Találatok a következő kifejezésre: A malacomnál sok légy van. Mivel (1 db)

A malacomnál nagyon sok légy van. Mivel bírnám őket elriasztani vagy kiirtani úgy hogy a malacnak ne legyen baja?

Legjobb válasz: mi is falun lakunk és körbe sokan tartanak állatokat így sok légy volt. egyszer jött egy házalós árus aki a maga portékáját árulta mi légyírtó volt. ez egy müanyag zacskószerü valamibven volt valami lé ami vonzotta a legyeket. betudtak repülni de ki már nem, és bele dölöggtek ebbe a lébe. lényegesen kevesebb légy volt. a lényeg volt hogy messzebb kellett tenni a kert kapuhoz mert volt egy kis szaga, de nem vészes. ilyet szerintem te is tudsz csinálni, egy dobozt akaármit úgy megcsinálni hogy a légy bemegy de kijönni ne tudjon aztán valami húst bele tenni tuti oda szállnak. köv években nem jött a faszi pedig tuti talámány volt. keress a neten hátha taálsz hasonlót.

mi is falun lakunk és körbe sokan tartanak állatokat így sok légy volt. egyszer jött egy házalós árus aki a maga portékáját árulta mi légyírtó volt. ez egy müanyag zacskószerü valamibven volt valami lé ami vonzotta a legyeket. betudtak repülni de ki már nem, és bele dölöggtek ebbe a lébe. lényegesen kevesebb légy volt. a lényeg volt hogy messzebb kellett tenni a kert kapuhoz mert volt egy kis szaga, de nem vészes. ilyet szerintem te is tudsz csinálni, egy dobozt akaármit úgy megcsinálni hogy a légy bemegy de kijönni ne tudjon aztán valami húst bele tenni tuti oda szállnak. köv években nem jött a faszi pedig tuti talámány volt. keress a neten hátha taálsz hasonlót.
fogsz egy papírcsíkot, és bekened mézzel. Rárepülnek és ott is maradnak a kis rohadékok :)
Volt régebben egy légyölõ rózsa. Vonzotta a legyeket, valami méreg is volt rajta (magasra kellett ragasztani valahova, hogy gyerek ne érje el), de az aktív fele nem ragadt. Tehát rászállt a légy, utána elrepült valahova kimúlni. Tiszta, száraz érzés. Legyet soha nem lehetett látni a környékén. Persze, hogy megszüntették a gyártását. Túl jó volt.
most nézem, hogy miyln malacra gondolsz? tengeri malacra vagy rnedes malacra? ha tengeri malacra akkor takaríts sürün hetente minimum ha ez nem elég hetenete 2x. es a romlandó zöldséget dombd ki töle csak max 1 napig legyen bent.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Hogyan szabaduljak meg a patkányoktól?

Remélem tudtok valami tuti módszert. Az udvaromon ősszel jelentek meg a patkányok. Azóta folyamatosan csapdákat teszek ki. Van élőfogó is.Kesztyűvel rakom ki a fogót,hogy ne érezze az emberszagot.Eddig fogtam hármat. Az egyiket reggelre úgy szétszedte a többi,hogy csak a bőre volt a fogóban.Ennek kb másfél hónapja. Azóta semmi! Még csak le sem csapja a fogót. Viszont a kisnyulakat elhordta a minap. Láttam is párat,szóval biztosan vannak bőven. A fogót elkerülik,a méreghez hozzá sem nyúlnak. Vettem gyöngytyúkot,hátha az riasztja,de ennek sincs eredménye. Mit csináljak??

4

Magyarországon lehet Vombatot tartani?

http://hu.wikipedia.org/wiki/Vombat

2

Valaki valamit tud a vándorló tűzlepkékről?

a biosz tanárom azt mondta hogy gyűjtsek a tűzlepkéről de a vándorlóról és arról semmit sem találtam kérlek segítsetek

2

Használt már valaki tehénnél rugásgátlót? Mennyire hasznos?

2

Ez ágyi poloska? fülemen mászott éjjel elkaptam puha volt eldobtam, undorító, ez az?

Egy hete mászott egy bogár az ágyon, de nem volt olyan kerekes formája mint a poloskának, de ugyan olyan színű volt és keskenyebb, kicseréltük a huzatokat, a huzatos szekrénybe meg találtam egy kiszáradt kukacot azis ilyen barnás pirosas volt, poloska lárva megtudom hogy fehérebb, hát ez nem úgy nézett ki

aztán az ágyunk meg olyan hogy fellehet nyitni ott van csomó ruhák könyvek füzetek, azokat múltkor kiszedtem, ott is volt olyan kukac vagy mi maradvány, és ma éjjel a fülemen mászott azthittem haszálam ezért meg akartam vakarni de ahogy oda nyúltam éreztem hogy valami bogár, tök puha volt, megijedtem eldobtam, megtaláltuk az iy olyan bogár volt mint korábban, és ez rohadt undorító így nem akarok abban az ágyban aludni többet, és ha belemászott volna a fűl lyukamba?? ahj nem birok bele gondolni hánynom kell, miez??

7

Milyen bogarat láthattunk a haverjaimmal kis korunkban?

Eszembe jutott, hogy amikor még gyerekek voltunk, a haverjaimmal láttunk egy számomra ismeretlen bogarat. A bogár a földbe egy gödröt ásott, ha ebbe a gödörbe beleesett egy hangya, akkor elkezdett rá földet dobálni, és így kapta el áldozatát. Röviden ennyit tudok róla. Ez milyen bogár?

2

Hogy lehet feldolgozni, ha meghal a háziállatom?

Félek, hogy mi lesz velem, ha meghal valamelyik tengerimalacom, mert úgy szeretem őket. Tudom hogy ez az állattartás velejárója, de hogy lehet ezt feldolgozni? Nektek hogy sikerült?

5

Költözös előtt törpenyuszi?

Otthonról fogok nemsokára elköltözni saját lakásba, jöhetne velem a nyuszi. Szerintetek érdemes két "újdonságba" belekezdeni egyszerre?

6

Békafóbia mire vezethető vissza?

Lassacskán megint előjönnek a békák. Számomra ez elég nehéz sok esetben, ugyanis félek és undorodom tőlük. Bántani nem tudnám, nem is akarom őket, csak ne kerüljön utamba egy se, mert hisztirohamot kapok. Ez már több egy kis félelemnél, nagyon rosszul érzem magam, amikor látom, hogy ott ugrál egy előttem. Mitől alakulhatott ki ez a fóbia? Semmi békával kapcsolatos megrázkódtató élményem nem rémlik kiskoromból.

4

Ez milyen állat lehet?

http://www.youtube.com/watch?v=hL5ZoofNYXM&feature=player_em..
A videó 2000-ben készült Angliában, Devon megyében.

1

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!