Találatok a következő kifejezésre: A mai volt a (512 db)

A mai napig a TITANIC a legluxusabb, legnagyobb hajó ami valaha volt?

ha 1 másik akkor melyik?

Legjobb válasz: Még most is nagyon nagy tiszteletbe veszik a TITANICOT! De már a mai világba van luxusabb hajó is. :) De szerintem te is láttál már luxus hajót linkelek párat: http://epa.oszk.hu/00800/00804/00481/luxusut.jpg http://www.blikk.hu/data/cikk/76/4/11/cikk_760411/d0003AB37e.. Ha pedig a régmúlt luxushajóira gondoltál, akkor viszont az volt a legluxusabb szerintem!! :)

Még most is nagyon nagy tiszteletbe veszik a TITANICOT! De már a mai világba van luxusabb hajó is. :) De szerintem te is láttál már luxus hajót linkelek párat: http://epa.oszk.hu/00800/00804/00481/luxusut.jpg http://www.blikk.hu/data/cikk/76/4/11/cikk_760411/d0003AB37e.. Ha pedig a régmúlt luxushajóira gondoltál, akkor viszont az volt a legluxusabb szerintem!! :)
nem ilyen helyesírásfétises kötekedõ vagyok, tényleg õszintén kérdezem... van olyan szó, hogy luxusabb?:O
Nincs, fõnévhez nem tehetjük hozzá a melléknév fokjelét; ennek ellenére nekem tetszik. :) Tudod-e kedves Kérdezõ, hogy nyelvújító vagy? :)
A kérdező hozzászólása: nem tudtam :)

Idősebb 40es férfiaktól kérdezem, régen is ennyi egoista csaj volt akiknek a külsejük volt a legfontosabb az életben vagy ez csak a mai tiniknél van így?

Legjobb válasz: aztán miért a 40-l kérdezed? pont kapuzárási pánikban lévõkzõl kérdezed? ffiben is pontosan sok van N

aztán miért a 40-l kérdezed? pont kapuzárási pánikban lévõkzõl kérdezed? ffiben is pontosan sok van N
Elég lett volna ha csak felnõtt férfit írsz. Egyáltalán nem vagyok idõs. :-) Ma már a 10 éves kislányok is sminkelik magukat és 12-13 évesen kurv*nak öltöznek a jobb tanulók is. Az én gyerekkoromban csak tényleg az osztály r*bancai öltöztek így. 14 évesen kizavarták õket a terembõl, ha volt rajtuk egy kis smink. Mi fiúk észre sem vettük. Sokkal több szemét ömlik a tv-bõl és a tinimagazinokból, mint régen. Sokkal nehezebb normális gyereket nevelni. Ne felejtsd el, hogy 1990 elõtt kötelezõ volt az iskolaköpeny. Amit mindenki utált, de legalább nem volt öltözködési verseny, mert úgysem látszott volna.

Régen milyen volt tinédzsernek lenni? Egyáltalán, a mai, vagy a régi időkben volt jobb tininek lenni?

Mostanában sokat foglalkoztat ez a kérdés. Én 15 éves vagyok, szerintem borzalmas, milyen a legtöbb mai fiatal élete, köztük az enyém is. A szüleimnek nincs semmi ideje, sokat dolgoznak, utána pedig már fáradtak ahhoz, hogy programot csináljunk. Pedig olyan szívesen mennék velük biciklizni, színházba, túrázni, társasoznék... Közös étkezések sincsenek, pedig azoknak is milyen jó hangulatuk lenne! Emiatt én is be vagyok szorulva a négy fal közé, általában netezek, vagy filmeket nézek. De nekem ez nem élet. A legjobb barátn?mmrl minden héten találkozunk a parkban, vagy biciklizünk, elmegyünk mozizni stb. Ezek a hét fénypontjai, mert ilyenkor úgy érzem, hogy a olyan az életem, mint a régi idökben. De sajnos ez nem marad örökké, utána újra csak a gép és a tv marad. :( Hát, ez az én történetem... Nektek mi a véleményetek? És, hogyan változtassak az életemen, hogy színesebb legyen, ne ilyen unalmas? Köszönöm a válaszokat! 15 éves lány

