Találatok a következő kifejezésre: A meghajtóm óta nem (16 db)

Próbáld újraindítani, majd Sajátgép/Kezelés/Lemezkezelés...itt a meghajtón jobb gomb és formázás.
Ha már beléptél csökkentettbe, utána simán újraindítás, és betölt rendesen az opr.
A kérdező hozzászólása: na én ne értek hozzá, nem merem, esc ki tudok simán lépni? még a végé jobban elkutyulok valamit, már így is elég fura a gép.
Elõfordulhat, hogy a csökkentett mód segít. Vírustól függ (és hogy mennyire kaptad be) Csökkentett mód: Amikor elindítod a gépet, a POST után (amikor a memóriát is számolja a gép) nyomkodd az F8-as gombot (Még a Windows betöltésének indulása elõtt) Így be fog jönni egy menü, amibõl kiválaszthatod a csökkentett módot is.
A kérdező hozzászólása: köszönöm. a csökkentett üzemmódban való elindítás virusírtó telepítésére adhat megoldást?
Le kell választani elõször. http://windowshelp.microsoft.com/Windows/hu-HU/help/434766b0.. Utána formázz.
A kérdező hozzászólása: azt hogy kell csinálni? vezérlõpultban valahol átállítom és újraindítom?
csökkentett módban indítva a gépet is próbáltad?
Akkor már javasoltuk többször pl a memtestet és felületellenõrzést? Azokon túl vagy?
A kérdező hozzászólása: rengeteg kérdést tettem már itt fel, elég hosszú a dolog, viruírtó nincs a gépen, emrt enmtom feltelepíteni rá. Nagy rejtély mi vana géppel, xpsp2 simán feltelepül, csak utána a virusírtó nem megy fel rá. tegnap az avast pl. amikor telepíteni akatram kikapcsolt folyamatosan a gép. vagyis ujraíndította magát. mondtak oylat lehet vmi progi zavar, na ezt próbálom eltüntetni, és írtam ugye h az f-rõl nem megy. amúgy mi az az index?
Kapcsold ki rajta a rendszervisszaállítást. A formázás idejére a vírusirtót is kikapcsolhatod, sõt az indexelést is ki kéne kapcsolni addig. Ezek futhatnak róla.
A kérdező hozzászólása: ezt már próbáltam, nem megy. újratelepítés és partíciózás?
Nagyon egyszerû a dolog. Ne használj window$-t mert $zar :D Töltsd le az Ubuntut ( http://www.ubuntu.hu ) Itt az oldalon megtalálsz mindent hogyan kell telepíteni. A winyót tuti le fogod tudni formázni vírusírtóval meg nem kell többet tökölnöd, mert erre nem kell. A beépített tûzfala olyan biztonságos hogy az idei hekker versenyen nem bírtak vele. ( http://news.softpedia.com/news/Mac-OS-X-Hacked-Vista-SP1-Hac.. )(angolul van a cikk) Ha állandóan játszol a gépen az sem gond, mert elmegy rajta a COD4, San Andreas, Pro Street, szinte az összes játék. Viszont ha már kinõtted ezeket akkor gratulálok ez a rendszer Neked van kitalálva. Gyors, stabil, nincs vírus és még szép is :)

A meghajtóm tegnap óta nem olvassa be a CD lemezt. Mik lehetnek az okai?

A DVD lemezt simán viszi de a CD-re sem írni nem lkehet se halgatni mert meg sem találja.Csináltam egy rendszervisszaállítást,hátha valamit töröltem vagy elnyomtam de ez se segített.Reggel annyi történt hogy újraírható CD-t töröltem de jött egy áramszünet.Mikor visszajött az áram utánna egyéb elfoglaltság miatt már nem foglalkoztam vele.Este már nem olvasta be.

Legjobb válasz: Szerintem hardverhiba. Biztosan az áramszünet adott a meghajtónak. Ha garanciális, vidd vissza és ne szólj az áramszünetrõl csak cseréltesd ki.

Szerintem hardverhiba. Biztosan az áramszünet adott a meghajtónak. Ha garanciális, vidd vissza és ne szólj az áramszünetrõl csak cseréltesd ki.


Nero 10 -el dvd videót akarok kiírni de konvertáláskor kiírja hogy nincs hely a C-n nem is ott akarok dolgozni hogyan álítsam át másik meghajtóra?

Legjobb válasz: Kiíráshoz nem kell konvertálni.Az átmeneti könyvtár helyét meg az írási sebesség alatt módosíthatod,vagy konvertálás esetén ha merevlemez mappába dolgozol,akkor ott is beállíthatod.

