Találatok a következő kifejezésre: A megereszkedett a szoptatás (5 db)

Abbahagytam a szoptatást (9. hó) és a cicim tiszta ráncos és megereszkedett. Ti mit csináltok vele (krém stb. )? Nagyon nem tetszem magamnak!

Legjobb válasz: Én össz-vissz egy hónapig tudtam szoptatni,és már azalatt is pótolni kellett.A mellem nekem is totálkár lett.Megereszkedett,üres zacskó szerû.Ha erre lenne olyan krém,ami visszaállítja,én megvenném,kerül amibe kerül.De már kiábrándultam ebbõl...rajtunk max egy jó plasztikai mûtét segítene.

Én össz-vissz egy hónapig tudtam szoptatni, és már azalatt is pótolni kellett.A mellem nekem is totálkár lett.Megereszkedett, üres zacskó szerû.Ha erre lenne olyan krém, ami visszaállítja, én megvenném, kerül amibe kerül.De már kiábrándultam ebbõl...rajtunk max egy jó plasztikai mûtét segítene.
Hát ez ezzel jár, jobb nem lesz. Plasztika. Átok ez az egész az biztos.
Genetika. Egyszer szoptatm 21 hónapig (8 éve), most 11 hónapja. Akkor sem lógott után, a most sem lóg, csak nagyobb lett. Pedig faital sem vagyok (38)
1, vagyok Azt még hozzátenném, hogy 23 éves vagyok! :-/
én öt hóig szoptattam, nekem is megereszkedett kicsit. plasztikázták, állami kórházban 200 eFt volt, szerintem megérte :) kellett vinni igazolást, hogy egészségügyileg szükséges a beavatkozás.
Sajnos én is igy vagyok ezzel és még szerintem egy jó páran! Hát a plasztika elég drága!Sajnos már nem támogatják, a barátnõm tavaly nyáron varrata fel állami kórházban és már mondták, hogy nem támogatják!
Tényleg semmilyen krém nem segit, még a méregdrága sem. Nem szabad bedõlni egyik reklámnak sem.

Szoptatás után nagyon megereszkedett a mellem milyen kosarú melltartót kell vennem?

szoptatás alatt kosárnélküli melltartót használtam.A mellem teljesen áttalakult.Felül lapos és lóg.Fogalmam sincs ilyen mellre milyen melltartót vegyek.Gyerekkel meg nem nagyon tudok próbálgatni.

Legjobb válasz: Hát pedig érdemes felpróbálni legalább addig, mire rájössz, mi a jó Neked. Amúgy nem tudom mikor álltál le a szoptatással végleg, de utána még változhat a mell fél-egy év, mire kialakul a végleges formája.

Hát pedig érdemes felpróbálni legalább addig, mire rájössz, mi a jó Neked. Amúgy nem tudom mikor álltál le a szoptatással végleg, de utána még változhat a mell fél-egy év, mire kialakul a végleges formája.
A kérdező hozzászólása: December óta nem szopizik a fiam.magától utasította el.:(
A kérdező hozzászólása: Ha az olyan könnyen menne.Párom Franciaországba anyukám 100km re és dolgozik.:( Hátha találok egy segítõkész eladót.Én 90 b rõl indultam 110es melltartót hordok most.
Szia, Nekem is nagy a mellem, én innen rendelek: http://www.bravissima.hu/ De ehhez kellene tudni a pontos méreted. Boltjuk nincs, ha próbálni akarsz akkor be kell jelentkezni és akkor csak te vagy ott. Ha Csepel környéki vagy, akkor meg is tudod oldani talán a babával is, nekem nagyon segítõkész volt az eladó. Ha pedig megvan a pontos méret, akkor házhozszállítással is tudsz tõlük rendelni.

Igaz, hogy a tb fizeti a szoptatás után megereszkedett mell felvarrását?

Valahol olvastam err?l, talán itt, érdekelne, hogy tudtok-e err?l valamit.

