Találatok a következő kifejezésre: A mai évesek miért (68 db)

A mai fiatalok miért hiszik azt hogy az első szexuális aktustól kezdve felnőttnek számítanak? (14-18 éves korosztály)

szerintem az a feln?tt aki tud önálló döntéseket hozni, és már megtudja keresni a napi betev?jét és nem a szülei tartják el. Ti hogy vagytok ezzel?

Legjobb válasz: Hát én akkoriban nem hittem magam felnõttnek egyáltalán,csak már nem olyan gyereknek mint addig...De persze vannak akik azt hiszik,én sem értem miért :S 17L

Hát én akkoriban nem hittem magam felnõttnek egyáltalán, csak már nem olyan gyereknek mint addig...De persze vannak akik azt hiszik, én sem értem miért :S 17L
hát én amikor 14 évesen elvesztettem nem éreztem magam felnõtnek, semmi változáás nem vt, bár olyannal feküdtem le akivel még most is eggyütt vok, ésakkor 3 éve jártunk. 19/L
14 évesen vesztettem el. elsõ szerelmem. nem éreztem magam felnttnek , csak úgy éreztem h megváltoztam. nagy csaalódás volt a fiú számomra talán ezért:/
Mert azt hiszik, hogy húdenagyok lettek most ezzel, holott az agyi szintjük egy 5 évesével felel meg. Az én barátnõim is ezt csinálják, azt hiszik hogy mert átmentek rajtuk 15 évesen, már rögtön önálló, felnõtt nõk. Akkor lesz valaki felnõtt, ha ellátja saját magát, képes függetlenül döntéseket hozni, nem függ a szülõktõl és felelõsségteljesen gondolkodik..még 18 évesen sem felnõtt, csak nagykorú.

A mai világba miért tartják gáznak azt az emberek, ha valaki 20 évesen vagy felette még szûz?

Csak az az elfogadott ha 13-15 évesen már szexel az ember, vagy mi? És az nem is tartozik a normálba akik meg nem fekszenek össze akárkivel, és még mindig szüzek. Normális kommenteket várok, ha hülyeséget tudsz csak írni, akkor inkább ne is írj!

Legjobb válasz: Miért ne tartanák, ha ezt látják a tévében, filmekben, klippekben, stb?

Miért ne tartanák, ha ezt látják a tévében, filmekben, klippekben, stb?
A kérdező hozzászólása: nem tudom, pedig már sokat gondolkoztam rajta, és azért írtam ki, mert kiváncsi voltam mások mit mondanak :)
"amúgy is kihúzhatod a pénzhiányt" nagyon jó, hogy a nõknek nem számít a pénz. De ameddig nincs autóm, addig nem akarok barátnõt. 18-20 évesektõl nem lehet elvárni, hogy legyen autójuk, csak én már 30 vagyok.
"amúgy is kihúzhatod a pénzhiányt" vagyok, veled egyidõs. az más, ha te tûzöl ki magadnak ilyeneket, csak nem kell azt mondani, hogy a nõért teszed, ha egyszer ez neki nem igénye.
Utolsó elõtti, ez ócska kifogás.
nem mondom azt, hogy a nõért teszem. inkább magamért, hogy legyen barátnõm. meg szerintem nem ócska kifogás. a barátnõnek lehet, hogy nem baj ha nincs kocsim, de én nem fogok egy métert sem buszozni, hogy eljussak a barátnõmig. inkább haljak meg szüzen.
A kérdező hozzászólása: látom elvagytok, szépen elbeszélgettek így ketten, , miért nem írtok egymásak privibe? :D
Utolsó elõttinek megint: Ez tényleg ócska kifogás, ha eddig még nem voltál nõvel, akkor kezdesz bezsongani, azért találsz ki ilyet. Csomó ismerõsömnek nincs kocsijuk, és ez meg se fordul a fejükben, hogy akadály legyen egy kapcsolatban. Londonban, meg New yorkban is a lakosság felének nincs jármûve, mert nagy a szmog, meg nem lenne hol tárolni.
csak én nem aszerint fogok cselekedni, hogy mások mit csinálnak. Ha lesz kocsim, akkor egy héten belül lesz barátnõm. Alig bírom kivárni, mert már nagyon hiányzik egy barátnõ.
A kérdező hozzászólása: Tényleg hülyeség amit beszélsz, nem attól lesz barátnõd, hogy van kocsid, hanem attól hogy szereted és õ viszont szeret, ha lesz kocsid, akkor majd azért álnak veled össze, hogy furikázd õket ide meg oda, legalábbis a mai világba a nõk 99.9 %-a ezt csinálja!
Nem lesz akkor se barátnõd, mert fogalmad sincs a nõkrõl. Ilyen idõs korban már tapasztalat kell nekik.
"Nem lesz akkor se barátnõd" Sajnos lehet, hogy igazad van. De nem adom fel, mert barátnõ nélkül akár meg is dögölhetek. Számomra így nincs értelme az életnek.
"Ilyen idõs korban már tapasztalat kell nekik" milyen tapasztalatra gondoltál?
Szexuális tapasztalatra gondoltam. Ha meg nincs értelme az életednek, akkor eddig miért nem gyûjtöttél be barátnõt? Egy kocsira vártál 30 éves korodig?
Ilyen idõs korban egy fajta tapasztalat kell, az pedig a munka tapasztalat, minden más elhanyagolható és egyáltalán nem gáz.
29 éves koromig elviselhetõ volt a barátnõ hiánya. Aztán azóta egyre jobban hiányzik. Tizenévesen sok lehetõségem volt. De olyan lányoknak is nemet mondtam akikbe szerelmes voltam. És azért mert féltem az elvárásoktól, a teljesítési kényszertõl. 18 évesen meg már a szexuális tapasztalatlanság is vissza tartott. Kár a sok elszalasztott lehetõségért, és az elpazarolt 15 évért. Én tehetek róla. De már csak pár hónap és lesz lóvém. És akkor megpróbálok mindent :)
Ebben az országban elég sok szexuálisan beteg férfi él, látszik is. Kéne tanítani szexuális kultúrát is az iskolákban, nemcsak felvilágosítani.
"Kéne tanítani szexuális kultúrát is az iskolákban" inkább ne! az agymosodából elég ennyi is.
Tisztában vagy az adottságaiddal és normálisnak is tûnsz és azt írod nem érdekel mások véleménye, akkor miért írtad ki mégis a kérdést? Itt nem a szüzesség a fura, hanem ha csinosnak érzed magad miért nem volt eddig olyan kapcsolatod, ami a szexig is eljutott?
A kérdező hozzászólása: nincs velem semmi baj, vékony vagyok, de nem úgy hogy minden csontom kilátszik, inkább olyan átlagos, szép vékony, ronda sem vagyok, sokan mondják hogy nagyon szép vagyok, de sztem inkább átlagos, vannak nálam szebb lányok ez tény, de kinél nincsenek? Amúgy engem nem zavar, mert nem foglalkozom mások véleményével, és mondjuk inkább vagyok így, mint a mai 13-14 évek, akik már több f***t fogtak a kezükbe mint kilincset!
Mert középiskolában már elkezdenek dolgozni a hormonok. Ha nem lesz ott kapcsolatod, az még elmegy. 18-19 évesen felsõoktatás kezdõdik sok új emberrel.. ha még ott se találsz párt az már tényleg fura.
Kérdezõ: Jó a nick neved
Azért gáz, mert a többség egy 20 fölötti szûzrõl azt gondolja, hogy azért maradt az, mert béna.
Az nem probléma, ha szûz, annál inkább az, ha nem volt kapcsolatban senkivel, nem volt se randi, se csók, se egy kis simogatás, nem szeretett senkit és õt sem szerették. No ez az ami nagyon gáz. Nem az, hogy a szûzhártyája egyben van, vagy sem.
És mivan 16-19 évesen? Vagy az kimarad? :D
mert az. az okok közül egyik se vet rád jó fényt: - nem kívánod a szexet - kívánod, de valami hülye szabályhoz tartod magad, mint pl vallás - kívánod, de nem találsz olyat, akit kívánnál-> vagy kevés emberrel találkozol, vagy nem látsz ki a fejedbõl - kívánod, de téged nem kívánnak
utolsó! rám egyik ok sem igaz. sokféle ok lehet még.
igen, mondjuk az, hogy elkeseredett vagy, hogy "ez már nem normális", és onnantól nem is megy. nem kaptad el a pillanatot. hozzá lehet ezt is írni a listához. ha mégse ez lenne, privátban megírhatod egy címszóban, mi a te okod. a fiatalok nagy része szerintem csak azért hiszi, hogy szerelembõl kefél elõször, mert már annyira akarja, hogy ha megvan a vágy, a többit hozzáképzeli. velem így volt, azt hiszem.
#8 Kérlek bõvítsd azt a listát, szerintem többünket is érdekel.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, amúgy nem válogatok , nem vallás miatt nem feküdtem még le senkivel, csak így alakúlt sajnos, és mielõtt még azt mondaná valaki hogy biztos azért mert csúnyaság vagyok, akkor nem, nem vagyok csúnya, inkább átlagos, bár sokak szerint nagyon szép vagyok, na mind 1.
a kérdés, hogy miért alakult így.
A kérdező hozzászólása: ez egy nagyon jó kérdés, nem tudom :/
"#8 Kérlek bõvítsd azt a listát, szerintem többünket is érdekel." ok akkor bõvítem: szociális fóbia, pénzhiány(mint nálam), félelem az elvárásoktól és a teljesítési kényszertõl(ez is egy ok nálam)
A "pénzhiányt" mint okot húzzuk ki. Az elõbb világosítottak fel priviben, hogy itt nõkrõl van szó. Bocsánat az OFF miatt.
Azért, mert a többség már középsuliban szexel, a filmekben is ezt látjuk. És ha valaki kilóg a sorból, az már fura. Ilyenkor mindenki azt hiszi, hogy valami gond van X-szel, mert itt van 20 évesen, és még nem szexelt. Lehet tényleg van vele valami gond, de ez csak rá tartozik. Ahogy már írta valaki oknak: lehet X akarta, de õt nem akarták (nem elég szép, okos, vékony, érdekes, stb).
Nem vagyok se fura, se degenerált, se semmi, barátaim is vannak, volt kapcsolatom is, mégsem 16 évesen történt meg (lett volna rá alkalom), hanem 20 évesen. Nem kell foglalkozni azzal, hogy mások mit gondolnak errõl a témáról, amíg szerinted nem gáz. 21/L
amúgy is kihúzhatod a pénzhiányt. a lefektetéshez nem mozi meg pizza kell, hanem szavak, figyelem, együtt töltött idõ, hülyéskedés. N
Nem agymosásról beszélek, hanem normális szexuális, párválasztási órákról. Most nem fejtem ki bõvebben, de tényleg szükség lenne rendet tenni a fiatal fejekben.

