Találatok a következő kifejezésre: A maszturbálás az (135 db)

Hogyan segítheti a maszturbálás az orgazmus késleltetését?

Legjobb válasz: Nem egyszerûen a maszturbálás, hanem az, ha megadod a módját az önkielégítésnek. Nem kapkodva végzed el, és nem degradálo le a tízórais szünetben elvégezhet mellékcselekvéssé, mint mondjuk a WC-re menetelt. Figyelj oda magadra!

Nem egyszerûen a maszturbálás, hanem az, ha megadod a módját az önkielégítésnek. Nem kapkodva végzed el, és nem degradálo le a tízórais szünetben elvégezhet mellékcselekvéssé, mint mondjuk a WC-re menetelt. Figyelj oda magadra!
*degradálod *elvégezhetõ
ugyan mar, csak siman amikor erzed hogy jon, elkapod a farkad kozvetlen a gojok felett, s megszoritod a csovet, igaz csak egy kicsit tudodo kesleltetni ezzel, de az erzes is elvezesebb lesz...
Igen!
aha
Egy és ugyanaz, de általában a lányok amikor maguknak csinálják arra maszturbálást szoktak mondani én így figyeltem meg, ha a férfi akkor önkielégítést!
Igen ugyanaz.De az utolsó megfigyelése is igaz.
Csak a csajok masztiznak! Ha meg fiú is simogatja magát közben az már a búza kategória!
Ugyanaz, mint a brencsálás, recskázás, hokizás, zsibbajtás...
Lányok általában úgy emlegetik hogy maszturbáció.. Fiúk esetében ez a [email protected]és nevet kapta
Igen, ugyan az mindd a kettõ. F.
Hogy várhatsz komolytalan kérdésre komoly választ?
Én se kézzel verem, hanem az ötcombú asszonyt hívom segítségül. Vagy az amerikai barátnõmnek, Cazy-nek szólok. De van magyar is: Marok Marcsának hívják.
A kérdező hozzászólása: Hát hasra fekszem. És elképzelem vagy képet nézek. Most elegedettek vagytok?
Ha nem kézzel akkor, hogy maszturbálsz? Mûpuncival?
Engem is , 6 os .
Érdekelne a technikád... :) Légyszi írd le!
Vannak még trükkös masztik .Nem baj ez .
#2 ott a pont
Akkor mit csinálsz? :D
A kérdező hozzászólása: Tényleg nem baj ha én nem fogom? Uhh nagy kõ esett le a szívemrõl! Köszi 2. válaszoló!
Recska is ugyanaz. Nem baj, van aki szemmel veri.
A kérdező hozzászólása: Ha nem tudsz normális választ írni, akkor húzz el a francba errõl az oldalról!

Szerintetek a férfiak vagy a nők választják a maszturbálásban az elektromos stimulációt vagy nem is ismerik?

Válaszokat mind a két nem részéről szívesen vennék vagy nem is ismerik?

Legjobb válasz: Elektromos stimuláció alatt elektromos segédeszközt kell érteni (pl. vibrátor), vagy valami olyat, mint az izomstimuláló elektródák? Amúgy nem próbáltam egyiket sem. :) (F)

Elektromos stimuláció alatt elektromos segédeszközt kell érteni (pl. vibrátor), vagy valami olyat, mint az izomstimuláló elektródák? Amúgy nem próbáltam egyiket sem. :) (F)
Szerintem a legjobb a kéz.Mint férfinak, mint nõnek. Ingyen van, és kielégítésre is jó.HA valaki nagyokat akar élvezni, legyen pasija, vagy csaja...
mind a kettonknek vannak elektromos segedeszkozeink...

Isten mikor mondta, hogy a maszturbálás az bűn?

Ha Istent?l vagyunk, tehát az Õ képére teremtett minket , akkor miért lenne b?n a maszturbálás? Hagyjuk itt most az ördögöt, nem kísért meg senki. csak a tudatos emberi létünk az, ami természetes- tehát amit b?nnek veszünk , az valójában nem is az. Emberi lények vagyunk- tökéletesek, nem tökéletesek: van aki jóra használja fel és van aki rosszra. Aki maszturbál az miért lenne gonosz által megkísérlelt önz? ember?

Legjobb válasz: Nem mondta. A Bibliát nem a mennyországból kaptuk faxon. Tedd azt, ami jól esik, ha másnak nem ártasz vele.

