Találatok a következő kifejezésre: A maszturbálás a (660 db)

Lehet-e rossz hatasa a maszturbalasnak a sexre? (lany)

Marmint ugy ertem hogy csokkenhet-e a sex iranti vagy abban aki maszturbal.

Legjobb válasz: nem

nem
lányoknál sztem nem
Vágyat nem igazán.Olyasmit már hallottam, hogy ha nagyon sokat csinálod, akkor nehezebben mész el szex közben.
nem hinném, ha nincs senkid, akkor meg miért ne......?
probaljuk ki.^^

Milyen káros hatása lehet a maszturbálásnak, a szervezetre nézve?

Legjobb válasz: Ha túl sokat masztizol, mint fiú, akkor problémák lehetnek a dákó mûködésével. Remélem érthetõen magyaráztam :)

Ha túl sokat masztizol, mint fiú, akkor problémák lehetnek a dákó mûködésével. Remélem érthetõen magyaráztam :)
A kérdező hozzászólása: És lányoknak?
Lányoknak nem bizonyították be hogy lenne káros hatása elvileg még jót is tesz a szervezetünknek mert megszépíthetnek a gyönnyör közben szabaduló hormonok!!! :)

Mit gondoltok erről a cikkről? Belehalt a maszturbálásba a 16 éves fiú.

http://pixgyar.blog.hu/2011/09/05/belehalt_a_maszturbalasba_..

Legjobb válasz: Ez nem gyenge.

Ez nem gyenge.
Azt, hogy már olvastam.
Oké, de most konkrétan mibe halt meg? A maszturbálásba? Hogy?
Honnan tudták, hogy 40x?
Nekem kicsit kamunak tûnik...nem véletlenül csak bizonyos oldalakon jelent meg a hír...
És miért van szétverve az egész szoba? Miért, miért, miért? Itt valami sántít.
*Már ha igaz.
azt hogy aki ennyiszer kicsapja dögöljön bele
Fake!
Hat ugy lehet belehalni a masztiba mint a rohogesbe. Talan annyira felhevult hogy megallt a szive. Miert? Egyszer egy ferfi kigyulladt egy sexshopban annyira felhevult h belso egese lett >.< naggyon durva
Õszintén? Egy hülyével kevesebb...
Én hallottam már korábban, hogy a második világháború alatt német tudósok kísérleteztek háborús rabokon azzal, hogy hány egymás utáni ejakulációra képes egy férfi vagy vmi kínzás volt ez, nemtom de a lényeg, hogy egy idõ után belehaltak, szóval szerintem ez lehet reális plusz sok olyan állat van, akik evoluciós stratégiaként használják a "halálba szeretkezést", azaz végkimerülésig csinálják, amíg bele nem halnak lehet a fiúnak valami ilyesmire ösztönzõ génje volt valahogy
A legszebb halál.Ha már igaz.
Megkapta a végkielégítést, höhö! XD
amatõr... én egy uncsi film alatt verem ki ennyiszer gond nélkül
A kérdező hozzászólása: Azt, hogy 40x, talán papírzsepibõl vagy valamibõl, amibe "ürített":D Nekem is fura kicsit, hogy lehet belehalni szimpla maszturbálásba?...
honnan tudták, hogy brazil volt?
XD
Én valami olyasmit hallottam, h ha nagyon sokszor csinálod egymás után, akkor kiszáradsz, vagy vmi ilyesmi...

Fiúk ti neketek általában mennyi idő be telik a maszturbálás (a kezdettől a sperma kilövéséig)?

Legjobb válasz: nekem 3 perc kb. De ma is pl alvás közben lukad ki és oan lett a nadrágom meg az ágyam is de anyu nem láta meg

nekem 3 perc kb. De ma is pl alvás közben lukad ki és oan lett a nadrágom meg az ágyam is de anyu nem láta meg
attól függ hogy csinálom. egy óráig is eltudom húzni
kevesebb mint 10 perc
5-15 perc
Nekem 3 perc körülbelül, de, ha nagyon akarom akkor 2, 5-3 órán keresztül is tudom csinálni(több orgazmus, ahányadik annál hosszabb ideig).
Van hogy 2 perc.de lehet akár 1, 5 óra is ha elhúzom
van hogy 5 perc ha sietek de igyekszem minél tovább általában fél órásra nyújtom de van hogy 1-2 órásra is
Attól függ, hogy sietek-e vagy nem...
A kérdező hozzászólása: jah ha pornoval csinálom akk nekem is szokott egy órás lenni
Kb. 20-25 perc. De ha sietek, akkor elintézem 5 perc alatt, de volt úgy, hogy 2 órán át tartott. :) 26/F
Kb. 0.5 perc, ilyen gyorsan! 12/f

A vallásos Katolikusoknál bűn a maszturbálás?