Legjobb válasz: Mikor régen? Például én csak 10 évvel vagyok idõsebb nálad, de az én korosztályomban is sokan voltak, akik nem tudtak mit kezdeni magukkal. Én speciel zeneiskolába meg táncolni meg sportolni jártam, minden este 6-7-8 körül értem haza, akkor még megírtam a házit, ha volt erõm, megvacsiztam és zuhantam az ágyba. Hétvégén meg gyakoroltam vagy fellépésekre jártam. A szüleim tudom még, az õ szüleik is sokat dolgoztak, ezért a gyerekekkel nem tudtak nagyon foglalkozni. Így õk otthon voltak egyedül, esetleg találkoztak a barátokkal. Régen se mentek a szülõk minden nap túzázni, színházba meg társasozni a gyerekeikkel, nehogy azt hidd! A legtöbben nem tehették meg, mert hullafáradtan értek haza. Amit tehetsz: egyrészt több barátoddal is találkozhatsz. Másrészt kezdj bele valamibe, ami értelmes és kitölti az idõd. Ez lehet egy fakt a suliban, de érdemes eljárni táncolni is, így legalább mozogsz is. Gondolkozz el, mi az, ami érdekel, és azzal foglalkozz sokat!

Mikor régen? Például én csak 10 évvel vagyok idõsebb nálad, de az én korosztályomban is sokan voltak, akik nem tudtak mit kezdeni magukkal. Én speciel zeneiskolába meg táncolni meg sportolni jártam, minden este 6-7-8 körül értem haza, akkor még megírtam a házit, ha volt erõm, megvacsiztam és zuhantam az ágyba. Hétvégén meg gyakoroltam vagy fellépésekre jártam. A szüleim tudom még, az õ szüleik is sokat dolgoztak, ezért a gyerekekkel nem tudtak nagyon foglalkozni. Így õk otthon voltak egyedül, esetleg találkoztak a barátokkal. Régen se mentek a szülõk minden nap túzázni, színházba meg társasozni a gyerekeikkel, nehogy azt hidd! A legtöbben nem tehették meg, mert hullafáradtan értek haza. Amit tehetsz: egyrészt több barátoddal is találkozhatsz. Másrészt kezdj bele valamibe, ami értelmes és kitölti az idõd. Ez lehet egy fakt a suliban, de érdemes eljárni táncolni is, így legalább mozogsz is. Gondolkozz el, mi az, ami érdekel, és azzal foglalkozz sokat!
Ez egy szar világ, ahol az emberek robotokká váltak, megszoksz vagy megszöksz
régen verték, fogták, mindentõl tiltották a tiniket a szüleik ma sokkal jobb tininek lenni.
A kérdező hozzászólása: Eddig csak a tanulásról szólt az életem, de most, hogy gimis lettem, más lett a gondolkodásom. Ez nem azt jelenti, hogy nem akarok tanulni. Eddig minden délutánt végigtanultam, de mostmár szeretnék különórákra, szakkörökre járni. Eddig nem is gondolkoztam ezeken, de most nagyon érdekelnek. Szeretnék dolgozni a suliújságnál, és úgy hallottam, van színjátszó kör és énekkar is a sulinkban. Ezek is nagyon érdekelnek.
Az jó, ha érdeklõdsz. De akkor menj utána, beszélj az illetékes tanárokkal. Ezek azért is jók, mert nem csak azt az idõt töltik ki, amíg ott vagy, hanem otthon is lehet - és kell - velük foglalkozni, átnézni amit csináltatok, utánajárni egy cikknek, megtanulni a szólamod... és máris nem telik el értelmetlenül a napod :)
Most meg beleszarnak a szülõk mindenbe, ezért nem tiltanak semmit. Meg is lesz az eredménye. 30/f
Nekem a 32.dik héten volt 86mm.37gc fejátmé.-vel született a lányom.
Nekem pont 32 hetesen volt 84mm. Szerintem azért nem olyan nagy a te értéked, hogy ezen idegeskedj! Nyugi :)
Szia! Nekem a 29/3 naposan volt 80mm, de a többi érték is nagyobb volt két héttel. Ez csupán azt jelenti, hogy az átlagnál nagyobb lesz a pici. Ha neked is nagyobb a többi érték is, akkor ugyanez a helyzet. Ezen ne aggódj, nekem a 4. babám, mindegyik nagyobb volt, mint az átlag, még az ikrek is 3100g fejenként a 37. hétre.
bocsi cm-rel
Szia! Érdeklõdni szeretnék, hogy minden rendben lett-e a babáddal, és hogy mekkora BPD-vel született, illetve hogy természetesen vagy császárral szültél? Most én is hasonló helyzetben vagyok, 32 hét +1 naposan 90, 6 mm-es BPD-t mértek, és ez sokkal nagyobb mint az átlag, még a doki is elcsodálkozott. Igaz az egész baba nagyobb, de a BPD különösen, és most azóta ideges vagyok. Boldog babázást!
VAn itt a neten ahol kitudod számíttatni hogy pontosan mikor van a Pé-d?!
Ha 35 napos a ciklusod akkor ha nem tévedek a 21. ciklusnapon kell hogy legyen peteérésed. addig még lehet pozitív az ovu teszted. De attól lehet hamarabb a peteérésed.
Ovu tesztet NEM a reggeli elsõ vizeletbõl kell csinálni, hanem délután a legjobb, s elõtte kb. 2órán keresztül nem ajánlott inni. http://www.diagnosticum.hu/hun/data/labordiagnosztika/haszna.. Elképzelhetõ, hogy késõbb lesz pé, szóval ne hagyd abba a tesztelést, viszont délután 5körül tesztelj, ne reggel!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Holnap délután fogok tesztelni! Remélem nem csúsztunk le róla mert eléggé szurkál a hasam 2 napja.