Legjobb válasz: Szia! Errõl én is hallottam ha lelkileg állítólag nagyon megviseli a nõt meg miegysmás... de hogy létezik-e az tutira én se tudom de gondolj bele hogy akkor ez SZTK. alapon megy és hogy milyenek az SZTK keretes szemüvegek......

Szia! Errõl én is hallottam ha lelkileg állítólag nagyon megviseli a nõt meg miegysmás... de hogy létezik-e az tutira én se tudom de gondolj bele hogy akkor ez SZTK. alapon megy és hogy milyenek az SZTK keretes szemüvegek......
Szia. Én azt tudom, hogy akkor ingyenes egy mell felvarrás, vagy kisebbítés, ha gerincbántalmaid vannak és errõl a túl nagy méretû melled tehet. Arról amit kérdezel már én is hallottam, de olyannal nem találkoztam akinek meg is csinálták volna. Ha minden igaz és valóban csinálnak ilyet tb alapon akkor is inplantátum nélküli mûtétre kell gondolni.
Sztem csak extrém esetben csinálják meg, ha orvosilag indokolt, mert egészséget veszélyeztet a dolog... ne nagyon számíts rá...
El kell keserítselek, nem csinálják meg neked :( csak akkor csinálnak, de akkorsem felvarrást hanem kisebbítést, ha: 1. depressziós vagy tõle 2. veszélybe kerül a gerinced épsége
én errõl nemtudok hogy ez ingyenes lenne. de ha mégis igy van akkor bisztos hogy van valami feltétele.
Szia! A barátnõm 9 éve csináltatta meg a melleit mert nagyon lógott neki.Még most is nagyon szép.Azt hallottam hogy már nem csinálják tb alapon csak akkor ha nagyon indokolt.Ehhez kell egy "jó" jó ideggyógyászi szakvélemény és megvan a beutaló! Érdeklõdj a Honvéd kórházban!
Ezelõtt 3 évvel évvel megcsinálták, indokolt esetben, akárcsak a császár utáni hasplasztikát is. Ma már ne számíts rá. Ha meg akarod csináltatnia melleidet, ki kell fizetned, ez van. De a mell nem feltétlen a szoptatás miatt ereszkedik meg, ne kenjünkmár mindent a kölökre :) Nagyobb szerepet játszik benne a túlságosan nagy hízás-fogyás, illetve a helytelen melltartóviselet.

A férjem szeretné ha megműttetném a mellemet, mivel szoptatás után eléggé megereszkedett. Szerintetek belemenjek miatta? Nem akarom, hogy kevésbé vonzódjon hozzám.

Legjobb válasz: Én a közérzetem miatt csináltattam meg, de csak mellfelvarrás, korrekció volt. A páromat nem zavarta amúgy...ha te nem akarod, akkor eszedbe ne jusson!

