Találatok a következő kifejezésre: A megfelelő voltunk (49 db)

Nemrég majdnem kivertem a barátomnak. Persze addig már nem mentünk el, mert a körülménye nem a megfelelők voltak. Nekem úgy tűnt, nem csinálom oan jól (? )

Bár még sz?z vagyok és ez a legels? alkalom vt nekem. Miko éppen csináltam, semmi apó jelét nem adta, hogy élvezné, vagy ilyesmi. De utána meg elvette a kezemet (mert ha tovább csinálom, be fog g*cizni) de akkor csak jól csináltam, mert akkor közelében sem lettem vna, h "elmenjen". De akkor miért nem reagált közben semmit? egy apró hangot sem. De aztán meg várnunk kellett, h újra összeszedje magát, h normálisan viselkedjen, ahogy mindig is szokott.

Legjobb válasz: sok ember szex közben sem ad ki hangot és mégis élvezi nem azon múlik biztos õ így élvezte halkan...

sok ember szex közben sem ad ki hangot és mégis élvezi nem azon múlik biztos õ így élvezte halkan...
Szerintem is élvezte, csak visszafogta magát gondolom, talán neki is elsõ alkalaom, vagy egyszerüen csak ilyen fajta.Gyakorolni kell aztán majd késöbb oldódnak a dolgok.34f
A kérdező hozzászólása: Akkor megnyugodtam :) Am neki nem ez vt az 1., hisz õ már nem is szûz.
Mindig volt barnázás, de amikor terhes lettem, akkor nem!!!!!
ez gondolom a beágyazódási vérzés idõintervalluma.. nekem baba lett a barnázás után.
Nekem soha nem volt barnázásom, nem várt elõtt majdnem egy hétig barnáztam, aztán megjött :(
nekem soha nem volt barnázásom de most, hogy szeretnék babát, életembe elõször nekem is van, és fáj a hasam is, nem tudom mit jelenthet:S

Elkaphattuk a megfelelő pillanatot? Peteérés környékén 3 naponta voltunk együtt a párommal.

Csak azért kérdezem, mert mindenhol a 2 naponta együttlétről beszélnek, hogy az az optimális de nekünk most csak 3 naponta jött össze a dolog. Köszönöm ha válaszoltok!

Legjobb válasz: Esély van. Mi vasárnap tudtunk csak együtt lenni, és következõ szerdán vagy csütörtökön volt peteérésem, 11+2 hetes vagyok :)

Esély van. Mi vasárnap tudtunk csak együtt lenni, és következõ szerdán vagy csütörtökön volt peteérésem, 11+2 hetes vagyok :)
Szerintem jó esély van rá! :D
A sperma, ha jó közegben van, akkor 48-72 órát életképes. Utánna felszívódik. Amúgy sajna én is pont ebbe a 3 naponta szexbe estem bele, nagyon bizakodok, hogy lesz baba, de sajna úgy néz ki, hogy lemaradtam róla. Majd a következõ hónapban. :(((
Mi újság kedves Kérdezõ? K.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az érdeklõdést! Nos, februárban nem sikerült, de márciusban igen!!! :) Szintén nagyjából 3 naponta voltunk együtt.
Gratulálok! :) K.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!!! :)

Mit csináljak, ha eldugult a WC? Voltam harom boltban is, de egyikben sem kaptam megfelelo tisztitoszert. Ha pedig WC pumpaval nekiallok, akkor meg harom nap mulva is hanyok.

Legjobb válasz: Szerintem csak pumpával kéne elkezdeni...... Tegyél fel napszemcsit és kösd be az orrod és a szád. Vagy szakembert hívsz.

