Találatok a következő kifejezésre: A meleg lehet, (710 db)

2010 december végére kiírt kismamák, hogy bírjátok ezt a meleget? Lehet ilyenkor strandra menni?

Legjobb válasz: Én januárra vagyok kiírva,de nem merem bevállalni a strandot.Egész nap bent vagyok és csak estefele szoktam kimenni,mert rosszul vagyok ettõl a melegtõl. Kellemes babavárást!

Én januárra vagyok kiírva, de nem merem bevállalni a strandot.Egész nap bent vagyok és csak estefele szoktam kimenni, mert rosszul vagyok ettõl a melegtõl. Kellemes babavárást!
Szia! Én december 20-ra vok kiírva, elég nehezen viselem a meleget, de most, hogy kismama vagyok, még rosszabban. :S Strandra nem ajánlatos menni, max, hogy a lábaidat belelógasd. Viszont tavaly mikor voltam Szoboszlón, rengeteg kismamát láttam, nem számoltam, de 10-15-öt biztos. Én annyira vagyok szerencsés, hogy van kint a kertben egy nagy medencénk amit csak mi használunk a férjemmel, ezt a dokim nem tiltotta meg, úgy, hogy nagyon jól esik csobbani.
A kérdező hozzászólása: Az nagyon jó dolog ha legalább a kertben tudsz pancsolni!A vizesedés téged érintett már?
Szia, én jan 4.-re vagyok kiírva.Én többször is voltam már idén strandon, tegnap is, és szerencsére semmi bajom ebbõl. Én is szoboszlóra járok, és tegnap is volt sok kismami.:)
Szia! Én dec. 31.-ére vagyok kiírva.A strand már sokszor eszembe jutott de nem merem megkockáztatni.Van már egy 8 hós fiúnk akit tervezek hogy elviszünk strandra, de akkor majd csak apával fog lubickolni mert én nekem nem ér annyit hogy baj legyen.Amúgy ezt a meleget úgy bírom hogy itthon van klíma és az megy egész nap.Na de inkább ez a meleg mint a tél mert utálom a telet. És te hanyadikára vagy kiírva?
Én idén januárban szültem, tavaly az egész nyarat végig strandoltam..Semmi baja nem lett a babának.A doki mondta, hogy menjek nyugodtan, nem betegség csak állapot!Tegnap már a fél éves kisasszonnyal strandoltunk, sok terhes nõ volt!Ne féljetek, ha akartok úszkálni, vagy csak pihenni menjetek, semmi baj nem lesz!!!:)
17:29-es vagyok! De sajnos vizesedek egy picit, elég korai még sztem. :( És a szívemet is érzem szinte egész nap, nagyon ijesztõ. :( Extra szívdobogásnak mondják, nem tudom kinek volt/van ilyen érzése, de már halálfélelmem van. :( Te, hogy érzed magad?

Kisfiam 3 napos ma szaporabban veszi a levegot. A meleg lehet az oka?

ma engettek haza a korhazbol es nagyon felek ,kerlek segitsetek??

Legjobb válasz: Ne aggódj,semmi baja. Még csak 3 napos.Alkalmazkodnia kell a kinti élethez. Meleg is van,új a környezet,idegen neki minden. Nyugi,pár nap és rendezõdni fognak a dolgok! :)

Ne aggódj, semmi baja. Még csak 3 napos.Alkalmazkodnia kell a kinti élethez. Meleg is van, új a környezet, idegen neki minden. Nyugi, pár nap és rendezõdni fognak a dolgok! :)
A kisbabák légzésszáma, pulzusa, és szívverése is gyorsabb mint a felnõtteké. Simán veheti kétszer olyan gyorsan a levegõt mint te, és nincs semmi gondja. Nyugi. Ha nincs semmi más jele hogy gond lenne, és amúgy jókedvû akkor ez normális. Ijesztõ ilyenkor magadra utalva lenni egy újszülöttel, de nyugi!

Kis seb a nyelven, kiütés a lábfejen, talpon és tenyérélen. Ez valami fertőzés, vagy csak a meleg lehet?

Legjobb válasz: Nekem gyanús, h ez egy vírusfertõzés, mintha egy ismerõsöm gyerekének hasonló baja lett volna télen. Láza v hõemelkedése nem volt/nincs?