Legjobb válasz: Szia! Volt hasonló kérdés mostanában, úgyhogy átmásolom az ottani válaszomat. A maszturbálás nem bûn. A Bibliában nincs benne, illetve Onán történetét szokták úgy értelmezni (innen jön az onanizál a maszturbálásra). Valójában azonban a történet a coitus interruptusról szól, vagyis hogy Onán elélvezés elõtt "kiveszi" a péniszét Er feleségébõl, és a földre folyik a "mag". És monda Júda Ónánnak: Eredj be a te bátyád feleségéhez, és vedd feleségûl mint sógor, és támaszsz magot bátyádnak. Ónán pedig tudja vala, hogy a magzat nem lesz az övé, azért valamikor az õ bátyja feleségéhez bemegy vala, földre vesztegeti vala el a magot, hogy bátyjának magot ne támaszszon. És gonoszságnak tetszék az Úr szemei elõtt, a mit cselekeszik vala, annakokáért megölé õt is. (1Móz 38,8-10) Máskülönben, ha csak maszturbálni akart volna, minek ment volna el Er (a bátyja) feleségéhez)? Szóval Isten azért ölte meg Onánt, mert az apja kérése ellenére nem nemzett gyereket a bátyja feleségének, nem pedig maszturbálás miatt. Szóval ne aggódj, egy középkori félrefordítás miatt hitték sokáig, hogy a maszturbálás tilos, de nem az. Nem számít paráznaságnak sem (ami házasságon kívüli közösülés), így a 10 parancsolat sem tiltja. A papok persze mondhatják, hogy bûn, ez lehet prüdéria, lehet irigység, vagy akármi. A katolikusság alapja a Biblia, és a Bibliában nincs semmi ilyesmi.

