Találatok a következő kifejezésre: A megtermékenyítést második (3 db)

Menstruáció második napjában, van esély a megtermékenyitésre?

Legjobb válasz: Bármikor teherbe lehet esni ha akkor van peteérésed.

Bármikor teherbe lehet esni ha akkor van peteérésed.
Igen. Mielõtt kérdeznéd: kicsi. Lassan már minden napra külön megkérdezték itt.
Szia! Igen lehetséges a megtermékenyítés. A barátnõm igaz nem a menstruáció 2 napján volt együtt a férjével, hanem a 4-5 napon és megtermékenyült most 10 hetes terhes. :) Nem is gondolta volna, éppen akkor volt ovulációja. :) Szép hetet!
A kérdező hozzászólása: Ez nagyon jó hír!Hát én már nagyon bldog lennék!Köszönöm a válaszokat!

A megtermékenyítést követő második héttől kezdve előfordul gyakoribb vizelési inger?

Én 2 óránként járok folyékony ügyeket intézni.

Legjobb válasz: Szerintem igen.Ha jól emlékszem nálam is jó korán jelentkezett,elõre még azt hittem felfáztam. Sok sikert!!!Egy 18 hetes kismama...

Szerintem igen.Ha jól emlékszem nálam is jó korán jelentkezett, elõre még azt hittem felfáztam. Sok sikert!!!Egy 18 hetes kismama...
Szia!Nálam is pontosan igy volt gyakrabban kellet wc-re járnom és utánna ki is derült hogy jön a baba:)
én is gyakrabban jarok de azert nem 2óránkent es mar a 12.ben vagyok, , , , ejjel is csak 2szer kelek fel, persze ez individualis, , , de eleg kellemetlen is..
Nekem az elsõ hetektõl kezdev folyamatosan mennem kell! Még éjszaka is felkelek egyszer-kétszer, pedig elõtte nem volt ilyen gondom.
Ez simán elõfordul, én is egyfolytában járkálok... Óránként-kétóránként.... :( :( :)
A kérdező hozzászólása: pozitívot akartam írni
Ha késõbb volt pé-d a teszt is annyival késõbb lesz pozitív. Nekem hamarabb volt pé-m, és már mensi elõtt 6 nappal erõs pozitív lett a tesztem!
Szia, Ha két petesejt szabadult ki más más idõpontban, akkor lehet mind a kettõ sikerült kétpetéjû ikreid lesznek, lehet csak az elsõ. lehet csak a második. És van az a gonosz egyik sem... Ha a második jött össze, akkor igen valamivel késõbb lesz + a teszt.
Az egyik barátnõmnek a menszije elõtt 1 héttel volt PÉ-je, megjött rendesen a menszije és csak a második maradt ki! Késõbb számolták ki a dokival, hogy így lehetett. Hogy neki 2* volt-e peteérése, azt nem tudom, de gondoltam hátha segítek neked a késõi peteéréssel!
A kérdező hozzászólása: köszönöm a választ!kettöböl remélem egy legalább megtermékenyült!10 hónapja próbálkozunk sikertelenül!
Reméljük! ;) egy kérdés: honnan tudod, hogy esetleg kétszer volt peteérésed? Tünetek, lh-teszt vagy mikroszkóp?
A kérdező hozzászólása: tünetek!bár amit elsõ peteérésnek hiszek az enyhébb petefészekfájdalommal és kevesebb folyással járt!nem tudom h akkor igazábol az pé volt e vagy sem!?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!