Szerintem csak pumpával kéne elkezdeni...... Tegyél fel napszemcsit és kösd be az orrod és a szád. Vagy szakembert hívsz.
A kérdező hozzászólása: asszem szakember lesz belöle... Köszi a valaszt!
Én azt szoktam csinálni hogy 1-2 havonta 2-3 vödör vizet öntök bele úgy hogy a kagyló mindig tele van vízzel az kitisztítja a csövet.Ezt akkor már ajánlatos megcsinálni amikor észre veszed hogy visszapofázik.(sokáig marad fenn az öblítõ víz)

Tisztel Doktor Úr! Olyan kérdésem lenne, hogy mekkora vastagságú méhnyálkahártya a megfelelő, hogy létrejöjjön a terhesség. Én a 12. napon voltam tüszőmérésen, akkor 5mm-es volt a méhnyálkahártya és 15mm-es a tüsző. Doktor úr szerint ez milyen eredmény? K

Tisztel Doktor Úr! Olyan kérdésem lenne, hogy mekkora vastagságú méhnyálkahártya a megfelelő, hogy létrejöjjön a terhesség. Én a 12. napon voltam tüszőmérésen, akkor 5mm-es volt a méhnyálkahártya és 15mm-es a tüsző. Doktor úr szerint ez milyen eredmény? Köszönöm megtisztelő válaszát.

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! A nyálkahártya vastagsága alapján semmi oka nincsen az aggodalomra! Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! A nyálkahártya vastagsága alapján semmi oka nincsen az aggodalomra! Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztel Doktor Úr! Olyan kérdésem lenne, hogy mekkora vastagságú méhnyálkahártya a megfelelő, hogy létrejöjjön a terhesség. Én a 12. napon voltam tüszőmérésen, akkor 5mm-es volt a méhnyálkahártya és 15mm-es a tüsző. Doktor úr szerint ez milyen eredmény? K

Tisztel Doktor Úr! Olyan kérdésem lenne, hogy mekkora vastagságú méhnyálkahártya a megfelelő, hogy létrejöjjön a terhesség. Én a 12. napon voltam tüszőmérésen, akkor 5mm-es volt a méhnyálkahártya és 15mm-es a tüsző. Doktor úr szerint ez milyen eredmény? Köszönöm megtisztelő válaszát.

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! A nyálkahártya vastagsága alapján semmi oka nincsen az aggodalomra! Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! A nyálkahártya vastagsága alapján semmi oka nincsen az aggodalomra! Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

A megfelelő időben voltunk együtt a párommal és a tünetek is kezdenek jelentkezni (rosszulétek, szúrka, émejgés). Lehet, hogy végre sikerült teherbe esnem?

Kezdek kicsit izgulni, mert úgy érzem sikerült teherbe esnem. Én lennék a legboldogabb, ha sikerülne!

Legjobb válasz: Most probáld magad lefoglalni ne stresszelj. A mensi napján pedig tesztelj. Sok sikert!

Most probáld magad lefoglalni ne stresszelj. A mensi napján pedig tesztelj. Sok sikert!
A mensi napjáig nem tudsz sokat tenni, csak reménykedni:) De lehet hogy baba van a dologban a tünetek arra utalnak, habár én még korainak gondolnám a tüneteket. általában a nemvárt mensi után kezdenek jelentkezni a tünetek. De majd tesztelj, addig pedig kitartás!:)
Mikor nem kéne megjönnie? Az már jó jel ha érzed hogy sikerült :-) Pozitív!
A kérdező hozzászólása: 30-án nem kéne megjönni.
Szerintem biztos, hogy sikerült, mi is a megfelelõ ídõben voltunk együtt és már a 2.héten éreztem a tüneteket amit te is írtál csak nem akartam elhinni, nehogy elkiabáljam és megvártam hgy megjön-e a mensim és csak utána teszteltem pozítívat.Én gratulálok is, mert tudom hogy elég korán észre lehet venni.Ne izgulj és pihenj ha úgy érzed hogy fáradt vagy.
A kérdező hozzászólása: Elment a babaám tegnap este!

A megfelelő napon voltunk együtt a férjemmel, 4 napja. Ma egy kevés vérzés volt, pedig a menszimnek még majdnem 2 hete lenne. Lehet, hogy baba lesz?

Legjobb válasz: Ha estleg sikerült is,akkor is csak a tizedik nap körül ágyazódik be,tehát még nem lehet tudni.Meg kell várnod hogy megjön-e a mensesed,vagy nem.Szorítok.

