Találatok a következő kifejezésre: A meleg lehet, hogy (247 db)

ugyanígy.
Változó. Szerintem a legtöbben kamaszkoruktól kezdve tudják, hogy a fiúk tetszenek nekik, nem a lányok. Vannak, akik még korábban, és vannak, akik jóval késõbb, akár életük derekán döbbennek rá. Te mibõl gondolod, hogy az lehetsz?
Egyszerû a kérdés: kit nézel meg utcán?

A tesóm lehet hogy meleg?

Mert van egy 9 éves fiútesóm aki néha úgy viselkedik mint egy meleg... kényeskedik és kérdezem t?le hogy meleg vagy?-és arra azt mondja,hogy igen!!! Ennél jobban semmi nem idegesít... szóval lehetséges hogy meleg??? Mert ha az lenne akkor én el se fogadnám tesómként... Mert tudjátok olyan lányos az arca és néha ha rásüt a fény akkor olyan mintha ki lenne festve az arca!!!

Legjobb válasz: bakker, 9 éves. persze, hogy fogalma sincs még arról, mit jelent melegnek lenni. gondolom a tévében látta/hallotta, hogy van ilyen. ha téged ez zavar, próbáld megnevelni. csak meg ne verd :) egyébként hány éves vagy, ha 9 éves tesód van?

bakker, 9 éves. persze, hogy fogalma sincs még arról, mit jelent melegnek lenni. gondolom a tévében látta/hallotta, hogy van ilyen. ha téged ez zavar, próbáld megnevelni. csak meg ne verd :) egyébként hány éves vagy, ha 9 éves tesód van?
Sztem a 9 éves tesód nem biztos, hogy pontosan érti, hogy mit is jelent az, hogy vki meleg..vagy csak szórakozik veled. Amúgy meg miért nem fogadnád el?:| Lehet, hogy fura lenne a helyzet, de csak a testvéred..:S És ha nem is rögtön, de el kell majd fogadnod, hogy õ meleg...(már ha az). Amúgy a szüleitekkel nem beszélted ezt meg, hogy miért viselkedik így a tesód?
hülye
szánalmas egy k*rva vagy te b*zdmeg :S agyon kéne ütni az ilyet.
Lõdd le magad kérdezõ..
Szégyellhetnéd magad, de nagyon. Hogy mondhatsz ilyet, hogy a meleg lenne nem fogadnád el testvéredként! Neked ez hogy esne, ha azt mondaná, hogy ha meleg vagy nem fogad el testvéreként?
Most komolyan ilyesmikkel piszkálsz egy 9 évest? Normális vagy? Igaza van egyik elõttem szólónak, tényleg el fogja hinni magáról, hogy az, csak azért , mert te ekkora idióta voltál. Látszik, hogy még te is gyerek vagy, de ezt sürgõsen fejezd be, ha majd eléri azt a kort, tudni fogja, hogy mit akar, de addig is hagyd békén, mert ezzel most jól megkavarod.
9 évesen én már a puncit szerettem és "jártam" is egy lánnyal. :) 20/F
Még 9 éves jó, hogy kerekebb, nõiesebb az arca, még nem kezdett el férfiasodni, szerencsétlent, ha nyaggatod tényleg az lesz, mert elhiszi, amit mondasz a tudatalattiban. Még csak 9 jó, hogy néha hisztizik, hiszen gyerek. Hagyd békén!
Nem célzás h járna veled? :D
Még csak 9 éves? Kérdezd meg négy év múlva. Ha még akkor is a homokozóban lesz, akkor ráérsz kitagadni :)
R Attól még, hogy meleg valaki, nem kell kitagadni. Errõl senki nem tehet. Vagy így született, vagy a neveltetés miatt válik valaki meleggé. Úgyhogy a véletlen az is, akkor fogadd el. Mert nem kis stresszel jár elfogadnia saját magát, illetve elmondani a családnak. Ilyenkor van a legnagyobb szüksége a család támaszára. 17/L
Tudod errõl nem õ tehet ha az.Hogy mondhatod azt h nem fogadnád el tesódként?Ha mondjuk pár év múlva rájönnél h leszbikus vagy és elmondanád a tesódnak és kitagadna akkor nem csodálkoznál h te errõl nem tehetsz és milyen gonoszak?
verd össze

Holnap töltöm a 27. hetet. Tegnap nemnagyon mocorgott a kisbabám, lehet, hogy ez a meleg zabarja meg őt? Ho bal oldalamon fekszek az sem kényelmes, pedig a kis drága a jobb oldalamra van berendezkedve:) . HOgy tudnék kényelmesen pihenni?

Legjobb válasz: Szia! Hát sajna, nem sok mindent lehet tenni. Próbálj kispárnát tenni a hasad alá. Én a takaróval szoktam kicsit kitámasztani magam, az azért jó, mert így a lábam között is el tudom vezetni (alternatív szopis párna). Egyébként lehet, hogy a melegtõl mocorog többet, õk is olyanok, mint a nagyok, rájuk is hatnak - és különbözõképpen hatnak - az idõjárás változások. Boldog babavárást.

