Találatok a következő kifejezésre: A megfelelő voltunk együtt a (6 db)

Elkaphattuk a megfelelő pillanatot? Peteérés környékén 3 naponta voltunk együtt a párommal.

Csak azért kérdezem, mert mindenhol a 2 naponta együttlétről beszélnek, hogy az az optimális de nekünk most csak 3 naponta jött össze a dolog. Köszönöm ha válaszoltok!

Legjobb válasz: Esély van. Mi vasárnap tudtunk csak együtt lenni, és következõ szerdán vagy csütörtökön volt peteérésem, 11+2 hetes vagyok :)

Esély van. Mi vasárnap tudtunk csak együtt lenni, és következõ szerdán vagy csütörtökön volt peteérésem, 11+2 hetes vagyok :)
Szerintem jó esély van rá! :D
A sperma, ha jó közegben van, akkor 48-72 órát életképes. Utánna felszívódik. Amúgy sajna én is pont ebbe a 3 naponta szexbe estem bele, nagyon bizakodok, hogy lesz baba, de sajna úgy néz ki, hogy lemaradtam róla. Majd a következõ hónapban. :(((
Mi újság kedves Kérdezõ? K.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az érdeklõdést! Nos, februárban nem sikerült, de márciusban igen!!! :) Szintén nagyjából 3 naponta voltunk együtt.
Gratulálok! :) K.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!!! :)

Vajon ebben a hónapban sikerül babásodnom? Megfelelő napon voltunk együtt?

Általában 28 naposak a ciklusaim szept 8-ra nem várom a mensit.

Legjobb válasz: Szerintem jókor voltatok együtt és van rá esély, hogy baba lesz a dolgoban, de sajna mindez nem jelent 100%-ot, úgyhogy elõre ne éld bele magad! Mindenesetre szorítok!

Szerintem jókor voltatok együtt és van rá esély, hogy baba lesz a dolgoban, de sajna mindez nem jelent 100%-ot, úgyhogy elõre ne éld bele magad! Mindenesetre szorítok!
Úgy néz ki jókor voltatok együtt, de ettõl még nem 100%. Csak azt tudom mondani, hogy várjuk meg a végét! Drukkolok neked!
Jókor voltatok együtt. A peteérés általában a legutolsó alacsony hõmérsékletû napon szokott bekövetkezni. Mi a pozitivos napon és köv. napon voltunk együtt és sikerült teherbe esnem. Sajnos a babát elvesztettük. Kiderült, hogy sárgatesthormon elégtelenségem van. A babáid elvesztése után néztek Nálad hormonokat? Ovu tesztet délután használd vagy este. Drukkolok hogy sikerüljön!
A kérdező hozzászólása: azt hiszem nem müködik a link megprobálom ujra elküldeni: http://www.ciklus.hu/images/diagramok/1e7ca7612dad8c1ffb67f5..
A kérdező hozzászólása: a ciklus 15 napja elötti ov tesztek helyén a pipák a minimikroszkóp páfrányososdását jelzik.... akkor a pisilös ov teszt negatív volt.
Tényleg úgy néz ki, hogy jókor voltatok együtt, de biztosat cdak akkor lehetne mondani, ha nem jött meg a mensid. Szerintem várdd meg a köv mensidet, aztán tesztelhetsz.
A kérdező hozzászólása: nagyon aranyosak vagytok, hogy ilyen gyorsan válaszoltatok.csak azért voltam bizonytalan, mert sok helyen olvastam, hogy pont az emelkedéskor kell együttlenni. nekünk pedig akkor nem sikerült. remélem azért ez is "elég" lesz. már nagyon várjuk a 7 éves fiam mellé a kistesót, de sajnos volt már 3 elhalásom/ 6, 12, 9 héten/ így nem nagyon élem bele magam....
A kérdező hozzászólása: Igen most a harmadik után néztek hormont. a prolaktinom magas volt de többet nem nézték. gyógyszert végül nem szedek, mert már babásodni szeretnék és az orvosom is azt modta hogy a magas prolaktin meddöséget okoz és nem elhalást, tehát szerinte- és a körzetim szerint se- nem ez a baj.
A kérdező hozzászólása: Sajnos megjött.... na de majd legközelebb :-)

Babát tervezünk a párommal és kb.10 nappal ezelõtt is voltunk együtt, de az ezt követõ napokban is próbálkoztunk. Most vettem egy clearblue terhességi tesztet és 10 percen belül megjelent egy kb.2 hajszálvastagságnak megfelelõ csík?

