Találatok a következő kifejezésre: A megemelkedett terhesség (4 db)

Korai terhességre jellemző lehet a megemelkedett gyomorsav? Nekem még 2 napom van a nemvártig, de két napja szenvedek, mert sok lett a gyomorsavam, vagy korai lenne ezt érezni, ha esetleg babó van?

Legjobb válasz: szia! Én is gyomorsavval küzködtema terhességem elején, de nem ennyire korán...Én viszont azért drukkolok neked! Mielöbbi pozitív testet!

szia! Én is gyomorsavval küzködtema terhességem elején, de nem ennyire korán...Én viszont azért drukkolok neked! Mielöbbi pozitív testet!
Köszi a görbét szépen felment a hõd.Elsõre sikerült vagy már rég próbálkoztok?
A kérdező hozzászólása: http://www.ciklus.hu/images/diagramok/b2ac8aeff991c9d43db60b..
A kérdező hozzászólása: Szia!utolsó válaszolónak itt a görbém:
Akkor holnap reggel tesztelek.holnap már 27 vagy 28 .napom. Most is gyomorsavam van. Te hogy vagy?Gondolom a boldogságtól nem is érzed már a kellemetlenséget. 1 nap külömbség van a ciklusunk közt. Milyen a görbéd?
A kérdező hozzászólása: Szia utolsó válaszoló, nekem a 27-ik nap lett pozitiv, azaz tegnap reggel, de ma délután is csináltam egyet, hogy megnyugodjak és az is pozitiv lett, most már elhiszem, hogy sikerült.
Nekem is savam van és 2 napom a mensziig.Neked hányadik nap mutatta ki?
Sok boldogsagot es vigyazz magadra!(magatokra)
Gratulálok és sok boldogságot hozzá.
A kérdező hozzászólása: Ma reggel pozitivat teszteltem.
Voltam már terhes, de ilyet nem éreztem, csak amikor már a méhem akkorára nõtt, h nyomta a gyomromat. Korai terhességemben sokat böfögtem.
Igen én is szédültem lefekvéskor. Azt vettem észre, h ha nem veszek folsavat(sem olyan vitaminkomplexet amiben folsav van) akkor jól vagyok és nincs savam se szédülésem se. Amikor savam volt este lefekvés elött bevettem egy késhegynyi szódabikarbónát és elmúlt még a szédülés is, úgyhogy a gyomromról volt minden.
A kérdező hozzászólása: Kedves utolsó válaszoló, igen ez nálam is igy van, plusz még napközben is többször elõjön.Ami nekem lefekvéskor jön elõ az a szédülés, de mindig, ezt is kb.2 napja vettem észre magamon.
Kedves Kérdezõ! Ugyanígy vagyok én is. 4 hónapja próbálkozunk a babával, és azóta a menszi elött mindig sok a savam.Fõleg ha lefekszem?Nálad is így van?
Gyomorsav középidõs terhességre jellemzõ, amikor a méh már eléri azt a magasságot hogy nyomja a gyomorszájat és emiatt a záróizom gyengül.
A kérdező hozzászólása: Második válaszolónak, hogy érted, hogy"nem vagy babós, tul korai még"?A gyomorsav érzésére gondolsz, hogy az a tul korai még?mert babás attol még lehetek.
Szerintem nem vagy babós tul korai még. De azért sok sikert. "csak azért irom hogy ne éld bele magad, ha nem jön meg akkor tesztelj elötte felesleges. jó tanácsként"
A kérdező hozzászólása: SZia!igen, ez volt az elsõ hónapunk, hogy próbálkoztunk.Igaz õ már a 3.baba, szerencsém van , mert az elsõ 2 is rögtön sikerült.Te veled mi van?

A megemelkedett hő terhesség esetén 9 hónapon át megmarad?

