Találatok a következő kifejezésre: A meggyszósz napra (2 db)

Van egy automata légfrissítőm, ami fahéjas kekszes, és mikor fúj egyet, mindig a meggyszósz jut eszembe az illatáról, amit nagyon szeretek. Napok óta a szósz jár a fejemben. Csináljak meggyszószt?

Csak azért kérdezem,mert fogyózok,a meggyszószban meg azért van rendesen cukor.

Legjobb válasz: Nem mondod komolyan hogy téged még senki nem tájékoztatott az édesítõ nevû vegyületrõl:D

Nem mondod komolyan hogy téged még senki nem tájékoztatott az édesítõ nevû vegyületrõl:D
Ha ennyire kivánod a meggymártást, akkor csinálj és egyél, DE KEVESET, max. egy tányérral. Egyébként egyszer ennyi cukortól nem lesz bajod, viszont még mindig egészségesebb dolog, mint az édesitöszerek Az elsö válaszolónak meg üzenem, hogy "édesitö" nevü vegyület NINCS, csak édesitöszer, amik különféle vegyületekekböl áll.
nátrium-ciklamát vagy wtf=édesítõ:D (-szer, örülj)
A kérdező hozzászólása: Ez eszembe se jutott...:D
Fõzd meg a szószt, egy kis adagot a tányérban keverj be mézzel. Ha ehetõ, akkor azzal ízesísd a többit is, ha nem igazán jön be, akkor még mindig ott a lehetõség a mesterséges édesítõszereket használni.
A kérdező hozzászólása: Oké, akkor megpróbálom:)

A meggyszósz melyik napra való a 90 napos diétában?

Legjobb válasz: Szerintem egyik napra sem illik. A meggy ugye gyümölcs napra lenne jó, a cukor, liszt szénhidrát napra, és ott van még a tejföl is, ami pedig fehérje. Persze, ha tudsz rá olyan receptet, ami megfelel a gyümölcs napra, akkor hajrá - mivel a meggy miatt mindenképp gyümölcs nap.

Szerintem egyik napra sem illik. A meggy ugye gyümölcs napra lenne jó, a cukor, liszt szénhidrát napra, és ott van még a tejföl is, ami pedig fehérje. Persze, ha tudsz rá olyan receptet, ami megfelel a gyümölcs napra, akkor hajrá - mivel a meggy miatt mindenképp gyümölcs nap.
szerintem ha megfõzöd a meggyet és leturmikszolod, akkor eheted, ha mást nem raksz bele, max egy pici édesítõt


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!