Nem mondta. A Bibliát nem a mennyországból kaptuk faxon. Tedd azt, ami jól esik, ha másnak nem ártasz vele.
20:30 én ezzel tisztában vagyok, csak kiszakadt belõlem ez a kérdés. Mert ugye azért keresztelték meg anno a kisbabákat, mert nagy volt a gyermek halálozás és nem akarták, hogy a pokolra kerüljön. De ha az önkielégítés bûn, akkor ezen a keresztelõs szálon kiindulva, õ is bûnös, hiába kicsi. Amúgy nem érdekel a vallás, csak néhány dolog szöget üt néha a fejemben.
"Konkrétabban? A világ béke sosem jön el, azt magunkban kell keresni." Konkrétabban? Hogy az amit mondasz elvben jó lenne, de mégsem tökéletes; ugyanis amilyen alapelvbõl kiindulsz, nem Isten felé törekedsz járni, hanem megállsz az adott alapelvnél, a természetnél. Ezt nevezzük bálványnak. Addig, míg az ördögöt és kísértéseit tagadod, addig értelmet a mondatod nem nyer.
A kérdező hozzászólása: "Akkor a kisgyerekek is bûnösök, mikor a fiúk húzkodják a fütyijüket, mert finom (el is tudnak ám menni), vagy a lányok simogatják a nunijukat? Ezek akár pár éves korban is elõfordulnak, neki állnak neki dörzsölni valaminek, stb. " Nem. Mert nem tudatosan teszik, mert gyerekek és nincsenek tisztában azzal, hogy mit csinálnak csak késõbb tudatosul. Ezek mind mind természetes velejárója az emberi természet kibontakozásának.
Akkor a kisgyerekek is bûnösök, mikor a fiúk húzkodják a fütyijüket, mert finom (el is tudnak ám menni), vagy a lányok simogatják a nunijukat? Ezek akár pár éves korban is elõfordulnak, neki állnak neki dörzsölni valaminek, stb.
A kérdező hozzászólása: "A világ békéje maximum. Ennek az Istennek már semmi köze a megfeszített Krisztushoz." Konkrétabban? A világ béke sosem jön el, azt magunkban kell keresni.
"Nem fordít el, mert ha egyszer megtaláltad Istent nem fogod elhagyni és Õ is benned fog élni. Istent saját magunkban kell keresni, és ha megleled tudni fogod , hogy sosem hagy el és te sem Õt.Ez a béke, a lelki béke." A világ békéje maximum. Ennek az Istennek már semmi köze a megfeszített Krisztushoz.
A kérdező hozzászólása: "De az is benne van a természetünkben, hogy öljünk vagy harcoljunk a fajtársainkkal, az is hogy minden nõsténnyel szexszeljünk amit megkívánunk és sok egyéb más. De nem tesszük. Miért? Mert nem vagyunk állatok." Meg is válaszoltad. :) A maszturbálást viszont nem nevezném állatiasnak, csak amit az imént fentebb felsoroltál.
Ezt mondom, hogy szerintem arra akartak gondolni, hogy akkor "bûn", ha ahelyett csinálod, hogy a pároddal csinálnád. Ha amellett, akkor nincs vele semmi, gondolom. Tehát NEM BÛN, az a lényeg.
A kérdező hozzászólása: " Mert minden paráznaság elfordít téged Istentõl. Miért, mi lenne a más forrása a kereszténységnek? " Nem fordít el, mert ha egyszer megtaláltad Istent nem fogod elhagyni és Õ is benned fog élni. Istent saját magunkban kell keresni, és ha megleled tudni fogod , hogy sosem hagy el és te sem Õt.Ez a béke, a lelki béke.
A kérdező hozzászólása: "Konkrétabban? Hogy az amit mondasz elvben jó lenne, de mégsem tökéletes; ugyanis amilyen alapelvbõl kiindulsz, nem Isten felé törekedsz járni, hanem megállsz az adott alapelvnél, a természetnél. Ezt nevezzük bálványnak. Addig, míg az ördögöt és kísértéseit tagadod, addig értelmet a mondatod nem nyer." Akkor nyer értelmét a mondatom, ha én azt úgy teszem, hogy a saját tudatomból. De mellette nem hagyom el Istent sem. Az életünket mi magunk vagyunk a kovácsai, rajtunk áll hogyan forgatjuk. Isten felé nem akkor kell törekedni ha nem maszturbálásról meg nem szexelésrõl van szó, hanem amikor érzed , hogy élsz, és érzed, hogy van tudatod. Ez önmagában Istentõl származik. A további része pedig magunkban döntõdik el. Istent bárhogy lehet szolgálni, és akármit csinálsz(maszti) még nem leszel Isten ellen.
"Akkor nyer értelmét a mondatom, ha én azt úgy teszem, hogy a saját tudatomból." Nem akkor, hanem, ha valaki értelemszerûen beszél. "De mellette nem hagyom el Istent sem." És az Õ esetleges akarata smafu? "Az életünket mi magunk vagyunk a kovácsai, rajtunk áll hogyan forgatjuk." Az elsõ mondat szakasza igen, a másik egyértelmû nem. "Isten felé nem akkor kell törekedni ha nem maszturbálásról meg nem szexelésrõl van szó, hanem amikor érzed , hogy élsz, és érzed, hogy van tudatod." Az ösztön a tudat legalacsonyabbik szintje. "Ez önmagában Istentõl származik. A további része pedig magunkban döntõdik el. Istent bárhogy lehet szolgálni, és akármit csinálsz(maszti) még nem leszel Isten ellen." Nos, ezt a Biblia nem igen tanúsítja, miképpen bármit csinálj, az jó... Summma summarum, nem akkor leszel Isten mellett, ha azt csinálsz amit akarsz, hanem akkor, ha szorongatásban, még a kényszer xy. méretû erejére is képes vagy nemet mondani, és Istenedért bármilyen áldozatot hozni. Ezt jelenti az Istenhez való ragaszkodás.