Miért van az hogy a mai leggtöbb 15-16 éves lányok mindenkivel lefekszenek aki egy kicsit is odafigyel a kinézetére? 15/f

Az egész észrevétel úgy kezdődött hogy felkerültem közép iskolába....rám írt egy lány hogy tetszek neki ezzel nincs is semmi baj csak utána egyből a lényegetért 2napja ismertem de már leakart velem feküdni. Most évvégefelé kb 13 lánnyal volt ez persze más más iskolákból.És melegnek néznek azért mert én nem futó kapcsolatba akarom elveszteni a szüzességem.

Legjobb válasz: Muszáj ilyen hülye hangulatjeleket használni? A smiley még oké, de ez, hogy: ^^ most komolyan mit jelent? Középiskola egyben van, ezt csak azért emeltem ki külön, mert ezt igazán tudnod kéne, rosszul fogalmazol, kihagysz betûket... Csodálom, hogy van annyi eszed, hogy nem akarsz már 15 évesen ész nélkül "párosodni". Mellesleg szerintem melegnek azért nézhetnek, mert ahogy írod, "adsz a külsõdre", és ugye vékony a határ az "adsz a külsõre" és a metrószexualitás között. Egy csomó 15 éves srác van, aki szûz még, és valahogy mégse nézik melegnek õket. A kérdésed pedig, hogy "Miért van az hogy a mai leggtöbb 15-16 éves lányok mindenkivel lefekszenek aki egy kicsit is odafigyel a kinézetére?" egyenesen vérlázító. És már csak nem is azért, mert képtelen vagy itt is normálisan megfogalmazni egy mondatot: "legtöbb mai 15-16 éves lányok" - ez értelmetlen. És nagy a különbség a "le akarna feküdni" és a "lefekszik" között. A kérdésedbõl, és a leírásodból süt az, hogy beszûkült vagy, igénytelen (nem érdekelnek a kifogások, hogy gyorsan gépeltél, vagy telefonról írsz, szerintem erre nincs mentség), és felteszem, a mûveltséged sem kiemelkedõ. Mindezek alapján azt mondanám, hogy én 15 éves lányként soha a közeledbe sem mennék. Különben is... Az egész kérdés csak arra volt jó, hogy elmondhasd, milyen sok lány akart lefeküdni veled, nem? Egyszer már leírtam, de az is csoda, ha ezt végigolvastad, mindenesetre feltüntetem: 15/L