Szia! Hát sajna, nem sok mindent lehet tenni. Próbálj kispárnát tenni a hasad alá. Én a takaróval szoktam kicsit kitámasztani magam, az azért jó, mert így a lábam között is el tudom vezetni (alternatív szopis párna). Egyébként lehet, hogy a melegtõl mocorog többet, õk is olyanok, mint a nagyok, rájuk is hatnak - és különbözõképpen hatnak - az idõjárás változások. Boldog babavárást.
Szia! Tegnap délután (amikor a legnagyobb volt a meleg) nekem is alig mozdult néha, de késõ este beindult. Most se túl aktív, pedig reggel még az volt.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, és az pihihez a tippet. Boldog babavárást kivánok!!

2010 december végére kiírt kismamák, hogy bírjátok ezt a meleget? Lehet ilyenkor strandra menni?

Legjobb válasz: Én januárra vagyok kiírva,de nem merem bevállalni a strandot.Egész nap bent vagyok és csak estefele szoktam kimenni,mert rosszul vagyok ettõl a melegtõl. Kellemes babavárást!

Én januárra vagyok kiírva, de nem merem bevállalni a strandot.Egész nap bent vagyok és csak estefele szoktam kimenni, mert rosszul vagyok ettõl a melegtõl. Kellemes babavárást!
Szia! Én december 20-ra vok kiírva, elég nehezen viselem a meleget, de most, hogy kismama vagyok, még rosszabban. :S Strandra nem ajánlatos menni, max, hogy a lábaidat belelógasd. Viszont tavaly mikor voltam Szoboszlón, rengeteg kismamát láttam, nem számoltam, de 10-15-öt biztos. Én annyira vagyok szerencsés, hogy van kint a kertben egy nagy medencénk amit csak mi használunk a férjemmel, ezt a dokim nem tiltotta meg, úgy, hogy nagyon jól esik csobbani.
A kérdező hozzászólása: Az nagyon jó dolog ha legalább a kertben tudsz pancsolni!A vizesedés téged érintett már?
Szia, én jan 4.-re vagyok kiírva.Én többször is voltam már idén strandon, tegnap is, és szerencsére semmi bajom ebbõl. Én is szoboszlóra járok, és tegnap is volt sok kismami.:)
Szia! Én dec. 31.-ére vagyok kiírva.A strand már sokszor eszembe jutott de nem merem megkockáztatni.Van már egy 8 hós fiúnk akit tervezek hogy elviszünk strandra, de akkor majd csak apával fog lubickolni mert én nekem nem ér annyit hogy baj legyen.Amúgy ezt a meleget úgy bírom hogy itthon van klíma és az megy egész nap.Na de inkább ez a meleg mint a tél mert utálom a telet. És te hanyadikára vagy kiírva?
Én idén januárban szültem, tavaly az egész nyarat végig strandoltam..Semmi baja nem lett a babának.A doki mondta, hogy menjek nyugodtan, nem betegség csak állapot!Tegnap már a fél éves kisasszonnyal strandoltunk, sok terhes nõ volt!Ne féljetek, ha akartok úszkálni, vagy csak pihenni menjetek, semmi baj nem lesz!!!:)
17:29-es vagyok! De sajnos vizesedek egy picit, elég korai még sztem. :( És a szívemet is érzem szinte egész nap, nagyon ijesztõ. :( Extra szívdobogásnak mondják, nem tudom kinek volt/van ilyen érzése, de már halálfélelmem van. :( Te, hogy érzed magad?

A legjobb barátom aki meleg, lehet hogy még mindig szerelmes belém?

Általános iskola óta barátok vagyunk. Gimiben bevallotta nekem érzéseit.

Legjobb válasz: "Én nem tudom viszonozni, mert heteroszexuális vagyok, van barátnõm, és jövõm." azt értem, hogy nem viszonozhatod, mert van csajod, meg mert hetero vagy (bár a csókra a sör csak kifogás :P, valami faffinitásod kell, hogy legyen, mert a 100% hetero részegen sem hagyja a csókot), de mi az, hogy mert van jövõd, azért nem viszonozhatod? a szerelem meg nem múlik csak úgy el. ha megcsókolt, nyilván szeret. de mivel tudja, hogy nem lehet semmi, ezért inkább el akarja felejteni, ezért nem akar beszélni róla.

