Találatok a következő kifejezésre: A medela mellszívó mennyire (4 db)

A medela kézi mellszívó mennyire jó?

Legjobb válasz: Bárk kérdeztem két márkát ajánlott, az Aventet és a Medelát. Akinek az volt az meg volt vele elégedve. Persze ezek csak másodkézbõl kapott információk, de gondoltam leírom neked.

Bárk kérdeztem két márkát ajánlott, az Aventet és a Medelát. Akinek az volt az meg volt vele elégedve. Persze ezek csak másodkézbõl kapott információk, de gondoltam leírom neked.
Szerintem a legjobb! Nekem van kézi és most kaptam hozzá az elektromos részét. Mind a kettõ tökéletes! Próbáltam Aventet és Nukot is, de messze a Medela a legjobb!
nekem az ismerõsöm a medela elektromosat ajánlotta. szerintem én is olyat fogok venni. a brendonban 20 ezer. tud v.ki máshol olcsóbban medelát?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!! Nekem eddig chicco volt, de eltört, gondoltam kipróbálom a medelát.
Nekem Medela kézi volt, tökéletes! Vedd meg bátran, eddig rosszat még senkitõl nem hallottam róla!
Nekem medela elektromos van, imádom!!! A kéziktõl kiáll a csuklóm egy idõ után és nem fejte ki rendesen :( Tényleg drága az elektromos (én is 20ezerért vettem a brendonban), de már annyiszor elment volna a tejem, ha ez nincs, ... fejtem vele még a semmit is, és beindult úgy, hogy nálam túlkínálat van! Használtan nem érdemes venni a garancia miatt (elektromosat), kézit nem tudom... az elekromos mellett netezni is lehet :)
nekem kézi van , én szeretem!!
Sziasztok!örömmel hallom a jó hireket! Én vettem avent isis kézimellszivot de utánna történt hogy majdnem meg kellett császározni 32 hetesen, mert sajnos elég komplikált a terhességem. Akkor olvasgatam és vettem medela elektromosat azzal a céllal hogy szondáztatni kell és fejnem kell sokat! Hál istenek még nem kellett kiprobálnom, de nem sokára már tudok rólla nyilatkozni! Mindkettõrõl! Én a vaterán vettem jótállássl, 2 * volt használva! 12000 ft volt! 37h km

Tommee Tippee elektromos mellszívó mennyire hangos (mondjuk a Medela Electric Mini-hez képest)?

Volt már Medela Electric Mini-m, az nagyon hanos volt, de mondjuk arra írják mások is hogy az. Most mindenképpen Tommee Tippee-t veszek, érdekelne ki mennyire ítéli hangosnak? (Az meg aztán szuper lenne,ha valakinek lenne esetleg összehasonlítási alapja a Medelával) Köszi el?re is!

Legjobb válasz: Halkabb, mint a Mini Electric, de nem ahhoz, hanem a Medela Swinghez kellene mérned. A Swing sokkal jobb, mint a Tommee Tippee. (és nagyon halk is!)

Halkabb, mint a Mini Electric, de nem ahhoz, hanem a Medela Swinghez kellene mérned. A Swing sokkal jobb, mint a Tommee Tippee. (és nagyon halk is!)
A kérdező hozzászólása: Az a bajom, hogy nem szeretnék ennyire drágát venni. Néztem a Swinget, és sok helyen dícsérik - és alapvetõen én is meg voltam elégedve a Medelával, mint márka, de az nekem túl sokba kerül. Alapvetõen a Tommee Tippee-val is meg voltam elégedve mint márka - bár igaz hogy abból a cumijaink voltak és a sterilizáló, mellszívóval nincs tapasztalatom.
15.000, -/ho. En berlek.
én azt hiszem 8-ért béreltem, kórházból (bár ez másfél éve volt)
En a cegtol berlem. (Elso vagyok.) Kerdezo, de ez nem az a par tizezres kis keszulek, hanem ez tobb szazezres cucc.
A kérdező hozzászólása: igen tudom. a mi vàrosunkban 1 helyen lehet bérelni, ma elmentem, itt 300 ft/ nap


Mennyi ideig tart lefejni az anyatejet Medela elektromos mellszívóval? Rövidebb ideig tart, mint a szoptatás?

Legjobb válasz: Nem az idõ számít, kellemetlen a mellszívó. A szoptatás sokkal jobb a babának és neked is, erõsíti a kapcsolatot közöttetek.

Nem az idõ számít, kellemetlen a mellszívó. A szoptatás sokkal jobb a babának és neked is, erõsíti a kapcsolatot közöttetek.
Szerintem ez egyénenként és fejésenként ill. szoptatásonként változó. Nekem nagyjából egy idõ volt a fejés és szoptatás. Nekem sokszor kellett fejnem, mert a szülõszobai rossz mellretétel miatt illetve az átlagnál érzékenyebb bõrtípusom miatt nekem az elsõ két hónapban a mellbimbóm egésze el volt gennyesedve, konkrétan hiányzott a fele, így a szoptatás egy kín volt, muszáj volt fejnem.
Nekem kb. 10 perc volt mellenként a fejés a Medela Swinggel. Nagyon jó kis gép. A szopi nálunk mindig sokáig tartott (az elsõ hónapokban kb. non stop), mert a kisfiam sokat volt cicin, a maradékot fejtem.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!