Találatok a következő kifejezésre: A malacomnál sok (1 db)

A malacomnál nagyon sok légy van. Mivel bírnám őket elriasztani vagy kiirtani úgy hogy a malacnak ne legyen baja?

Legjobb válasz: mi is falun lakunk és körbe sokan tartanak állatokat így sok légy volt. egyszer jött egy házalós árus aki a maga portékáját árulta mi légyírtó volt. ez egy müanyag zacskószerü valamibven volt valami lé ami vonzotta a legyeket. betudtak repülni de ki már nem, és bele dölöggtek ebbe a lébe. lényegesen kevesebb légy volt. a lényeg volt hogy messzebb kellett tenni a kert kapuhoz mert volt egy kis szaga, de nem vészes. ilyet szerintem te is tudsz csinálni, egy dobozt akaármit úgy megcsinálni hogy a légy bemegy de kijönni ne tudjon aztán valami húst bele tenni tuti oda szállnak. köv években nem jött a faszi pedig tuti talámány volt. keress a neten hátha taálsz hasonlót.

mi is falun lakunk és körbe sokan tartanak állatokat így sok légy volt. egyszer jött egy házalós árus aki a maga portékáját árulta mi légyírtó volt. ez egy müanyag zacskószerü valamibven volt valami lé ami vonzotta a legyeket. betudtak repülni de ki már nem, és bele dölöggtek ebbe a lébe. lényegesen kevesebb légy volt. a lényeg volt hogy messzebb kellett tenni a kert kapuhoz mert volt egy kis szaga, de nem vészes. ilyet szerintem te is tudsz csinálni, egy dobozt akaármit úgy megcsinálni hogy a légy bemegy de kijönni ne tudjon aztán valami húst bele tenni tuti oda szállnak. köv években nem jött a faszi pedig tuti talámány volt. keress a neten hátha taálsz hasonlót.
fogsz egy papírcsíkot, és bekened mézzel. Rárepülnek és ott is maradnak a kis rohadékok :)
Volt régebben egy légyölõ rózsa. Vonzotta a legyeket, valami méreg is volt rajta (magasra kellett ragasztani valahova, hogy gyerek ne érje el), de az aktív fele nem ragadt. Tehát rászállt a légy, utána elrepült valahova kimúlni. Tiszta, száraz érzés. Legyet soha nem lehetett látni a környékén. Persze, hogy megszüntették a gyártását. Túl jó volt.
most nézem, hogy miyln malacra gondolsz? tengeri malacra vagy rnedes malacra? ha tengeri malacra akkor takaríts sürün hetente minimum ha ez nem elég hetenete 2x. es a romlandó zöldséget dombd ki töle csak max 1 napig legyen bent.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Milyen állat való nekem?

Két és fél szobás panel házban élek. Szeretnék már egy háziállatot, de csak valami kisebbet, kutya, macska nem jöhet szóba. Olyan állatot szeretnék, ami nem foglal túl nagy helyet, és nem túl költséges a tartása. Pókról szó sem lehet :D Valamilyen kisemlősre gondoltam. :)De azért ne legyen olyan rövid életű, néhány évig boldogíthatna :D

7

Mennyire viseli meg a költözés?

Hamarosan költözünk párommal egy másik kertes hàzba,eddig a szüleinél laktunk.Van nekik egy kutyàjuk,aki itt marad,de a miénket természetesen visszük.1éve vannak együtt.Nagyon megviseli őket majd a szétválás?

2

Mennyibe kerülne a saját mézszükséglet előállítása?

Eléggé érdekel a méhészkedés, de inkább csak hobbi szinten egyelőre és az lenne a kérdésem, hogy mennyibe kerülne (hány méhcsalád kellene hozzá, milyen kiegészítők, stb.) hogy kb. a saját mézfogyasztásom (átlag 2 kiló/hó) elő tudjam "állítani"?

2

Lámát be lehet fogni kocsiba?

8

Állateledelt, konkrétabban hal eledelt, etetőanyagot szeretnék "gyártani". Kezdetben 4-5 félét, plusz egyéb horgász csalikat. Hogyan?

Keresgettem, de konkrétan nincs leírva sehol sem, hogy hova kell fordulni? Kinél kell érdeklődni? Milyen engedély kell pontosan hozzá? Nem kérek senkitől regényt, stb, csak olyan oldal linket, ahol megtalálom ezeket. Köszönöm.

0

Van 2 éti csigám adnátok pár tippet hogy kéne tartani?

1

Mit tegyek a padláson egér van?

Légyszives házikészítésű csapdákat mondjatok.Nem akarom megölni!

2

Miért viselkedik így a macskám?

Egyik reggel édesapám összepakolt néhány dolgot, melyet fel akart vinni Pestre, majd olyan 9 körül fel is ment. Mikor hazajöttem suliból (kb 15 óra), látom, hogy a macska a házban volt, valószínűleg egész nap. (Sosem szokott a házban lenni, mindig a szabadban van) Azóta folyamatosan látjuk, hogy könnyezik a szeme, nem akar enni, inni, és nem tudom, mit kellene, hogy csináljunk.
Szerintetek? Mit tehetnék?

1

Kutyát Kötelező kenelben tartani (kertes lakások)?

A szomszédom kutyáját vinnyogásra nevelték és pont az ablakunk alá jár ugatni megkértük hogy ha estére nem is de legalább nap közbe zárják kenelbe hátra (munka rend miatt fontos a nappali alvás is) de nem teszik valamit lehet ez ügyben tenni ?

6

A padlásonkon egér van hogy távolíthatnám el?

kérlek házi készítésű egércsapdákat mondjatok!

5

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!