Muszáj ilyen hülye hangulatjeleket használni? A smiley még oké, de ez, hogy: ^^ most komolyan mit jelent? Középiskola egyben van, ezt csak azért emeltem ki külön, mert ezt igazán tudnod kéne, rosszul fogalmazol, kihagysz betûket... Csodálom, hogy van annyi eszed, hogy nem akarsz már 15 évesen ész nélkül "párosodni". Mellesleg szerintem melegnek azért nézhetnek, mert ahogy írod, "adsz a külsõdre", és ugye vékony a határ az "adsz a külsõre" és a metrószexualitás között. Egy csomó 15 éves srác van, aki szûz még, és valahogy mégse nézik melegnek õket. A kérdésed pedig, hogy "Miért van az hogy a mai leggtöbb 15-16 éves lányok mindenkivel lefekszenek aki egy kicsit is odafigyel a kinézetére?" egyenesen vérlázító. És már csak nem is azért, mert képtelen vagy itt is normálisan megfogalmazni egy mondatot: "legtöbb mai 15-16 éves lányok" - ez értelmetlen. És nagy a különbség a "le akarna feküdni" és a "lefekszik" között. A kérdésedbõl, és a leírásodból süt az, hogy beszûkült vagy, igénytelen (nem érdekelnek a kifogások, hogy gyorsan gépeltél, vagy telefonról írsz, szerintem erre nincs mentség), és felteszem, a mûveltséged sem kiemelkedõ. Mindezek alapján azt mondanám, hogy én 15 éves lányként soha a közeledbe sem mennék. Különben is... Az egész kérdés csak arra volt jó, hogy elmondhasd, milyen sok lány akart lefeküdni veled, nem? Egyszer már leírtam, de az is csoda, ha ezt végigolvastad, mindenesetre feltüntetem: 15/L
Grat^^ Nem minden lány ilyen:D
15/l nem kell mindent elhinni amit az interneten olvasol. És ráhibáztál "Különben is... Az egész kérdés csak arra volt jó, hogy elmondhasd, milyen sok lány akart lefeküdni veled, nem" illetve! nem mert még arra hogy õ mennyire add a külsejére, hogy milyen jó csávó. Hagyjuk már ha tényleg így lenne, szerinted itt írogatna? Meg ha ennyire menõ csávó, akkor mért nem sétál mondjuk oda simán azokhoz a csajokhoz akikkel össze akar jönni elmondása szerint, és magyarázza el nekik hogy nem meleg, csak nem akar bárkivel lefeküdni, ahelyett hogy itt rinyálna mint egy csecsemõ
Figyelj akik ilyenek nagyon buta, éretlen gyerekek, vannak normális, értelmes lányok is, inkább velük kezdj.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat^^
Akkor talán kezdj azokkal a lányokkal. Azért mert azt mondják nekik ratyi vagy még nem hiszik el.
A kérdező hozzászólása: Ezért írtam hogy a leggtöbb^^ de nem mind. Hát engem nem az zavar hogy lemelegeznek hanem ilyet és hasonlókat terjesztenek az olyan lányoknak akikkel elbírnék kezdeni egy komolyabb kapcsolatot:\
Legalább egyet kapj el, hogy ne nézzenek ratyinak :) kicsit túl van értékelve ez a szüzesség már. Nem olyan nagy dolog az ha már nem vagy az, de az se ha husz éves korodig vársz, hogy lefeküdj egy lánnyal. A mai lányok hamarabb akarnak felnõni, azt hiszik ha szexelnek azok is.
Tényleg nem minden lány ilyen de nagyon sokan, én is most lettem gimis és az évfolyam fele ilyen.:$ És sztem ne törõdj azzal ha le melegeznek.:) 15/L
Nem is azt írtam, hogy tényleg jó csávó, de hogy azért kérdezett, hogy ezt leírja, az hétszentség.

Miért annyira gáz a mai világban ha egy lány még 17 évesen is szűz? !

Legjobb válasz: Mert gáz a mai világ és egyre züllöttebb lesz. Fõleg,hogy már 12 évesek is lefekhetnek 18 év alattival.Ez szerintem el is árulja,hogy merre tartunk.Szerintem 16 évesen is korai még,nem hogy 12 évesen.20-30 év múlva ott fogunk tartani,hogy már nem lesz szinte egy normális lány se,mert mondván mennyire "gáz" szûznek lenni.A nagy többség majd olyan lesz,mint a mostani fiatalok.Kefélnek jobbra-balra érzelmek nélkül,mint a nyulak. Szerintem nem gáz,de én konzervatív ember vagyok a korom ellenére.

