Találatok a következő kifejezésre: A masztizástól a (9 db)

A masztizástól megtörténhet az, hogy amikor egy csajjal oda kerülsz nem áll fel, nem mutatsz érdeklődést?

Sziaszok 18 fiú vagyok sokat verem, ez kihathat a nemi életemre? mitcsináljak ? HElp

Legjobb válasz: Csökkentsd a dózist!

Csökkentsd a dózist!
Verd tovabb...az ilyeneknek nem valo no...
Ha már a saját kezedtõl feláll, akkor egy csaj is tud valószínû produkálni valami eredményt
hosszú távon kihathat a párkapcsolatokra, eléggé hozzá lehet szokni az önmagadnak okozott élvezethez, és mivel más érzés a nõi nemiszerv "szorításában", okozhat érdektelenséget az aktusra.
A kérdező hozzászólása: miként tudnék változtatni rajta?:)
keress partnert :)

A masztizástól tágul a punci?

Ha igen, az ugye nem jó?!!:S

Legjobb válasz: Ha elég nedves vagy, és egy idõ után nem 1, hanem 2-3-esetleg 4 ujjadat is bedugod, ki fog tágulni. De ezt nem értem, miért titulálod rossznak. Más attól szenved, hogy szûk a hüvelye. De nem kell aggódnod, mert ahogy újra nyugalmi állapotba kerül, visszahúzódnak az izmok, és olyan lesz, "mint régen" !

Ha elég nedves vagy, és egy idõ után nem 1, hanem 2-3-esetleg 4 ujjadat is bedugod, ki fog tágulni. De ezt nem értem, miért titulálod rossznak. Más attól szenved, hogy szûk a hüvelye. De nem kell aggódnod, mert ahogy újra nyugalmi állapotba kerül, visszahúzódnak az izmok, és olyan lesz, "mint régen" !
uhh, szerintem azért nem jó szenvedni, mert túl szûûk..abban is van varázs.
Csak ha uborkával csinálod!!

A masztizástol átszakadhat a szuz hártya? Vagy a nogyogyász megállapíthatja hogy masztiztam? L

Legjobb válasz: A nõgyógyász elõtt nincsenek titkok :) Komoly válasz: a szûzhártya akármitõl is elszakadhat, van akinek sporttól is. A nõgyógyásznak meg semmi köze ahhoz, hogy masztiztál-e, de nem is érdekli hidd el.

A nõgyógyász elõtt nincsenek titkok :) Komoly válasz: a szûzhártya akármitõl is elszakadhat, van akinek sporttól is. A nõgyógyásznak meg semmi köze ahhoz, hogy masztiztál-e, de nem is érdekli hidd el.
Az orvos "csak" annyit lát, hogy átszakadt a szûzhártya, de ebbõl még nem fog arra gondolni, hogy masztiztál. Egyrészt nem érdekli, másrészt tudja nagyon jól, hogy a szûzhártya rugalmas anyag, amely akár mozgás közben is átszakadhat. Ettõl függeltenül, ha elmész nõgyógyászhoz szólj, hogyha még szûz vagy (gondolom az vagy).Így óvatosabban fog megvizsgálni (vagyis általában óvatosabbak a szûz lányokkal, vagy nem hüvelyen keresztül vizsgálnak hanek a végbélnyíláson keresztül). 15/L
A masztizástól átszakadhat és még sok minden mástól, de az orvos nem fogja tudni, hogy mitõl szakadt át.
A kérdező hozzászólása: Oké koszike :) )
A kérdező hozzászólása: Huha koszonom mert még igen szuz vagyok....oszintén még nem jártam nogyogyásznál még ugy gondolom hogy nincs rá szugségen...de azthiszem igazatok van hogy semmi koze hozzá ..koszike

Több mindenkitől hallottam, hogy mióta szexelnek, megnőtt a mellük. Ez tényleg így van? A masztizástól is lehet ugyanez?

Legjobb válasz: Nos a mellük attõl nõtt meg, hogy õk maguk nõttek. Ez hülyeség. Semmi köze a szexhez. Nagy butaságot mondtak neked. Sajnos sem szexnek sem a masztizásnak nincs köze a nõk mellméretéhez.

Nos a mellük attõl nõtt meg, hogy õk maguk nõttek. Ez hülyeség. Semmi köze a szexhez. Nagy butaságot mondtak neked. Sajnos sem szexnek sem a masztizásnak nincs köze a nõk mellméretéhez.
A kérdező hozzászólása: amúgy 18 évesen is nõhet még a mellem?
21 éves korodig fejlõdik minden testrészed! Magyarul a melled is addig nõhet! A szexnek pedig tényleg nincs hozzá köze.
Én 24 éves leszek, és az utóbbi egy évben nõtt meg a mellem. Remélem, ez már a végleges mérete lesz. Amúgy nem szedek fogamzásgátlót, szexelni szoktunk a barátommal, de annak semmi köze a mellnövekedéshez :) Mindenki parázik a melle miatt, de én különben sokkal jobban szerettem a "régi" cickóimat.
nekem nem nõtt meg.

A sok masztizástól a kis szeméremajkak megduzzadnak?

Ezt hallottam/olvastam, én 3 éves korom óta masztizok, és tényleg nagyon-nagyok a kis szeméremajkaim...

Legjobb válasz: A gyerekek is megélik a nemiségüket! Fraud bácsi is mondta! Szerintem lehetséges hogy duzzadtakká válnak hosszabb távra, nem csak a maszturbáció után. Ugyebár vérrel telitõdnek azok a területek, és ha sokszor "karbantartod" megizmosodnak, jobb lesz a vérrellátása.