Azért bûn mert paráznaság. És a paráznaság a test cselekedete/kívánsága. A test kívánsága pedig a Szent Szellem kívánsága ellen tör - ezek harcban vannak egymással.
A bûn az az effektus, ami árán az egyén megtanulja mi a jó, önzetlen magatartás, hiszen a bûn elkövetésének vonzata van, amibõl majd az egyén felismeri saját hibáit, persze egy idõ után. A bûn nem az isteni elv, hanem ugye az önzés és félelembõl fakadó megnyilvánulás. "Aki maszturbál az miért lenne gonosz által megkísérlelt önzõ ember?" Azért mert maszturbálás közben egy másik személyre gondol, másik személyre vágyik, másik személy testét használja gondolatokban, vagyis birtokolja azt, ami ugye önzõ magatartás kõkeményen. Ráadásul a vágyódás közepette is ezt az önzést követjük el, hiszen ekkor csak magunkra gondolunk, azt híve, hogy a másik fél(személy) a mienk...hiszen ha nem hinnénk, hogy a mienk, akkor nem lenne hiány sem, nemhogy rá, de a szexuális célokra való kihasználásra sem. "Isten mikor mondta, hogy a maszturbálás az bûn?" Ha jól tudom a Ne paráználkodj parancsban szól errõl...és a paráznaság szexuális vágyat jelent...nem ösztönt, hanem vágyat. De ha az Újszövetséget vesszük, akkor Jézus szava így szól...Szeresd felebarátod(tehát bármely embert), mint te magadat. Viszont egy maszturbálásnál bizony képtelenség a másik érdekét is nézni a sajátunkon kívül...sõt amíg vágyódás van is lehetetlen ezt megtenni, még akár a szexuális aktus közepette is...tehát az önzést követjük el ismét. Egyébként nyugodtan fel tehetjük magunknak a kérdést, amikor vágyunk szexre egy partnerrel...Miért akarunk vele lefeküdni? Persze itt jönne a válasz, hogy hát a kölcsönös örömszerzés...De amikor megkívánunk valakit, akkor mi saját magunk kielégítését vesszük elsõ rendbe, hiszen az jut eszünkbe, saját örömünk...ami meg önzés...hiába akarja a másik is esetleg...:) ui.: Abban egyetértek, hogy a hajlam az van az önzésre, de ennek egyetlen oka van...a tévedés a létezéssel kapcsolatban, amihez olyannyira hozzászoktunk, hogy erõs vágyak generálódnak bennünk a szexre, mivel tök természetesnek tartjuk a szexuális vágyat, amit az ösztönbõl alakítottunk ki élvezkedésre, örömszerzésre, ami mulandó, ami idõleges, ami nem a valós boldogság...Az ösztön a természetes...a vágy az mondvacsinált...az ösztön a testi funkció alapban, a vágy az a tudatból jön. :) Persze, akin kiül, az kielégíti magát, de meg is lehet érteni, hogy elõ se jöjjön...amihez ugye idõ kell, és aki Istennel jár, az hamar túljuthat ezen. :) üdv 26/F LastOne.Left
Isten nem mondott ilyet, hogy a maszturbálás bûn.sõt bátorítja az embert, hogy idõnként végezzen önkielégítést, ha nincs partnere, és rátör a biológiai szükség, mivel ez utóbbit Istentõl kaptuk, nem ésszerû tehát rossznak bélyegezni.Ha valaki nem tesz eleget a fellépõ biológiai szükségleteinek, annál szexuális zavarok, perverz szexuális magatartás, agresszió léphetnek fel, mert a természet harmóniája ellen cselekszik.
A Biblia nem leplez le minden bûnt tételesen, csak tesz egy felsorolást a test cselekedeteirõl, és hozzáteszi a végén hogy ÉS! ezekhez hasonlók, melyek kizárnak téged Isten országából ha cselekszed azokat.Nem is voltak még a leírásakor olyan szavak, melyek most bûnnel köthetõk össze. Tímóteust inti Pál hogy kerülje az ifjúkori kívánságokat, melyek a szellem ellen vitézkednek. A saját lelkiismereted is vádol ha olyasmit teszel mellyel Isten ellen vétkezel. Ha Jézus szerint nem nézhetsz nõre kívánság gerjedelmével, úgy hogy meg ne fertõzné a szívedet a paráznaság bûne, akkor hogy gondolod hogy a titkos kéjelgéseid magadban nem teszik a lelkiismeretedet súlyosan tisztátalanná? Ez a tisztátalanság a Biblia szerint. Jézus pedig szent. Ha szeretnéd Õt látni élve, akkor hagyd abba a lázadást, és legyen szent a szellemed lelked és tested is mire visszajön!
A vitát lezártnak tekintem, mert nem lehet egyrõl a kettõre jutni. Mert egy adott dolog megvitatásához a szubjektív véleményeknél, tapasztalatoknál sokkal több kell, ami itt sehogyan sem áll rendelkezésre.