Szia! Volt hasonló kérdés mostanában, úgyhogy átmásolom az ottani válaszomat. A maszturbálás nem bûn. A Bibliában nincs benne, illetve Onán történetét szokták úgy értelmezni (innen jön az onanizál a maszturbálásra). Valójában azonban a történet a coitus interruptusról szól, vagyis hogy Onán elélvezés elõtt "kiveszi" a péniszét Er feleségébõl, és a földre folyik a "mag". És monda Júda Ónánnak: Eredj be a te bátyád feleségéhez, és vedd feleségûl mint sógor, és támaszsz magot bátyádnak. Ónán pedig tudja vala, hogy a magzat nem lesz az övé, azért valamikor az õ bátyja feleségéhez bemegy vala, földre vesztegeti vala el a magot, hogy bátyjának magot ne támaszszon. És gonoszságnak tetszék az Úr szemei elõtt, a mit cselekeszik vala, annakokáért megölé õt is. (1Móz 38, 8-10) Máskülönben, ha csak maszturbálni akart volna, minek ment volna el Er (a bátyja) feleségéhez)? Szóval Isten azért ölte meg Onánt, mert az apja kérése ellenére nem nemzett gyereket a bátyja feleségének, nem pedig maszturbálás miatt. Szóval ne aggódj, egy középkori félrefordítás miatt hitték sokáig, hogy a maszturbálás tilos, de nem az. Nem számít paráznaságnak sem (ami házasságon kívüli közösülés), így a 10 parancsolat sem tiltja. A papok persze mondhatják, hogy bûn, ez lehet prüdéria, lehet irigység, vagy akármi. A katolikusság alapja a Biblia, és a Bibliában nincs semmi ilyesmi.
A falánkság is bûn. A házasságon belüli szex is bûn - ha nem gyereknemzés a célja. Tehát tilos terhes vagy szoptatós feleséggel, vagy havi vérzés idején elkövetni. Általában minden bûn náluk, ami úgy esik jól neked, hogy közben nem az istent dicsõíti. Persze mindez nincs benne a Bibliában - középkori túlbuzgóság miatt honosodott meg. Jézus még egyáltalán nem így gondolta. De volt olyan idõszak, amikor a házastársi szex is csak az év kb. 180 napján volt megengedett (mínusz a fenti tiltások) - és akkor is csak sötétben, szembõl és ruhában (bugyi akkor még nem létezett). Mondjuk a modern felfogású papok már legtöbbször nem erõltetik ezt a megnyilvánulását a vallásnak.
a biblia kimondottan nem tiltja...ezt az egyház vette hozzá mer mé ne alapon...hagy legyen annyi szexuálisan szerencsétlen ember...kérdésedre válasz...igen..bûn(csak el ne hidd!)
Régen engedték a papoknak a katolikusok is, hogy megházasodjanak. Csak a középkorban alakult ki ez a buta cölibátus (legfõbb oka az volt, hogy az egyházi vagyon ne aprózodjon szét). Szóval lehetett olyan pápa, akinek sok gyereke volt. Egyébként a katolikus anyaszentegyház úgy tudom bûnnek tartja a maszturbálást.
lehet ha papok azt mondják, de mégis volt olyan pápa akinek 12 gyereke volt.. õ is az élvezetért volt együtt a nõvel..
Igen, a katolikus dogmatika szerint az! A 2. és 5. válaszolónak: a ne paráználkodj szintén az egyház belemagyarázása, ugyanis az eredeti szövegekben mindenhol a ne légy házasságtörõ szerepel!
Második vagyok és a biblia igen is megtiltja, Ószövetség 10 parancsolat: Ne paráználkodj-amibe az is meg van tiltva, hogy magadhoz nyúlj. Az már mástészta, hogy a középkorban nagyon menõ volt az aszkéta életmód, meg az önkinzás, na meg ott van a kanonizáció, ki tudja mit hallgattak el és mimindent semmisítettek meg az eredeti iratokból, mert azok az apokrifek amik ránk maradtak nem az összes, na jó mindjárt vallástörténet órát tartok itt a végén, boccs, az a lényeg, hogy bûn
Ugytudom igen.
Igen nagyon nagy bûn, ugyn olyan bûn, mint a házasságon kívüli sex, és ezt meg kell gyónni.
1. Papok soha nem házasodhattak. Házasok lehettek papok. 2. Egyházi vagyon soha nem öröklõdött apáról-fiúra, tehát teljesen téves a következtetés a cölibátussal kapcsolatban. 3. Az egyház nagy szentje, Krisztus apostola egyértelmûen beszél a házasság elõtti szex bûnösségérõl az elsõ korinthusi levélben, ez is a Szentírás része. Pál tanítása megkérdõjelezhetetlenül Krisztus akaratával egyezõ. De most itt a maszturbálás volt a kérdés. A Bibliában valóban nincs szó szerint leírva, hogy helyes-e vagy helytelen, de! A Biblia azt tanítja, hogy "Akár esztek tehát, akár isztok, bármi mást cselekesztek, mindent Isten dicsõségére tegyetek!" (1 Korinthus 10:31) Nem látom, hogy a Biblia szerint hogyan szolgálhatná Isten dicsõségét az önkielégítés. Ha kétséges valamirõl, hogy tetszik-e Istennek, akkor a legjobb abbahagyni. Márpedig az önkielégítés kétséges. "Mert minden, ami nem hitbõl származik, az bûn." (Róma 14:23b) Továbbá emlékeznünk kell rá, hogy a testünk, mint a lelkünk, meg lett váltva és Istenhez tartozik. "Vagy nem tudjátok, hogy testetek, amit Istentõl kaptatok, a bennetek levõ Szentlélek temploma, és ezért nem a magatokéi vagytok? Mert áron vétettetek meg: dicsõítsétek tehát Istent testetekben." (1 Korinthus 6:19, 20) Ennek a mély igazságnak nagy fontosságot kéne tulajdonítanunk azzal kapcsolatban, hogy mit teszünk a testünkkel. Ezeknek az elveknek a fényében tehát egyértelmûen azt mondom, hogy az önkielégítés bûn a Biblia szerint. Remélem, segíthettem.
a házasságon belüli szex nem bûn!!! benne van a Bibliában, meg is fogom keresni, és le is irom majd ide!
A házasságon belüli szex valóban nem bûn, ha nem önzés vezérli.
itt van: 2. De a paráznaság miatt minden férfiúnak tulajdon felesége legyen, és minden asszonynak tulajdon férje. 3. A feleségének adja meg a férj a köteles jóakaratot; hasonlóképen a feleség is a férjének. 4. A feleség nem ura a maga testének, hanem a férje; hasonlóképen a férj sem ura a maga testének, hanem a felesége. 5. Ne foszszátok meg egymást, hanemha egyenlõ akaratból bizonyos ideig, hogy ráérjetek a bõjtölésre és az imádkozásra, azután ismét együvé térjetek, hogy a Sátán meg nem kísértsen titeket, mivelhogy magatokat meg nem tartóztathatjátok. 6. Ezt pedig kedvezésképen mondom, nem parancsolat szerint. 7. Mert szeretném, ha minden ember úgy volna, mint én magam is; de kinek kinek tulajdon kegyelmi ajándéka vagyon Istentõl, egynek így, másnak pedig úgy. szóval, ha szexelni akasrz, házasodj meg, és a szex lehetõségét engedményként adja Isten!!!
A kérdés szerintem kicsit rosszul lett megfogalmazva inkább ugy tettem volna föl hogy a katolikus vallás szerint bûn e maszturbálás...Közel sem akkora bûn mint a házasság elõtti szex de a paráznaság bûnneméhez tartozik.Való igaz, hogy nem írja a Biblia ezt le szó szerint, hogy bûn(ugy mint azt, hogy ne cigarettáz vagy ne drogozz)de gondoljunk csak bele, hogy csupán tárgyként gondol arra a személyre miközben csinálja nem mint emberre.
Igen, ez való igaz, bûn, mert idézhetünk a bibliából és az interneten is kereshetünk ezzel kapcsolatban. De amíg ez a világ nem a mi jóvoltunkból jött létre, hanem Istenébõl, addig köteles minden katolikus ember az õ parancsolatait tiszteletben tartania, és nem pedig mindenféle tévhitben azzal nyugtatni magunkat, hogy ez nem bûn.Keresztény, hitoktató családban nõttem fel, és ami bûn az bûn marad biblia nélkülis, mivel Isten által alkotott egyensúlyt és parancsokat sem ember sem más nem változtathatja meg.
Egyetértek az elõttem szólóval sõt halálos bûn az.Csak akkor nem ha a három feltétel -akarat, szándék, nagy dolog-közül egy hiányzik.
Én sem voltam benne biztos, igy megkérdeztem a gyóntató papot. Azt mondta, halálos bûn, meg kell gyónni, de kevésbé súlyos, mint pl. nõk szexuális zaklatása.
"A vallásos Katolikusoknál bûn a maszturbálás?" Természetesen igen, de kiskorú katolikus fiúkat megrontani nem bûn. Efelett nyugodtan lehet szemet hunyni, de kizárólag akkor ha katolikus a megrontó is.

