Találatok a következő kifejezésre: A mai erős, (23 db)

IntelŸ Core™2 Duo Processor E6400 (2M Cache, 2.13 GHz, 1066 MHz FSB) ilyen processzorom van! Megfelel még a mai játékok (pl. : Gta4) használatára? Jó erőben van a procim? 7gb Ram-al, Radeon 4670es videókártyával a gépem elég erős mai játékokhoz?

Legjobb válasz: -GTA4 nem mai játék (már több mint 5 éves!), ennek ellenére processzorod lehet, hogy kevés neki (annak idején hírhedt volt arról, hogy 4 magosokat szerette, illetve úgy általában, nem túl jól optimalizált) -4670-es VGA kifejezetten gyenge mai szemmel nézve, de a CPU sem számít túl erõsnek. Eljárt már a géped felett az idõ. Persze lehet, hogy gyengébb grafikai beállítások mellett tudsz majd játszani, ha már megvan a gép, mibe fáj ezt kipróbálni?

-GTA4 nem mai játék (már több mint 5 éves!), ennek ellenére processzorod lehet, hogy kevés neki (annak idején hírhedt volt arról, hogy 4 magosokat szerette, illetve úgy általában, nem túl jól optimalizált) -4670-es VGA kifejezetten gyenge mai szemmel nézve, de a CPU sem számít túl erõsnek. Eljárt már a géped felett az idõ. Persze lehet, hogy gyengébb grafikai beállítások mellett tudsz majd játszani, ha már megvan a gép, mibe fáj ezt kipróbálni?
Azért már messze nem erõs a mai játékokhoz. 6-7 éves konfig.

Aug.14. én vol menzim.24. én nagyon erősen pozitív volt az ovu tesztem, próbálkoztunk is becsületesen. Most 11. re nem várom, de nagyon erősen émelygek 2 napja, ma a melleim is feszülni kezdtek. A mai tesztem negatív. Lehet ebből baba?

39 éves vagyok, decemberben volt vetélésem, még nagyon szeretnék babát :)

Legjobb válasz: Szerintem még semmi sincs veszve, hiszen a pozitív ovuteszt után 12-36 ra múlva van ovuláci, tehát kb. a 12-13. dpo-n lehetsz. Ha nem jön meg 11-én, tesztelj. Drukkolok neked.

Szerintem még semmi sincs veszve, hiszen a pozitív ovuteszt után 12-36 ra múlva van ovuláci, tehát kb. a 12-13. dpo-n lehetsz. Ha nem jön meg 11-én, tesztelj. Drukkolok neked.
Szia!Miért vetéltél el?Nincs sárgatest elégtelenséged?Csak azért kérdem, mert 10.napon van az ovulációd, és ez is lehet annak a jele, hogy hamarabb van mint 12-14. nap.Szorítok, hogy sikerüljön, de ha pecsételgetsz azonnal írass fel progeszteront!Nekem is kellet, hogy megmaradjon a babám!
A kérdező hozzászólása: Köszi a gyors válaszokat. A vetélésemre (11. hét végén) a doki azt mondta szerinte vírus okozhatta, magas volt a toxoplazmám is, de az elõzõ 2 terhességemben is olyan szinten volt, a gyerekeink egészségesek, már felnõttek (20 és 18 évesek:) ) nehezen, de belenyugodtam, meg látom mások esetét is, de szeretném, ha a 40. szülinapom elõtt összejönne...

Miért tudnak a mai nők ragaszkodni olyan pasikhoz, akik bántják őket? Ilyen erős a mai nők szexuális ösztöne?

Nagyon sok olyan n? van akik rossz fiúkhoz vonzódnak és megcsalja ?ket elt?nnek stb., de olyan a szexuális férfias stílusa kisugárzása, hogy ragaszkodik hozzá és ezek ellenére is vele marad

Legjobb válasz: Nyilván mert olyan erõs benne a ragaszkodás érzése, hogy úgymond "nem tud ellene" tenni. Persze, tudna, de õ ezt az utat választja....