Ezt most értelmezhetem úgy, hogy baba van a dologban?Az utóbbi 1-2 napban fáj a medencecsontom, vannak reggeli és napközbeni rosszulléteim, szúr a hasam alja, fáj a gerincem és a derekam viszont a menzeszemnek 21-én kell megjönnie. Szerintem azért ezek a tünetek koraiak, viszont embere válogatja.

Legjobb válasz: Ha 21.-én kell megjönnie KIZÁRT hogy most kimutassa bármilyen teszt.. Peteérés környékén jársz attól függ hány napos a ciklusod, de majd akkor tesztelj ha késik, ha nagyon türelmetlen vagy mensi elõtt 2-3 nappal ESETLEG kimutatja. De 11 nappal elõtte? Esélytelen

Ha 21.-én kell megjönnie KIZÁRT hogy most kimutassa bármilyen teszt.. Peteérés környékén jársz attól függ hány napos a ciklusod, de majd akkor tesztelj ha késik, ha nagyon türelmetlen vagy mensi elõtt 2-3 nappal ESETLEG kimutatja. De 11 nappal elõtte? Esélytelen
Én pár hete teszteltem pozitívat, nekem már pisilés után közvetlenül látszott a két csík, nem 10 perc múlva, de rá van írva a tesztre, hogy a valóságos eredményt 3-5 percen belül mutatja.
A kérdező hozzászólása: Én most teszteltem ezt a tesztet. 5 percen belül jött ki a mostani eredmény :) ))))) [link]
Ez eléggé pozitívnak tûnik! Én biztos nem bírnám ki, hogy meg ne mutassam a páromnak:)
A kérdező hozzászólása: Amikor haza érkezett a párom megvacsiztunk és mondtam neki, hogy van számára egy jó hírem. Láttam a szemében azt a csillogást, azt az apróka reménysugarat, hogy hátha hátha arra gondol, amire én. Szépen becsomagoltam a tesztet és vettem mellé egy pár kis zoknit. A csomagolást, úgy ahogy volt széttépte. :D Amikor meglátta mit tartalmaz, elpityeredet és majdnem felborított a székkel együtt úgy a nyakamba ugrót. Most reménykedünk benne, hogy nem járunk úgy, mint a múltkor. Nagyon boldogak vagyunk és várjuk a kis csöppséget. :) )))))
Na?? Lesz gazdája a kis zokninak?? :)
A kérdező hozzászólása: Voltunk a nõgyógyászomnál és 100%-ig kimondható, hogy lesz neki gazdája. :) )))) Csak beszéltük a Dr. Nõvel, hogy nekem megvolt a havi menzeszem és ez mennyire okoz esetleg problémát. Mondta, hogy szokott ilyen lenni nem én leszek az elsõ sem az utolsó. De abban az esetben ha most megjönne amin nagyon imádkozok, hogy ne … akkor feltétlen vissza kell mennem hozzá. Nagyon boldogok vagyunk és imádkozunk, hogy megmaradjon a baba. Mind egy, hogy fiú vagy lány csak egészséges legyen a drágánk. :) ) Szép estét :) )
Jajdejó, gratulálok! 10es válaszoló vagyok, azóta mégsem biztos, hogy a Testamed rosszul mutatta, gyenge volt a vérzésem, teszteltem egyet hétfõn Clearblueval, es pozitív lett. Rögtön utána egy másik teszt viszont negatív, és 2 nappal rá szintén ilyennel negatív, úgyhogy most várok:)
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönjük. :) ) Drukkolunk nektek is, hogy sikerüljön a baba. Páromat az óta le sem lehet lõni. Nem enged semmit csinálni és még azt sem engedi nekem, hogy itthon a házimunkát elvégezzem, ha haza megyek melóból. Már azt sem szeretné, hogy dolgozzak, nehogy bármi baj legyen. Mondtam neki, hogy ne aggódjon annyira. Én is azért teszteltem a clearblue helyett másik tesztel, mert nem voltam benne biztos. Lehetett volna negatív is, de hála az istennek, hogy nem az lett. Én úgy gondolom, hogy nem minden teszt megbízható. Szerintem néha a legolcsóbb a legmegbízhatóbb, de ez alatt is van kivétel. Szép napot nektek és szorítunk a párommal. :) ))