16 éves fiúként hogyan tegyem élvezhetőbbé a maszturbálást?

Naponta masztizok,de már kicsit unalmas,kéne valami módszer,amivel jobban élvezem!Jöhetnek a tippek!16/F

Legjobb válasz: maszturbalas.hu itt vannak kulonbozo technikak...

ha unod, ne csináld.
maszturbalas.hu itt vannak kulonbozo technikak...
Szappanozd be a kezed és olyan mint ha szopnának... hajrá ;)
Fiatalabb koromban éltem vele: jó sok vazelin(természetesen a f*rkadra)
keres egy lányt ö majd segit ugy jobb mintha kivernéd
Fogj egy almáspitét... ^^
tedd bele ecetbe
Mondjuk egy barátnõ ?...
Szerintem inkább keress barátnõt!Annyira nem hiszem h jobb masztizni mintha 1 csaj szopna vagy sexelnétek!
Nyomd a kutyád szájába.
dugj egy téglát a seggedbe
Guminõ
és majd a guminõ kiveri helyette?Kétlem... A kérdés az volt hogy a maszturbálást hogyan tegye élvezhetõbbé...

Vannak rajtam kívul is olyan lányok, akiknek nem megy a maszturbálás?

Nekem az olyan, mint a csiklandozás. Nagyon csikis vagyok, de ha magamnak csinálom, egyáltalán nem csikis. Hát valahogy így vagyok a masztival is.

Legjobb válasz: A maszturbáláshoz is kell egy izgalmi állapot, ha csak "úgy" nekiállsz maszturbálni nem fog menni. Elõtte jó sok perverz gondolatot kell az agyadon végigfuttatnod, aztán majd élvezni fogod.