8-as Egy pár évtized és már az ovisok fognak hasonló kérdéseket kirakni ... :)
Mert gáz a mai világ és egyre züllöttebb lesz. Fõleg, hogy már 12 évesek is lefekhetnek 18 év alattival.Ez szerintem el is árulja, hogy merre tartunk.Szerintem 16 évesen is korai még, nem hogy 12 évesen.20-30 év múlva ott fogunk tartani, hogy már nem lesz szinte egy normális lány se, mert mondván mennyire "gáz" szûznek lenni.A nagy többség majd olyan lesz, mint a mostani fiatalok.Kefélnek jobbra-balra érzelmek nélkül, mint a nyulak. Szerintem nem gáz, de én konzervatív ember vagyok a korom ellenére.
Szerintem nem gáz.. Csak a k*rvák tartják annak.. 16/l
Ki mondta, hogy annyira gáz? Esetleg a hülyék körében gáz, azokkal meg nem kell törõdni.
Egyre nehezebb lesz a sok gátlás miatt ??? Milyen gátlások miatt? Elsõ tök hülye, biztos azt írja ezt mert 13 évesen jól megdugták 25-30as évei meg már egy használt r*banc aki nem kell senkinek. Jó hogy nehéz.(Persze ez csak egy gondolat). A szüzesség a te dolgot. Úgy csináld ahogy akarod és amikor. Lényegtelen ki mit mond a te dolgot. De azért valjuk be 14-17 évesen sõt még utána is GYEREKEK vagytok. Nem azt mondom hogy nem lehet de elnézve ezt a generációt és hogy úgy szexelnek hogy semmit sem tudnak kimondhatom hogy többség nincs rá KÉSZ!
Szóval meg is volt a lepontozás:D Nem is kellett volna odaírnom. Attól még a szex jó:) 23L
Miért lenne az? Én már nem vagyok az, de attól függetlenül nem nézem le az olyan embereket akik még igen. 17/L
miért lenne az? van olyan aki egész életében szûz marad. ne aggódj. :)
nem gáz.. de a szex jó, és jó minél elõbb elkezdeni:) mert aztán egyre nehezebb lesz a sok gátlás miatt.. lehet lepontozni, de ez igy igaz..
nem is gáz. jó hülye körökben mozoghatsz:D a társaságoddal van a baj.
A kérdező hozzászólása: Én ezt a kérdést csak azért tettem fel, mert tapasztalom a korombeliektõl, hogy szinte már minden barátnõm elvesztette a szüzességét...engem kimondottan nem érdekel, és lehet hogy ezért sokan le fogtok szólni, de nem érzem azt hogy nekem ilyen idõs korban el kellene veszítenem a szüzességem, és ezért nem szeretném magamat rosszul érezni.
és ha elvesztették?:D kit érdekel, most komolyan:D miért szólna le ezért bárki is? nem értelek.
Szerintem nem gáz... Miért gondolod azt, hogy gáz? Ki gondolja azt, hogy gáz?
Mert szexcentrikus világban élünk és sok degenerált azt gondolja, ha egy lány még 17 évesen nincs szétk....a, akkor szégyelje magát. Szerintem meg a (sajnos egyre fogyó) normális értékrenddel rendelkezõ emberek közé tartozol. Légy rá büszke.
Mert átestünk (mint mindig) a ló másik oldalára. Régebben ragaszkodtak hozzá, hogy a lány szûzen menjen férjhez. Ez a másik véglet (bár a római katolikus egyház hivatalos álláspontja ma is ez, de ennek ellenére ritka a szûzen férjhez menetel a gyakorló katolikusok körében is). Szerintem ne ûzzünk sportot se a szüzesség megõrzésébõl, sem pedig a minél elõbbi elvesztésébõl. Ahogy alakul, úgy legyen (természetesen bizonyos életkori megkötésekkel). A sok csúfolódó "szûzgyûlölõt" pedig próbáljuk meg levegõnek nézni, vagy ha lehetséges, gyõzzük meg õket, hogy mennyire ostobák szegények.
Szerintem nem gáz. Én 18 elmúltam mikor elvesztettem. A szex meg csak akkor jó, ha mindkét fél odafigyel a másikra és nem önzõen csak maguknak akarnak jót. Az a gáz ha már 30 elmúltál és még szûz vagy.
Nem gáz inkàbb normális
Egyáltalán nem gáz! Én 25 éves voltam, amikor elvesztettem a szüzességem, és egyáltalán nem szégyellem! Megfogadtam még tizenéves koromban, hogy csak azzal fekszem le, aki többre tart egy p.nc.nál, igazán komolyan vesz, és komoly érzelmeket táplál irántam. Utáltam az olyan fickókat, akik csak az alkalmat keresték, mikor fekhessenek le velem. Így lettem 25 éves, amikor is összetalálkoztam a párommal, aki akkor 32 éves volt. Már az elsõ találkozáskor teljes összhang volt közöttünk. Vele történt meg az elsõ! Persze kicsit csodálkozott a helyzeten, de csodálatos élmény volt! :) Azóta is Õ a másik felem, és 3 hónappal ezelõtt meg is született elsõ közös gyermekünk, aki a mindenünk! :) Lehet, hogy sokan hülyének tartanak, de nem hiányzik, hogy nem feküdtem le mással elõtte, se utána! 28/L
Nem gáz, sõt mondhatni az egyik legnagyobb érték. 19F
Én nem vagyok szûzgyûlölõ(van ilyen szó?:DD), de azért lássuk már be h aki nem vár 30ig, az nem k****rva
Hogy miért gáz , arról mi nem tehetünk, egy , , elit'' csoport kényszeríti rá az életfelfogását a társadalomra. Korai, nagyon korai.Nem mindegy, hogy kivel történik meg elõször, csak azért hogy elveszítsd, felesleges.Mert felelõsség kell hozzá, és nem kellemes hogy vérfolyást csinálsz magad körül, hogy fájdalmat okozol, és fájdalmat kapsz.Nem gáz, ( bár én személy szerint lenézem azokat akik nem azok, ami szintén nem helyes.)
Vértócsa, fájdalom? Azért nem egy csatába menetel ez:D
Nem tudom, hogy miért gondolod, hogy sokan megszólnának azért, mert késõbb akarod elveszteni a szüzességed. Ha elolvasod a hozzászólásokat, mind arról szólt, hogy érdemes minél késõbb elveszteni, van aki hozzátette, hogy 30 elõtt, de attól még messze vagy :)
Felteszed a kérdést, h "a szex miért jó?"??? Ez a fura nekem.. de ilyen megvilágításban már értem a hozzászólást is... akinek nem volt még része jó szexben, az naná h nem érti. Ebbõl látszik e kiegyensúlyozottság, és hogy ez annyira fontos hogy megalkot egy egész személyiséget. Mert te ennyibõl megtetted, fõleg hogy közel nem ezt írtam de még a szöveg értelmezés is nehéz feladat :S
Jaaa, én nem várom el. :D Ez a te bajod. :D Élvezem az életet is, nemcsak a szexet. Ezért vagyok kiegyensúlyozott. :)
