Találatok a következő kifejezésre: A malnalevel okozhat (5 db)

A malnalevel tea okozhat szekrekedest?

Nekem sajnos szekrekedesem volt majdnem egesz terhessegem alatt.Most vettem 1 doboz malnalevel teat es irja hogy hasmeneses panaszokra is jo. Attol felek hogy meg erosebb szekrekedesem lesz tole. Van valakinek ilyen jellegu tapasztalata?

Legjobb válasz: Nálam nem okozott, és a hatása pedig nagyon bejött, az elsõ babám 6,5 óra alatt született, úgyhogy én esküszöm rá. Viszont érdekes amit írsz, mert egy ismerõsöm azért nem tudta tovább inni, csak egy-két napig, mert hasmenése lett tõle. Szerintem próbáld ki, és majd meglátod.

Nálam nem okozott, és a hatása pedig nagyon bejött, az elsõ babám 6, 5 óra alatt született, úgyhogy én esküszöm rá. Viszont érdekes amit írsz, mert egy ismerõsöm azért nem tudta tovább inni, csak egy-két napig, mert hasmenése lett tõle. Szerintem próbáld ki, és majd meglátod.

A málnalevél tea okozhat gyors lefolyású pár órás hasmenést?

38 hetes vagyok, iszom a málnalevél teát, és tegnapi nap folyamán hasmenést okozott? 2-3 órát tartott az egész, közben keményedett a hasam is, meg fájt a derekam is. Ez a tea hatása volt? Utána mint amit elvágtak megsz?nt minden.

Legjobb válasz: rá van írva,hogy lehet hasmenéses hatása. Én nagyon nagy adagban ittam, nálam nem váltott ki ilyet. az is lehet,hogy közeledik a nagy nap és elkezdett tisztulni a szervezeted.

rá van írva, hogy lehet hasmenéses hatása. Én nagyon nagy adagban ittam, nálam nem váltott ki ilyet. az is lehet, hogy közeledik a nagy nap és elkezdett tisztulni a szervezeted.
Hasmenést azt nálam is okozott, másban nem vált be sajnos. :(

A málnalevél tea okozhat görcsöket?

Legjobb válasz: Szia, ezen a forumon mar olvastam rola en is ezt, de vegül megis kiprobaltam. Egy hete iszom, es bizony az elsö kb. harom napon görcsöltem, de persze lehet csupan veletlen egybeeses is, viszont azota hala az Egnek nem tapasztalom azokat a fajasokat.

Szia, ezen a forumon mar olvastam rola en is ezt, de vegül megis kiprobaltam. Egy hete iszom, es bizony az elsö kb. harom napon görcsöltem, de persze lehet csupan veletlen egybeeses is, viszont azota hala az Egnek nem tapasztalom azokat a fajasokat.
Igen, ez a "feladata". Az enyhe méh-összehúzódásokkal, amiket okoz, megedzi a méh izmait, így a szüléskor nem lesz annyira fárasztó. Ezért javasolt inni. Nem fáradnak el annyira az izmaid majd, mint enélkül az elõzetes edzés nélkül.


A málnalevél tea okozhat szorulást?

A csomagoláson az van írva, hogy pl. hasmenés esetén is alkalmazható, tehát gondolom van valamennyi hasfogó hatása. Nekem mostanában amúgy is nehezen megy a "nagydolog", így lehet, hogy el sem kellene kezdenem inni?

Legjobb válasz: Hát, nekem okozott. Ezért úgy ittam, hogy három-négy naponta kihagyta egy napot. Nem volt nagyon vészes a dolog, így én mertem tovább inni, és csak nagyon-nagyon pozitív hatását tudom emlegetni (elsõ baba 4 óra alatt, alig-alig fájásokkal). Én kipróbálnám a helyedben, de ha rosszabb lesz WC-helyzet, akkor lehet, nem kellene innod... Hátha lesz másnak más tapasztalata...

Hát, nekem okozott. Ezért úgy ittam, hogy három-négy naponta kihagyta egy napot. Nem volt nagyon vészes a dolog, így én mertem tovább inni, és csak nagyon-nagyon pozitív hatását tudom emlegetni (elsõ baba 4 óra alatt, alig-alig fájásokkal). Én kipróbálnám a helyedben, de ha rosszabb lesz WC-helyzet, akkor lehet, nem kellene innod... Hátha lesz másnak más tapasztalata...
Amikor elkezdtem inni, nekem is lettek vécés problémáim, nem vészes, de azért megéreztem. Ezért az elsõ héten csak napi egy bögrével ittam, és nagyon gyengére fõztem. Utána meg ittam rögtön ivójoghurtot is (nekem az segít, egybõl helyrerakja az emésztésemet). Azután valahogy megszokta a szervezetem a teát, vagy nem tudom, de elmúlt a szorulás. Most már két bögrével iszom, és erõsebbre fõzöm, semmi bajom tõle. Reméljük segíteni fog szülésnél... Üdv, 39+1

Okozhat valami gondot a málnalevél tea a babánál vagy nálam?

36 hetes kismama vagyok a méhszájam megrövidült, 2100-as, vettem málnalevél teát de nem merem kipróbálni, félek, hogy valami gond lesz t?le, begörcsölök, vagy a babának ártok vele. Volt már valakinek rosz tapasztalata a teáról?

Legjobb válasz: Én sem hallottam még ilyenrõl...nem véletlenül ajánlják a kismamáknak! Én ittam, baromi gyorsan tágultam a szülésnél, hogy ez most a tea miatt volt vagy sem, utólag nem, lehet megmondani. Mindenesetre én a tea javára írom:) A rossz tapasztalat max annyi lehet, hogy nem használ. De ez alkati kérdés...

Én sem hallottam még ilyenrõl...nem véletlenül ajánlják a kismamáknak! Én ittam, baromi gyorsan tágultam a szülésnél, hogy ez most a tea miatt volt vagy sem, utólag nem, lehet megmondani. Mindenesetre én a tea javára írom:) A rossz tapasztalat max annyi lehet, hogy nem használ. De ez alkati kérdés...
Nem. Én eddig ilyent még nem hallottam. Olyant igen, hogy nem hatott, de hogy bárhogy ártott volna, azt még nem. Nekem az orvos és a védõnõ is ajánlotta, nekem be is vált. És még sok másnak is, ahogy hallottam.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!