"Én nem tudom viszonozni, mert heteroszexuális vagyok, van barátnõm, és jövõm." azt értem, hogy nem viszonozhatod, mert van csajod, meg mert hetero vagy (bár a csókra a sör csak kifogás :P, valami faffinitásod kell, hogy legyen, mert a 100% hetero részegen sem hagyja a csókot), de mi az, hogy mert van jövõd, azért nem viszonozhatod? a szerelem meg nem múlik csak úgy el. ha megcsókolt, nyilván szeret. de mivel tudja, hogy nem lehet semmi, ezért inkább el akarja felejteni, ezért nem akar beszélni róla.
Szia! Hasonló helyzetben vok, nekem is a legjobb barátom meleg, én heteró, és szerelmes volt belém. Hát igazából egy fontos dolgot hagytál ki belõle h mennyi ideje volt az h bevallotta neked h szerelmes beléd... mert ha 1-2 éven belül akk simán lehet h még mindig szeret (de nem hiszem, ha közben volt egy barátja), de ha régebben, akk inkább a pia elõhozott belõle ilyen nosztalgikus érzéseket, pláne h szakítás után van... szal akk elõfordul az ilyesmi, de nincs nagyobb jelentõsége. Am meg ezt a nincs jövõje hülyeséget felejtsd el, ismerek olyan melegeket, akik sokkal hasznosabb tagjai a társadalomnak, mint 1-2 semmikellõ heteró alkesz a börtöntöltelék gyerekeivel... van aki inkább ne adja tovább a génjeit...
Ha kérész vagy, esetleg. Az emberi élet kicsit többrõl szól, mint a gyerekcsinálásról.
egyetértek az elõzõvel. a jövõ nem az, ha vannak gyerekeid.. vannak, akik másban találják meg életük értelmét.
Biztos vagy benne, hogy Teréz anya, vagy, ha már melegekrõl van szó, Alan Turing is így volt vele?
Szerintem mondd meg neki, amit nekünk mondtál a jövõjérõl, garantáltan kiábrándul belõled.
utolsó lol :D amúgy +1
A kérdező hozzászólása: To A válaszíró 73%-ban hasznos válaszokat ad. Nem azért akartam elvinni dokihoz hogy kigyógyítsa a melegségbõl. igazából azért hogy rajtam túltegye magát. De szerinted inkább vagy örökre hallgatni kéne, vagy megcsókolni nekem? Hát egy csókba nem fogok belehalni, és legalább tudom mi a helyzet. és akkor elbeszélgetek vele, és elmondom hogy miért nem lehet sajnos.
Vannak lányok is, akik nem akarnak gyereket. A múltkor írta valaki: " ha egy hetvenéves csúf öregasszony ült volna melletted, azt is megcsókoltad volna?" Biztos, hogy nem! Akkor meg volt a dologban valami kis BI. Ne akard Õt pszichológushoz vinni. Sokkal jobban tisztában van az identitásával. Vagy vegyél erõt magadon, és maradj csendben, vagy a következõ találkozásnál csókold meg Te. Õ nem fog szemrehányást tenni neked. De légy tisztában azzal, hogy ez egy meleg dolog. Vedd számításba a családodat is.
Egy melegnek nincs jövõje... lássuk csak... - Lehetnek kisállatai, pl. egy aranyos kutyája, aki éveken át hûséges a gazdájához. - Lehet abból a melegbõl világsztár, vagy híres ember. - Lehet abból a melegbõl komoly üzletember hatalmas vagyonnal (a legtöbb melegbõl akár ezis lehet mert többségük mûvelt, tanult ember és karrierista). - Lehet belõle édesapa is ahogy elõttem leírták, igen kérdezõ, édesapa is. - Illetve ha mindenképp gyereket szeretne de utóbbi dolog nem jön össze neki akkor örökbe fogadhat egy civilizált országban. - Vagy ha a szexrõl szól az élete, akkor az egész életét átdughatja. - Vagy segíthet betegeken, lehet belõle orvos vagy betegápoló. - Lehet belõle olyan ember aki másokon segít, családokat hoz helyre, szegény embereket karol fel és csal egy kis mosolyt az arcukra. És még sok minden más. Én pl. valahogy így képzelnék el egy jövõt. Az az ember akinek van jövõje, nem feltétlenül egy gyerekben keresi a boldogságot, hanem az élet apró örömeiben, amik igazán boldoggá teszik õt. 21/F
Annyira felfújod a dolgot! Egy csók nem a világ vége, én nem feltétlenül azt jelképezi hogy halálosan szerelmes beléd. Sokan a szerelmet, össze tévesztik a testi vággyal. Lehet hogy csak nagyon bejössz neki, de ha ismét lesz párja, akkor majd elfelejt. Szerintem nem kell pszichológus. Ha meg ennyire zavar a dolog, akkor miért nem hanyagolod egy kicsit? Várj amíg talál valakit. Az se jó, ha sokat vagytok együtt, mert így neki rossz.