Egyáltalán nem gáz, csak sajnos egyre kevesebb a normális ember, akik nem tartják gáznak!
"mert aztán egyre nehezebb lesz a sok gátlás miatt" Szerintem ha olyannal veszti majd el, akiben bízik, az majd gondoskodik róla, hogy ne foglalkozzon a gátlásaival.De a gátlások viszont nem feltétlenül rosszak, mert részben ezek miatt nem vagyunk állatok(már aki).
Ki mondott ilyen h 13 évesen d*gtak meg???? 18 voltam. Sok gátlás lesz, nézzétek csak meg azokat a nõket, akik még 30évesen is szüzek. Hogy adják ezt elõ a pasinak? Ésatöbbi... lehet ezt színezni meg fényezni, de ez egyre nehezebb lesz. Nem beszélve az évek múlásáról, ami a nõknek külön gond.
Azért, mert a többség már 11-13 évesen pasizik/csajozik, 15 éves kora körül elveszti a szüzességét, és amiért valaki szûz idõsebb korában is (pl 17-18 évesen, vagy még idõsebben) egybõl mindenki azt hiszi, hogy valami gond van vele (túl ronda, valami lelki baja van -> pl szociális fóbiás), amiért még mindig szûz.
Úgy, ahogy a 25 feletti szûz pasiknál is. Prostihoz mennek, mert másképp nem megy, mert félnek, és gátlásosak. Utolsó elõtti: nem a gátlások, hanem egyes érzelmek különböztetnek meg minket az állatoktól.
Írtam hogy gondolat de mi ez hogy a szex jó és jobb minél elõbb elkezdeni? Miért nem hagytad hogy megdugjanak 8 évesen? Meg nem gondolod ha egy nõ még 30 évesen is szûz az úgy már nagyon nem egészséges, és normális? Kivéve ha csak nem híve valami elkötelezettségnek(bár én ezt sem tartom normálisnak). De ha még 0 éves nõ szûz lenne, akkor se a szexre összpontosítva beszéljünk már. Ha én most 30 éves férfi lennénk és szûz, de megismernék egy lányt akinél úgy érzem hogy SZERET mert tudod van ez az érzés, akkor leszarnám hogy milyen leszek az ágyba... Ha meg emiatt elküldene, akkor meg "legalább dugtam" és ennyi. Nehogy más tehessen már arról hogy neked gátlásaid vannak ilyen téren. Ha ennyire adsz idegenek mások véleményre akkor az a te gondod.
Ugyanígy ha 30as férfi lennék és megismernék egy 30as nõt, viszont abszolút rendben van de mégis szûz. Elhiszed ha hogy lesz*rnám? Igen érzelmek. Mert hogy nem szarsz oda azt asztalra ahol eszel az érzelmek miatt van és nem azért meg gátlástalan lenne.
Nekem épp h nincsenek gátlásaim. Felteszed a kérdést, h "a szex miért jó?"??? Ez a fura nekem.. de ilyen megvilágításban már értem a hozzászólást is... akinek nem volt még része jó szexben, az naná h nem érti.
#12:Épp ez a baj a mai világgal.18-25 éves embereknek kapuzárási pánikjuk van, miközben még fiatalok és elõttük áll egy egész élet.De ez is csak azért van, mert mindenki próbálja ráerõszakolni a másikra az elfuserált életmódját, mert egyeseknek fáj, ha valakinek mások a nézetei és máris úgy állítja be, hogy az "gáz". Nem hiszem, hogy ha õ úgy érzi, hogy 20-22 évesen érzi azt, hogy el akarja veszíteni, akkor már olyan vészesen fog ketyegni a biológiai órája.Eleve van, aki 40-45 évesen még gyereket tud vállalni. Én 22 vagyok és szûz.15-16 évesen lett volna rá lehetõségem, hogy elveszítsem, sõt nem régiben is.De egyik lányt se szerettem, akit pedig szerettem vele nem úgy alakult.De csak azért nem fekszek össze valami idegennel, aki iránt semmit nem érzek, hogy ne legyek az.Akinek kellek majd, annak kelljek így, vagy menjen ahhoz, akihez akar. 22/F
Drága. Honnan idézted ezt a kérdést hogy én írtam hogy a szex miért jó? Csak mert sehova nem írtam ilyet de még nem is utaltam ilyen kérdésre :)
Innen, drága: Írtam hogy gondolat de mi ez hogy a szex jó és jobb minél elõbb elkezdeni?
Csillám: egy szóval se mondtam, h ez gáz. Olvasd el az elsõ kommentemet. Azt mondtam csak, h a nõk többségénél ez így mûködik, ahogy leírtam. Egyre többet agyalnak, egyre inkább félnek, válogatnak....
18-as jó hogy írod. Azért vannak gátlásaik mert már egy fajta versenynek fogja fel a társadalom ezt a dolgot annyira a szexre összpontosul minden, meg megnézed biciklizéssel hogy mikor tanultál meg, vagy úszással nincs ilyen. A szexnél viszont ajjaj ha mér nem dugtatok 20as éveid elõtt akkor az már gáz. Egyre inkább így van alkohollal, cigivel, droggal. "jajj még nem basztál be de gáz", "köhögsz a cigitõl? pff". Életünk során fõleg ebben a korban sok mindent kipróbálunk azokról miért nincs kérdés? Azért alakult ki ez a gátlás a késõbbi generációban, mert a mostani szenny már annyira korán csinál mindent, hogy megfordul az õ fejükben hogy hop-hop lehet valami gond van velem ? (fõleg nõknél) Úgyhogy kérlek gondolkozz már kicsit mielõtt csipogsz, és fõleg ne emelj már ki a kontextusból olyan részt ami nem is írtam. Viszont ha még fel is tettem te úgy mi jogon várod el tõlem hogy élvezzem a szexet?(nem mintha nem így lenne) de ezt így muszáj? Mert a szex maga a megváltás, az istenség, jobb tõle életem vagy mi? Elõbb találd meg az élvezetet az életben és ne csak a szexben keresd :)
Elsõ kicsit hülyén fogalmazott, de abban igaza van, hogy 30 körül már igenis frusztráltabb lehet emiatt férfi és nõ egyaránt. De a kérdezõ CSAK 17, az isten szerelmére :D Még gyerek lényegében, felgyorsult világ ide vagy oda. Én 17 évesen tök nyugodtan tisztáztam magamban, hogy minden komolyságom ellenére éretlen vagyok még a szexre (vágyaim voltak persze). 21 évesen találkoztam a szerelmemmel, semmi gátlás nem volt bennem az elsõ perctõl kezdve ;)
Az elsõ szerintem arra gondolt, hogy ha olyannal veszíti el az ember, aki már sokkal tapasztaltabb, akkor kialakulhat egy bizonyos félelem. Nem feltétlenül, de megjelenhet. Tehát így nehezebb lesz feloldódnia, mert benne van a teljesítménykényszer.