Én a közérzetem miatt csináltattam meg, de csak mellfelvarrás, korrekció volt. A páromat nem zavarta amúgy...ha te nem akarod, akkor eszedbe ne jusson!
Egyszer mondana ilyet, kivágnám.
Azért ne menj bele, mert Õ akarja, max. akkor, ha Te is. De vigyázz, mert ha majd akartok másodikat, necces lesz eltávolítani az inflantátumot a melleidbõl, a szövõdményekrõl, daganat - kockázatokról nem is beszélve... Szerintem az egészségedet helyezzétek elsõ helyre, ne az õ esztétikai kielégülését.
Az elsõ válasz a helyes válasz.
O.o Azt hiszem elég hamar repülne az ilyen pasi, legalább egy szünet erejéig, hogy gondolja már át, engem szeret-e vagy a mûmelleket... (persze csak ha megoldható, hogy a baba-dolgokban segít a családom)
Én megcsináltatnám. Fõleg, ha megengedhetitek magatoknak.
Mi van veletek??? Ti nem ebben a korban éltek?? Ha lógós lett a melle, és megengedheti magának, akkor igenis megmûttethetné. Nem csak a férje, hanem saját maga miatt is.Ha még most nem is, de késõbb komplexusai lehetnek miatta... Gondolom a férj nem azt kérte, hogy legyenek akkora mellei mint egy görögdinnye! Most õszintén, kedves kérdezõ, Te nem éreznéd magad jobban, ha újra feszesek lennének a cicijeid? És most nyugodtan lehet "lepontozni"!! 25/N
Én is megcsinálnám, pedig férfi vagyok
Én felpontoztalak, elõttem szóló.Én is megcsináltatnám.
Csak akkor csináltasd, ha TE akarod.
hát én megcsináltatnám! meg is fogom:) vvilág életemben utáltam és szégyelltem a pici ciciimet, aztán jött a terhesség, szoptatás, és szépek lettek, most h abbahagytam a szoptatást, már nem csak kicsi, még lóg is, szóval szörnyen érzem magam... mélg várok kb 1 évet és megcsináltatom. de csak akkor csináld, ha te is akarod!
megcsináltatnám , de magam miatt mert egy egoista tökéletességkergetõ nõ vagyok!
Kedves 19:04-es! Ezt az irigység mondatta Veled? Mindenesetre én jót szórakoztam rajta(d). Még pontot is kaptál. :-))))))
A férjed hülye szerintem.Csak és kizárólag akkor mennék bele ilyenbe, ha õ meg a farkát csináltatná nagyobbra.
Tudom, hogy mindenkinek a saját keresztje a nehéz, de szomorúan olvasom ezt a halom kisebbségi komplexusban szenvedõ nõt. Én egy 21 éves lány vagyok, (duci alkat, logó mellekkel) és az EGÉSZ testem pikkelysömörös (vörös foltok, hulló elhalt bõr), de mégsem vagyok ennyire elkeseredve, mint itt néhányan! Párom is van, lassan 5 éve, boldogok vagyunk. Soha a büdös életben nem hagyta el a száját, hogy fogyjak, vagy csináljak valamit a testemmel (mondjuk a ducikra bukik, de az évek során fogytam és híztam is), a betegségemet is 90%-ban elfogadta (akkor zavarja, ha vakarózom és koszolom a szobákat). Nem akarok senkit megbántani, de azért nézzetek körül a világban, hogy mennyi minden rossz van, betegségtõl kezdve, és értékeljétek át az életeteket. Könnyû mondani, tudom, de mindig van, akinek rosszabb, nem ártana megbecsülnötök azt amitek van!
Ha te is meg szeretnéd csináltatni/jobban éreznéd magad tõle, akkor sztem menj bele... de ha nem, és jól érzed magad így is, akkor beszélgess el errõl a férjeddel, hogy mégis milyen jogon mond neked ilyet, és hogy szeret-e téged igazán...
Elõbbutóbb minden férfi megcsalja a feleségét. Egy a férfi kedvéért megcsináltatott mell semmire sem garancia.
Érdekes, mindenki aki azt írta, hogy megcsináltatná le lett pontozva, aki nem az meg fel :P Itt nincs helyes meg helytelen válasz, mindenki úgy vélekedik errõl a témáról ahogy akar. Egyébként +1 szavazat a mûtétre, ha van rá fedezetetek.
A véleményünket kérdezték "kedves" lepontozó Lehet lepontozni: IGEN MEGCSINÁLTATNÁM!!!!! És én most mindenkit felpontozok akit lepontoztatok!!!!