Tisztelt Doktor Úr! Augusztus óta mind a mai napig, mindig menstruáció előtt pár nappal, zöldes, bő nem bűzös folyásom van. 2 hónapja voltam nőgyógyásznál, kaptam gyógyszert is: Klion-t és Sumamed-et, párom is szedte a Kliont, bár neki nem volt és nincs i

Tisztelt Doktor Úr! Augusztus óta mind a mai napig, mindig menstruáció előtt pár nappal, zöldes, bő nem bűzös folyásom van. 2 hónapja voltam nőgyógyásznál, kaptam gyógyszert is: Klion-t és Sumamed-et, párom is szedte a Kliont, bár neki nem volt és nincs is tünete. Mi lehet a baj, és miért nem múlik már el? Válaszát előre is köszönöm! R.

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Vizsgálat nélkül sajnos nem tudok tanácsot adni. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Vizsgálat nélkül sajnos nem tudok tanácsot adni. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Doktor Úr! Augusztus óta mind a mai napig, mindig menstruáció előtt pár nappal, zöldes, bő nem bűzös folyásom van. 2 hónapja voltam nőgyógyásznál, kaptam gyógyszert is: Klion-t és Sumamed-et, párom is szedte a Kliont, bár neki nem volt és nincs i

Tisztelt Doktor Úr! Augusztus óta mind a mai napig, mindig menstruáció előtt pár nappal, zöldes, bő nem bűzös folyásom van. 2 hónapja voltam nőgyógyásznál, kaptam gyógyszert is: Klion-t és Sumamed-et, párom is szedte a Kliont, bár neki nem volt és nincs is tünete. Mi lehet a baj, és miért nem múlik már el? Válaszát előre is köszönöm! R.

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Vizsgálat nélkül sajnos nem tudok tanácsot adni. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Vizsgálat nélkül sajnos nem tudok tanácsot adni. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

A mai vacsoracsatában a műsor végén énekeltek egy millió éves magyar számot, és elfelejtettem, hogy mi volt. Nem nézte valaki, nem emlékeztek?

Nagyon rég hallottam ezt a dalt és nagyon szerettem, és nagyon örültem neki, de nem jut eszembe egy szó sem bel?le..

Legjobb válasz: Dolly Roll - Vakáció

Dolly Roll - Vakáció
az rtlmoston meg talalod
A kérdező hozzászólása: tényleg az volt, kösziiiiii!!!

Sokan jeleztétek, hogy tetszett a mai misén a zene dubstep jellege. Ennek örülök gyermekeim, bár csupán arról volt szó, hogy Jocó, az orgonista epilepsziás rohamot kapott?

Legjobb válasz: Tényleg epilepsziával viccelõdsz? Nem vicces vagy, hanem gyökér..én bírom a trollokat, de ez nem vicces..

Tényleg epilepsziával viccelõdsz? Nem vicces vagy, hanem gyökér..én bírom a trollokat, de ez nem vicces..
Mi ez, Tibi atya? :D
A kérdező hozzászólása: Tibi atya üzenete! xD
Á ez fájt

Miért nem szeret az anyós? Tudom, túl sokat alszom náluk (bár 3éve vagyunk együtt szal megszokhatta) a mai kérdése a hátam mögött az volt, hha ennyit alszom vasárnap délelőtt akkor ha együtt fogunk lakni a fiával akkor h fogok főzni vasárnapi ebédet?

Szóval teljesen kikészít. Ja meg nem szeretem a "rokonosdit" viszont a nyugalom érdekében hajlandó vagyok rá. Erre elvittek egy családi összejövetelre a nyáron és jól beégetett ott is, hogy ? megmondja ?szintén amikor barna vol t a hajam sokkal jobb volt, és festék nélkül is jobb lennék. Hát tényleg barna hajjal ismert meg, (az 2hónapig tartott mert elb~ták a hajamat ) és 3éve pedig sz?ke és jól érzem magam sz?kén, és a barátom is imádja. Miért kell állandóan kötekedni belém???? De bármi más a téma az anyósnak mindig van valami hozzászolnivalója negatív értelemben...mikor én nem kérdezem ?t semmir?l...