A maszturbáláshoz is kell egy izgalmi állapot, ha csak "úgy" nekiállsz maszturbálni nem fog menni. Elõtte jó sok perverz gondolatot kell az agyadon végigfuttatnod, aztán majd élvezni fogod.
Ha gondolod segítek elkalandozni :P 17/F
nem kell ahhoz perverz gondolat. de fantázia nem árt, amiben a számára erotikus dolgok jelennek meg
A kérdező hozzászólása: Ja, hát perverz gondolat volt elég, meg cselekedet is, mivel a pasimmal voltam, már amúgy is totál beindulva és akkor sem ment, még a szextol is elment a kedvem. Nem általában, csak akkor.

Kéne egy kis segítség, hogy dobhatnám fel a maszturbálásomat?

nem rég kezdtem el kb.1 hónapja és nem tudom hogy mivel lehetne még jobbá tenni!

Legjobb válasz: nézelõdj itt, van egy pár lehetõség http://www.maszturbalas.hu/ferfi_maszturbacios_technikak/mas..

nézelõdj itt, van egy pár lehetõség http://www.maszturbalas.hu/ferfi_maszturbacios_technikak/mas..
úgy hogy ecsém elmész, a strandra, becsajozol, és a csaj veri ki a te fütykösöd....
masztizás közben tolj a popódba valamit
Úgy, hogy le se essen! mcfly
Esetleg nõvel?
próbáld porszívóval nekem bevált :P xÐ marha jóérzés fõleg amikor jön az anyag és szívod még folyamatosan ... mmmmmm ......
Ülj rá a kezedre, várd meg amíg elzsibbad, aztán ránts rá, olyan mintha más csinálná neked.
porszívóval?? Pite?
O menyetek mar 14 evesen 1 csajal?, ranezne a csaj a [email protected] es elmene helybe, 14 csak dolkoz a kicsi kacsodtal.

Mi az a maszturbálás?

Legjobb válasz: Maszturbálás - önkielégítés. Önkielégítés - ha valaki a saját testén alkalmaz "mûveleteket" annak érdekében, hogy nemi kielégüléshez jusson. :))))

Maszturbálás - önkielégítés. Önkielégítés - ha valaki a saját testén alkalmaz "mûveleteket" annak érdekében, hogy nemi kielégüléshez jusson. :) )))
Fiú vagy vagy lány, mindegy, a test kielégítése szexuálisan, saját kézzel. Segíthet a fantázia, segédeszköz, újság, videó..
ha egyedül vagy és kivánod a sexet és ezáltal a csiklodat izgatod
Most olvastam nem rég a maszturbáció és az önkielégítés nem ugyanaz. Maszturbációnak a kézzel történõ kielégítést nevezzük. Önkielégítés a kézzel és bármi mással történõ önkielégítést nevezzük.
Na ez az! Kedves kis okos kerdes...

Mit szoktatok akkor amikor nagyon rátokjön a szexelhetnék de nincs kivel és a maszturbálás is unalmas?

17 /F

Legjobb válasz: hát ha nincs kivel akkor csak a maszturbálás maradt! miért olyan unalmas az neked ? valamit biztos roszúl csinálsz

hát ha nincs kivel akkor csak a maszturbálás maradt! miért olyan unalmas az neked ? valamit biztos roszúl csinálsz
hát, én semmit. jóbaráttal nem akarok, mert lehet másképpen néznék rá onnantól.úgyh szenvedek. :D 18/l
A kérdező hozzászólása: hát azért egy idõ után elég unalmassá válik a dolog
Erre én is kiváncsi vagyok, mert egyik barátom akarja csinálni...velem....barátok vagyunk de nekem azért tetszik, és ezt õ is tudja, de akarja.
A kérdező hozzászólása: nekem is vannak lánybarátaim de nem megyek oda hozzá hogy Dugunk_? szûz vagy? mert ha igen akk csak 1x lefeküdne veled azt otthagyna
az vagyok de õ ugy tudja hogy nem.Hát ahhoz túl jóban vagyunk hogy utánna otthagyna csak ugy.Nem tudom.
A kérdező hozzászólása: mondd meg neki hogy te még szûz vagy .szerintem jobb elõre elmondani neki mert aktus közbe úgy befogja nyomni hogy be..... tehát mondd meg neki hogy te nem ilyen lány vagy és csak barátok maradtok

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!