Én nem azért csináltatnám meg, mert pl egy CKM-ben szereplõ modell lányra szeretnék hasonlítani.Tisztában agyok azzal, hogy tetszek a páromnak és nem nagyképûségbõl, de még jó pár férfinak. Mégis tudom, nem vagyok tökéletes van nálam sok ezer szebb és jobb nõ. Ahogy írta az egyik válaszoló én is a tökéletességre törekszem, akkoris, ha tudom sosem éremel azt.Természetesen sok-sok ezerszer fontosabb dolog van a világon a külsõnél és egy jó kapcsolathoz az is kell, hogy lelkileg egymásra hangolódjatok, megértsétek, szeressétek a másikat. De mégis ha egyszer rámun majd a párom én elmondhatom magamról, hogy nem azért mert elhanyagoltam magam külsõleg mert én minden tõlem telhetõt megtettem. Lehet most nagyon szemétnek fogtok tartani, de a duci lánnyal nem értek egyet. Lehet most még vele van a szerelme és lehet nem is fogja elhagyni soha, de azt nem tudhatja, hogy nem-e vágyik egy szebb nõre.Biztosan szeret és elfogad így téged, de nem hinném, hogy tiltakozna ha kicsit tennél a külsõdért. Lehet a szeretet tart össze titeket, ami szép dolog, de azért a szenvedélyt sem szabad elhanyagolni. Persze ez már más téma. Szóval nem csodálkozom, hogy annyi nõt megcsal a párja mert úgy gondolják, ha már megszereztem minden oké. Pedig egy férfit meg is kell tartani és ez az igazán nehéz dolog. Szóval azt sem gondolnám, hogy csakis a saját nézeteidre támaszkodj kedves kérdezõ. Igenis jó ha tetszel a férjednek és ha felemlítette alószinüleg zavarja is a dolog. Abban egyet értek, hogy akkor viszont Õ is tegyen érted, járjon el kondizni ha pocakos stb. Mert az úgy nem járja, hogy Õ csak ugy van, Te meg legyél tökéletes:) Ha az én párom mondaná ezt évek múlva elõsszöris nagyon a szivemre venném, de másodsorban hálás lennék az õszinteségéért, hogy elmondta nem tetszik neki és szeretné ha változtatnék rajta, mert éppenséggel kereshetett vlna mást is akinek még mindíg feszes cickói vannak. Ennyit akartam, jöhet a lepontozás:) )
Kedves kérdezõ ha meg is csináltatod sose más miatt hanem elöszõr in önmagad miatt csináltasad meg gondold át a dolgokat ha van rá keret te is akarod akkor merjél belevágni a komplikácio hát ilyen helyzetben nem erre kell gondolni hanem pozitivan álljál a dolgokhoz de viszont ha a szived mélyén ugy érzed hogy nem vagy biztos a dolgodba kicsdit várjál vele.
de csak varrasd fel ne tegyél bele szilikont ha eddig nem volt... ha nagyon csúnyán lóg, vagy nagyon lóg, ú.n. hány ceruzás (aláteszed a ceruzát és nem esik le - módszer, pláne ha 2 ceruzát is megtart vagy ne adj isten 3at) szóval ha tényleg lóg, téged is zavar és a férjedet nem a szilikonos CKM modellek hülyítették be, és régen szép, formás cicid volt amit hiányol, akkor miért ne... cserébe õ is pl. fogyózhat, sportolhat, ha együtt tervezitek leélni az életeteket bizony fontos hogy tetszetek egymásnak. de õ is dolgozzon meg a saját jó külsejéért.
Egy ismerosom megcsinaltatta ezt a mutetet, 700 ezer Ft-ba kerult, aztan mar a mutet utan nagyon komoly fajdalmai voltak. 2 honap utan felkereste az orvost, de elutasitotta, mivel O elvegezte a kert beavatkozast, es nem erti, hogy ezek a fajdalmak mitol lehetnek. Ahhoz, hogy tovabbiakban kezelest szeretne, akkor ujra fizetnie kell. Igy egy uj orvost keresett eppen, s igy tudok errol az ugyrol. Nem vallalnam, mivel nagyon veszelyes! Ha netan sok penzed van, akkor azt inkabb tedd felre, vagy dobd ki az ablakon, ha nem tudom ertelmesebb, hasznosabb dologra elkolteni. A Ferjed ha nagyon ragaszkodik hozza, akkor egyutt menjetek, s O is vegeztessen el egy beavatkozast, pl. a nemi szervet, hogy allandoan alljon, s nem a nagy-feszes mellekre izguljon!
A kérdező hozzászólása: Nekem nyilván jobban tetszene, ha feszes lenne újra, ugyanakkor nagyon félek a komplikációktól vagy ha rosszul sikerül. Utána több hétig a gyereket sem tudnám felvenni, meg emelgetni dolgokat. Anyagilag megtehetnénk.
