha elértük a négy hónapot, hátha abból jobban bejön neki valamelyik. Láttam, hogy hülyeséget írtam súly ügyben.bocsi.Nem ezt akartam írni, hanem azt, hogy 4450 volt és most 4430.Máshogy akartam fogalmazni és elfelejtettem kijavítani amit írtam, mert közben volt egy pelus cserénk:) Egyébként az én kicsim is össze vissza kalimpál mérés közben, nem gyõzök bohóckodni neki, hogy legalább arra a fél percre nyugton maradjon amíg megmérem. Kis sajtkukac:D

2010 december végére kiírt kismamák, hogy bírjátok ezt a meleget? Lehet ilyenkor strandra menni?

Legjobb válasz: Én januárra vagyok kiírva,de nem merem bevállalni a strandot.Egész nap bent vagyok és csak estefele szoktam kimenni,mert rosszul vagyok ettõl a melegtõl. Kellemes babavárást!

Én januárra vagyok kiírva, de nem merem bevállalni a strandot.Egész nap bent vagyok és csak estefele szoktam kimenni, mert rosszul vagyok ettõl a melegtõl. Kellemes babavárást!
Szia! Én december 20-ra vok kiírva, elég nehezen viselem a meleget, de most, hogy kismama vagyok, még rosszabban. :S Strandra nem ajánlatos menni, max, hogy a lábaidat belelógasd. Viszont tavaly mikor voltam Szoboszlón, rengeteg kismamát láttam, nem számoltam, de 10-15-öt biztos. Én annyira vagyok szerencsés, hogy van kint a kertben egy nagy medencénk amit csak mi használunk a férjemmel, ezt a dokim nem tiltotta meg, úgy, hogy nagyon jól esik csobbani.
A kérdező hozzászólása: Az nagyon jó dolog ha legalább a kertben tudsz pancsolni!A vizesedés téged érintett már?
Szia, én jan 4.-re vagyok kiírva.Én többször is voltam már idén strandon, tegnap is, és szerencsére semmi bajom ebbõl. Én is szoboszlóra járok, és tegnap is volt sok kismami.:)
Szia! Én dec. 31.-ére vagyok kiírva.A strand már sokszor eszembe jutott de nem merem megkockáztatni.Van már egy 8 hós fiúnk akit tervezek hogy elviszünk strandra, de akkor majd csak apával fog lubickolni mert én nekem nem ér annyit hogy baj legyen.Amúgy ezt a meleget úgy bírom hogy itthon van klíma és az megy egész nap.Na de inkább ez a meleg mint a tél mert utálom a telet. És te hanyadikára vagy kiírva?
Én idén januárban szültem, tavaly az egész nyarat végig strandoltam..Semmi baja nem lett a babának.A doki mondta, hogy menjek nyugodtan, nem betegség csak állapot!Tegnap már a fél éves kisasszonnyal strandoltunk, sok terhes nõ volt!Ne féljetek, ha akartok úszkálni, vagy csak pihenni menjetek, semmi baj nem lesz!!!:)
17:29-es vagyok! De sajnos vizesedek egy picit, elég korai még sztem. :( És a szívemet is érzem szinte egész nap, nagyon ijesztõ. :( Extra szívdobogásnak mondják, nem tudom kinek volt/van ilyen érzése, de már halálfélelmem van. :( Te, hogy érzed magad?

Lehetséges, hogy ebben a melegben kevesebbet mozog a babóca a pociban? 35 hetesek vagyunk, és kb 4 napja alig érzem a kicsi fiamat odabent. Baj lehet, vagy csak a meleg miatt van?

Legjobb válasz: Szia. Igen, valószínû, hogy ez az idõ befolyásolja. Sokán tapasztaljuk, ne izgulj. Üdv, 37 hetes kismama

Szia. Igen, valószínû, hogy ez az idõ befolyásolja. Sokán tapasztaljuk, ne izgulj. Üdv, 37 hetes kismama
szia nekem is így van, estefelé érezem inkább a kicsit de akkor is csak mocorg.Sztem is ameleg miatt van, ne aggódj a lényeg, hoyg jelentkezzen be, hogy megvan és minden ok.Amúgy meg már nagyon sokat alszanak ez is az oka.37hetes kismama

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!