Kiíráshoz nem kell konvertálni.Az átmeneti könyvtár helyét meg az írási sebesség alatt módosíthatod, vagy konvertálás esetén ha merevlemez mappába dolgozol, akkor ott is beállíthatod.
A Nero olyan program, h minél újabb, annál rosszabb. Ha BD-t nem akarsz írni, akkor 6-ost használj!
A kérdező hozzászólása: köszi

Jó megoldás, ha win7 home premium-ot 120GB-os ssd-t megosztva egyik particióra teszem? Így más nem lesz azon a meghajtón.

Legjobb válasz: akarod mondani azon a partíción nem lesz más. igen jó, a másik felére lehet rakni egyéb cuccokat.

akarod mondani azon a partíción nem lesz más. igen jó, a másik felére lehet rakni egyéb cuccokat.
A kérdező hozzászólása: Igen-igen arra gondoltam. Nem lesz kevés windows-nak a maradék hely a partíción? 25 Gb kb.
25giga nagyon kevés lesz a win7nek és a programjaidnak, fõleg akkor, ha komolyabb játékaid is vannak. Sztem 50giga legyen a min. a c:-nek.
A kérdező hozzászólása: Félreértetted. Az ssd egyik partícióján csak a windows van, és ezen a windows által elfoglalt helyen kívül marad 25 GB. Erre vonatkozott a kérdés. Elég ez a hely windows-nak?
Egy 32 bites win 7 40GB-on elfér. A 64-esnek pár GB-al több kell.
A kérdező hozzászólása: 64 bites van rajt, és a partíción 25 Gb szabad helyet ír. Fele-fele arányban lett megosztva. Tehát a windows 35 Gb helyet foglal kb. Elég neki a szabad 25 Gb? Arra gondolok, h megfelelõen tud mûködni? Gyorsítótár stb. Nem lesz más ezen a partíción.
Egy kis irodalom: http://www.nazca.hu/2012/01/14/felhasznalo-mappak-athelyezes.. Amiatt írom, mert a windows hosszú távon hajlamos felduzzadni ilyenektõl mint, felhasználói adatok, programadatok, win-frissítés biztonsági mentése, stb. Érdemes legalább megismerni az eljárást.
hogyne lenne elég 25GB szabad hely. Igazából még sok is, mert csak kihasználatlan hely lesz, a játékokat gondolom nem ide rakod :)
A kérdező hozzászólása: nem-nem direkt csak a windows-nak tartom fenn ezt a partíciót.

A win7 újratelepítése óta nem mûködik tökéletesen az usb meghajtóm. Mi lehet az oka, valami driver kellene vagy mivel lehetne orvosolni a problémát?

Fényképezõrõl át tudok másolni zenéket, telefont összekötve is mûködik, a billentyûzet is, de pendrivera nem tudok másolni, mert egy-két fájl után lefagy.

Legjobb válasz: Ebben az esetben, elképzelhetõ, hogy a pendrive gyengélkedik.

Ebben az esetben, elképzelhetõ, hogy a pendrive gyengélkedik.
A kérdező hozzászólása: Nekem is ez volt az elsõ gondolatom, de már kb 5 pendrive-ot kipróbáltam, mp3 lejátszót és mindegyiknél ugyanez a probléma.

Smart Defrag v2.3 program feltudja fedezni a töredezett fájlokat is és azt törli. Azon a meghajtón, ahol a Windows van, ott is lehet törölni a töredezett fájlokat, vagy nem ajánlatos?

Mert nekem 3 meghajtóm van, és mindegyik meghajtórol törölje töredezett fájlokat? Pontosan, hogyan és mi módon keletkeznek a töredezett fájlok, miért jó ha töröljük?

Legjobb válasz: Hát az szép lenne, ha csak úgy törölgetné, te meg szentségelnél hogy hova tûnnek az adataid! Átmásolja õket olyan helyre, ahol egészben is elférnek. Mindehol lehet. Úgy hogy ahova éppen ír, nem fér el az egész fájl. Ha a szabad hely végére ért, folytatni kénytelen máshol. Így különbözõ helyen töredékekre darabolva van eltárolva az adott fájl. Visszaolvasásnál ez fölösleges fejmozgással (idõ, energia, elhasználódás) jár.