Ha estleg sikerült is, akkor is csak a tizedik nap körül ágyazódik be, tehát még nem lehet tudni.Meg kell várnod hogy megjön-e a mensesed, vagy nem.Szorítok.
Ezt eleg korai lenne megmondani...az meg nem eleg, hogy a megfelelo napookban voltatok eggyutt. A teherbeeses eselye minden egyes ciklusnal 15-20 szazalek akkor ha megfelelo idoben voltatok eggyutt.Ennek az idonek a kiszamitasa pedig eleg hosszas "munka" En sok sikert kivanok.
Szia! Nekem is volt egyszer ilyen, hogy a ciklus közepe táján volt egy kis barnás vérzésem. A doki késõbb azt mondta, hogy tüszõrepedéstõl lehet ilyen. Tehát valószínûleg nem akkor volt az ovulációd, amikor te gondoltad, hanem akkor mikor kicsit véreztél. De nem mondom 100%-ra. Mintahogy az elõttem szóló is mondta, nem egyszerû kiszámolni, hogy pontosan mikor ovulál egy nõ... Sokszor próbálkozzatok, hogy bármikor ha kiszabadul az a petesejt, legyenek ott lesben álló hímivarsejtek! :-)) Sok sikert!

A héten voltam genetikai ultrahangon. Azt mondták, három héttel kissebbnek néz ki, azaz nem fejlődött megfelelően a magzat. Jövő péntekre visszahívtak újra. IUGR ez van írva megjegyzésnek a leletre. Kell aggódnom?

Legjobb válasz: szia ne aggódj mert az csak egy dolog mikor mentsruáltál utóljára õk csak ahoz viszonyitanak a terhesség elején vagy gondolom majd késöbb 5-6 hónaposan fogják jobban tudni de a pontos méreteit akkor se csak körülbelül!jó egészséget nektek egy 8 hónapos kisfiú anyukája

szia ne aggódj mert az csak egy dolog mikor mentsruáltál utóljára õk csak ahoz viszonyitanak a terhesség elején vagy gondolom majd késöbb 5-6 hónaposan fogják jobban tudni de a pontos méreteit akkor se csak körülbelül!jó egészséget nektek egy 8 hónapos kisfiú anyukája

Ha a (menstr. Szt-i) 12. és 16. héten (meg a 20. - on is) ezeknek az időknek megfelelő voltak a Baba méretei, de most a 33. hét végén erős 34 hetesnek felel meg, akkor az azt jelenti, hogy nagy lesz és nem azt, hogy idősebb, ugye?

Ha változik esetleg a szülés várható dátuma, az azért lesz mert"megérik" a 39. hétre és nem azért mert mégis egy héttel id?sebb a Baba?

Legjobb válasz: Sztem így van ahogy írod, a 18. hét után már teljesen eltérõ mérékben fejlõdnek a babák. Akkor már számít a genetika is, hogy mekkorák a szülõk, stb. Meg igazából az ultrahangos mérés sem pontos. Nekem a 38. héten 3200g-ra saccolták a babám méretét, azt mondták, még kb 30dkg-ot hízhat, azután 4000 grammal született meg. Tehát jól elmérték.

Sztem így van ahogy írod, a 18. hét után már teljesen eltérõ mérékben fejlõdnek a babák. Akkor már számít a genetika is, hogy mekkorák a szülõk, stb. Meg igazából az ultrahangos mérés sem pontos. Nekem a 38. héten 3200g-ra saccolták a babám méretét, azt mondták, még kb 30dkg-ot hízhat, azután 4000 grammal született meg. Tehát jól elmérték.
Nem idõsebb, ilyenkor már szinte mindenkinek mást mutat az ultrahang. Csak kb. a 13. hétig lehet megállapítani pontosan a baba korát, mert addig egységesen fejlõdnek. Utána már kezd közbeszólni a genetika. Nekem 20. hétig stimmelt a baba kora a mérésekkel (1-3 nap eltérésekkel). Legutóbb pedig majdnem két héttel nagyobbnak mérték. A 12 hetes uh a mérvadó :-)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!