Nekem gyanús, h ez egy vírusfertõzés, mintha egy ismerõsöm gyerekének hasonló baja lett volna télen. Láza v hõemelkedése nem volt/nincs?
Tenyér, talp, száj vírus. Vidd orvoshoz, nem gáz csak nagyon kellemetlen szegénynek.
guggliban ellenõrizheted a tüneteket, hívják még kéz-láb száj vírusnak is elõzõ voltam
Szia nekünk is volt tavaly, kislányom 2 éves volt akkor. Neki magas lázzal járt és kevesebb kiütéssel, én is elkaptam, nekem nem volt látam de szinte az egész tenyerem, ujjaim, talpam, lábujjaim összefüggõ kiütéses foltok lettek, nagyon fájdalmasak. És a bõr is elvált az alsóbb rétegektõl, pont mint a vízhólyag, mikor kiszúrod. napokig fájdalomcsillapítón éltem. Majd az elhalt részek leváltak, több milliméter vastagon, és mindketten elhagytuk több körmünket is, én a kezemen többet, kislányom inkább a lábacskáin. Az orvos szerint a nevenincs száj-láb vírus volt a hunyó. Tiszta szívbõl kívánom, hogy nálatok enyhe lefolyású legyen, és ne kapja el senki se. (Öcsém is elkapta, neki is levált a bõr, és több körme is bánta)
Ez egy halalos kimenetelu betegseg esetleg ha lo ondot kenysz a sebekre akkor talan tuleld.tesomnak bevali:O

Van állítólag a melegeknek egy olyan képességük, hogy megérzik hogy ki lehet valszeg ugyancsak meleg. Érintettek mesélnének erről nekem egy kicsit?

szóval...

Legjobb válasz: Én lány vagyok és a meleg lányokat onnan ismerem fel, hogy a szemükbe nézek és látszik, hogy máshogy néznek rám, mint a hetero lányok. Valahogy látszik a tekintetükön, hogyha vonzónak találnak. Ugyanígy egy fiún is látom, ha tetszem neki. Egy meleg srácon is látszik, ha úgy néz egy másik fiúra. Meg az is látszik, hogy egy lányra meg nem. Persze van, akinek a gesztusain is látszik, de az csalóka, mert nem minden meleg feminin és nem is minden feminin srác meleg... Ha olyan helyre mész, ahol lehet tudni, hogy sok a meleg srác, akkor látni a különbséget (most nem a meleg felvonulásra gondolok, mert azt majomparádénak tartom és érdekes módon azok a srácok is, akiket ismerek és melegek)