A kérdező hozzászólása: Amikor nem bír magával az ember és hajtja a kíváncsiság. Nem merem teljesen ráhajtani a fejem, de ez pozitív. Kivehetõ mind a két csík. Igaz a képminõség egy picit rossz. Nem szeretnénk megint egy csalódást, de érdemes lenne elmondani a páromnak vagy valahogy meglepni? [link]
A kérdező hozzászólása: Párommal megállapodtunk abban, hogy megvárjuk a menzesz elmaradását. Volt már sajnos csalódás, hogy baba volt a dologban, de sajnos elment. Azért megpróbálok tesztelni egy olcsóbb tesztet. A képet feltöltöm bármi is legyen az eredmény. Azért köszönöm a válaszokat. Aranyosak vagytok. Képet, hogy tudok feltölteni? Szép napot nektek.
Nekem a Testamed produkalt hasonlot a 14.dpo-n, csak azt szabad szemmel hatarozottan lehetett latni, igaz, valamivel idon tul. Sajnos a kek teszteknel ez elofordul, Clearbluenal us olvastam ilyet, illetve Testamednel nemcsak elvetve, hanem egesz sokat.. Nekem megjott, de ettol meg neked lehet, hogy pozitiv, erre is volt pelda az ilyen hajszalvekony 2. csikosoknal, ha nem is sok. Ha szetszeded esetleg es ugy lefotozod, talan jobban latszik. Kivanom, hogy baba legyen a dologban! Viszont a tesztelesed tenyleg korai. Nem mondom, hogy varj vele, mert nekem is hiaba mondtak, inkabb szerezz be tobb olcso tesztet, es a dragabbakat hagyd meg a kimaradt menstruacio utani 2-5. napra. Ird meg majd, hogy mi volt, szurkolok!
A kérdező hozzászólása: A menzeszem mindig 21 napra jön meg. Ezért sem akarjuk magunkat beleélni, nehogy csalódás legyen a vége.
Ez még biztos, hogy nem az, tényleg kb csak most lehetnek a termékeny napjaid. A nemvárt mensi napján, max elõtte 1-2 nappal tesztelj, addig tök fölösleges. A clearblue-val kapcsolatban egyébként már olvastam itt 1x-2x, hogy ilyen hajszálvékony vonal megjelent, nem szokott terhességet jelenteni, de nálad még korai is lenne, hogy mutassa.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ. Ezért sem akarjuk magunkat belehajszolni, hogy hátha most sikerült. Valamilyen szinten én is korainak tartom a tesztelést és a rosszulléteket. Azért is érdekes nekem ez a teszt. Azelõtt egy két hónappal teljesen 100%-ig kimondható volt, hogy van baba a dologban a teszt is ezt mutatta. Menzesz elmaradása után teszteltem magam kb. 5 nappal. Ez után fordult a kocka kéthétre rá megjött az orvosom azt mondta, hogy spontán vetélés.
10 nap a beágyazódás, tehát 10 nappal ezelõtti aktust még nem mutatna ki. de mivel kb. ma van a peteérésed ezért nem valószínû, hogy akkor foganhatott, ma kéne próbálkoznotok és majd a nem vártkor tesztelni
fel tudod tenni a tesztet?
A kérdező hozzászólása: Szia az a baj, hogy akármilyen szögbõl fényképezem le a tesztet szinte nem is látszik a másik csík. Így kézben fogva kivehetõ, de képen viszont nem. Lehet, hogy akkor csak fantom csík? De akkor miért jelent meg 10 percen belül?
Színes a csík vagy szürke?
A kérdező hozzászólása: Clearblue terhességi tesztet vásároltam és azzal teszteltem. 10 percen belül megjelent a másik csík kb. 2 db hajszálvastagságnak felel meg. Jól kivehetõ volt a teszten annak ellenére, hogy egy vékonyka csíkról beszélünk. Viszont sajna akár milyen szögbõl fényképezem le képen nem látszik vagy maximum úgy, ha nagyon kinagyítod. Ui: Természetesen színes lett a tesztcsík (Kék). Semmilyen színárnyalatba nem változott át.
Kérdezõ, gratulálok :) Egyébként egy tanács: teszteljetek x-epillel, az nem szokott hülyeséget mutatni, nincs rajta semmi maszat vagy ilyesmi, ami miatt megtévesztõ lenne. Ha nega, akkor csont fehér, láttam már párat sajnos.