Az Onán vétkérõl szóló részben nevezi ezt bûnnek a Biblia. Innen ered az "onanizálni" kifejezés, ami a maszturbáció szinonimája. Ez viszont félreértés, mert Isten nem azért haragudott meg Onánra, mert kiverte, hanem mert nem akarta Isten szándéka szerint az elhunyt fivérének a feleségét (ha jól emlékszem) felcsinálni, és HELYETTE maszturbékolt.
A kérdező hozzászólása: Most viszont megyek Jó Éjt!
A kérdező hozzászólása: "És az Õ esetleges akarata smafu? " Mi az õ akarata? az hogy emberségesek maradjunk és higyjünk benne, többit nem mondom. Én ember tudok lenni. Az hogy más igen, vagy nem az az õ dolga. "Az életünket mi magunk vagyunk a kovácsai, rajtunk áll hogyan forgatjuk." Az elsõ mondat szakasza igen, a másik egyértelmû nem. " Nálam igen. Isten a Mennyországban van, mi a Földön. És mi leszülettünk. Tehát rajtunk áll hogyan éljük le az életünket, mi magunk irányítjuk az életünket. "Az ösztön a tudat legalacsonyabbik szintje. " Csak akkor ha mellette elfeledkezel a tudatról. Amúgy nem. " Nos, ezt a Biblia nem igen tanúsítja, miképpen bármit csinálj, az jó... " De semmi más sem áll amellett sem, bizonyíték sincsen, h ogy ami a Bibliában van az mind igaz lenne.. "Summma summarum, nem akkor leszel Isten mellett, ha azt csinálsz amit akarsz, hanem akkor, ha szorongatásban, még a kényszer xy. méretû erejére is képes vagy nemet mondani, és Istenedért bármilyen áldozatot hozni. Ezt jelenti az Istenhez való ragaszkodás." Nálad igen. N álam nem. Attól még szeretem és elfogadom Istent. Persze tudok lemondani dolgokról, elõfordult ilyen sokszor. Nálam ez nem jelent olyan nagy gondot. Nem a Bibliához ragaszkodok hanem Istenhez. És ezt Biblia nélkül is ellehet érni. És nem akkor leszek ragaszkodó ha kontroll alá teszem az életemet, hanem akkor ha megtanulom hogyan kell emberségesnek lennem, mellette tudatosnak és közben úgy, hogy Istent se felejtsem ki.
Igen biológiailag így lettünk teremtve. De az is benne van a természetünkben, hogy öljünk vagy harcoljunk a fajtársainkkal, az is hogy minden nõsténnyel szexszeljünk amit megkívánunk és sok egyéb más. De nem tesszük. Miért? Mert nem vagyunk állatok.
Mert minden paráznaság elfordít téged Istentõl. Miért, mi lenne a más forrása a kereszténységnek?
A kérdező hozzászólása: "anem arról, ha egy bizonyos ok miatt ezen az úton próbáljuk a feszültséget lecsillapítani." Stresszoldó, ez miért baj? Mással is lelehet vezetni.
A kérdező hozzászólása: A maszturbálással akkor ártanánk valakinek, ha az közszemlére tennénk tehát nyilvánosság elõtt
Az én szememben az a bûn amivel másoknak ártunk, a maszturbálással nem ártunk senkinek szóval nem bûn
A kérdező hozzászólása: "Mert valamikor sötétség voltatok, most azonban világosság vagytok az Úrban. Úgy éljetek, mint a világosság gyermekei - a világosság gyümölcse pedig csupa jóság, igazságosság és igazság - , keressétek azt, ami az Úrnak tetszik. Ne vegyetek részt a sötétség meddõ cselekedeteiben, sõt inkább korholjátok azokat. Mert amiket õk titokban tesznek, még kimondani is szégyen." " Ez az égvilágon semmit nem igazol. Megvilágosodni is lehet úgy, hogy nem függünk dolgoktól de viszont lemondani sem kell róla.
Na, mit? Sexualis vágyat, amelynek természetes célja a párral való coitus. "Ter 38, 9-10 Õ azonban, mivel tudta, hogy nem az õ számára születik a gyermek, amikor bement bátyja feleségéhez, a földre ontotta a magot, hogy a bátyja nevére ne szülessék gyermek. Ezért elveszítette õt az Úr, mivel utálatos dolgot cselekedett." "Mert valamikor sötétség voltatok, most azonban világosság vagytok az Úrban. Úgy éljetek, mint a világosság gyermekei - a világosság gyümölcse pedig csupa jóság, igazságosság és igazság - , keressétek azt, ami az Úrnak tetszik. Ne vegyetek részt a sötétség meddõ cselekedeteiben, sõt inkább korholjátok azokat. Mert amiket õk titokban tesznek, még kimondani is szégyen." (Ef 5, 3-14)
A kérdező hozzászólása: " Nem mondta. A Bibliát nem a mennyországból kaptuk faxon. Tedd azt, ami jól esik, ha másnak nem ártasz vele. " Én ezt is teszem de ezzel magamnak sem ártok és másnak sem Azt nem értem, hogy a Biblia az honnan van? Ki írta és mi alapján? Mert szerintem Istennel biztos, hogy nem tudtak beszélgetni, hogy õ mit gondol ezekrõl a dolgokról.
A kérdező hozzászólása: ""Lásd, én vétekben születtem, már akkor bûnös voltam, mikor anyám fogant." " Ezt viszont nem igazán értem.
A kérdező hozzászólása: Sajnos a szervezetünk nem éppen ezt a tényt igazolja, hogy nem biológiailag vagyunk teremtve.