Legjobb válasz: Tanulsz vagy dolgozol? Folyton ott vagy vagy csak néha? Dobsz a közösbe is valamit? Arrébb teszel néha valamit ha már ott laksz? Mert ezek is bajok szoktak lenni.

Tanulsz vagy dolgozol? Folyton ott vagy vagy csak néha? Dobsz a közösbe is valamit? Arrébb teszel néha valamit ha már ott laksz? Mert ezek is bajok szoktak lenni.
A párod is fõzhet ebédet. Vagy együtt, vagy felváltva.
egy ingyenélõ vagy.
Egyke a párod? Mert az enyém igen, és én is kapom a szurkát tõle, vmi apróságot sokszor odabillent az orrom alá, ami nekem nagyon rosszul esik..eddig én is sokszor elengedtem a fülem mellett, de nagyon nehéz megállni, és miután megbánt, nagyon nehéz jóképet vágni hozzá. Szerintem változni nem fog, mert félti a kicsi fiát...Nálunk ez közel 6 éve megy...
Egyetértek, lehet, hogy rejtetten az a baja, hogy nem fizetsz. Persze nem tudom, így van-e, csak sejtem. Ha netán igen, azért 3 év alatt minden 2 hétvégén ott töltve már jó sokba kerülhettél. Nem tudom, ezt meghálálod-e neki, pl. karácsonyra egy több tízezres ajándékot veszel-e neki cserébe?
Nem vagy neki szimpi. Félti a kicsi fiát:S Egy rinyálós anyósod van és kész. Hány éves? Van az az 50-60-as korosztály akikkel nem lehet mit csinálni, a vasárnapi ebéd az szent és húsleves:D Legyél kedves kis bájos és rendes. Segíts neki és nyeld le. Ha azt látja hogy nem bosszant a piszkálódása, akkor békén fog hagyni szerintem. Meddig aludtál vasárnap hogy ezt kaptad?
Én bizti olyan anyós leszek, aki szeretni fogja gyereke választottját, hisz az a fontos h õ boldog legyen. Elég rossz a fiúknak, h köztünk v a kedves anyuka között kell igazságot tenni. De sztem mi csajok mindig megpróbálunk "jókislányok" lenni, csak sajna ha õk nem fogadnak el minket, nincs mit tenni, roló le aztán kész :(
Én átérzem ezt.Évekig éltem így, fekélyt kaptam, rom lettem.Aztán egyszer kiborult a bili nálam.Összeugattunk, nem nyeltem tovább.Elköltöztem.Utána õ keresett fel, hogy a nyakán marad a 34 éves fiacskája.:D Azóta elélünk egymás mellett de mi külön költöztünk és ez lett a megoldás:)
Én elsõ perctõl nem nyeltem le anyósom szurkálódását. Mondjuk, ritkán is találkozunk, szerencsére. Mára megtanulta, hogy ne szóljon bele a dolgainkba. Eleinte engem is próbált kioktatni, sikertelenül, most mindketten megtartjuk a távolságot egymással és szent a béke. Bár amikor az unokáját akarta simogatni a hasamban, akkor bizony rámordultam.
A kérdező hozzászólása: Tényleg nem feltétlenül kell, hogy szeressen elég ha elfogad... bár én szerettem volna, hogy jó viszony alakuljon ki közöttünk, de most már azzal is beérném ha elfogadna. Én arra vágytam, hogyha lesz egy párom akivel komolyan gondoljuk, hogy akkor a családi légkör is tök jó legyen, ne aggódnom kelljen majd az anyós miatt, hanem inkább tök jóba legyünk... na mindegy ez nem hiszem, hogy összejön nekem...:( Hát ezt az együtt alvós dolgot majd elsütöm... ez nagyon jó:) háhááá
A kérdező hozzászólása: Én nem akartam, hogy miattam legyenek a családi viták, ezért nem szóltam vissza soha! Viszont már megbántam, ki kellett volna állnom magamért. :( Jól tetted, hogy nem engedted, hogy a pocidhoz érjen... én sem szívesen engedném meg...
A kérdező hozzászólása: Hmmm, hát én is jó anyós leszek majd az tuti:) Fõleg ebbõl okulva, hogy az enyém milyen:( Én is megpróbáltam "jókislány" lenni, csak sajnos így sem jön össze a dolog.:(
