Találatok a következő kifejezésre: A maszturbálás a férfiaknál (8 db)

Meddig tart egy egészséges maszturbálás a férfiaknál? Meddig huzzam?

Legjobb válasz: bazeg...addig amíg jólesik...

bazeg...addig amíg jólesik...
Nálam 2-3 perc max.
huzzad minel tovabb, mert ha nem akkor a csajjal seperc elsulsz es az nem a leg szerencsesebb. en kb20 percig csinalom, jo nem mertem le, de kb. van hogy tovabb.
én 20 percig szoktam van, hogy tovább húzom hogy jobban bírjam majd szexben, de az már nem mindig esik jól
Próbáld növeli az idõt. Mostanában 15-20 percig bírom, ha hamar (3-4 perc) alatt elmész akkor nõvel se bírod sokáig.
nekem a minimum a 20 perc, de annál jóval tovább is bírom ha úgy akarom:D

Egy jó maszturbálás a férfiaknál mennyi ideig tart?

(csak érdekel)

Legjobb válasz: Hozzáállástól is függ, hogy valaki gyorsan akar-e végezni. Ha a csúcspont elõtt mindig abbahagyja valaki, akkor el lehet húzni 10-20 percig is.

Hozzáállástól is függ, hogy valaki gyorsan akar-e végezni. Ha a csúcspont elõtt mindig abbahagyja valaki, akkor el lehet húzni 10-20 percig is.
A legerõsebb hatás úgy 30-40perc körül érhetõ el. Elõtte és késõbb gyengébb az erõssége. Amúgy is érdemes elhúzni minimum 30percre mert akkor 2esben nem lesz gyorstüzelõ :)
egy-masfel perc. neha meg annyi sem.
nekem kb 5 perc ha sietek.
meddig? amíg nem fröcsög...
pár perc
én 1 óráig is tudom csapni
Sztem az átlag 20perc fölött van, aki gyorsabb az nem élvezi :P mit fog csinálni a csajnál is bedugja 5 percre utánna elélvez és kész? Nem ugy megy az xD
attol függ.ha sietek akk 1-2 perc, ha nem akk10-20-30 petrc

Milyen kifejezések vannak a maszturbálásra férfiaknál? Mármint hogy mondjátok? (pl:hegyezném a cerkát)

Hányféle módon lehet ezt mondani?

Legjobb válasz: Majomcsapda (makiverem) :D:D:D

Majomcsapda (makiverem) :D:D:D
Bohóc polírozás, recskázás, (zseb)hokizás.. nekem ezek jutottak eszembe:D (lány vagyok:)
Kicsapni, rárántsni...ezek jutnak eszembe
jav.: rárántani
Racsnizni
matyizni, recskázni, hokizni,
Ejj, de reája csapnák a' öreg Jancsikának!
Üdv! Kiverem, kalapálok, hokizom, recskázok, tutujgatom a Jancsit, húzogatom a fütyimet, marok marcsázom, alsókar fogást veszek a lányok rémével, kezet fogok a jövendõbelim jövendõbeli legjobb barátjával, vagy csak szimplán eltöltök egy kis idõt magammal.

A maszturbálás egészségtelen a férfiaknál?

Legjobb válasz: nem!söt szerintem természetes,ha nincs más megoldás!:)