Azért, mert a masturbatio nem része konkrétan a bilológiai életnek. Másrészt pedig az ember annyiban hasonlít Istenre, hogy lelke és értelme van. De: "Lásd, én vétekben születtem, már akkor bûnös voltam, mikor anyám fogant." (Zsolt 51.7)
"Ter 38, 9-10 Õ azonban, mivel tudta, hogy nem az õ számára születik a gyermek, amikor bement bátyja feleségéhez, a földre ontotta a magot, hogy a bátyja nevére ne szülessék gyermek. Ezért elveszítette õt az Úr, mivel utálatos dolgot cselekedett." Ebben az a bûn, hogy a földre ontotta ahelett, hogy a bátyja nevére gyereket nemzett volna, ahog ígérete(ha jól emlékszek, nem akarom nagy hülyeséget mondani). Nem mondta, hogy bûn, mivel nem az.
Persze, gondolom, a drogos nem fog függeni a drogtól, ha csak alkalomadtán kábítószerezi be magát...
A kérdező hozzászólása: "Az más dolog, ha úgy maszturbálsz, hogy emiatt a pároddal megfogyatkoznak a szeretkezések.." Nincs összefüggésben ez a két dolog. A valódi szeretet nem lehet lecserélni csak azért, mert egyszer kétszer nélküle is kielégülünk saját magunktól, ha valóban szeretjük a párunkat akkor nem okoz gondot ez a párkapcsolatban, csak fûszerezi. Miért fogyatkozna meg? Mert ha mondjuk 1 héten nem találkozunk, és 1x kielégítem magam, de a hiánya (a párom hiánya) még ott lesz , hiányozni fog- nem a szexrõl szól a párkapcsolat. Attól még kívánni fogom õt.
Nem arról van szó, bár ezeket a tréningeket jómagam gusztustalannak tartom. Hanem arról, ha egy bizonyos ok miatt ezen az úton próbáljuk a feszültséget lecsillapítani.
"a tökéletes boldogságot lecserélni egy tökéletlenre" Az más dolog, ha úgy maszturbálsz, hogy emiatt a pároddal megfogyatkoznak a szeretkezések...
A kérdező hozzászólása: "Paráznaság önmagunkkal eltelni, kielégülni (ideiglenesen), mert a nemi élet gyümölcse a gyermek, és az élet. Azonban a masturbatio nemhogy nem az élet, hanem a kárhozat zsoldja." És honnan tudják meg, hogy születik a gyermek vagy hogyan kell a feleségét kielégíteni ha saját magával sincs tisztában? Nem az élet a maszturbáció, ezzel egyértek, senki se m mondta, hogy ez lenne az élet. Viszont velejárója, ami nem hiszem, hogy bûn lenne mivel az ember így született. Ha nem lett volna így nemi szerv és hormonok nélkül lennénk. Az élet egészen más jelent de arról most nem írok. Kielégülni nem csak akkor tudunk , ha maszturbálunk hanem akkor is, ha eszünk , iszunk, pisilünk, kakilunk- ezekkel is úgymond mentesíti magát egy 'tehertõl' az ember, vagy pl ha vesz magának egy kisebb ajándékot. Szóval akkor az is bûn, ha nevetünk mert ezzel is jól érezzük magunkat.
Másrészt pedig a Biblia idézetek arra valók, hogy egy bizonyos metafizikai síkon útbaigazítsanak a magyarázásban, és nem arra, hogy annak véges természetét kihasználjuk, ahogyan itt ezen a honlapon is sokan teszik hívõk, hitetlenek.
A bûn sokkal tágabb fogalom, melyek olyan a világtól fogva megrostált princípiumokból származik: paráznaság. Paráznaság a tökéletes boldogságot lecserélni egy tökéletlenre. Paráznaság önmagunkkal eltelni, kielégülni (ideiglenesen), mert a nemi élet gyümölcse a gyermek, és az élet. Azonban a masturbatio nemhogy nem az élet, hanem a kárhozat zsoldja.
A kérdező hozzászólása: " Ebben az a bûn, hogy a földre ontotta ahelett, hogy a bátyja nevére gyereket nemzett volna, ahog ígérete(ha jól emlékszek, nem akarom nagy hülyeséget mondani). Nem mondta, hogy bûn, mivel nem az. " Igen akkor így érthetõ. Akkor erre az idézetre hiszik azt, hogy bûn? Vagy melyik az az idézet pontosan? Amúgy tök mindegy, mert nem igazol semmit, hogy ezt valóban Isten mondta volna.
A kérdező hozzászólása: "ersze, gondolom, a drogos nem fog függeni a drogtól, ha csak alkalomadtán kábítószerezi be magát... " A drogot ne keverd össze amaszturbációval. hormonok az emberi szervezetben már kezdetektõl fogva vannak ami ellen nem igazán lehet tenni mert elõbb utóbb felszínre törnek ezek az érzések. Ez a tinédzser kor- akkor fedezi fel a testét mindenki szinte. A drogosnak meg szüksége van valamire amivel a saját kis nyomorúságos életét elfelejtheti egy idõre, e zért lesz függõ. A maszturbálást is lehet kontrollálni, befolyásolni ha úgy akarjuk. Tudatosan is lehet csinálni. Viszont tény, nem ártunk vele senkinek.
A kérdező hozzászólása: "tehát amit bûnnek veszünk , az valójában nem is az." vagyis ezt kimondottan a szexre és a maszturbálásra értettem..csakhogy megmaradjunk a témánál.és nem félreérteni.