Nyilván mert olyan erõs benne a ragaszkodás érzése, hogy úgymond "nem tud ellene" tenni. Persze, tudna, de õ ezt az utat választja....
Azért teszi, mert szerelmes.Aki pedig szerelmes, az nem tud reálisan gondolkodni.
mert ez ilyen behódolt állapot.Mint az állatoknál is van hasonló.Túlzottan gyenge jellemek.Egyszerûek és befolyásolhatóak.De szerintem ezzel semmi gond :D.
A kérdező hozzászólása: 2- nek. Nem hiszem hogy szerelem... vagy a nõk a rosszaságba, rossafiúkba, vagányokba lesznek szerelmesek?? szerintem ez inkább valamilyen szexuális ösztön szexuális kötödés lehet...
a régebbi korok nõi is ragaszkodtak az erõszakos/alkoholista férjeikhez. a kötödés bárki irányában kialakulhat. de most nézzük fordítva: miért van sok olyan fiú, aki ragaszkodik a [email protected] barátnõjéhez, aki egy üresfelyû liba? és õt szereti, nem a normális lányokat...
nagyon sok társ- és kapcsolatfüggõ ember él manapság, köztük nõk is. hiába csalja, veri, alázza a pasi, mégis vele marad, mert nagyobb az egyedülléttõl érzett félelme, mint a pasi által okozott negatív érzések. Szerintem nem a szexrõl van szó ilyen esetekben, hanem az érzelmi és/vagy függésrõl egy másik ember iránt.
*és/vagy fizikai
A kérdező hozzászólása: 5-nek a fiúknál ez nem meglepõ, mindenki tudja hogy f*rkukkal gondolkodnak, de a nõknél úgy tudtam hogy az érzelem, romantika lágyság a fontos
Ez azért van, mert egyik pasi se úgy kezdi, hogy agresszív meg szemét. Inkább pont az ellentéte, ekkor szeret bele egy nõ. Sokszor sajnos annyira, hogy kb. bármit megtehet vele, csak azt látja benne, akit megismert és ragaszkodik.

Miért van az, hogy a mai szép lányoknak nem tetszem, míg pár évvel ezelőtt voltak szép lányok, akiknek bejöttem, elég erős jelek voltak rá legalábbis?

Például pár éve egész busz hátulján a piros pulcsis srácról beszélgettek, aki én voltam. Előtte még be is vallotta egy csaj, hogy tetszem neki. Aztán ott volt az, hogy mentem suliba és nem egy lány hátrafordult utánam és nem csúnya lányok, kifejezetttem szép, cuki lányok. Még célzásokat is kaptam, hogy egyik osztálytársamnak bejöttem állítólag, ő sem volt rossz bőr, a menő szép csajok között volt. Ellenben most meg, hát az ilyen tini csajok rám néznek és fújjognak, hogy de ronda vagyok, meg hiába próbálkozom, már nem látom a jeleket sem igazán, max néha egy-két csaj szemez velem buszon utcán, de nem mosolyognak vagy fordulnak utánam, mint pár éve pedig alig váloztam, nagyon fiatalos génjeimnek köszönhetően.

Legjobb válasz: Mutatsz képet? :)

Mutatsz képet? :)
nagyok az igényeid öreg. az átlagos lányok már nemjók. persze, mindnekinek szép lány kell, adjon magára, vékony, csöcsös, nõiesen öltözzön, de ne legyen ribi, kb mint férfira cska rád nézzan. van egy rosz hírem: iylen nõ nincs. szóval kezdj szépen el nézelõdni az átlagos lányok is!
szerintem az:) küldj képet:) sok sikert
Ne aggódj ez bébi lesz :) Csak késõn ágyazódott be ;) Gratulálok halkan!
Ha még nagyon az elején vagy, akkor nem feltétlenül erõsödik annyira láthatóan, olyan hamar. Hétvégén is csinálj egy tesztet, és ha minden jól megy akkor annak már erõsebbnek kell lennie.
Ha nekem lehetne ilyen halványam.... ez bazi erõs!!! :)
A kérdező hozzászólása: :) Már alig várom, hogy menjek az orvoshoz, és õ is megerõsítse. :) Majd jövõ hét vége fele megyek.
3as vagyok! Gratulálok! Ez tényleg + ! Mondtam én. Jaj de jó.:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. :)
Ez egy szép erõs pozitív, nem halvány. Nincs miért aggódnod. Gratulálok!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. :) Minden álmom a baba. :)
A kérdező hozzászólása: http://kepfeltoltes.hu/view/120725/teszt_001_www.kepfeltolte.. Kb. 1 órás teszt
A kérdező hozzászólása: Még nagyon az elején vagyok. Az a furcsa h. mikor meg kellett volna jönnie, rá egy napra teszteltem, és már halvány pozitív lett. Remélem baba. :)
Drágám!Ez nem halvány hanem egy erõs pozitív! GRATULA!!!!