A férfiaknak sokkal fontosabbak a vizuális ingerek, mint a nõknek. Az csak önáltatás, hogy ha igazán szeret, lógó mellel is megkíván - a két dolog ugyanis nem azonos. Egy férfit igenis érdekel, hogy néz ki a párja melle. Sok nõ esik abba a hibába, hogy esküvõ/szülés után elhagyja magát, aztán csodálkozik, ha a párja más nõket nézeget. Ha elvett egy kívánatos nõt, akinek most lógnak, megereszkedtek a mellei, hiába szeret akárhogy, szexuálisan az nem ugyanaz az inger lesz. Fõleg, ha mindig a korábbi állapottal hasonlítja össze képzeletben. Ha egyébként megengedhetitek magatoknak, és nincsen más lelki/egészségügyi akadálya a mûtétnek, szerintem érdemes lehet megcsináltatni. Te is jobban fogod érezni magad azzal a tudattal, hogy egy kívánatos, csinos nõ vagy, és tetszel a párodnak!
Kérdezõ? a férjed hasa szép kockás-e? Mellizma kidolgozott? Feneke csöpp? Válla széles? Ha igen, akkor nyomás a plasztikai sebészetre! Más: A férfi, aki a kielégülése céljából ilyen-olyan módszerrel kényszeríti vagy zsarolja a párját, hogy késekkel vagdaltassa magát, altatást vállaljon, aminek megvannak a maga veszélyei, mit szólna, ha nem ébredne fel a kedves? Mit mondana az anyját vesztett gyereknek? Anyád azért nincs, mert nekem nem állt fel a szoptatástól megereszkedett mellre? Némely férfi olyan könnyen odaveti, hogy "csináltasd meg", ha neki kellene a sebgyógyulást viselni, belehalna. H*lye nõ meg ugrik, hogy ura és parancsolója kedvére legyen, akár a vére árán is.
Szerintem akkor hanyagold a témát egy idõre.Még mindig jobb, ha egyenlõre nem kezdesz velük semmit ( de az egészséged megmarad ), minthogy valami szakbarbár kezei közé kerülj és nagyobb kárt okozzon, mint jót. Jól járjátok körül a témát, a pénz nem lehet kindulópont, hogy van, mert hamar és könnyen vérszemet kaphatnak a dokik, és hajlamosak a saját elfuserált munkájuk korrigálására is újabb pénzeket leakasztani.Egy kontrollra minimum köteles fogadni a mûtét után.
Szerintem, mond neki, ha fizeti megcsináltatod, de te ne adj ám bele pénzt. És csakis akkor, ha jól éreznéd magad úgy(Bár szerintem jót tenne az önbizalmadnak is)
18:26 Én is felpontoztalak, csak azért is :) Én is megcsináltatnám... Te tetszel így magadnak? Nem lenne jobb ha megint feszes szép melleid lennének? A lógó cicik nem kívánatosak... Egy pasinak sem. Mindenesetre te döntesz, nem biztos hogy komplikációk merülnének fel. Barátnõmnek is szilikoncicijei vannak, a második gyerekét mégis tudta szoptatni.
Én megcsináltatnám, DE! Várd meg, amíg a szoptatás befejezõdik. Ha terveztek második gyereket, az õ szoptatását is várd meg (utána rossz lenne megint fizetni, nem?). És ne implantátumot tetess bele, csak korrekciós mûtét. Nem lufi kell oda :)
Istenem, bárcsak én lennék ilyen helyzetben!!! Néhány embert annyira de annyira hihetetlenül irigylek... Egyébként ez nem kérdés. Már holnap megcsináltatnám (saját helyzetemben is). 19/L
Tudod, az a baj, hogy annyi címlaplány - celebmaca - playmateribi ( bocs ) jelenti ma a férfiak számára AZ IDEÁLT, hogy tényleg nem tudnak némelyek eltérni ezektõl a mûanyag, megcsinált testû, fotóikon agyonretusált nõcskéktõl ( illúzióktól) eltérni.A nõkben óriási kisebbségi komplexust okoz mindez, ezért van ez a nagy fogyókúra dömping, amivel már szinte az egész világ be van hülyítve és egyúttal szennyezve, óriási pénzeket akasztanak le azok, akik mindezt mûködtetik, úgy állítják be a szépséget, mint egy megvehetõ árucikket. "Szép az, ami érdek nélkül szép." Elcsépelt mondásnak tûnik, de attól még igaz. Bocs az OFF-ért, de kicsit irritált így egy-két megjegyzés, amelyek a nõt úgy állították be, mint a szexualitás tárgyát.
Igen, persze mint írtam is még ezernyi fontosabb dolog an a világon, de azért én azt is fontosnak tartom, hogy kívánjon a párom. De nem vitatom a nézeteid, mások vagyunk, máshogy látjuk a dolgokat:)