A maszturbálás az paráznaságnak minősül pl: Jehova Tanúinál vagy a Katolikusoknál?

Legjobb válasz: A nemi vágy természetes, isten teremtette úgy az embert, hogy legyen neki, és ne csak egy egy alkalommal érezze, mikor gyermeket nemz,vagy idõszakosan, mint az állatoknál a párzási idõszak, hanem egész évben. Ez az emberi faj fennmaradását szolgálta, mivel egész évben szaporodhatott, nem csak bizonyos alkalmakkor vagy idõszakaszokban. Enélkül lehet hogy kihaltunk volna avagy kihalnánk, és isten nyilván nem ezt akarta.

A nemi vágy természetes, isten teremtette úgy az embert, hogy legyen neki, és ne csak egy egy alkalommal érezze, mikor gyermeket nemz, vagy idõszakosan, mint az állatoknál a párzási idõszak, hanem egész évben. Ez az emberi faj fennmaradását szolgálta, mivel egész évben szaporodhatott, nem csak bizonyos alkalmakkor vagy idõszakaszokban. Enélkül lehet hogy kihaltunk volna avagy kihalnánk, és isten nyilván nem ezt akarta.
http://www.szepi.hu/irodalom/kedvenc/kc_053.html Nem hiszem, hogy a piaristák hülyeséget beszélnek. "Ellenben magában véve nem helytelen (vagyis nem bûn) az önkielégítés. Kamaszoknál szükségszerû „híd-jelenség átmeneti jelleggel”. Helytelenné (esetleg bûnné) lehet az önkielégítés – és ez esetben orvosolni kell –, ha a szeretet megtagadását, az egyén elszigetelését, önzését fejezi ki."
Kedves Válaszoló. Jézus beszélt azokról az emberekrõl akik Isten országáért teszik magukat eunuchokká, ami nem fizikai csonkítást, hanem önuralom gyakorlását jelenti a teste felett. (Máté 19:4-6) 4 Így felelt: „Nem olvastátok-e, hogy aki teremtette õket, kezdettõl fogva férfinak és nõnek alkotta õket, 5 és ezt mondta: »Ezért a férfi elhagyja apját és anyját, és ragaszkodik feleségéhez, és a kettõ e g y test lesz.« 6 Úgyhogy õk már nem kettõ, hanem e g y test. Amit azért az Isten közös igába fogott, senki ember szét ne válassza.. . . (Máté 19:12) 12 Mert vannak eunuchok, akik anyjuk méhétõl fogva ilyennek születtek, és vannak eunuchok, akiket emberek tettek eunuchhá, és vannak eunuchok, akik önmagukat tették eunuchhá az egek királysága miatt. Aki helyt tud adni ennek, adjon helyt neki.” aki pedig nem tudja megtartoztatni magát, az egészséges, természetes módon házasodjon. az elsõ versben le írtam, hogy Isten Nõt és férfit teremtett és nem két férfit, Katy Weaver
Igen, paráznaság. Meg kell gyónni, és a pap feloldoz.
Jehovánál minden az. :D Nézd meg ezt a videót! http://www.youtube.com/watch?v=XPOfVQuV_hk
Kedves Kérdezõ. A Jehova Tanúi helyett válaszolók olyan videókat linkeltek be, amik nem a kérdéshez kapcsolódnak, más részt a második videó, egy Tv film a Brian élete, amit szintén nem Jehova Tanúi forgattak. S Jehova Tanúi a bibliából adnak választ, nem saját maguktól, amihez biblia verset is mellékelnek, és ezt vagy el lehet fogadni vagy elutasítani. . Mi a Biblia nézete a maszturbálásról? ▪ Válasz: A Biblia nem említi meg konkrétan a maszturbálást, azt, amikor valaki szándékosan felgerjeszti a szexuális vágyait és kielégül. Isten Szava azonban erre utasítja a keresztényeket: „Öljétek meg azért földi testtagjaitokat a paráznaság, a tisztátalanság, a [helytelen] nemi vágyakozás . . . dolgában” (Kolosszé 3:5). Az önkielégítés a tisztátalanság egyik formája. ’Különféle kívánságok és gyönyörök rabszolgájává’ tehet, és táptalaja a helytelen gondolkodásmódnak (Titusz 3:3). Ugyanakkor nem tekinthetõ durva nemi erkölcstelenségnek, mint a paráznaság (Júdás 7). Ezért nem kell arra következtetned, hogy a maszturbálással megbocsáthatatlan bûnt követtél el. A legfontosabb az, hogy ellenállj a kísértésnek, és soha ne add fel a harcot! Katy weaver
Ja, és nem "szándékosan felgerjeszti a nemi vágyát" valaki, hanem eleve magától jön ez , kivéve ha valakinek születetten vagy valami más miatt nagyon alacsony a libidója, vagy aszexuális, ezt pedig hormonok szabályozzák, a hormonháztartását eddig senki sem tudja akaratlagosan szabályozni. Még Kati sem. Bár ha aszexuális, akkor könnyû mások felett pálcát törni.
Az ótestamentum konkrétan bûnösnek nevezi ki azt, aki "magját a földre ûríti". maszturbálás egyik szinonímája az "onanizálás" is ótestamnetumi eredetû, Onán az egyik jeruzsálemi fõpap fia volt, aki szintén vétkes volt ebben. Tehát erre bármelyik keresztény-zsidó egyház hivatkozhat. Más kérdés, hogy mivel egészíti ki. Egy "nagyon tisztelt" római katolikus hittudós fiuknak szánt tanítása szerint az önkielégítés gerincsérvet okoz.

