Találatok a következő kifejezésre: A meghajtóm óta nem olvassa (2 db)

A meghajtóm tegnap óta nem olvassa be a CD lemezt. Mik lehetnek az okai?

A DVD lemezt simán viszi de a CD-re sem írni nem lkehet se halgatni mert meg sem találja.Csináltam egy rendszervisszaállítást,hátha valamit töröltem vagy elnyomtam de ez se segített.Reggel annyi történt hogy újraírható CD-t töröltem de jött egy áramszünet.Mikor visszajött az áram utánna egyéb elfoglaltság miatt már nem foglalkoztam vele.Este már nem olvasta be.

Legjobb válasz: Szerintem hardverhiba. Biztosan az áramszünet adott a meghajtónak. Ha garanciális, vidd vissza és ne szólj az áramszünetrõl csak cseréltesd ki.

Szerintem hardverhiba. Biztosan az áramszünet adott a meghajtónak. Ha garanciális, vidd vissza és ne szólj az áramszünetrõl csak cseréltesd ki.

A Dvd meghajtóm nem olvas DVD-t. MI lehet a gond? Az egyik játék CD-ROM-ot olvassa.

A DVD VERBATIM DVD-R.. régebben olvasott Optiarc DVD RW AD DVD/CD-ROM meghajtók NYÍLVÁNVALÓAN AZÉRT TESZEM FEL A KÉRDÉST, MERT MÉG NEM TALÁLTAM ÉRDEMLEGES VÁLASZT.... EZT NE VÁLASZOLJÁTOK: PRÓBÁLTAD MÁSIKKAL, MERT IGEN PRÓBÁLTAM MÁSIK DVD-VEL ÉS ÍGY SE MÛKÖDÖTT!!!!

Legjobb válasz: Ja NINCS GARANCIA! Újat NEM tudok venni. A DVD üres és amikor beteszem elkezd kattogni.. Más olvas

A kérdező hozzászólása: Ja NINCS GARANCIA! Újat NEM tudok venni. A DVD üres és amikor beteszem elkezd kattogni.. Más olvas
A kérdező hozzászólása: Üres DVD-t nem olvas.... Viszont minden mást iGEN
Egy ilyen meghajtóban több lézer is van, minden lemeztípushoz egy-egy. Ezért lehetséges, hogy a CD-t beolvasta, a DVD-t meg nem, mert nem ugyanazzal a lézerrel olvassa õket. Sajnos ez a meghajtó rossz, kuka, és ezen a caps lock se változtat.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!