most komolyan meg akarod csókolni, aztán meg azt mondani neki, hogy nem lehet köztetek semmi??? noooormáááliiis?
ja én sem hiszem a kérdezõrõl hogy teljesen tiszta lenne van barátnõd, de közben hagynád a csókot? van te benned hajlam, csak még magadnak sem vallottad be
Most én is ilyen helyzetben vagyok. Csak én lehet, hogy biszexuális vagyok. Fura az, hogy visszacsókoltad. (az most nem számít, hogy részeg voltál, sõt van aki részegen teszi meg azt amit józanul nem mer, mellesleg ismered azt a mondást, hogy a részeg igazat mond?) Azt megint nem értem, hogy miért akarod megcsókolni ha nem akarsz vele járni? Ezzel nem tennél neki jót, mert te nem szerelemmel csókolnád. Az meg megint más, hogy lehet nem is szeret. Csak benne maradtak a régi érzések. De már nem szeret, csak tetszel neki. Pláne, hogy pasija volt. Az meg, hogy a melegeknek nincs jövõje:DDD Inkább nem mondok semmit, mert még nem nõtt be a fejed lágya. Na jó, egy példát azért hozok. Akkor a meddõ nõknek és az impotens férfiaknak sincs jövõje?Mert azér vannak egy páran. '19 éves FÉRFIAK vagyunk' bocs de itt röhögtem:P Jah és még annyit, hogy benne van feminin vonás?
Nos, szerintem a legelgondolkodtatóbb mondatod ez volt: "hidd el ha tudnám viszonoznám az érzelmeit, de én heteroszexuális vagyok teljesen"
Csak annyit tennék hozzá az elõttem szólókhoz, hogy gyereket én is tudok csinálni, attól függetlenül, hogy meleg vagyok. Ha már ezen múlik a jövõm, akkor teszek egy egy-éjszakás kitérõt... Tényleg azt hiszed, hogy melegként nem tudunk szaporodni? Egyszerû példa: nagyon sok leszbikus pár van, akik szintén szeretnének gyereket. Biztosan van meleg ismerõsük. Innentõl meg már megy minden...
Na akkor egy másik nézõpont... Én meleg vagyok és nekem is volt már olyan, hogy nagyon szerettem egy heteró barátomat... Nem is véletlenül lettünk olyan jó barátok. De igazából idõvel ez ha nem is múlt el, de mindenképp tompult. Elmúlni lehet, hogy nála sem fog, de hidd el, ha találni fog valakit, akit igazán tud majd szeretni, akkor hamar felejteni az irántad érzett érzést :) Velem is így történt. Szóval szerintem türelem :) És semmiképp ne dobd el a barátságotokat ;)
A kérdező hozzászólása: az nem a sima hetero, hanem a homofób. és igen, ha sört iszol, akkor kicsit nyíltabb leszel mindenfelé. a homofób az aki még piásan sem hagyja... Én nem vagyok az.... Most mit kéne csinálni? Hagyni hogy csak úgy elfelejtõdjön? Mert ha szerelmes akkor nem akarom hogy szar legyen neki, valamit megpróbálok majd kitalálni. keresek neki egy olyan pasit mint én mondjuk, vagy elviszem pszichológushoz. A jövõt úgy értettem hogy aki homokos, annak sajnos nincs igazi jövõje. mivel nem lehet se gyereke, se felesége, ezért nem is szaporodik, nem adja tovább a génjeit, nem lesz igazi családja, így nincs igazi jövõje....sajnos.
A kérdező hozzászólása: a jövõ, az mindig a gyerekek!
A kérdező hozzászólása: valóban többrõl szól, viszont gyerekek nélkül értelme sincs, mivel akkor nincs jövõnk.... értelme nincs a cselekedeteinknek... ennyi
A kérdező hozzászólása: nem érdekel. Kérlek ne kanyarodjunk el a témától. krvára nem errõl szól a kérdés.