Nagyon erős szivdobogásom van a mai nap, pedig nem izgulok semmi nem történt, mitől lehet?

20 éves lány vagyok, egyetemre járok, vizsgák sincsenek még olyan nagyon közel, vérnyomásom normális, ettem ma eleget. jah meg azt is észrevettem hogy ugye ma már másodszorra van ez, és mindekétszer evés után, ennek lehet köze ehhez? meg most érik a petém, ami ebben a különösen fájdalmas :S. meg mellé még szédülök is kicsit. nem tudom mi lehet kicsit rémiszt?. jah és terhes nem lehetek :D ugyhogy ez kizárva :D

Legjobb válasz: Frontos idõ van. ( Hidegfront) Figyeld az idõjárásjelentést, és ha máskor is elõjön, akkor frontérzékeny vagy, mint majdnem mindenki. Még azt is kitudhatod, hogy milyen frontra vagy érzékenyebb, és olyankorra ne vállalj be +feladatot.

Frontos idõ van. ( Hidegfront) Figyeld az idõjárásjelentést, és ha máskor is elõjön, akkor frontérzékeny vagy, mint majdnem mindenki. Még azt is kitudhatod, hogy milyen frontra vagy érzékenyebb, és olyankorra ne vállalj be +feladatot.

Egy Sapphire HD7770 DDR5 1GB-s videokártya erősnek számít a mai piacon?

Legjobb válasz: Viszont a 7770-et 22-23 K-ért meg lehet venni alíg használtan, sok garanciával és akkor mégiscsak megéri. :D

Viszont a 7770-et 22-23 K-ért meg lehet venni alíg használtan, sok garanciával és akkor mégiscsak megéri. :D
de 33k-ért már van VTX3D 7790 is, ami sokkal erõsebb, így ez a kártya nem éri meg annyira...
Hát nem is gyenge :D Persze nem a legerõsebb
középkategória
Arra jó hogy bármely játékkal el tudj játszani.
Ráadásul úgy hogy nem kell rá sokat költened.
annyiért meg, persze....

Az AMD PHENOM II X4 965 3.40GHz elég erős ahhoz, hogy elvigye ultrán a mai játékokat vagy mit javasoltok helyette?

Legjobb válasz: Nagy felbontás esetén valszeg VGA limited lesz, de ha olyannal játszol, ami annyira nem igényel VGA-t, akkor bizony elõjöhet a gyengesége. Ár/teljesítmény aránya jó szokott lenni egyébként.

Nagy felbontás esetén valszeg VGA limited lesz, de ha olyannal játszol, ami annyira nem igényel VGA-t, akkor bizony elõjöhet a gyengesége. Ár/teljesítmény aránya jó szokott lenni egyébként.
elég jó presszornak számit még manapság is amd fx4100 tõl 6100 -ig veri az új szériát a black editionolból meg még elég sokk nyers erõt lehet kihajtani csak ajánlom a phenom II x4 965 -õt ;)

A mai napon erős, szúró érzést érzek a bal oldalamon. Mitől lehet ez?

A melleimben is érzem.

Legjobb válasz: Ez nagyon kevés ahhoz,hogy valamit igaán írni lehetne.Esetleg felfázás,terhesse´g,gyullada´s.menstruációd ok??Nem húztad meg magad??

Ez nagyon kevés ahhoz, hogy valamit igaán írni lehetne.Esetleg felfázás, terhesse´g, gyullada´s.menstruációd ok??Nem húztad meg magad??
A kérdező hozzászólása: Május 10.-én kellene megjönnie. Ez lehet a menstruáció tünete is?
Végülis lehet.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!