Én lány vagyok és a meleg lányokat onnan ismerem fel, hogy a szemükbe nézek és látszik, hogy máshogy néznek rám, mint a hetero lányok. Valahogy látszik a tekintetükön, hogyha vonzónak találnak. Ugyanígy egy fiún is látom, ha tetszem neki. Egy meleg srácon is látszik, ha úgy néz egy másik fiúra. Meg az is látszik, hogy egy lányra meg nem. Persze van, akinek a gesztusain is látszik, de az csalóka, mert nem minden meleg feminin és nem is minden feminin srác meleg... Ha olyan helyre mész, ahol lehet tudni, hogy sok a meleg srác, akkor látni a különbséget (most nem a meleg felvonulásra gondolok, mert azt majomparádénak tartom és érdekes módon azok a srácok is, akiket ismerek és melegek)
te most konkrétan a meleg srácokra vagy lányokra gondolsz?
gondolom internetes társkeresõn ismerkednek meg. ott meg általában elég világosan leirják hogy kit keresnek. azt nehezen tom elképzelni hogy csak ugy leszolitanak vkit az utcán. azzal nagyon felsülnének mert elég kicsi a valoszinüsége h az a srác is homokos akit leszolitottak.
én lány vagyok, és simán észreveszem.ha nem is nyávog, nem öltözik a lányosan, akkor is.
Hát persze beépített hõreceptoraik vannak, mint a kígyóknak.
Nem varázslatos. A buz*ik betegek. Szerinted egy betegségnek lehet bármilyen varázslatos része? És légyszíves ne gusztustalankodj itt a homárokkal.
Szerintem ritka az a meleg férfi, aki az öltözködésével, vagy a viselkedésével épphogy nem írja a homlokára, hogy meleg. A mai divat melegek pedig ki is üvöltik.
Azt szerintem az emberek többsége megérzi, mert nem olyanok mint a normál emberek. Más viselkedés, más viselet, stb.
Konkrétabban: Egy meleg férfi nem úgy néz ki, mint egy hetero férfi, mert a hetero férfi férfiasnak akar látszani és nõket akar meghódítani. A meleg ezzel szemben inkább lányos, vagy nem tudom hogy megfogalmazni másképp. Egyébként heteroszexuális nõ vagyok, szóval nem csak melegek ismerhetik fel a melegeket. A múltkor például csüngõs fülbevalóval és magassarkúval díszített férfi jött velem szembe az utcán. Kell más magyarázat? :D
Én is simán megállapítom, hogy egy pasi b.zi-e. Ez nem nagy tehetség. 20/L
ezt úgy hívják FAGO-SENSE olyan mint a SPIDER-SENSE csak ez a veszély helyett a burnyákokat észleli
Hát ha látja, hogy úgy öltözik, meg olyan a hangja stb akkor talán sejtheti...
Elmész meleg bárokba. Ott majdnem 100%, hogy meleg srácokba botlasz és nem kell varázslatos képességekkel rendelkezned, hogy kiszúrd az után a meleg srácokat!:) Puszi
Vannak férfias meleg srácok is... Az, aki magassarkút hord pedig nem biztos, hogy meleg, az transzfesztita. Vannak olyan hetero férfiak, akik szeretnek nõi ruhába öltözni. Van akirõl tényleg könnyen meg lehet mondani, van akinél pedig kétséges. Persze azért ha beszélsz vele, akkor érezni, hogy õ most úgy néz-e rád, vagy nem, de pl ott vannak a biszexuálisok, akikrõl meg egyáltalán nem lehet megmondani...
Kedves kérdezõ! Szerintem rakjon téged végbélnyílásba a homoki jeti meg egy talicska apró majom. És tudod miért apró majom? Mert abból több fér egy talicskába. Meleg vagy? Bújj el és vágd fel az ereidet, te is jól jársz, meg a táesadalom is.
Én is megtudom állapítani, és nem vagyok meleg. A mozgásáról, beszédjébõl, stb.
A kérdező hozzászólása: már bocs... szerintem nem én voltam a gusztustalan..
A kérdező hozzászólása: De hogyan? honnan? Mibõl?
A kérdező hozzászólása: 10:56 Igazából mindegy... inkább srácokra...
A kérdező hozzászólása: 10:58 Ízlések és pofonok:D szerintem tök izgató mikor két srác egymás seggében vájkál de mind1... Am ja, persze bu*zi vagyok...
Ja, bocs, elõzõ vagyok, és 25/N
Én is úgy vagyok ezzel, mint az elõzõs válaszoló. Lányoknál ezt meg tudom állapítani többnyire, a nézésükben van valami. Van egy ismerõsöm, régen nem tudtam róla, hogy leszbikus, de mikor rám nézett, olyan más volt, éreztem, hogy nem "sima" barátnõsen néz rám. Van persze, akinél tévedek, de gyakran megérzem. 19/L
10.52.vagyok.Hát nem is tudom.Kisugárzás, ahogy néz a világra.Ahogy a lányokra néz.Egyszer a buszon volt egy srác, tök átlagos.Azt gondoltam, milyen helyes, kár hogy meleg.Leszállt a buszról, és láttam, ahogy egy másik sráccal ölelkeztek..
Lány vagyok és én 1 évig nem vettem észre az egyik meleg fiú csoporttársamon hogy az. Amikor megkérdeztem, van-e barátnõje, akkor kezdett el nevetni, hogy jaj dehogyis. Szóval nem mindenkin lehet látni szerintem, aki nem öltözködik, viselkedik másként. Aki itt gyûlölködik az meg nézzen magába egy kicsit, idióták.
Atyaég!! Mennyi ostoba sztereotípia.. Egyáltalán nem lehet általánosítani.. Én pl. amikor egyik kolléganômnek elhintettem a dolgot, h az vok, másnap mondta, h fél éjszaka forgolódott az ágyában, mert nem tudta elhinni rólam.. Amikor viszont a heteró nôvéremnek mondtam el, az volt a reakciója, h már várta a vallomást.. Szal ennyit a viselkedés/öltözködés/stb dolgokról.. :D am nem tom, egyszer?en tényleg idônként felismerni, h ki az aki szintén meleg lehet, persze a legtöbb esetben végül nem derül ki (hisz senkihez nem mész oda az utcán, h figyu, te is meleg v?..) :D Máskor viszont jól lehet leplezni a dolgot.. Párommal sem kiáltjuk világgá, h azok vunk, ez cs ránk tartozik, meg max a baráti körünkre.. :) Am nála viszont nagyon m?ködik ez a megérzéses dolog, rólam is megérezte, pedig sokáig még cs nem is találkoztunk személyesen. :D Vagy pl az egyetemén van egy srác, akirôl az elsô naptól kezve úgy gondolja, h meleg, dacára annak, h b.n-je van. Barátom szerint cs idô kérdése és kibújik a szög a zsákból.. Hát, kiváncsi leszek.. Eddig bejöttek a megérzései.. :P Am pl K.Perry Firework c. számának a videójában a meleg csávóról elsôre megmondani, h nem heteró.. Rá van írva az arcára és kész..20F

Meleg etelt celszeru-e hutoszekrenybe tenni? Milyen homersekletu etelt lehet hutobe rakni. A meleg etel hutube helyezese a hutonek vagy az etelnek tesz rosszat?

A meleg alatt nem a langyosat ertem, hanem az igen meleget. Tenyleg kivancsi vagyok a valaszra es a megfejtesre, mert masfel eve visszatero konfliktus a lakotarsaim kozt. Koszonom. G.M.S.

Legjobb válasz: Étel szempontjából nem tudom mit okoz, de a hûtõt igen hamar tönkreteszi. Anyukám is mindig hagyja kihülni az ételt, legalább langyosra. Ha melegen teszed be a hûtõt tönkreteszi a pára lecsapódik benne az érzékelõje tönkremehet, túlmegy stb. Persze lehet nem rögtön hanem majd szép lassan. De nem ajánlatos melegen berakni az ételt ha nem akartok hamarosan új hûtõt venni. Langyosan ha muszáj már be lehet tenni, de ez tárolni van nem pedig azért, hogy a meleg ételt kihûtse. Arra ott a levegõ meg az idõ, merthogy ki kell várni. Ez van. Mamám amikor kicsi voltam ha meleg volt az étel beletette tányérostól egy nagyobb edénybe amiben hideg víz volt és így könnyebben lehült. :)))) Bocs, hogy hosszú lett a lényeg melegen a hûtõbe kaját ne!