Miért van az hogy a mai 14-15 éves lányok 18-25 éves pasikkal járnak?

Mi jön be rajtuk nekik és nem gondoljátok hogy ez nem helyes ?? :/

Legjobb válasz: Ja és azért a férfiért, akit 18 évesen szerettem a mai napig tûzbe tenném a kezem, pedig már 20-on túl vagyok . Csodálatos ember, de sajnos már nem találkozunk.

Ja és azért a férfiért, akit 18 évesen szerettem a mai napig tûzbe tenném a kezem, pedig már 20-on túl vagyok . Csodálatos ember, de sajnos már nem találkozunk.
most figyeljmár. egy 20on éves sokkal tapasztaltabb mint egy 16 körüli.már felnõtt férfi, nem kisfiú.kialakult a személyisége.biztosabb sokkal, és komolyabb.
mert ribancok
mert a velük egy korúak közt szinte csak komolytalan kis taknyok vannak, így idõsebb komolytalan taknyokkal kezdenek mert azt hiszik majd azokkal jobban kijönnek majd mint fiatalabb fajtársaikkal.
De a legtöbben sajnos sokkal idõsebbekkel járnak...általában ez menõ, ilyen korban még az számít a legtöbb lánynak, hogy minél menõbb pasija legyen és irigykedjenek rá a barátnõi...de ezt egy bizonyos életkor felett elnövik jobb esetben az ilyen lányok.
Én 21 vagyok, 18 évesen is 46 éves férfibe voltam szerelmes. Tehetek róla? Nem. 15 évesen pedig szó se róla én nagyon szerettem az osztálytársaimat, de õk akkoris késõbb lettek olyanok, mint mi lányok, ezért van az is, hogy egy kapcsolatban általában a férfi az idõsebb. Papa 4 évvel idõsebb mamánál, apa 2 évvel anyánál. Ezek a dolgok ilyenek. Nameg nézz már szét könyörgöm, mi megy most a tizenévesek körében? Lassan alig tudok olyat mutatni, aki nem iszik és füvezik. Viszont azzal abszolút egyetértek, hogy egy felnõtt srácnak már több eszének kellene legyen, minthogy egy 15 éves kislánnyal kikezd.
Már megint ez magyar általánosításos baromság. A lányok nem csak náluk 5 évvel idõsebb járnak csak van rá példa.
jobb esetben ... de mivel nõi agyról van szó, ez nem is olyan gyakori
miért ne lenne "normális" ?? mindkettõnek izgalmas sztem önmagában a korkülönbség is, nem értem mi lenne a gond ... ha nem lenne jó, gondolom nem csinálnák
Ezt a kérdést énis írhattam volna, észrevettem ezt én is. 16 vagyok, és most 1õs, és az esõ nõm egy 23 éves csávó miatt dobott, a másóodik pedig egy 25 éves miatt(õk is velem egy idõsek.A mostani osztályomba is van azthiszem 3-4 lány akik szintén velem egy idõsek és nekik is 23-25 éves barátaik vannak. Szerintem ez azért mégsem normális.
neee... most ezt komolyan kérdezted? arról még nem hallottál hogy a lányok hamarabb érnek? 15 éves csaj messze mással foglalkozik mint egy 15 éves srác, attól még ne hidd hogy érett vagy hogy dugni akarsz. majd idõvel megérted te is. én is 18-19 fele jöttem rá hogy a 16-17 éves csajok sokkal érettebben gondolkodnak mint a kortárs fiúk. ezt nem most fogod leszûrni hiszen a 12-13 éves korosztály nem példa. 3 év múlva 16 éves csajt kurogatsz majd ;) soksikert :D
Felejtsük el ezt a "lányok hamarabb érnek" dolgot. A két nem az életben különbözõ szerepet tölt be, ennek megfelelõen más a fejlõdésük. Amit anyu, meg a tanárnéni éretlennek tart, az késõbb a férfiak társadalmában erénnyé válik.
valójában megerõsítetted amit mondtam csak a sablont öntötted nagy szavakba
Ezt egy korábbi hozzászólással kapcsolatban írtam, de így is jó. Nem nagy szavakba öntöttem, csak pontosan fejeztem ki.:)
Azért nem járunk 14-15-16-17 évesen egyidõsekkel, mert azok nagyrésze takony kisgyerek, éretélenek és tapasztalatlanok. Igazat adok a 22:32-es nek. puszii :) 23/l
Tény, tapasztaltam márén is ezt, amikor fiatalabb voltam, nem most volt hanem mondjuk 6-7éve.... vagy kicsivel elöbb. a lényeg kb 14-16 közt voltam.... Nos, a konzekvencia az volt h minden csaj dobott egy idösebb pasiért, megjegyzem, egykorúak voltak velem, plusz mínusz egy év... de a lényeg nem változott... Álltalánosban is volt egy 6ikos csaj, és a nem mindennapi kategória.... 13 évesen 172 centi, és B kosaras melltartó....nem véletlenül kapta azt a becenevet hogy a létrás k*rva.... elöbbi is, utóbbi is igaznak bizonyult, nem fake és még csak nem is elirás... a 6-7-8os osztályok "krémje" hétvégente elég vad bulikat tartott.... ugye ugye... ki gondolná... ment a dugás orrba szájba, ahogy elfér... tudom, mert lett belöle egy két "kellemetlenebb" affér... és gyermekeltartási segélyezési ügy.... de visszatérve... a fiatalabb csajok igenis az idösebb pasik felé húznak, de nem minden esetben... magam ellen is beszélek... de az egy idös lányok , és fiúk nem ugyanúgy gondolkodnak. ezt a csajok nem birják, idösebb pasit keresnek, aki ezt kihasználja, elhiteti hogy oké a szitu, közben csak kúrja, és vagizik, persze a többség nem feltétlen ilyen, de van egy bizonyos százalék, és persze etnikai réteg, ... de nem csupán egy rétegröl beszélünk, hanem A-Z-ig vegyesen.
azért vannak együtt idösebb pasival mert a lányok hamarabb éretebel lesznek mint a fiuk, és ezért velük egygodolgodású pasit keresnek:)
A nõk szeretnek felnézni a partnerükre, és a kor egy olyan (vélt vagy valós) tekintélyt ad az embernek, amiért semmit sem kell tenni. Én inkább azt nem értem, hogy egy huszonéves férfi mit kezd ez 16 éves lánnyal. Vagy egy negyvenes egy huszassal. Elviszi álltakertbe?:D Nekem már 2 év korkülönbség sok...
Jah! a köcsögök elveszik elõlünk a velünk egy korú lányokat! :@
A kérdező hozzászólása: Háát sztem ez a dolog akk se helyes.. A sok 18-20 éves fiúk nem bírnak találni magukkal egy korú lányokat ?? Tiszta szégyenek azok a lányok is akkik ilyen kapcsolatba vannak !!!
A kérdező hozzászólása: Háát pedig eléggé gyakori :D
Hát itt most pont nem vagyok kivétel, mivel nekem is 20 éves a barátom.Amúgy én nem vettem észre, hogy ez általános lenne. Illetve...az általános, hogy megdugatják magukat a 18-25 éves pasikkal, de a járás... Ám...a mai 14-15 évesek szerintem kinéznek úgy mint a 18-20évesek.A legtöbb legalábbis.És ez nem csak az öltözködésen múlik, mert engem rendszerint 17-18-nak néznek, miközben sosem hordok ribancos cuccokat...inkább ilyen hippisebb, reggaesebb stílusom van.Pont tegnap is, voltam bahiába koncerten és odaültek hozzánk ilyen 22-26 éves pasik....hihetetlen primitív beetetõs szöveggel...hát elég gáz volt.Szóval nem hiszem, hogy ez a csajok hibája lenne.... Amúgy azt megkérdezhetem, hogy ez téged mért zavar?:) 14L
A kérdező hozzászólása: Háát sztem ez nem helyes ! Sõt gusztustalannak tartom ezt ...
Én is a kérdezõvel értek egyet, ne haragudjanak azok akik az ellenkezõ véleményen vannak! Sajnos valamilyen szinten ez a lányok hibája. Nem normális akkor sem, hogy 13-14 évesen 20-nak néznek ki:S Arra nem gondolnak, hogy majd 20 évesen 30-nak fognak kinézni..Arról nem is beszélve, hogy megérik a pénzüket. Én 13 évesen még babáztam, meg legóztam és max csak egy kézfogásig mentem el. L/19
közöd?:D amúgy meg nem értem mibajod azzal, hogy mondjuk egy 15éves jár egy 18-al, 20al..:)
Én sem értek egyet ezzel... De engem személy szerint soha nem is vonzottak túlzottan a tõlem több évvel idõsebb pasik, régebben se és most se. Egyébként azokat a huszonéves fiúkat sem értem, akik 14-15 éves (még szinte gyerek) lányokkal akarnak járni... 19/L
nem a csajok a hibásak ilyenkor hanem általában a kanok akik járnak velük. tulajdonképpen jóval könnyebb prédák mint a 17-20as korosztály. rohadjon meg aki ilyenre vetemedik. én lerúgnám az ilyenek máját.
teljesen egyetértek a 02:18 hozzászólóval, én nem aztmondom hogy baj a korkülömbség én aztmondom hogy akkor baj ha az egyik fél még 18 alatt van, vegyünk egy példát: ha van egy 35csávó és egy 25 csaj azt lehet tök normálisnak mondani de sztem 25csávó és 14-15csaj már nem teljesen oké(ez az én véleményem)

A mai 10-13 évesek miért akarják elveszteni?

Nem tudom mivel több az ember hogy már nem sz?z engem 14 éves koromban meger?szakoltak nagyon rosz élmény volt 15 éves koromban lefeküdtem azzal a fiúval akivel én akartam "nem csak jaj már nem vagyok sz?z tini lázban égtem" azóta is együtt vagyunk lassan másfél éve de van egy barátn?m 12 éves lesz és azzal a kérdéssel jött hogy mit csináljak lefeküdtem a 18 éves barátommal nem védekeztünk na ezek után elgondolkoztam hogy hova lesz a mai világ lassan eljutunk oda hogy a 6-7 éves gyerek azzal fog haza állítani anya terhes vagyok? ebbe a világba szüljön valaki gyereket? Én majd szeretnék babát mikor elvégeztem a sulikat meg megteremtettem a körülményeket a babának. Énis várhattam volna azzal hogy elveszítem de én nem bántam meg csak azt nem értem hogylehetnek a 10-13 évesek ilyen vakok addig kelelnek egy id?sebb pasinak még megnem kapja azt utána többet nem látja

Legjobb válasz: Csak felnõttnek akarnak látszani! Mert (sajnos!) a mai fiatalok cikinek tartják ha 13-14 évesen még szûzek! Szerintem neveltetés kérdése az egész!Azt hiszik, ha már szexelnek, akkor felnõttek, pedig még csak közel sem állnak a felnõttséghez! Felháborítónak tartottam, hogy vmelyik nap is azt kérdezte egy csitri, hogy: "lefeküdtem a barátommal, nem védekeztünk, tudom hiba volt, lehetek így terhes?"! Hát lehetsz kisanyám! Ha tudja, hogy védekeznie kellene, akkor miért nem teszi? Én csak azt tudom az ilyennek mondani, hogy megérdemled a sorsodat (vagy keresztülmegy egy abortuszon vagy gyerekként anya lesz), mert õ választotta azt, hogy nem védekezik! A szexhez felnõtt, a védekezéshez már nem??? Meg is érdemli!!!