A megereszkedett mell a szoptatás abbahagyása után javul valamit?

4 hónapja szoptatok és a feszes cicijeim szó szerint lógnak, ami nem túl szép látvány. Visszaáll majd az eredeti állapotra, ha pár hónap múlva már nem szopizunk vagy ne is álmodjak róla...?

Legjobb válasz: Szia.Õszinte leszek, nekem egyáltalán nem állt vissza.Elõtte nagyon szép (nem nagy)cicim volt, most igencsak csúnyácska.Azt mondta egy sebész ismerõsöm hogy csak minimálisat áll vissza.De egyén függõ.Függ a testalkattól,meg a mell elõzõ méretétõl is.

Szia.Õszinte leszek, nekem egyáltalán nem állt vissza.Elõtte nagyon szép (nem nagy)cicim volt, most igencsak csúnyácska.Azt mondta egy sebész ismerõsöm hogy csak minimálisat áll vissza.De egyén függõ.Függ a testalkattól, meg a mell elõzõ méretétõl is.
Nekem közepes méretû melleim voltak/vannak, szép formásak voltak, melltartót szinte csak akkor viseltem, ha túl átlátszó volt a ruhám, amúgy nem volt rá szükség. Szoptatás alatt eléggé megnõttek, persze akkor hordtam melltartót, de nagyon büszke voltam az én nagy melleimre (mert azért régen sose tudtam olyan cuccokat felvenni, amihez dekoltázs kellett), szoptatás alatt meg igencsak lehengerlõ külsõm volt. Sajnos négy hónap alatt elment a tejem :( Most elég kicsik lettek a melleim, és még lógósak is. Hát ez van. Olyanok, mint egy cukroszacskó, amibõl már kiborították a cukrot. Szóval ilyen üres. De szerintem a legtöbb nõnek ilyesmi lesz szülés után. Sajnos az esetek többségében csak orvos tud ezen segíten (jó pénzért).
A mell alatti izmot lehet erõsíteni, az segít a tartásban valamit; most a zsírszövetek helyett a tejmirigyek vannak, amikor vége a szopinak, kell idõ, hogy újra a zsírszövetek visszaálljanak, ha fogyózol, akkor ez akár évek munkája is lehet.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!