Étel szempontjából nem tudom mit okoz, de a hûtõt igen hamar tönkreteszi. Anyukám is mindig hagyja kihülni az ételt, legalább langyosra. Ha melegen teszed be a hûtõt tönkreteszi a pára lecsapódik benne az érzékelõje tönkremehet, túlmegy stb. Persze lehet nem rögtön hanem majd szép lassan. De nem ajánlatos melegen berakni az ételt ha nem akartok hamarosan új hûtõt venni. Langyosan ha muszáj már be lehet tenni, de ez tárolni van nem pedig azért, hogy a meleg ételt kihûtse. Arra ott a levegõ meg az idõ, merthogy ki kell várni. Ez van. Mamám amikor kicsi voltam ha meleg volt az étel beletette tányérostól egy nagyobb edénybe amiben hideg víz volt és így könnyebben lehült. :) ))) Bocs, hogy hosszú lett a lényeg melegen a hûtõbe kaját ne!
Felmelegíti a fridzsidert és a többi hidegen tartandó étel is könnyebben romlik. Télen az ablakban is gyorsan ki lehet hûteni az ételt.
A fizika törvényi szerint a melegebb helyrõl a hidegebb felé áramlik a hõ, amíg ki nem egyenlítõdik. Tehát a hûtõt felmelegíti az étel. Ez jól jöhet, ha le akarod olvasztani. Minden hûtõszekrény haszn.-i utasításban le van írva, hogy a hûtõbe meleg ételt tenni tilos! A hõmennyiség amit közölsz egyenlõ a hõmérséklet szer tömeg szer fajhõ. Magyarul minél nagyobb a tömege az ételnek és minél melegebb, annál több hõt ad át!
A kérdező hozzászólása: EZAZ, EZAZ, EZAZ! Nyertem. Koszonom. Nagyon hasznosakat tudtam meg, es mar ervelni is tudok. Koszi megegyszer. Hello

Meleg fiúk. Mindenkinek ennyire fáj a popsiszex? Lehet nem is vagyok meleg?

most volt életem els? szexuális kalandja fiúval, és nem sült el valami jól, mert iszonyúan fájt amikor betette, és nem hagyta abba hiába kértem. durva volt, és úgy fájt hogy a szemem könnybe lábadt:( az lenne a kérdésem, hogy mindenkiinek ennyire fájt? lehet nem is vagyok meleg? a csókot azt élveztem nagyon, de amikor már szopni kellett azt már nem, de amikor ? szopott azt élveztem, de amikor bekellett vennem az ? büdös farkát a számba, azt már nem. most akkor mi van? lehet mégsem vagyok meleg?

Legjobb válasz: Hát elõször is. Ha már a csókot élvezted, akkor feltehetõen meleg vagy (esetleg biszexuális). Egyébként nem sok tapasztalatod van, látszik. Meleg és meleg között is van különbség. Elõször is tájékozódni kellett volna és megfelelõ partnert kiválasztani, aki esetleg normálisan bevezetett volna ebbe a "világba". A kezdetekkor el kellett volna dönteni, hogy homoszexuálisként tulajdonképpen melyik szexuális szerepet kívánod. Leírásodból aktívnak tûnsz. Továbbá vannak aranyszabályok elsõ közösüléskor is. Meg sem kérdezem, mert már elõre tudom a választ, hogy használtatok-e sikosítót és óvszert...