Hogyan és miként csinálhatnám még a maszturbálást azon kívül, hogy föl le húzogatom?

Kinem milyen egyedi módszere van? (fiú)

Legjobb válasz: Mi fontos számodra? A technika vagy hogy minél hamarabb a csúcsra érj? Vigyázz, ha a második, áteshetsz a ló másik oldalára, korai magömlésed lesz és nem tudsz majd teljesíteni az ágyban! Ha a saját tested akarod megismerni, akkor pedig nem az az egyetlen lehetõség. A legjobb, hogy barátnõd teszi azt.

Mi fontos számodra? A technika vagy hogy minél hamarabb a csúcsra érj? Vigyázz, ha a második, áteshetsz a ló másik oldalára, korai magömlésed lesz és nem tudsz majd teljesíteni az ágyban! Ha a saját tested akarod megismerni, akkor pedig nem az az egyetlen lehetõség. A legjobb, hogy barátnõd teszi azt.
Prosztata masszázs, bár ahhoz szerezz be egy gumikesztyût...
szerezz egy csajt ès csinalja ö
Kérd meg a barátnõdet, csinálja õ... hidd el, jobb lesz:D

Erősítsetek meg abban a véleményemben, hogy ha egy nő párnát dörzsöl a nemiszervéhez az még nem maszturbálás. Ugye igazam van?

a környezetemb?l rengetegen ellentmondanak ennek.szerintem az nagyon nem számít annak.