Ja, egyébként 19 éves az még elég messze van a "férfi"-tól... ilyenkor még az embert jelentõs mértékben a belé nevelt ideálok mozgatják, pl. Téged ez a gyerekesdi... valójában a világ ennél jóval sokszínûbb. Úgyhogy kérlek, ne nevezd jövõtlennek a meleg embereket, meg úgy általában mindenkit, aki másként képzeli el az életét, mint Te. Pláne, hogy a melegek számára ez nem választás kérdése, ezt dobta nekik a gép, ebbõl kell kihozniuk, amit lehet. Meglepõdnél, mi mindent lehet. A lényeg viszont: lehet, igaza van annak, aki szerint hiába vallod heterónak magad, lehet némi biszex hajlam benned (gyakoribb, mint gondolnál), és azért ragaszkodsz ilyen görcsösen ehhez a családideálhoz, hogy ne kelljen szembenézned a barátod iránti érzéseiddel. És hogy a kérdésedre válaszoljak: Igen, valószínûleg még mindig érez valamit irántad. A viszonzatlan szerelem tényleg nem múlik el egyhamar, különösen, ha barátok vagytok. Rendes Tõled, hogy nem akarod, hogy szenvedjen, de nyilvánvalóan õ meghozta a döntést, a barátod marad, még ha nehéz is. Ettõl függetlenül ha elviszed pszichológushoz, vagy kerítesz neki valakit (romkomba illõ történet lenne :) ), az rendes Tõled, de a legtöbbet úgy tudnál segíteni, ha viszonoznád az érzéseit.
A kérdező hozzászólása: És hogy tudnám viszonozni az érzéseit, ha egyszer hetero vagyok? Ezt mond el:) amúgy soha nem mondtam hogy tehetnek róla, õt sem hibáztatom hogy meleg, különben a legjobb barátom sem lenne. szeretem õt, nagyon. mint a legközelebbi embert.... Viszont még egyszer kifejtem. Elõször is 2 melegnek sosem lesz gyereke. vagyis a kapcsolatukból nem születik gyerek. És ha teszem azt mindenki meleg lenne, nem születne gyerek, akkor bárki akármit is tenne annak semmi értelme nem lenne, tetteinek nem lenne jövõje, mivel nem lenne aki tovább viszi azt amit elért. aki emlékszik rá. ennyi. a gyerekek a jövõ, és nem a buzulás. és ez tény.
A csókját is viszonoztad, pedig az sem jellemzõ a heterókra :) És kösz a kifejtést, de ettõl nem lett értelmesebb. Az ember tetteinek nem az kell értelmet adjon, hogy majd az utódai emlékeznek rá. Vagy szerinted pl. értelmetlen dolog volt megírni a Diótörõt, hiszen Csajkovszkijnak nem voltak gyerekei?
A kérdező hozzászólása: és szerinted kik hallgatják? a gyerekek.... másoknak a gyerekei.... szóval mégis csak a gyerekek a jövõ. ha nem lettek volna heterók, és nem lettek volna gyerekeik, akkor senki nem hallgatná.... Azt a csókot valóban viszonoztam, de részeg voltam. Emiatt történt. hidd el ha tudnám viszonoznám az érzelmeit, de én heteroszexuális vagyok teljesen. és ne hidd hogy nem gondoltam még gimisként rá hogy esetleg meglépem, de egyszerûen oda jutottam, hogy szexuálisan taszítónak tartanám az együttlétet.
"Viszont még egyszer kifejtem. Elõször is 2 melegnek sosem lesz gyereke. vagyis a kapcsolatukból nem születik gyerek. És ha teszem azt mindenki meleg lenne, nem születne gyerek, akkor bárki akármit is tenne annak semmi értelme nem lenne, tetteinek nem lenne jövõje, mivel nem lenne aki tovább viszi azt amit elért. aki emlékszik rá. ennyi. a gyerekek a jövõ, és nem a buzulás. és ez tény." Attól, hogy kétszer írod le a hülyeséget, még nem lesz igaz. A biológia sokszínû dolog. A fajfenntartás megtörténhetne egyének szintjén is: ebben az esetben minden egyes ember jövõjét a saját gyerekei jelentik, a melegeknek pedig nincs jövõjük. Viszont ez azt is jelentené, hogy az egyes emberek nem dolgoznak össze, nincs állam, nincs társadalom, nincs kultúra, nincs semmi. Az emberek valójában együtt élnek, összedolgoznak, ami azt jelenti, hogy akkor is megéri a jövõért tenni, ha te magad a saját génjeidet nem örökíted tovább. Hogy miért? Mert a te génjeid külön-külön léteznek másokban, csak nem ebben a kombinációban. Így a génjeidet voltaképpen akkor is továbbörökíted, ha meleg vagy, és mentõorvos. Így a homoszexualitás a fajfenntartás szempontjából hasznos dolog, amíg nem mindenki meleg. De ezt bármire lehetne mondani. Pl. mentõorvosnak lenni is csak addig hasznos dolog, amíg nem mindenki mentõorvos. Ha mindenki mentõorvos lenne, akkor senki sem termelne búzát, és éhenhalnánk. Ettõl függetlenül a te problémád más. Azt kellene valahogy megértetned vele, hogy veled nincs esélye. Ha ezt nem tudja elfogadni, és túllépni rajtad, akkor depressziós lesz, és ezt nyilván te sem akarod.