Hát az szép lenne, ha csak úgy törölgetné, te meg szentségelnél hogy hova tûnnek az adataid! Átmásolja õket olyan helyre, ahol egészben is elférnek. Mindehol lehet. Úgy hogy ahova éppen ír, nem fér el az egész fájl. Ha a szabad hely végére ért, folytatni kénytelen máshol. Így különbözõ helyen töredékekre darabolva van eltárolva az adott fájl. Visszaolvasásnál ez fölösleges fejmozgással (idõ, energia, elhasználódás) jár.
A kérdező hozzászólása: Érdemes törölni vagy inkább hagyjam úgy ahogy van?
Mit?
A kérdező hozzászólása: Törött fájlokat.
Ha már nincs szükséged rájuk...
Formázd le NTFS-re ezzel a progival: [link]
A kérdező hozzászólása: kösz a gyors választ
A kérdező hozzászólása: de ott se jelzi akk mit formázzak
Milyen fajta vinyó? BIOS látja?
A kérdező hozzászólása: már jo lett csak egyik kábelt nem dugtam be az alaplapba :D és aztán megformáztam az ajánlott progival kösz szépen:D

Miért van az, hogy ha bedugom a pendrive-ot a laptopomba, és küldenék a pendrive-ra egy mappát, akkor sem az F meghajtóra nem tudom küldeni, sem a G-re?

Azt írja ki, hogy helyezzen be egy lemezt a köv. meghajtóba: F/G.... Pedig ha egy másik pendrive-ra küldeném a mappát, akkor úgy minden stimmel... nem értem... Előre is köszönöm :)

Legjobb válasz: Miért érzem azt, hogy még a hiba üzeneteket se érted?

Miért érzem azt, hogy még a hiba üzeneteket se érted?
A kérdező hozzászólása: mmmmmmivan?
rossz az a pendrive

Az lenne a problémám, hogy elkezdtem ujrarakni a windowsot windows 7-est mindig ezt raktam a számitógépemre és eljutotam odáig, hogy le kellene formázni a C-meghajtót és ott nem akar elöjönni az a bizonyos driver options mi lehet az oka?

Legjobb válasz:
Én személy szerint nem szoktam két partíciót készíteni, mindigy egy darabban hagyom a vinyót. De szerintem így meg lehet oldani: Amikor abban az ablakban vagy, ahol ugye kírja a partíciókat ezt csináld: SHIFT + F10 --> elõjön a CMD ablak --> Írd be, hogy "diskpart" --> Ez elindítja a "Disk Manager-t" --> "list disk" --> Ez megjeleníti a vinyókat(NEM a partíciókat) --> A legtöbb esetben a Te vinyód a "0" számot viseli, de ha több vinyó van a gépben, azért biztonság kedvéért gyõzõdj meg róla, hogy melyik a tiéd (nagyságról látod majd) --> select disk X (az "X" helyére írd a vinyód számát, pl "select disk 0" --> "list partition" --> Nézd meg, melyik partíciót akarod formázni és a következõt csináld --> select partition X ("X" helyére megint a partíció számát, ha nem ír számot, akkor sorrendben írja, szóval az elsõ amit kiír az lesz az 1...) --> "format fs=ntfs" (ha teljes formázást igényelsz) vagy "format fs=ntfs quick (ha gyors formázást igényelsz). Remélem érthetõ volt, és segítettem! :)

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Én személy szerint nem szoktam két partíciót készíteni, mindigy egy darabban hagyom a vinyót. De szerintem így meg lehet oldani: Amikor abban az ablakban vagy, ahol ugye kírja a partíciókat ezt csináld: SHIFT + F10 --> elõjön a CMD ablak --> Írd be, hogy "diskpart" --> Ez elindítja a "Disk Manager-t" --> "list disk" --> Ez megjeleníti a vinyókat(NEM a partíciókat) --> A legtöbb esetben a Te vinyód a "0" számot viseli, de ha több vinyó van a gépben, azért biztonság kedvéért gyõzõdj meg róla, hogy melyik a tiéd (nagyságról látod majd) --> select disk X (az "X" helyére írd a vinyód számát, pl "select disk 0" --> "list partition" --> Nézd meg, melyik partíciót akarod formázni és a következõt csináld --> select partition X ("X" helyére megint a partíció számát, ha nem ír számot, akkor sorrendben írja, szóval az elsõ amit kiír az lesz az 1...) --> "format fs=ntfs" (ha teljes formázást igényelsz) vagy "format fs=ntfs quick (ha gyors formázást igényelsz). Remélem érthetõ volt, és segítettem! :)
A kérdező hozzászólása: Eljutottam odáig hogy be kelleni irni a format.... és ott be is irtam és elöhozott valami boot-tal kapcsolatos dolgot de én nem a boot bol csináltam hanem ugy csináltamm hogy hagytam hogy normálisan elinduljon a szémitógép és ott beraktam a dvd-t és ott belementem a setupba mert ha bootbol csinálom ott ahol kéne ki választani a windows 7 ultimat-ot ott lefagy nem engedi hogy nextet nyomjak és azt se engedi hogy válasszak a windows 7 ultimate és stb közt :(


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!