Találatok a következő kifejezésre: A megvastagodott és 2 hét (3 db)

A megvastagodott méhnyálkahártya, és 2 hét késés a menstruációban lehet a terhesség jele? (A terhességi teszt negatív.)

2 hete nem jött meg a mensim. A terhességi teszt negatív lett, de sokszor van hányingerem, fáj a hátam, fáradékony vagyok. A n?gyógyász azt mondta meg van vastagodva a méhnyálkahártyám. Ez lehet a terhesség jele???

Legjobb válasz: Szia.A terhességi teszt a nagyon korai terhességet nem mindi´g mutatja meg.Ha a menstruáciod nem jelentkezik,1 hét mu´lva vegyél még 1 tesztet,az lehet,hogy már pozitív lessz. A legbiztosabb,ha el mész orvoshoz.

Szia.A terhességi teszt a nagyon korai terhességet nem mindi´g mutatja meg.Ha a menstruáciod nem jelentkezik, 1 hét mu´lva vegyél még 1 tesztet, az lehet, hogy már pozitív lessz. A legbiztosabb, ha el mész orvoshoz.
betöltött 5 hét után már lehet látni, de ez ugye a fogantatás idejétõl is nagyban függ....
5-6hetében már látszani fog. Szóval nem kell aggódnod nekem 6hétben látszott és 8hetesen már 2cm volt
Amikor elõször mentem, 4-5 hetes voltam és nem látott semmit, csak azt amit nálad. 2 hét múlva már vártam volna a szívhangot, de csak petezsákot látott. Ekkor mondta azt, hogy 5 hetes lehetek, pedig naptár szerint már majdnem 7 voltam. Aztán újabb 2 hét várakozás és már volt baba is. Ekkor írta azt, hogy 8+4 hetes vagyok. Ami megegyezik a naptárral.
4+4 hetesen csak 5! mm-es méhnyálkahártyát látott... hát a mnyh vastagsága miatt nagyon féltem, itt is sokan írták hogy ebbe be sem bírna ágyazódni a baba. Rá pont 1 hétre már ott volt a petezsák :) Azóta 1 éves nagyfiú már :)
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a válaszokat , megnyugtatott :) a többi témát is olvastam hogy a hasfájás is normális úgy hogy már kezdek teljesen megnyugodni :)

6 napja kesik, es a doki 10mm megvastagodott mehnyalkahartyat latott, 2 het mulva kell hogy vissza menjek, teszt negativ, a doki szerint valami elindult mert szep vastag a mehnyalkahartya, szerintetek?

Legjobb válasz: Hát nyilván a doki jobban tudja. Szerintem nem lesz ebbõl baba, de ne legyen igazam. Talán érdemes lenne párnap múlva egy új tesztet csinálni. Majd írd meg mi lett! Nem hõmérõzöl?

Hát nyilván a doki jobban tudja. Szerintem nem lesz ebbõl baba, de ne legyen igazam. Talán érdemes lenne párnap múlva egy új tesztet csinálni. Majd írd meg mi lett! Nem hõmérõzöl?
7es vagyok természetesen nem 100at hanem 10et akartam írni.
6napja késik, tesztet csináltál? Nekem is így volt hogy már 5-6 napja késett (pozitiv tesztem is volt) de mivel a ciklusnak nem a közepén fogant a babám ezért még csak megvastagodott nyálkahártyát látott a doki, nekem is 10mm volt egyébként. 1 hét múlva mentem újra akkor etezsák volt, 10 nap múlva pedig szívhang is. Szerintem ha 6 napja késik az már jelent vmit nem hiszem hogy ennyit késne csak úgy magától. Szerintem baba lesz.
100mmes nyh. egyáltalán nem vastag az a minimum ami egyáltalán ahoz kell peteéréskor hogy esély legyen a beágyazódásra, nekem mikro nem voltam terhes akko is minimum 15mm volt, de inkább 20.
Hat ne keseredj el, de 10 mm nyalkahartya altalaban peteeres korul van, nekem pl pé utan par nappal 12-15 mm kozott szokott lenni. 10 mm nem tul vastag, nem tudom miert mondta ezt a dokid, ez eppen arra eleg, hogy beleagyazodjon a baba a pé utan ha megvolt a megtermekenyules, de ha baba lenne, ennel sokkal vastagabbnak kellene lennie. Szerintem is inkabb ez mensi lesz.
Szerintem ne kenõdj el! Nem biztos, hogy középidõben volt peteérésed! Akkor meg teljesen rendben van, hogy még nem lát semmit. A helyedben én is tesztelnék pár nap múlva!
A kérdező hozzászólása: de a 10mm mehnyalkahartya tenyleg vastagnak szamit?
Csinálj még egy tesztet. Mennyire rendszeres a ciklusod? Máskor is késett? Kicsit talán korán mentél dokihoz. :) Én biztos csinálnék még egy tesztet.
A kérdező hozzászólása: nem homerozom
Nekem elmaradt mensikor volt 2 pozi tesztem. Elmentem dokihoz és csak 7mm-es nyh. látott. Rá 3 napra pedig már petezsák is látszott, tehát 10 mm nyh elég a babához.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!