Mi lehet a bajuk? Lehet, hogy a meleg miatt viselkednek így?

40 literes akváriumban van 3 plattim és 2 guppim. Egész nap a vízfelszín közelében úszkálnak, mintha meg lennének kergülve. Szűrő, levegőztető megy, heti 30%-os vízcserét szoktam csinálni. Arra gondoltam, hogy talán az időjárás miatt viselkednek így, bár nem vagyok benne biztos, mert a víz 26 fokos.

Legjobb válasz: A guppy az a víz felsõ rétegeiben mozog azért a plattit meg nem tudom de 50l a minimum neki asszem!

A guppy az a víz felsõ rétegeiben mozog azért a plattit meg nem tudom de 50l a minimum neki asszem!
A kérdező hozzászólása: 54 literesben voltak eredetileg, csak hát eresztett az akvárium, így most ebbe kerültek át ideiglenesen. Eddig nem volt velük semmi probléma, csak ma voltak ilyen furcsák.
Nem tudom, de nekik elég a 24 fok is. Nem kell fûteni. Vagy a lámpa fûti?
A kérdező hozzászólása: Most nincs világítva rájuk. Akkor megpróbálom, hogy kikapcsolom a fûtõt, hátha csak ez a bajuk. Mindenesetre furcsa, mert eddig nem volt ilyen probléma.
Minél melegebb a víz, annál kevesebb benne az oldott oxigén, de ha közben a levegõztetõ nyomja a bubikat, akkor ez nem lehet probléma, azért nem tudok mit mondani igazán. Hát próbáld meg, talán lenyugszanak. Majd kiderül.
Az is lehet, hogy csak megszokták a nagyobb akváriumot, és most mérgelõdnek. Kitudja :)
Tényleg lehet az akvárium csere miatt beduzzogtak de ha nem megy nekik a fûtõ akkor nem lehet hogy valami bajuk van? Betegek vagy valami?
lehet az idõjárás miatt, a pontyok is a tavakban úgy vannak, hogy ha más a légnyomás másholúsznak
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek a hozzászólást, kiderült, hogy valószínûleg tényleg az idõjárás miatt volt. Azt elfelejtettem írni, hogy néhány garnéla is van a halak mellett, volt amelyik félig kint volt a vízbõl, ezért gondoltam arra, hogy a meleg miatt lehetett. Csak furcsa, mert a hõmérõn 26 fok volt, viszont a leszívott víz meg szabályosan meleg volt. Most annyit csináltam még, hogy kiiktattam a fûtést, azt hiszem mostanában nem lesz rá szükség. Azóta folyamatosan ellenõrzöm a hõmérsékletet, most 23-24 fok körül van.

20 hónapos kislányom tegnap este belázasodott, és éjjel is kellett lázcsilapítót adonom neki. Vigyem ma orvoshoz? Nemrég néztem és még most is meleg a feje. Lehet hogy influenzás lesz?

Legjobb válasz: Nálunk ugyanez volt éjjel és most is!Én viszem orvoshoz mert jön a hétvége és nem lesz dokink csak az ügyelet!

Nálunk ugyanez volt éjjel és most is!Én viszem orvoshoz mert jön a hétvége és nem lesz dokink csak az ügyelet!
hát vidd el a rendelés végére szerintem hogy addig meg figyeld hogy van -e más tünete is
nálunk a nagyfiam lázas nem fáj semmije de meg néztem a torka tûz piros én õt még nem viszem orvoshoz veszek neki kakukfû szirúpot meg teáztatom méz+citrom + lázcsill. egyébként hétvégén is lehet hívni az orvost csak patika nincs

Van állítólag a melegeknek egy olyan képességük, hogy megérzik hogy ki lehet valszeg ugyancsak meleg. Érintettek mesélnének erről nekem egy kicsit?

szóval...