Csak felnõttnek akarnak látszani! Mert (sajnos!) a mai fiatalok cikinek tartják ha 13-14 évesen még szûzek! Szerintem neveltetés kérdése az egész!Azt hiszik, ha már szexelnek, akkor felnõttek, pedig még csak közel sem állnak a felnõttséghez! Felháborítónak tartottam, hogy vmelyik nap is azt kérdezte egy csitri, hogy: "lefeküdtem a barátommal, nem védekeztünk, tudom hiba volt, lehetek így terhes?"! Hát lehetsz kisanyám! Ha tudja, hogy védekeznie kellene, akkor miért nem teszi? Én csak azt tudom az ilyennek mondani, hogy megérdemled a sorsodat (vagy keresztülmegy egy abortuszon vagy gyerekként anya lesz), mert õ választotta azt, hogy nem védekezik! A szexhez felnõtt, a védekezéshez már nem??? Meg is érdemli!!!
Én is nagyon korán akartam elveszíteni (11 évesen), aztán késõbb rájöttem, hogy hatalmas hülyeség lett volna De akkor nem felnõttnek akartam tûnni, egyszerûen valóban vágyott rá a testem Viszont tény, hogy menõnek számít az, aki szexel (pont mint a cigizés), és ugye, senki nem akar kilógni a sorból.
Kíváncsiság, vagányság, ez a divat. Azután meg kapkodják a fejüket ha szembesülnek a következményekkel.
Furi én annak idején gimi harmadikban vesztettem el (nem általánosban) és még akkor is úgy éreztem, hogy rosszat tettem, pedig nem vagyok vallásos, védekeztünk, és már ismertem a barátomat jó ideje, teljesen megbíztam benne és nem hagyott el utánna. De mégis valamiért egy darabig a legjobb barátnõmnek sem mertem elmondani, mert szégyeltem, vagy nem is tudom, pedig nem volt számomra rossz élmény. Manapság ez tényleg már mindennapos, de azt sem tartom megoldásnak hogy a szülõk aztán jól megverik a gyereket (én is tudok rá példát, egy hétig ki sem ment a lány a házból olyan csúnyám megverte az apja). Szóval szerintem ezt sem szabad semmi értel nincs. Elõbb kellene a szülõnek is gondolkodni és (sajnos) manapság a felvilágosítást is idõben (10 éves korban) meg kell ejteni és a védekezést kiemelni. Mert ha már szexelnek VÉDEKEZZENEK!
sajni az eseted :( tenyleg igaz h az a bnod lefekudt egy 18eves pasival?akkor ez mar kiskoruak megrontasa, es a szulei tudjak h a lanyuk mar nem szuz 12eves koraban?gondolom h elajulnanak ha megtudnak ha meg nem tudjak.en most leszek 2nap mulva 14eves es meg nem fekudtem le senkivel es meg egy pasim sem volt...puszi
igen, nagyon jó kérdés, ezt már én is feltettem magamnak párszor. azon gondolkodtam, hogy ha én itt olvasgatok, és meglátok egy kérdést, meg rá a válaszokat, akkor annak rám van egy olyan hatása, hogy bennem marad, és esetleg tanulok belõle. azt viszont, hogí 10-13 éves lányok miért akarják elveszíteni, egyszerûen nem tudom megérteni, és ideges is leszek, ha felmerül a téma, mert én úgy gondolom, hogy ha nem is divatból (bár ma már leginkább azért van), vagy mondjuk környezeti hatásra vesztik el, akkor is, egy 13 éves lány (fõleg még egy 10 éves) NEM ÉRETT a szexre. nagyon nem. fõleg nem egy 18 évessel. rendben, itt most ezt pon én mondom, aki 16 éves lesz májusban, vagy egy 21 éves barátom, és 3 hónapja vagyunk együtt, de már ismerem másfél éve, ÁMDE nem feküdtem még le vele, és megfogadtam, hogy egy évnél hamarabb semmiképp sem fogok, és ez sem szentírás, mert én jelenleg még nem érzem magam elég érettnek a dologhoz, szóval lehet, hogy késõbb sem fogok. és valaki írta, hogy neveltetés kérdése. ebben is teljesen egyetértek, mondjuk engem nem neveltek ilyenre, én magamtól jöttem rá, hogy ne akarjam idõ elõtt elveszíteni, de pl barátomat még valahogy másképp nevelték, és 21 éves, és még õ sem feküdt le senkivel. pedig voltak barátnõi. nekem õ az elsõ párom, nagyon szeretem, úgy érzem, hogy õ életem nagy szerelme, de akkor sem fogok addig lefeküdni vele, amíg nem érzem úgy. ennyi. és az kéne, hogy erre mindenki rájöjjön. ELSÕ ALKALOM csak egyszer van az életben, és nem jobb lenne olyannal, akit tényleg szeretnek, és már testileg is, lelkileg is érettek a szexrre? véleményem szerint de. köszöntem a lehetõséget.
Szerintem az nem menõ aki 13 évesen már nem szûz. Én is lefeküdtem a barátommal és nem reklámozom mert, ez inkább ciki mint hogy menõ lenne. Itt névtelenül le merem írni, de ha élõbe kérdezik inkább azt mondom hogy erre nem szeretnék válaszolni mert, szerintem ez kicsit égõ. De sajna ez van. =(
HM..ÉN A 14IK SZÜLINAPOM ELÖTT EGY HÓNAPPAL ÉS 1 NAPPAL VESZTETTEM EL.Szal én is még csak 13 voltam.De életem szerelmével, szóval nem bántam meg :) Tény hogy am már csak divat(mamár...most leszek 15)Én nem divatból csináltam, egyszerûen szerelmes voltam...vagyok..a fiúk közt meg verseny úgy veszem észre..
mert nyomorékok. az osztálytársam 12 évesen vesztette el a szüzességét, azóta egy utolsó kva (már 13 éves) ráncos a bõre az 5 kiló sminktõl, kihívó ruhákat vesz fel, 20 éves pasijai! voltak (igen, egyszerre volt több pasija, halálkomoly)mindenkivel flörtöl, cigizik, és minden szembejövõ 15-17 éves sráccal megujjaztatja magát. én nem akarom 13 évesen elveszíteni a szüzességemet. amúgy sajnállak nagyon azután ami veled történt és csodállak hogy ezután még meg bírtál bízni egy fiúban! meg amúgy igazad volt, ebbe a világba kár lenne gyereket szülni, mikor itt is olyan kérdések vannak hogy "13 éves vagyok és egy ideje nem szûz és kilyukadt az óvszer, lehetek terhes??" "13 éves vagyok, és híztam, szerintetek terhes vagyok?A pasim aki 15 éves, azt mondta, nem lehet gyereke." most õszintén, ide ki akar szülni? :D 13L