Az h meleg vagy nem ettõl függ :) Hanem h a fiúk tetszenek-e. De van olyan meleg aki nem szereti az análszexet. De egyébként meg vannak aktívok (inkább õ dug, szopat, stb.) meg passzívok (inkább szereti, ha õt dugják) meg unik (nekik mindegy). Jó ezt nem kell szigorúan venni h csak az egyik lehetsz én aktív vok de szoktunk néha szerepet cserélni a barátommal :) Csak annyi h el kell döntened mi érdekel jobban és akkor nem olyan dolog lesz az elsõ szexuális élményed amit kurwára nem akarsz!!! Am meg az anállal kapcs: SOK síkosító (tényleg KELL, pláne elsõ alkalommal), elõtte tágítson ki, nem csak bumm bele, szépen lassan kell h csinálja, teljesen el kell lazulnod stb. Ehhez persze az kell h figyeljen rád azaz jó lenne egy megbízható sráccal kezdeni nem egy ilyen [email protected] ha jól csinálja egyáltalán nem fáj. Elsõre se. Sõt rohadt jó érzés :) Ja meg gumit feltétlenül használj, ha alkalmi partner!!! Ha meg büdös a farka hát van ilyen h elõtte mondjuk pár óráig nem tudott mosakodni és beizzadt de hát el lehet menni zuhanyozni :D Együtt is :D 17 meleg F
17 meleg F: Asszem téged sem dobnálak ki az ágyamból :)
Hát elõször is. Ha már a csókot élvezted, akkor feltehetõen meleg vagy (esetleg biszexuális). Egyébként nem sok tapasztalatod van, látszik. Meleg és meleg között is van különbség. Elõször is tájékozódni kellett volna és megfelelõ partnert kiválasztani, aki esetleg normálisan bevezetett volna ebbe a "világba". A kezdetekkor el kellett volna dönteni, hogy homoszexuálisként tulajdonképpen melyik szexuális szerepet kívánod. Leírásodból aktívnak tûnsz. Továbbá vannak aranyszabályok elsõ közösüléskor is. Meg sem kérdezem, mert már elõre tudom a választ, hogy használtatok-e sikosítót és óvszert...
Meleg létedre azt hittem több eszed van, miért nem találtál egy olyan szerszámú fiút aki hozzád illik, és elsõ alkalommal nem egy olyan fiúval kell lefeküdni akinek a méretei egy lóéval vetekednek. na mind1 nem bántalak ezért, és legalább veled egykorú a srác? Kérdésedre is válaszolva, nekem az elsõ egyáltalán nem volt rossz, én is rákészültem a srácnak is okés volt a mérete, és õ figyelt rám, ha azt mondtam lassabban akkor lasított, mikor mondtam hogy okés akkor beleadott mindent, elöszõr kicsivel kezdj, vagyis viszonylagos mi kicsi, de majd megkérdezed, ezt a srácot meg dobd, nem figyel rád és fájdalmat okozott 24 éves meleg F
:D Istenem ennyi korlátolt embert, szeretem mikor ilyen kérdésnél fröcsögnek elég sokan, de ha arról van szó hogy elvetessem e a gyerekem, hogy áljak bosszút a barátomon barátnõmön, vagy abortusz a téma senki de senki nem gyülölködik ennyire. Hmm de érdekes is a világ.
Hát izé. Akinek büdös, azzal ne kezdj. De homó se heteró se semmilyen kapcsolatban. Elképesztõ, hogy milyen igénytelenek az emberek... Nincs víz meg szappan? A pusztában csináltátok? Másrészt meg nem kell egybõl a közepébe vágni. Az elsõ alkalommal minek análozni? Lánnyal is ezt csinálnád? Remélem azért védekeztetek... Annyi jó hírem van, hogy a következõ csak jobb lehet, nyugi :)
Ugye tudod hogy sok segbekuki utan szukseged lesz egy pempörszre:D:D:D
ha az elsõ az jó hogy fáj, mivel még szûk vagy!késõbb már nemfog.szerintem meleg vagy tutira. az elsõ válaszolón borultam
Szerezz egy jó csajt. Hidd el jobban jársz.
Az ilyen dolog nem normális... Fiúk egymás seggében? Milyen beteges emberek vannak a világon? Áhhh... Pfejjj... Ennyire hogy tudott elkurvulni ez a világ? Szerintem azonnal szedj fel magadnak egy jó kis puncit és éjjel nappal csak abban legyél. Ezt a fartúrós témát meg hagyd a csába. Nem kell, hogy eggyel több legyen az aberráltak közt.
Mindenesetre reméljük, hogy ez a kaland egy életre elvette a kedvedet a buzulástól.
ma 09:21 Ezek idióták. Õk minden sz*rt feldugnak maguknak. Szóval azért egy kettõnél látszik, hogy bizony ott nem emberi nemiszerv járt...