Legjobb válasz: Én lány vagyok és a meleg lányokat onnan ismerem fel, hogy a szemükbe nézek és látszik, hogy máshogy néznek rám, mint a hetero lányok. Valahogy látszik a tekintetükön, hogyha vonzónak találnak. Ugyanígy egy fiún is látom, ha tetszem neki. Egy meleg srácon is látszik, ha úgy néz egy másik fiúra. Meg az is látszik, hogy egy lányra meg nem. Persze van, akinek a gesztusain is látszik, de az csalóka, mert nem minden meleg feminin és nem is minden feminin srác meleg... Ha olyan helyre mész, ahol lehet tudni, hogy sok a meleg srác, akkor látni a különbséget (most nem a meleg felvonulásra gondolok, mert azt majomparádénak tartom és érdekes módon azok a srácok is, akiket ismerek és melegek)

Én lány vagyok és a meleg lányokat onnan ismerem fel, hogy a szemükbe nézek és látszik, hogy máshogy néznek rám, mint a hetero lányok. Valahogy látszik a tekintetükön, hogyha vonzónak találnak. Ugyanígy egy fiún is látom, ha tetszem neki. Egy meleg srácon is látszik, ha úgy néz egy másik fiúra. Meg az is látszik, hogy egy lányra meg nem. Persze van, akinek a gesztusain is látszik, de az csalóka, mert nem minden meleg feminin és nem is minden feminin srác meleg... Ha olyan helyre mész, ahol lehet tudni, hogy sok a meleg srác, akkor látni a különbséget (most nem a meleg felvonulásra gondolok, mert azt majomparádénak tartom és érdekes módon azok a srácok is, akiket ismerek és melegek)
te most konkrétan a meleg srácokra vagy lányokra gondolsz?
gondolom internetes társkeresõn ismerkednek meg. ott meg általában elég világosan leirják hogy kit keresnek. azt nehezen tom elképzelni hogy csak ugy leszolitanak vkit az utcán. azzal nagyon felsülnének mert elég kicsi a valoszinüsége h az a srác is homokos akit leszolitottak.
én lány vagyok, és simán észreveszem.ha nem is nyávog, nem öltözik a lányosan, akkor is.
Hát persze beépített hõreceptoraik vannak, mint a kígyóknak.
Nem varázslatos. A buz*ik betegek. Szerinted egy betegségnek lehet bármilyen varázslatos része? És légyszíves ne gusztustalankodj itt a homárokkal.
Szerintem ritka az a meleg férfi, aki az öltözködésével, vagy a viselkedésével épphogy nem írja a homlokára, hogy meleg. A mai divat melegek pedig ki is üvöltik.
Azt szerintem az emberek többsége megérzi, mert nem olyanok mint a normál emberek. Más viselkedés, más viselet, stb.
Konkrétabban: Egy meleg férfi nem úgy néz ki, mint egy hetero férfi, mert a hetero férfi férfiasnak akar látszani és nõket akar meghódítani. A meleg ezzel szemben inkább lányos, vagy nem tudom hogy megfogalmazni másképp. Egyébként heteroszexuális nõ vagyok, szóval nem csak melegek ismerhetik fel a melegeket. A múltkor például csüngõs fülbevalóval és magassarkúval díszített férfi jött velem szembe az utcán. Kell más magyarázat? :D
Én is simán megállapítom, hogy egy pasi b.zi-e. Ez nem nagy tehetség. 20/L
ezt úgy hívják FAGO-SENSE olyan mint a SPIDER-SENSE csak ez a veszély helyett a burnyákokat észleli
Hát ha látja, hogy úgy öltözik, meg olyan a hangja stb akkor talán sejtheti...
Elmész meleg bárokba. Ott majdnem 100%, hogy meleg srácokba botlasz és nem kell varázslatos képességekkel rendelkezned, hogy kiszúrd az után a meleg srácokat!:) Puszi
Vannak férfias meleg srácok is... Az, aki magassarkút hord pedig nem biztos, hogy meleg, az transzfesztita. Vannak olyan hetero férfiak, akik szeretnek nõi ruhába öltözni. Van akirõl tényleg könnyen meg lehet mondani, van akinél pedig kétséges. Persze azért ha beszélsz vele, akkor érezni, hogy õ most úgy néz-e rád, vagy nem, de pl ott vannak a biszexuálisok, akikrõl meg egyáltalán nem lehet megmondani...
Kedves kérdezõ! Szerintem rakjon téged végbélnyílásba a homoki jeti meg egy talicska apró majom. És tudod miért apró majom? Mert abból több fér egy talicskába. Meleg vagy? Bújj el és vágd fel az ereidet, te is jól jársz, meg a táesadalom is.
Én is megtudom állapítani, és nem vagyok meleg. A mozgásáról, beszédjébõl, stb.
A kérdező hozzászólása: már bocs... szerintem nem én voltam a gusztustalan..
A kérdező hozzászólása: De hogyan? honnan? Mibõl?
A kérdező hozzászólása: 10:56 Igazából mindegy... inkább srácokra...
A kérdező hozzászólása: 10:58 Ízlések és pofonok:D szerintem tök izgató mikor két srác egymás seggében vájkál de mind1... Am ja, persze bu*zi vagyok...
Ja, bocs, elõzõ vagyok, és 25/N
Én is úgy vagyok ezzel, mint az elõzõs válaszoló. Lányoknál ezt meg tudom állapítani többnyire, a nézésükben van valami. Van egy ismerõsöm, régen nem tudtam róla, hogy leszbikus, de mikor rám nézett, olyan más volt, éreztem, hogy nem "sima" barátnõsen néz rám. Van persze, akinél tévedek, de gyakran megérzem. 19/L
10.52.vagyok.Hát nem is tudom.Kisugárzás, ahogy néz a világra.Ahogy a lányokra néz.Egyszer a buszon volt egy srác, tök átlagos.Azt gondoltam, milyen helyes, kár hogy meleg.Leszállt a buszról, és láttam, ahogy egy másik sráccal ölelkeztek..
Lány vagyok és én 1 évig nem vettem észre az egyik meleg fiú csoporttársamon hogy az. Amikor megkérdeztem, van-e barátnõje, akkor kezdett el nevetni, hogy jaj dehogyis. Szóval nem mindenkin lehet látni szerintem, aki nem öltözködik, viselkedik másként. Aki itt gyûlölködik az meg nézzen magába egy kicsit, idióták.
Atyaég!! Mennyi ostoba sztereotípia.. Egyáltalán nem lehet általánosítani.. Én pl. amikor egyik kolléganômnek elhintettem a dolgot, h az vok, másnap mondta, h fél éjszaka forgolódott az ágyában, mert nem tudta elhinni rólam.. Amikor viszont a heteró nôvéremnek mondtam el, az volt a reakciója, h már várta a vallomást.. Szal ennyit a viselkedés/öltözködés/stb dolgokról.. :D am nem tom, egyszer?en tényleg idônként felismerni, h ki az aki szintén meleg lehet, persze a legtöbb esetben végül nem derül ki (hisz senkihez nem mész oda az utcán, h figyu, te is meleg v?..) :D Máskor viszont jól lehet leplezni a dolgot.. Párommal sem kiáltjuk világgá, h azok vunk, ez cs ránk tartozik, meg max a baráti körünkre.. :) Am nála viszont nagyon m?ködik ez a megérzéses dolog, rólam is megérezte, pedig sokáig még cs nem is találkoztunk személyesen. :D Vagy pl az egyetemén van egy srác, akirôl az elsô naptól kezve úgy gondolja, h meleg, dacára annak, h b.n-je van. Barátom szerint cs idô kérdése és kibújik a szög a zsákból.. Hát, kiváncsi leszek.. Eddig bejöttek a megérzései.. :P Am pl K.Perry Firework c. számának a videójában a meleg csávóról elsôre megmondani, h nem heteró.. Rá van írva az arcára és kész..20F