nem!söt szerintem természetes, ha nincs más megoldás!:)
Egésség szempontjából semmi bajod nem lehet ha nem lesz "kóros": szóval nem csinálod napi 3x és miután együtt voltál egy lánnyal. És arra figyelj, hogyminél tovább húzd, mert annál tovább fogod bírni!! (::)
Leszárad a fütyi aztán mehetsz orvoshoz, a kezed szõrõs lesz, és aztán nézegethetsz.:)
Ez nem igaz.
Igen.Rossz hatással van az igazi szexre!
Nem egészségtelen, csak arra vigyázz, hogy ne öt perc alatt oldd meg a dolgot, mert akkor bajos lesz kielégíteni a Nõt. Húzd el mindig minél több ideig, így hozzászokik, és nem mellesleg sokkal jobb is.
Egyáltalán nem egészségtelen, ha a lányok kielégíthetik magukat akkor a fiúk miért ne???
szentem nem egészségtelen, de azért lehet, hogy nem minden nõ számára hú de izgató egy másik nõ
Szerintem egyáltalán nem egészségtelen dolog.Sõt izgató látvány is egy nõnek. egy nõ:)
egyáltalán nem egészségtelen, hiszen mi bajod lehetne tõl? AZ ÉGVILÁGOS SEMMI...
Nem teljesen normális dolog, ha nem viszik túlzásba, és nem megy a kapcsolatuk rovására.
Nos a kérdés jó.Az a helyzet hogy én naponta minimum kétszer hokizok.Elõször még bulinak indult egy éve, de mostmár szerintem ez nálam kóros.Van hogy napi 4 szer verem.Az az egészben a gáz hogy nem tudok mostmár leállni.Ez olyan mint a drog :S:S egyszerûen akárhogy meg akarom állni 1 nap, lehetetlenség.Már annyiszor próbáltam, de amikor nem csinálom és erõsen rám jön a vágy, nem bírok magammal.Addig nagyon jó amíg csinálom és közben elképzelek egy jó csajt hogy bedõl meg ilyenek.De amikor elélvezek , azután már nagyon megbánom és ideges leszek hogy Jézusom le kéne ritkítani ezt az egészet.Most nincs barátnõm am.20 éves sportos jóképû fiú vagyok.Nagyon sok bnõm volt már, de a szerelemben csak szenvedtem, már 2 éve nincs komoly kapcsim és 9 hónapja nem szexeltem.Majd holnap fogok mert jön Pestrõl egy jó kis szõke ismerõsöm akivel bulizok este és az éjszakát velem tölti.Levezetem a 9 hónapos vágyat.Vissza térva a hokizáshoz.Ajánlom minden fiúnak hogy hallgasson rám.A túl sûrûn végzett maszturbálás avagy szex naponta vagy hetente , komoly problémák elé állíthatja az embert.Gondolok itt a prostata megnagyobbodására és késõbb kb 40-45 éves korban a kezdõdõ prostata rákra ezeknek köszönhetõen.Mivel mindíg hokizok , volt úgy hogy vizelés közben a húgycsõ elég érzékeny volt és picit fájt is a vizelés.Ugyanakkor a prostata termeli ugye a spermiumot ezért ha elélvezünk mi fiúk a prostatát picit megdolgoztatjuk, hamar begyullad.Asszem nekem nem egyszer begyulladt már, és volt úgy hogy bele állt a fájdalom de azt az érzést nem ajánlom senkinek amit akkor éreztem, nem volt jó gugolni, nem volt jó ha álltam nem volt jó semmi.Annyira nyilalva hasogatott bele hogy még a könnyem is kicsordult, nagyon meg is ilyedtem , bevettem egy algopirint amitõl elmúlt nagyon lassanÉs kedves barátaim tapasztalatból mondom hogy ez a sûrû önkielégítés miatt van.100% hogy volt már fiú ilyen helyzetben.Azért ne haragudjon a világ de amit én csinálok az túlzás.ÉN gyúrok is, és az edzõteremben a teljesítményem egy nagy nulla ha az elõtt kiverem a farkam otthon.A focistáknak sem szabad szexelni meccs elõtt mert nagyon rossz lesz a teljesítõ képességük.Ezt egy orvos is meg erõsítette.Újra visszatérve hozzám, nem tudom megállni ezek ellenére sem a hokizást , és félek hogy késõbb ebbõl bajom lesz.Talán szerelem kéne hogy ezeket abbahagyjam, bár szenved az ember a szerelemben picit mert nincs olyan szerelem.Deakkor is jobb mintha megrövidítené az ember az életét ezzel a rossz szokással ami elég élvezetes sûrûn csináljuk mi fiúk és nem tudjuk abbahagyni.Nem tudom hogy tudom majd megállni.Leírtam a tapasztalataimat nektek. Ui.: Egy helyes 20 éves sportos gimis fiú.Szeretném megtalálni az igazit. ;-) nah minden jót.
igen? na ne ba...z.
Nem hinném.
Ha ez így lenne, akkor én már ma egy két méter magas, izomállat lennék. :D
Kedves kérdezõ, nem igaz. Ha ez igaz lenne, akkor minden srác kigyúrt szõrõs gorilla lenne.