Az hogy meleg vagy vagy nem azt csak is te döntöd el.Azt hogy kivel mit csinálsz 14.felett az a kettötök közös akaratán mulik.Az hogy a társadalom homofob az egy tény .De az is tény hogy vannak emberi jogaid'amit nem kell hogy megszerezd azt ember voltod garantálja. H a nem akarsz szexelni vagy akár beszélni valakivel csak kell, hogy egyértelmüen kinyilvánitsad.Nem! Es abban a pillanatban a másiknaj nincs joga a testedhez.Ne felejtsd a te tested a tiéd.A szexualitásod a te privát ügyed, még anyá , apádnak sincs beleszólása.Vigyazz magara, használj óvszert és élvezd az életed igy vagy ugy!
de most komolyan létezik ilyen h fistelés és ezt csinálják is nem kevesen ??? nemáááááá
16:24-es írása érdekes, való igaz h a társadalom úgy felszínesen homofób keményen, csak hát öhöm, vajon miért is? aztán a felmérések amikor meg olyan számokat mutatnak, hogy a fiúknak 80% feletti része akad bele egy-egy homokalandba, akkor ez így kicsit izgalmas egy elmélet lesz mindjárt
Ezt hol mérték melegbárokban? Egy forró nyári napon az Andrássyn? Vagy esetleg a pornósztárok között?! Soha, de Soha nem feküdnék le pasival, nem is smárolnék, sõt, már kb 3 emberrel fogadtattam meg, ha mégis ilyenre vetemednék, akkor LÕJÖN LE! Annál gusztustalanabb érzést el sem tudok képzelni, ha egy pasi csak HOZZÁMÉR, ha ez nem pacsi/kézfogást, akkor legszívesebben beleállítanék egy lámpaoszlopot a szemgolyójába, csak azért, mert megbökött, hogy forduljak oda. Szóval a FÉRFIAK 0%-nak volt hím-utánzattal kapcsolata élete alatt!
Egy gondolat. Miben különbözik az a hetero aki análsexet csinál nöjével? Fizikálisan egy pénisz plusz egy segg.Ezt normálisnak tartják hetero párjaink.
0921: ezek a képek fistelés után vannak annál meg tudják a mûvelõi h pár napig kell a pelus (nem csinálom sztem gusztustalan de van akinek tetszik). Sima dugás után soha nem lesz ilyen.
hu megcseszi, ezek a képek nagyon ütõsek, kész lettem tényleg van ilyen ????
Ó persze, valóságalap 0... Akkor mivel magyarázod az análózsát? Már biztosan ismerõsen cseng ez a szépen hangzó kifejezés, csak a látvány gusztustalan hozzá. Mellesleg aki nem tudná mi az: http://bizarr.puruttya.hu/bypost/2010/04/30/Almodjatok_rossz.. (CSAK ERÕS IDEGZETÛEKNEK ÉS SZIGORÚAN 18+)
Van erre is már mûtét. Szóval.
hát azért mégis van valami abban a pelenka dologban ismerek olyan srácot, akit naponta 2x megkúrnak minimum, és már 25 éves létére közel áll ahhoz, h pelenkázzák
A pelenka dologgal csak magukat nyugtatják ez a gát arra hogy õ miért ne tegye meg soha és fröcsöghessen másokra...
Hagyjuk már ezt a pelenka dolgot. Ha valaki kicsit is veszi a fáradságot, s utána olvas akkor rájöhet, hogy nem sok valóságalapja van, ha az emberek betartanak bizonyos szabályokat. Az más kérdés, ha valakinek akkora van, mint egy lónak, s mindennap megbökdös vele, hogy kigúvad a szemed...
Jaja, nagyon a helyén van az esze, le a kalappal elõtte:D
(én voltam az elsõ (már törölt) kommentelõ, a 11-29 09:21 , és a tegnap 15:28) Ha valaki úgymond "hetero", akkor õt is szintén elítélem azért, és majdnem ugyanannyira. Az a pasi, aki ilyet vár el a barátnõjétõl, az nem egy buzavirág, de egy retard pénisz. Az a nõ meg, aki hagyja, hogy a segglukát szemgolyónagyságúra tosszák, az szintén nem normális, mint a pasi, aki már sose lesz képes hangosat fingani. De ugyanakkor, van egy óriási különbség: Ezekrõl a "heterókról" nem látod a tökét/fenekét, ha csak vele beszélsz. De ne mondja már nekem senki, hogy nem jött vele szembe az utcán, vagy nem látott ruhaboltban olyan embert, akirõl sütött, hogy olyan meleg, hogy a vasöntöde elolvad mellette. Pasik, akik úgy próbálják tartani a kezüket, mint egy csaj, úgy próbálnak beszélni, meg mindent egyebet csinálni, mint egy lány... Üzenem nekik, hogy egyáltalán nem megy nekik. Egyszerûen a nõi nem ízléstelen paródiáivá lettek csak, mint egy szarul elmondott poén, ahol a várva várt csattanó helyét csak a kínos csend tölti ki. Egyszerûen használd mindenedet arra, amire való ;)