A gyerekek is megélik a nemiségüket! Fraud bácsi is mondta! Szerintem lehetséges hogy duzzadtakká válnak hosszabb távra, nem csak a maszturbáció után. Ugyebár vérrel telitõdnek azok a területek, és ha sokszor "karbantartod" megizmosodnak, jobb lesz a vérrellátása.
Szerintem is nagyon csábító:)
Ez is ojan mint aki sokat hasznälja a farkät az akkor megvastagszik akär maszturbäl akär kefél vele Mint aki a testét edzi kajakra csak azoknak meg a farkuk kisseb
3 éves korodtol??? :O :)
Csak annyi a gáz ebbe h a kisajkakba nincsenek izmok sztem, tehát azokat megedzeni nem lehet. Biztos nem a masztitól duzzadt meg mert énis masztizok kb 10éve és nekem nincs semmi bajom. Menj dokihoz.
Én imädom a duzzadt szeméremajkakat häny éves vagy 6-8 akkor majd kicsit késöbb Sok puszi a puncidra
Arra gondoltál már hogy egyszerûen ilyen a tested? :) Ha anyukádnak / lánytestvéreidnek / unokatesóknak is ilyen, akkor öröklött.
A kérdező hozzászólása: de nekem a KIS szeméremajkaim nagyok, nem nagy...szerintem elkég visszataszító, félek, hogy nem tetszik majd a fiúknak...:S
A kérdező hozzászólása: Aha :) persze akkor nem tudtam, hogy mit csinálok, csak nagyon jól esett :D . amúgy msot 16 vagyok.
Sok pasinak kifejezetten bejön :) Amúgy nem hiszem hogy a masztizástól lenne. Ha nem hirtelen történt a változás, még orvoshoz sem kell menni vele.

Az normális hogy ha vissza húzom a bőrt akkor azonnal elkezd állni? Vagy ez a sok masztizástól lehet? Aki ezekről részletesebben beszélne velem priviben jelezze. Ksz

Legjobb válasz: Ez nálam is így van de nemtom h mindenkinek. Volt már ciki ebbõl de gondolom normális.Lehet idõsebbeknál nem így van már.

Ez nálam is így van de nemtom h mindenkinek. Volt már ciki ebbõl de gondolom normális.Lehet idõsebbeknál nem így van már.
Nem lehet az, hogy érzékeny a makkod?
Nekem is így van és én is kerültem már emiatt kínos helyzetbe, pl.közös zuhanyzáskor, mert ugye ott is meg kéne mosni.
semmi ciki nincs benne, ameddig nem paskolsz a másik fenekére egyet vele...

Fiúk/lányok a pénisz miért görbe? Tényleg a sok masztizástól?

Legjobb válasz: Azért görbe, mert ha nem lenne az, akkor nem tudnák megkérdezni, hogy "Hogy ityeg a fityeg?"

Azért görbe, mert ha nem lenne az, akkor nem tudnák megkérdezni, hogy "Hogy ityeg a fityeg?"
Persze, és ha nem hordanál nadrágot a segged is négyzetes lenne nem kerek.
szerinted miért hordanak a skótok szoknyát? :)
Kedves elsõ. Szerinted akinek egyenesen áll a cerka az mit vesz fel? Szoknyába jár alsónadrág nélkül?
Szerintem a nadrág az oka, ha meztelenül lennénk mindig egyenes maradna :D
én most a jobbra vagy balra hajlásra gondoltam, mert valamelyik oldalon hordani kell
Kiegyenesedik az ha masztizáskor váltasz kezet.
tûrjed egyszer jobbra egyszer balra és egyenes lesz mint az árbóc!
A segg az természetes, hogy kerek :D A fejed meg lapos lenne, ha gyerekkorodtól kezdve deszkát kötöttek volna rá...
Ha már megkérdezted: Ityeg, enyém a gatyába, a tiéd a kutyába :D
Nen csinálj ebbõl gondot ! Van csaj aki szereti mert olyan cuki !

Túl sok masztizástól kisebesedhet a csiklóm?

Egy ideje minden nap csinálom, van hogy többször is. Csak a csiklómat szoktam izgatni és tegnap azt éreztem, hogy fáj ott egy ponton. Megnéztem és sebes:( Nagyon megijedtem. Mástól szerintem nem lehet. Be fog gyógyulni teljesen??? Mit csináljak? Ugye rendbe jön?!?!? Nagyon félek.

Legjobb válasz: igen, az irritáscióval le lehet dörzsölni a brt föleg ha nagyon erösen csináltad. nem lesz komoly bajod töle nyugi, de pár napig ha lehet ne piszkáld, hamar meggygyulnak a hámsérülések a nyálkahártyán, sokkla gyorsabban gyógyul mint a sima bör.

igen, az irritáscióval le lehet dörzsölni a brt föleg ha nagyon erösen csináltad. nem lesz komoly bajod töle nyugi, de pár napig ha lehet ne piszkáld, hamar meggygyulnak a hámsérülések a nyálkahártyán, sokkla gyorsabban gyógyul mint a sima bör.
Mától ujjazd magad és ne nyulj a csiklódhoz és akkor mindenki megnyugszik, többek között te is
Persze, hogy meggyógyul, nyugi.
Ha van otthon neogranormon kend be éjszakára, rendbe teszi reggelre. Nekem is volt, hogy a pasi kidörzsölte.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!