Legjobb válasz: Nincs igazad, hiszen ha kielégülés céljából csinálja, az maszturbálás.

Nincs igazad, hiszen ha kielégülés céljából csinálja, az maszturbálás.
Maszturbáció: Olyan önkezû tevékenység, amely szexuális kielégüléshez vezet. És az önkezût ne úgy értsd, hogy nem szerepelnek benne tárgyak, hanem azt jelenti, hoyg önmagának okoz szexuális kielégülést. Self service. :D
Elsõ vagyok. Bárhogy izgatod a puncidat kívül vagy belül, az maszturbálás.
Miért nem lehet kiírni, hogy puncijához?:O:D Amúgy igazad van, ez nem maszturbálás, ez töpörtyûs pogácsa sütés 200C°-on kispárnán
hmmm töpörtyûs pogácsa nyam-nyam
Ez maszturbálás. Az, hogy felkerül-e valami, vagy sem, totálisan mindegy. Leül, elégtelen.
ha nem maszturbáció akkor szerinted micsoda? parciális deriválás?
Maszturbálás: A nemi szerved valamilyen tárggyal vagy kézzel történõ orgazmusig való izgatása.
A Te felfogásod szerint akkor a csiklódörzsölés sem maszturbáció...márpedig ahogy elõttem is írták minden annak számít, ami szexuális élvezetet okoz. Attól, hogy ez neked nem nyújt kielégülés, másnak igen, sõt van akinek a vízsugár, az elektromos fogkefe és igen, a párna!
Van, aki attól is elmegy, ha a mellét masszírozza, az is maszturbáció lenne.
Te tisztában vagy a maszturbálás fogalmával? A maszturbálás önkielégítés. Történhet bárhogy, a cél az orgazmus érzet(hüvelyi vagy csiklói) kiváltása. Ha ezt kispárnával éred el az maszturbálás.
ez is önörömszerzésnek számít...:D
Nem csak hüvelyi orgazmus létezik.
kérsz?:P:D
lehet h viszket a pina`ja
A kérdező hozzászólása: én úgy tudtam, csak az maszturbálás, ha felkerül valami "oda" :D vagy be
De bizony az! De nincs vele semmi baj. Jól esik, kielégülsz és kész. Én egy sokszorosan össze hajtott plédre feküdtem és elkezdtem mozogni. A puha pléden akkorát élveztem, hogy alig tudtam a nyomait eltûntetni. Nincs veled semmi baj! Teljesen normális, hogy egy kis élvezethez juttatod magad! Kár volt elmondani másoknak, mert mindenki beszél minden marhaságot. Különben sem tartozik rájuk!

Mi az a maszturbálás?

Legjobb válasz: Maszturbálás - önkielégítés. Önkielégítés - ha valaki a saját testén alkalmaz "mûveleteket" annak érdekében, hogy nemi kielégüléshez jusson. :))))

Maszturbálás - önkielégítés. Önkielégítés - ha valaki a saját testén alkalmaz "mûveleteket" annak érdekében, hogy nemi kielégüléshez jusson. :) )))
Fiú vagy vagy lány, mindegy, a test kielégítése szexuálisan, saját kézzel. Segíthet a fantázia, segédeszköz, újság, videó..
ha egyedül vagy és kivánod a sexet és ezáltal a csiklodat izgatod
Most olvastam nem rég a maszturbáció és az önkielégítés nem ugyanaz. Maszturbációnak a kézzel történõ kielégítést nevezzük. Önkielégítés a kézzel és bármi mással történõ önkielégítést nevezzük.
Na ez az! Kedves kis okos kerdes...

Ha az orrfújást nem szégyelljük, akkor a maszturbálást miért? Még a pisilés, kakilást sem titokban csináljuk, csak nem más előtt, bár pisilni többen is szoktunk.

Legjobb válasz: Én nem szégyellem a maszturbálást sem. Jó, nem szoktam nagy nyilvánosság elõtt csinálni, de ha valaki megkérdezi, vagy arra terelõdök a szó beismerem, hogy persze én is ki szoktam verni mint minden egészséges pasi.

Én nem szégyellem a maszturbálást sem. Jó, nem szoktam nagy nyilvánosság elõtt csinálni, de ha valaki megkérdezi, vagy arra terelõdök a szó beismerem, hogy persze én is ki szoktam verni mint minden egészséges pasi.
Nem szégyen hanem intim a jó szó!
Történt valami a történelem folyamán ami ROSSZ dolognak állította be a szexualitást és a nemi szerveket, az állatok még önfeledten rohangálhatnak, nem kell szégyelniük magukat.Kíváncsi volnék milyenné válnának az emberek ha nem kellene félniük a meztelenségtõl, lehet hogy nyugodtabbá válna az emberiség.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!