Hol lehet meleg fiúkkal ismerkedni? Nem vagyok meleg, lány vagyok, csak szerintem állati édesek a meleg fiúk és sok helyről hallottam, hogy nagyon jó barátok

s, mert nem pletykálnak, mint a lányok, ebb?l a szempontból fiúsak, viszont mindent meg lehet velük beszélni és kedvesek, ebb?l a szempontból lányosak. És érdek nélkül barátkoznak, ez 100% Szóval szeretnék megismerkedni és barátkozni meleg fiúkkal :D Pécsett, ha lehet de Baranya megye is jó :D Hol találok ilyen helyeket, vagy hol tudok megismerkedni velük? (Kicsit zavaros talán, bocs)

Legjobb válasz: Szia. Én is lány vagyok és imádom a melegeket :) õk a legjobbak XD Én ugyan Nógrád megyei vagyok, de én is ezzel a "problémával"... Chat.hu-n is találni párat, az igaz. De ott sok a szexmániás emberke és beszélgetni sokszor nem is akarnak... fõleg nem lányokkal. Pécsett szerintem több a lehetõség, mint pl. nálunk. Sok sikert :)

Szia. Én is lány vagyok és imádom a melegeket :) õk a legjobbak XD Én ugyan Nógrád megyei vagyok, de én is ezzel a "problémával"... Chat.hu-n is találni párat, az igaz. De ott sok a szexmániás emberke és beszélgetni sokszor nem is akarnak... fõleg nem lányokkal. Pécsett szerintem több a lehetõség, mint pl. nálunk. Sok sikert :)
pfff... hát én szívesen ismerkednék, de sajnos én pesti vagyok...
én vagyok a "második", mégis te minek neveznézd a kis vágyadat, ha nem annak hogy valami trendi cuccot keresel magadnak? miért nincsenek normális barátaid az iskolából? ez a meleg barát dolog csak simán trendi, nem gondolod? senki nem úgy szerzi a barátokat, hogy megad egy bizonyos paraméter, és akkor az lesz barát. hogy lehet valaki ennyire retardált....
Én sosem mondtam, hogy nincsenek. És nem is mind kedves, aranyos és nõies mint a tvben. De miért is kéne ennek így lennie? És ki mondta, hogy használati tárgyak? Én személy szerint egyenlõ félként kezelem õket és nem akarom õket kihasználni vagy ilyesmi. Csak barátkozom. Gondolom a kérdezõ is csak ezt akarja.
Viccesek vagytok :DD én meg már majdnem magamra vettem mert én voltam a második XDD
chat.hu, bar itt sok a perverz meg kamu felhasznalo, akkor talan inkabb a gay.hu-t nezd meg. ott biztos van vmi forum melegeknek, vagy valami.
Aranyos vagy, de sajnos egyszerû, mint a fagolyó:D, még számolás terén is van mit behoznod, nemhogy az élet dolgairól:D
puncik! a melegek nem használati tárgyak, hanem ugyanúgy emberek, valószínüleg köztük is vannak kétszínû köcsögök, mint a heteroknál! túl sok felnõttes filmet néztek ahelyett hogy babáznátok!
A kérdező hozzászólása: ha már írom a kommentet akk nem megyek vissza számolni... Úgy emlékeztem 2. Nem a matekkal meg az élet dolgaival van bajom hanem a rövidtávú memóriámmal...
A kérdező hozzászólása: Nem azért, de én a 2. kommentre inkább nem is válaszolnék, de válaszolok, hogy tiszta legyen mindenkinek: TUDOM hogy vannak köztük is bunkók de vannak normálisak is. Ez ugyanúgy van mint a heteroknál. És nem játékszernek gondolom õket, de ha neked a BARÁTAID játékszerek akkor veled van a baj. Ennyit errõl.
A kérdező hozzászólása: De jó h ennyire kvára tudod (Még nálam is jobban) hogy mit akarok...
te hülye vagy
valójában, mint meleg fiú kommentelõ, erre azt tudom mondani, hogy ha ilyen rasszista "férfik" vannak, akkor bújjanak el az anyjuk szoknyájában, egyébként pesti vagyok:)
Találtál valakit?
Max biszex lesz belõle, de hetero már szerintem tuti nem.
Aki stabilan melegnek érzi magát, az nem fog "visszafordulni". Ha is-is alapon éli szexuális életét, az biszex magyarul :)
Egy meleg fiú is lehet szerelmes lányba, de ha meleg, akkor szerelmes lesz egy fiúba is, és szexuálisan is a férfi fogja érdekelni.

Ilyen melegbe lehet a ruhába valamit tenni, ami hűt?

Legjobb válasz: Hát egy komplett splitklímát hátadra venni nem praktikus. Egyébként a jégakku is veszélyes, összehozhatsz vele egy helyi fagyást vagy tüdõgyuszit. A laza, nem mûszálas ruha jól párologtatja az izzadtságot, az is jól hût. Melegben kerüld a szûk, sötét színû mûszálas ruhákat. Ha vészesen meleged van, árnyék, arc-, alkar- és fejmosás. Meg persze sok bevitt folyadék, lehetõleg ne sima víz, mert túlhígulhat a véred, a víz mellé fele-felében az izotóniás sportitalok a legjobbak.