A megfelelő időben voltunk együtt a párommal és a tünetek is kezdenek jelentkezni (rosszulétek, szúrka, émejgés). Lehet, hogy végre sikerült teherbe esnem?

Kezdek kicsit izgulni, mert úgy érzem sikerült teherbe esnem. Én lennék a legboldogabb, ha sikerülne!

Legjobb válasz: Most probáld magad lefoglalni ne stresszelj. A mensi napján pedig tesztelj. Sok sikert!

Most probáld magad lefoglalni ne stresszelj. A mensi napján pedig tesztelj. Sok sikert!
A mensi napjáig nem tudsz sokat tenni, csak reménykedni:) De lehet hogy baba van a dologban a tünetek arra utalnak, habár én még korainak gondolnám a tüneteket. általában a nemvárt mensi után kezdenek jelentkezni a tünetek. De majd tesztelj, addig pedig kitartás!:)
Mikor nem kéne megjönnie? Az már jó jel ha érzed hogy sikerült :-) Pozitív!
A kérdező hozzászólása: 30-án nem kéne megjönni.
Szerintem biztos, hogy sikerült, mi is a megfelelõ ídõben voltunk együtt és már a 2.héten éreztem a tüneteket amit te is írtál csak nem akartam elhinni, nehogy elkiabáljam és megvártam hgy megjön-e a mensim és csak utána teszteltem pozítívat.Én gratulálok is, mert tudom hogy elég korán észre lehet venni.Ne izgulj és pihenj ha úgy érzed hogy fáradt vagy.
A kérdező hozzászólása: Elment a babaám tegnap este!

A megfelelő napon voltunk együtt a férjemmel, 4 napja. Ma egy kevés vérzés volt, pedig a menszimnek még majdnem 2 hete lenne. Lehet, hogy baba lesz?

Legjobb válasz: Ha estleg sikerült is,akkor is csak a tizedik nap körül ágyazódik be,tehát még nem lehet tudni.Meg kell várnod hogy megjön-e a mensesed,vagy nem.Szorítok.