Ahogy a férfiaknál úgy a nőknél is fenn áll a veszélye, hogy sok maszturbálás miatt nem tudok elmenni?

Legjobb válasz: Nem. Sõt. A lányok így tanulják meg az orgazmust, a testük használatát.

Nem. Sõt. A lányok így tanulják meg az orgazmust, a testük használatát.
A lányoknál nem. Mert nekünk több idõ kell ahhoz, hogy megismerjük a testünket, hogy melyek azok a pontjaink amitõl orgazmusunk is lehet. A fiúknak csak ki-be kell mozgatniuk. A nõk viszont másként mûködik.
Szerintem meg de, ha nem is orgazmusképtelenséget okoz, de mindenképp megnehezíti az elérését. Hogy ez most jó vagy rossz, azt nem tudom.
Én nem tudom, mert férfi létemre bármit csinálok, el tudok menni, semmi nem nehezíti meg az orgazmus elérését, csak ha ideges vagyok. Szerintem ez lányoknál is így van. Mert barátnõmnél is ezt érzem mindig.
14:37 leírtad pont ugyan azt ami a mi kapcsolatunknál is van a párommal. 21/L
A kérdés arra vonatkozik, hogy pl. ha szeretkezés elõtt elmentél, akkor nehezebben megy-e? Mert szerintem egy idõ után igen. 10 feletti orgazmus után azért már eltart egy darabig, mire sikerül a következõ :) ))
Szerintem nem. F.

Hogyan lehet hamar helyrehozni a szex ill. maszturbálás utáni fáradalmakat férfiaknál?

Én sportoló vagyok és az emlitettek után nem tudom azt a formát hozni amit azel?tt szoktam.

Legjobb válasz: RUSH.. természetes vágyfokozó, Szexshookban 3600ér.. vigyázz! a sok agyvérzést okoz! párologtatnikell szex elõtt, ill. élvezés elõtt kell beszivni --Chocky--

RUSH.. természetes vágyfokozó, Szexshookban 3600ér.. vigyázz! a sok agyvérzést okoz! párologtatnikell szex elõtt, ill. élvezés elõtt kell beszivni --Chocky--
zuhanyoz le utána :)
elõbbi :) azt elfelejtetem hogy hideg vizel

Férfiaknál maszturbálással hogy lehet elérni a "remegős orgazmust" vagy mit?

Mindig hallom hogy masztival a csajok nagyon jó orgazmust tudnak maguknak csinálni hogy utána remegnek stb... Én fiú vagyok és élvezem a masztit nagyon de ilyen élményem még nem volt. Hogy lehetne? (Csaj nélkül tul fiatal vagyok szerintem)

Legjobb válasz: Tantrával. Meg kell tanulnod visszatartani a magömlést, ez évek kérdése egy megfelelõ partnerrel, akivel közösen gyakoroljátok. Ha ez sikerül elvileg olyan orgazmusod lesz, mint amit csak egy nõ tud (persze a nõk sem azonnal tudják, nekik is évek kérdése és kell megfelelõ partner.)

Tantrával. Meg kell tanulnod visszatartani a magömlést, ez évek kérdése egy megfelelõ partnerrel, akivel közösen gyakoroljátok. Ha ez sikerül elvileg olyan orgazmusod lesz, mint amit csak egy nõ tud (persze a nõk sem azonnal tudják, nekik is évek kérdése és kell megfelelõ partner.)
Rákapcsolod magad egy aggregátorra, és feltolod a légkondit maxra, aztán mehet is a móka.
sehogy a férfiak máshogy mûködnek
Elsõ válaszolóval értek egyet :D
Nagyon fel kell ám izgulni hozzá, és sokáig kell tartani. Nekem a párommal történt telefonszex okozta.
"Nekem a párommal történt telefonszex okozta" Feltolta a telót a suniba és rezgõre volt állítva :lol?
Utolsó: Igen, b+!!!
Uriisten! Ez jobb, mint hogy kell maszturbálni lányoknak: rotakapa XDDD

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!