Hol lehet meleg fiúkkal ismerkedni? Nem vagyok meleg, lány vagyok, csak szerintem állati édesek a meleg fiúk és sok helyről hallottam, hogy nagyon jó barátok

s, mert nem pletykálnak, mint a lányok, ebb?l a szempontból fiúsak, viszont mindent meg lehet velük beszélni és kedvesek, ebb?l a szempontból lányosak. És érdek nélkül barátkoznak, ez 100% Szóval szeretnék megismerkedni és barátkozni meleg fiúkkal :D Pécsett, ha lehet de Baranya megye is jó :D Hol találok ilyen helyeket, vagy hol tudok megismerkedni velük? (Kicsit zavaros talán, bocs)

Legjobb válasz: Szia. Én is lány vagyok és imádom a melegeket :) õk a legjobbak XD Én ugyan Nógrád megyei vagyok, de én is ezzel a "problémával"... Chat.hu-n is találni párat, az igaz. De ott sok a szexmániás emberke és beszélgetni sokszor nem is akarnak... fõleg nem lányokkal. Pécsett szerintem több a lehetõség, mint pl. nálunk. Sok sikert :)

Szia. Én is lány vagyok és imádom a melegeket :) õk a legjobbak XD Én ugyan Nógrád megyei vagyok, de én is ezzel a "problémával"... Chat.hu-n is találni párat, az igaz. De ott sok a szexmániás emberke és beszélgetni sokszor nem is akarnak... fõleg nem lányokkal. Pécsett szerintem több a lehetõség, mint pl. nálunk. Sok sikert :)
pfff... hát én szívesen ismerkednék, de sajnos én pesti vagyok...
én vagyok a "második", mégis te minek neveznézd a kis vágyadat, ha nem annak hogy valami trendi cuccot keresel magadnak? miért nincsenek normális barátaid az iskolából? ez a meleg barát dolog csak simán trendi, nem gondolod? senki nem úgy szerzi a barátokat, hogy megad egy bizonyos paraméter, és akkor az lesz barát. hogy lehet valaki ennyire retardált....
Én sosem mondtam, hogy nincsenek. És nem is mind kedves, aranyos és nõies mint a tvben. De miért is kéne ennek így lennie? És ki mondta, hogy használati tárgyak? Én személy szerint egyenlõ félként kezelem õket és nem akarom õket kihasználni vagy ilyesmi. Csak barátkozom. Gondolom a kérdezõ is csak ezt akarja.
Viccesek vagytok :DD én meg már majdnem magamra vettem mert én voltam a második XDD
chat.hu, bar itt sok a perverz meg kamu felhasznalo, akkor talan inkabb a gay.hu-t nezd meg. ott biztos van vmi forum melegeknek, vagy valami.
Aranyos vagy, de sajnos egyszerû, mint a fagolyó:D, még számolás terén is van mit behoznod, nemhogy az élet dolgairól:D
puncik! a melegek nem használati tárgyak, hanem ugyanúgy emberek, valószínüleg köztük is vannak kétszínû köcsögök, mint a heteroknál! túl sok felnõttes filmet néztek ahelyett hogy babáznátok!
A kérdező hozzászólása: ha már írom a kommentet akk nem megyek vissza számolni... Úgy emlékeztem 2. Nem a matekkal meg az élet dolgaival van bajom hanem a rövidtávú memóriámmal...
A kérdező hozzászólása: Nem azért, de én a 2. kommentre inkább nem is válaszolnék, de válaszolok, hogy tiszta legyen mindenkinek: TUDOM hogy vannak köztük is bunkók de vannak normálisak is. Ez ugyanúgy van mint a heteroknál. És nem játékszernek gondolom õket, de ha neked a BARÁTAID játékszerek akkor veled van a baj. Ennyit errõl.
A kérdező hozzászólása: De jó h ennyire kvára tudod (Még nálam is jobban) hogy mit akarok...
te hülye vagy
valójában, mint meleg fiú kommentelõ, erre azt tudom mondani, hogy ha ilyen rasszista "férfik" vannak, akkor bújjanak el az anyjuk szoknyájában, egyébként pesti vagyok:)
Találtál valakit?

Hogyan lehet strandon észrevenni a melegeket?

Ismerkedett már így valaki? :)

Legjobb válasz: Semmirõl! én meleg vagyok, de ugyanúgy viselkedem a strandon, mint bárhol másutt. Az utcán sem ismer fel senki, a strandon sem. Idõnként felismeri két meleg egymást, akár strandon, akár a buszon, villamoson, könyvtárban, bárhol, ha mindkettõnek a szemében ott van a szexuális vágy, amivel ránéz a másikra. Ez az, amit egy heteró nem vesz észre, sokszor így ismeri fel egymást két meleg, de ehhez nem kell strand.

Talán ha elcsíped ahogy ÚGY néz egy másik pasit
Semmirõl! én meleg vagyok, de ugyanúgy viselkedem a strandon, mint bárhol másutt. Az utcán sem ismer fel senki, a strandon sem. Idõnként felismeri két meleg egymást, akár strandon, akár a buszon, villamoson, könyvtárban, bárhol, ha mindkettõnek a szemében ott van a szexuális vágy, amivel ránéz a másikra. Ez az, amit egy heteró nem vesz észre, sokszor így ismeri fel egymást két meleg, de ehhez nem kell strand.
Hát ahhoz azért nagy bátorság kell, hogy strandon vkit felszedj. Sõt úgy általában utcán. Én bi vok de sose mernék ilyet.
Nem a nõket stírölik! (Ha férfirõl van szó)
melegeket???sokon egybõl meglátni...de van olyan is, , aki nagydarab férfias......talán azt aki csajos.és nem is titkolja!!!
gõzölög körülöttük a víz
Ha az öltözõben/parton/vízben valaki seggberak, akkor az meleg. Nagggyon meleg!
Elsõ, harmadik: :D:D:D! Lehet kapni vízálló radart hozzájuk!
elsõ válaszoló, :DDDDDD
A kérdező hozzászólása: Hát nem igazán lettem eddig okosabb, viszont jót nevettem a válaszokon! :)
Onnan veszed észre hogy elkezd követni téged aztán elértek oda ahol nem vagytok csak 2-en és ott rád veti magát ....
Úgy látom azért itt nem sok értelmes válaszadó akad. A melegeket én személy szerint (mivel én is az vagyok) sztem elég jól fel tudom ismerni, van egy jellegzetes nézésük jellegzetes mozdulataik. Sztem a melegek egy jó nagy része vékony testalkatú (persze vannak kivételek, kigyúrt állatok). Az is gyanús ha pl. egy fiú meg egy lány vannak együtt a strandon és nem fogják egymás kezét és nagyjából egyformán viselkednek és a fiú is ilyen lányosan vigyorog mindig. Amikor 2 fiú van együtt az is izgalmas helyzet habár õk lehetnek sima haverok, de rajtuk is észre lehet venni. Én speciel strandon még soha nem ismerkedtem mert azért nem merek csak úgy odamenni valakihez, de azért sok sikert! :D 17/F
A strandon sok minden megeshet. Az egyik budapesti strand egyik zuhanyzóját kifejezetten csak melegek látogatják, meg véletlenül odatévedõ heterók, akik általában menekülni szoktak 1-2 perc után, kéve, ha élvezik a sok forró pillantást a nemi szervükre. Nos, volt már ott olyan feleséggel összeölelkezõ gyerekes apuka, aki bizony feljött, és nem véletlenül, és annyira élvezte az egynemûek közötti orális szex örömeit, hogy aznap négyszer is feljött. Na, szóval semmi sem jelent semmit...
ma 10.40 De ez nem biztos...sok lányos pasai full hetero. Úgyhogy ne ugass le senkit mert a te válaszod sem használható.
nem is tudom hogy sírjak vagy nevessek azon aki szerint a melegek rátámadnak az emberekre ... amúgy a strandon napszemüveget használok és ügyelek arra hogy ne vegyék észre a pasik hogy nézem õket :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!