Ha estleg sikerült is, akkor is csak a tizedik nap körül ágyazódik be, tehát még nem lehet tudni.Meg kell várnod hogy megjön-e a mensesed, vagy nem.Szorítok.
Ezt eleg korai lenne megmondani...az meg nem eleg, hogy a megfelelo napookban voltatok eggyutt. A teherbeeses eselye minden egyes ciklusnal 15-20 szazalek akkor ha megfelelo idoben voltatok eggyutt.Ennek az idonek a kiszamitasa pedig eleg hosszas "munka" En sok sikert kivanok.
Szia! Nekem is volt egyszer ilyen, hogy a ciklus közepe táján volt egy kis barnás vérzésem. A doki késõbb azt mondta, hogy tüszõrepedéstõl lehet ilyen. Tehát valószínûleg nem akkor volt az ovulációd, amikor te gondoltad, hanem akkor mikor kicsit véreztél. De nem mondom 100%-ra. Mintahogy az elõttem szóló is mondta, nem egyszerû kiszámolni, hogy pontosan mikor ovulál egy nõ... Sokszor próbálkozzatok, hogy bármikor ha kiszabadul az a petesejt, legyenek ott lesben álló hímivarsejtek! :-)) Sok sikert!

A párommal a 12-ik napon voltunk együtt, több tényező is megfelelő volt arra, hogy sikerüljön teherbe esni. Az viszont aggaszt, hogy jelentkeznek a megszokott hasi fájdalmaim, mint amikor meg akar jönni a havim. Lehet, hogy nem jött össze a baba?

Legjobb válasz: Én onnan sejtettem, hogy terhes vagyok, hogy olyan volt, mintha meg akarna jönni, csak folyamatosan három napig, amúgy meg pár óráig szokott. Az alhasi vérbõség okozhatja. De tulajdonképp nem nagyon lehet megkülönböztetni a jeleket a mens elõjeleitõl, különösen , ha nagyon akarjuk a babát, akkor simán lehet pszichésen is mindenféle tünetet produkálni:))) Várd meg, hogy ne jöjjön meg, aztán tesztelj. Utána is csupa várakozás az egész, nem árt belejönni:))) 23 hetes

Én onnan sejtettem, hogy terhes vagyok, hogy olyan volt, mintha meg akarna jönni, csak folyamatosan három napig, amúgy meg pár óráig szokott. Az alhasi vérbõség okozhatja. De tulajdonképp nem nagyon lehet megkülönböztetni a jeleket a mens elõjeleitõl, különösen , ha nagyon akarjuk a babát, akkor simán lehet pszichésen is mindenféle tünetet produkálni:) )) Várd meg, hogy ne jöjjön meg, aztán tesztelj. Utána is csupa várakozás az egész, nem árt belejönni:) )) 23 hetes
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Remélem, nem jön meg, csak olyan hosszúnak tûnik egy nap is, amikor várni, várni kell....
Szia! Az hogy jó napon voltatok együtt nem garancia, hogy sikerül is. Függ a hüvely ph-jától, milyen aktivak voltak a spermiumok, mikor volt tüszörepedés, stb... Kitartás és ha nem is sikerült, próbáljátok tovább!
Nekem is olyan érzésem volt, mintha meg akarna jönni, teljesen el is keseredtem, aztán csak nem jött. Ezt éreztem már a nem várt elõtt egy héttel és még utána pár napig. Most már csak a derekam fáj, majd leszakad. 6 heteske
Szia! Én jövõ hét közepére nem várom, és elvileg mindent megtettünk, hogy összejöjjön a baba, de furcsa mód már most én is olyan hasi fájdalmat érzek, mintha meg akarna jönni. Sajnos nekem egyéb tünetek (pl. pattanások megjelentek, a hõm 4 napja leesett, majd újra felment) is arra utalnak, hogy most sem sikerült. Viszont arról már én is hallottam, hogy menzeshez hasonló fájdalmak jelenkezhetnek teherbeesés esetén is. Figyeld a többi jelet, mérd a hõdet (ha azóta folyamatosan szép magas, akkor az bíztató jel!) És ne aggódj, a baba jönni fog, amikor nem is várnád! :)
Nekem is olyan görcsölgetéseim voltak, mintha meg akarna jönni, de csak az aktuális mensi kezdetétõl (elõtte nem görcseim, hanem puffadtság-érzésem volt). Szóval vártam a vért, hiába... vagyis nem vártam.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!