A kérdező hozzászólása: Hát az egyáltalán nem jó, hogy rom lettél:( Abban biztos vagyok, hogy én tutira nem költözöm hozzájuk SOHA! Viszont az a durva, hogy a kedves anyósék úgy álmodták meg a kisfiúk jövõjét, hogy majd a felesége is ott lakjon velük... De ez nem fog nekik összejönni az tuti fix!!!!
Miert kene, hogy szeressen? Szerintem eleg lenne, ha elfogad... Egyreszt valoszinüleg olyan, mint a legtöbb anyos: ezert nem kedvel, mert elvenni keszülöd a fiat. Hatha meg elveszed, akkor meg jobban ilyen lesz elörelathatolag... Nezz körül a temaban, eppenseggel ez a forum is ettöl a tematol hemzseg, de inkabb a pszichikai hatteret ajanlanam szakkönyvekböl/cikkekböl. Masreszt valoban aggodik, hogy majd ki gondoskodik a fiarol, ha ilyen feleseget valaszt? Ki fog majd neki fözni vasarnap? (Ha a fiaval aludtal, esetleg megmondhatod, hogy majd ha összehazasodtok, akkor majd nem d.gni fogtok vasarnap delelött, hanem fözöl...:) )
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat, meg a tanácsokat Mindenkinek! :)
A kérdező hozzászólása: Hát remélem egyszer megenyhül majd :) Mindenképpen külön fogunk költözni mert egy fedél alatt lehetetlen lenne hosszú távon:)
A kérdező hozzászólása: Húú hát az jó komoly, hogy már 6 éve így el tudod viselni az anyóst :( :) Nálam az a baj, hogy eddig eltûrtem mindent, viszont most már nagyon nehéz megállnom, hogy jó képet is vágjak hozzá:( Viszont nem akarom, hogy a kapcsolatom arra menjen rá, hogy a páromnak "állást kell foglalnia". :( Azért nem is vitatkozom az anyóssal, mert nem akarok konfliktust. Viszont mostmár a hátam mögötti kibeszélést meguntam:(
A kedves mama azt szeretné, hogy tökéletesen vedd át a szerepét. Azaz fõzz kaját, szolgáld ki a fiát, ne legyél túl csinos, feltûnõ, kacér (erre valszeg a szõke hajszínbõl asszociál). Ha 3 évig nem fogadott el teljesen, akkor nem sok mindent tudsz tenni. Talán ha jönnek az unokák megenyhül. Ha lesz lehetõségetek, költözzetek külön, sokat segít.
A kérdező hozzászólása: Nem egyke a párom, hanem egy sokkal fiatalabb öccse van. Viszont az tény, hogy õ otthon "az anyuci kedvence".
A kérdező hozzászólása: Nem fizetek. Viszont már az elejétõl kezdve távkapcsolatban élek. Szóval az egyik hétvégén a párom jön hozzánk, a másikon meg én hozzájuk.
A kérdező hozzászólása: Kéthetente vagyok náluk, általában szombat-vasárnap. Mert sajnos csak hétvégén talizunk barátommal.:( Eddig tanultam(nyár) azóta dolgozom.
A kérdező hozzászólása: Kb.10-ig szoktam aludni, de barátom is. Ha fõz meg szoktam kérdezni segítsek-e? Aztán nagy ritka, hogy hagyja hogy pl.krumplit pucoljak. Viszont nyáron rendszeresen megkér, hogy locsoljam meg a virágokat. Aztán amikor eszünk barátommal mindig elmosogatok, max ha szól, hogy ne mosogassak akkor nem. A 40-50 közötti korosztályba tartozik, szóval még nem is idõs. Eddig is próbáltam vele kedves lenni, meg az elmúlt 3év alkalmával még soha sem szóltam vissza semmiért, hanem eltûrtem. Aztán max barátomnak mondtam el, õ pedig mondta, ne foglalkozzak vele. Hát megpróbálok rendes lenni vele, aztán egyszer hátha leszáll rólam:) Remélem:) Köszi a választ:)
Micsoda??? Miért kéne fizetned bármiért is?? A fia barátnõje vagy aki 2 hetente ott alszik nem albérlõ vagy ellenség hanem inkább akkor már vendég és családtag egyben.A vénasszonynak be kéne fognia végre és leakadni a fiáról.Mondjuk az tény , hogy ezt a barátod tudná rendezni az anyjával.Kérd meg rá hogy világosítsa fel , hogy te egy értékes önálló nõ vagy és inkább legyen büszke rá , hogy a kisfiának egy olyan barátnõje van aki õszintén szereti.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!