Hát egy komplett splitklímát hátadra venni nem praktikus. Egyébként a jégakku is veszélyes, összehozhatsz vele egy helyi fagyást vagy tüdõgyuszit. A laza, nem mûszálas ruha jól párologtatja az izzadtságot, az is jól hût. Melegben kerüld a szûk, sötét színû mûszálas ruhákat. Ha vészesen meleged van, árnyék, arc-, alkar- és fejmosás. Meg persze sok bevitt folyadék, lehetõleg ne sima víz, mert túlhígulhat a véred, a víz mellé fele-felében az izotóniás sportitalok a legjobbak.
De ha sokat mész erre-arra, akkor vegyél olyan klímát, ami köré építettek egy autót is!
Persze, lehet a ruha alá akár jégakkut is tenni. De ha nincs kéznél, akkor az is sokat segít, ha bevizezed a ruhádat. Például nyugodtan megkérhetsz valakit, aki a kocsiját mossa slaggal, hogy locsoljon le téged is.
Ha ez sem jó, Mr. Starkot kell megkérdezni. A páncélja légkondis.
De ez sem jó, egy idõ után kifogy. A kérdezõ írta, hogy neki olyan kell, ami tovább jó. Ennyi erõvel a jégakkut is lehet cserélgetni…
#4, #5: :DDD Rájöttem a megoldásra. Háti permetezõ feltöltve ízesítetlen hideg fodormenta-teával, a csöve fej fölé hajlítva egy zuhanyrózsával. Negyedóránként egy litert kipumpálni, 2 óránként új töltés.
(beltéri) split klímát? A kültériig meg mindig hegessze maga után a klíma csövezést, amerre csak megy? Én átalakított mobil klímára voksolnék inkább
A kérdező hozzászólása: a jégakkura én is gondoltam :D de az kiolvad, és utánna már nem jó
Azt is megteheted, hogy hûtõbordát szerelsz magadra, ahogy a tranzisztorok is szokták nagy melegben. De ha a fejedre húzod, talán az is elég. http://www.google.hu/search?client=opera&hs=ynK&rls=hu&chann.. :DD

Hogyan lehet strandon észrevenni a melegeket?

Ismerkedett már így valaki? :)

Legjobb válasz: Semmirõl! én meleg vagyok, de ugyanúgy viselkedem a strandon, mint bárhol másutt. Az utcán sem ismer fel senki, a strandon sem. Idõnként felismeri két meleg egymást, akár strandon, akár a buszon, villamoson, könyvtárban, bárhol, ha mindkettõnek a szemében ott van a szexuális vágy, amivel ránéz a másikra. Ez az, amit egy heteró nem vesz észre, sokszor így ismeri fel egymást két meleg, de ehhez nem kell strand.

Talán ha elcsíped ahogy ÚGY néz egy másik pasit
Semmirõl! én meleg vagyok, de ugyanúgy viselkedem a strandon, mint bárhol másutt. Az utcán sem ismer fel senki, a strandon sem. Idõnként felismeri két meleg egymást, akár strandon, akár a buszon, villamoson, könyvtárban, bárhol, ha mindkettõnek a szemében ott van a szexuális vágy, amivel ránéz a másikra. Ez az, amit egy heteró nem vesz észre, sokszor így ismeri fel egymást két meleg, de ehhez nem kell strand.
Hát ahhoz azért nagy bátorság kell, hogy strandon vkit felszedj. Sõt úgy általában utcán. Én bi vok de sose mernék ilyet.
Nem a nõket stírölik! (Ha férfirõl van szó)
melegeket???sokon egybõl meglátni...de van olyan is, , aki nagydarab férfias......talán azt aki csajos.és nem is titkolja!!!
gõzölög körülöttük a víz
Ha az öltözõben/parton/vízben valaki seggberak, akkor az meleg. Nagggyon meleg!
Elsõ, harmadik: :D:D:D! Lehet kapni vízálló radart hozzájuk!
elsõ válaszoló, :DDDDDD
A kérdező hozzászólása: Hát nem igazán lettem eddig okosabb, viszont jót nevettem a válaszokon! :)
Onnan veszed észre hogy elkezd követni téged aztán elértek oda ahol nem vagytok csak 2-en és ott rád veti magát ....
Úgy látom azért itt nem sok értelmes válaszadó akad. A melegeket én személy szerint (mivel én is az vagyok) sztem elég jól fel tudom ismerni, van egy jellegzetes nézésük jellegzetes mozdulataik. Sztem a melegek egy jó nagy része vékony testalkatú (persze vannak kivételek, kigyúrt állatok). Az is gyanús ha pl. egy fiú meg egy lány vannak együtt a strandon és nem fogják egymás kezét és nagyjából egyformán viselkednek és a fiú is ilyen lányosan vigyorog mindig. Amikor 2 fiú van együtt az is izgalmas helyzet habár õk lehetnek sima haverok, de rajtuk is észre lehet venni. Én speciel strandon még soha nem ismerkedtem mert azért nem merek csak úgy odamenni valakihez, de azért sok sikert! :D 17/F
A strandon sok minden megeshet. Az egyik budapesti strand egyik zuhanyzóját kifejezetten csak melegek látogatják, meg véletlenül odatévedõ heterók, akik általában menekülni szoktak 1-2 perc után, kéve, ha élvezik a sok forró pillantást a nemi szervükre. Nos, volt már ott olyan feleséggel összeölelkezõ gyerekes apuka, aki bizony feljött, és nem véletlenül, és annyira élvezte az egynemûek közötti orális szex örömeit, hogy aznap négyszer is feljött. Na, szóval semmi sem jelent semmit...
ma 10.40 De ez nem biztos...sok lányos pasai full hetero. Úgyhogy ne ugass le senkit mert a te válaszod sem használható.
nem is tudom hogy sírjak vagy nevessek azon aki szerint a melegek rátámadnak az emberekre ... amúgy a strandon napszemüveget használok és ügyelek arra hogy ne vegyék észre a pasik hogy nézem õket :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!