Legjobb válasz: nem! késõbb lemegy és valakinek fel sem megy!

nem! késõbb lemegy és valakinek fel sem megy!
Szia nekem 14 hetesig volt csak magas, de most teljessen normális.Most 31 hetes vagyok.
Szerintem ez egyénfüggõ! Van akinek felmegy, de olyat is hallottam már, hogy úgy lett terhes, hogy nem is ment fel a hõje! Van olyan is hogy lemegy! :)
Szia.Igen, lehet terhesség.Ha nem jön meg, csinálj egy tesztet.
Lehet, de tesztelj, hogy többet tudj Te is!
Lehetnek!Most még nem biztos, hogy kimutatja a teszt, bár én is a mensi elött megéreztem és csináltam is.Nekem kijött a két csík, de a doki csodálkozott rajt, hogy ilyen korán pozitív lett.Ha kibírod várj két napot és meglátod megjön e!:) Vagy rohanj egy tesztért, hátha már mutat valamit!:) Sok sikert!:)


Mennyi az a normális megemelkedett hőmérséklet, ami menzi előtt van és okot adhat terhességre következtetni?

2-3 napja folyamatosan hőemelkedésem van 37,2-37,6 ig.most is 37,2..és eléggé érzem is a fejemet.. Reggel is 36,8. Lehet,hogy csak valami vírus bujkál bennem... mára-holnapra nem várom a menzit.. lehet, hogy terhes vagyok ( esély megvan rá ) és azért ennyi a hőm?????

Legjobb válasz: A napközbeni hõt ne vedd ide, csak a reggeli, ébredés utáni számít. Igazából tudni kéne az alaphõdet, és ahhoz viszonyítani, hogy ez mennyire számít emelkedettnek.

A napközbeni hõt ne vedd ide, csak a reggeli, ébredés utáni számít. Igazából tudni kéne az alaphõdet, és ahhoz viszonyítani, hogy ez mennyire számít emelkedettnek.
A kérdező hozzászólása: szia! teszteltem reggel..de sajna full negatív.. hála az égnek menzi még sehol.. most vagy megint lesz egy 30 napos ciklusom ( ma van a 28. nap ), vagy nem 13.-án volt pé-m és még korai volt a teszt..mert a hõm ma is magas..nem tudom..de még reménykedek!!!
Szorítok:) ))
A kérdező hozzászólása: szia! ..igen én is csak emiatt akarom gyorsan megtudni, mert utrot mindenképp akarok.. folsavat már így is szedek jó ideje..meg multivitamint A-Z-ig..meg néha pluszban omega3-at, calciumot, magne b6-ot..szóval ilyenekkel el vagyok látva..csak az utro miatt kéne, mert úgy lennék nyugodt!!!reggel tesztelek!!!!szoríts!!
Hát én biztos teszteltem volna, mert ha pozitív, rögtön szedheted az utrot:) folsavat és valamilyen vitamint is vegyél:)
A kérdező hozzászólása: Szia! Reggel kereken 37 volt :-) de nem teszteltem..talán holnapra összeszedem a bátorságom...
Volt még 37, 8 is, de akkor már tudtam hogy terhes vagyok, és mégse láz volt:) Szerintem ha holnap reggel is magas lesz és nem jön meg, akkor reggeli elsõbõl már tesztelhetsz::)
A kérdező hozzászólása: úú..de jóó! most bíztattál..mert már kezdten inkább affelé hajlani, hogy ibkább beteg leszek, és attól ilyen magas a hõm.. jajj..csak baba lenne!!! :-))
Nem sok a 37, 5:) Ebbõl még akár babóca is lehet, nekem is 37, 3 és 37, 5 körül mozgott és az alaphõm meg 36, 4 volt. Holnap mérj egy reggeli hõt, és ha nem jön meg, tesztelhetsz:)
A kérdező hozzászólása: szia! úgy konkrétan nem mérem a hõmet és görbét sem vezetek, csak most már pár napja éreztem, hogy olyan levert, fáradt, mindig álmos vagyok és azért méregettem ilyen össze vissza..de ilyenkor mindig 37 felett van..engem meg már az is megvisel..nekem úgy nagy lázam lázam 38 fokos akkor sem szokott lenni ha beteg vagyok..csak örülnék ha lenne vmi összefüggés.. Végülis ez a 37, 5 körüli ez már túl sok lenne babához???
akkor várj még 2 napot, drukkolok!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!