Nem tudom mit kell ezen csodálkozni. Ti nem néztek tv-t? Régen fõmûsoridõben még csók sem nagyon volt, most meg 12-es karikával pucér nõk, halottak szerepelnek. Továbbá a csapból is a szex folyik. A szülõk pedig nyugodt szívvel hagyják a gyerekeket az elektromos bébicsõsz elõtt. Miért? Mert így egyszerû. Továbbá viszont a mai 10-13 évesek szülei java részben prûdek. Úgy gondolják, hogy majd az iskolában megtanítják a gyereknek ezeket a dolgokat. De a szexuális felvilágosítást nem a tanárok végzik el, hanem a hiányos tudású társaik. Innen erednek azok a hülyeségek, hogy elsõ alkalommal és menses alatt nem lehet terhes. Továbbá hallottam olyan brutális hülyeséget, hogy az AB- vércsoportú emberek védettek az AIDS ellem. És a sok bizonytalan fiú és lány elhiszi ezeket. Az iskolák pedig úgy gondolják hogy ezek a gyerekek túl fiatalok, és még semmit sem tudnak a szexrõl, ezért nagyon hiányosak az általános iskolás felvilágosítás.
Ez a liberalizmus züllesztõ hatása.
Már bocsi, de 10-13 évesen nem a dugáson kellene hogy az eszetek járjon, hanem a tanuláson, vagy ha nem is azon akkor barbizzatok! Nem tudom mit képzelnek magukról a mai 10-13 évesek ilyen téren, de nagyon rosszul hiszik... És az emberek csodálkoznak hogy hogy lesz ez a sok köcsög pedo állat -.-" Hát szép... Ha ezt anyátok meg apátok tudná...
Mert a világ ezt diktálja, minden videóklippben, filmben ott rázzák a seggüket a hülye p*csák, egy kiló smikkel az arcukon, és ott a csaj csak egy "eszköz" a pasi számára (ha már értitek, hogy mire gondolok), és a hülye kiscsajok ezt tartják helyesnek, állandóan kinn a seggük, bedölnek a fiúknak, és ehhez hasonlóak. Habár én is 13 éves lány vagyok teljesen ellene vagyok az efajta dolgoknak. Az egyik osztálytársam lány 13 éves és már sz*pni akar!!! Na de emberek, hova tart a mai világ??!! Ez azért neveltetés kérdése is, szerintem. A mai "olyan" kiscsajokat már nem a szüleik nevelik, hanem a média. Nagy baj ez, ha már mi itt tartunk a következõ generáció mikor kezdi majd ezt el?!
Én most leszek 14 és egyet értek abban, hogy "a mai fiatalok" korán kezdik, és hogy ma már egy divat minnél hamarabb elveszteni a szüzességet. Visztont van egy elég (utólag) vicces történetem: 12 évesen volt egy barátom (õ is 12 volt), nem volt nagy szerelem a részemrõl, az õ részérõl állítólag igen... aztán 3 hét járás után megkérdezte, hogy mikor akarok vele lefeküdni....elõszõr köpni nyelni nem tudtam...aztán rá pár hétre meg megkérdezte, hogy akarok-e majd tõle gyereket....mondhatom egy 8 osztályos gimiben 12 évesen nem volt nagyobb problémám, minthogy mikor feküdjek le vele meghogy akarok-e tõle gyereket....nem is volt utánna hosszú a kapcsolatunk... aztán ugyanabban az évben közel kerültem ahhoz (töbször is), hogy lefeküdjek a nagy szerelmemmel, de aztán végül valahogy sosem úgy jött ki a lépés. úgyhogy "sajnos" én nem tudtam ennek a divatnak megfelelni és megmondom õszintén nem is akarok (még 2szeresen is szûz vagyok:) ) Viszont egy meglepõ dolgot mesélt nekem a hugom, aki 8 éves: a volt sulimban a fiú wc-ben simán szexeltek, fényes nappal, úgy hogy a tanárok is fel alá sétáltak a folyosókon...Szóval valahol a tanárok is felelõsek ebben, hogy ilyet meglehet tenni egy iskolában...
A kérdező hozzászólása: hát elég szomorú hogy már 12 évesen de nem ajánlom senkinek azt hogy átéklje azt hogy megerõszakolják
én 12 évesen vesztettem el, de megbántam.(most 13 vagyok) sehogy nem akartam szüz maradni mert azt mondtam, hogy "az milyen megalázó" Most meg már persze néha mindent megtennék azért h az lehessek...de ami elmult, soha nem jön vissza már.Ezt elb.tam.És most megint félhetek, hogy nem e vagyok terhes.De ha nem, én esküszöm mindenre hogy soha többet védekezés nélkül.Ráadásul meg nem merem megmondani senkinek (kinek mondanám már meg?) Az anyám agyon is ütne érte, az apám meg föleg.Mit tegyek? :( Amugy valóban szomorú, hogy a fiatalok ilyen korán vesztik el, ilyenkor még nem érettek (persze én sem voltam ez, de MEGBÁNTAM.Most mit lehet már igy utólag tenni?Semmit:( ) Mind1, ha az én hibámból nem tanultok (meg még sok ezer lányéból) akkor hár sajnálom, majd tanultok a magatokébol.Sok sikert.
A kérdező hozzászólása: Hát tapasztalatból mondom hogy a 13 évesek saját korosztálya is néha túlságba viszi mert már azon jár az esze és elvan némeik szálva magától
Szóval én 16 vagyok és van egy 18 éves barátom7 hónapja, járunk és 2megbeszéltük, hogy HA ENGEM AKAR vár rám és ezt õ be is tartja szerencsére :) Valóban fontos, hogy felkészült legyél rá de igenis számít a kor nem is kicsit szóval egy 13 éves lány szerintem elég ha a "puszinál" marad és a saját korosztályánál, ABBÓL PEDIG NEM LEHET BAJ
A kérdező hozzászólása: Teljesen egyet értek veled az én párom 23 éves és már elég régóta együtt vagyunk õ is türelmes volt bvelem
A kérdező hozzászólása: Hát sajnos igaz a mai világban már ez a menõ! Hát igen lefeküdt vele azt a végén abortusz lett a vége az apja az kicsit megverte a csajt szoval mind1. NEm mondom azt hogy csak a csajok hbásak a nem védekezésbe mert olvastam egyik ujság internetén hogy a csaj 16 évesen lefeküdt a barátyával és a pasija izélt hogy õ gumival nem fogja de hallot hüvelygyûrûrõl a csaj meg kitépett A FÜZETÉBÕL egy lapot és felhejezte magának és azóta vérzik és azt kérdezte mért a szerkesztõ olyan szinten leb....ta hogy az már fájt szoval rohatt felelõtlenek a "gyerekek" énis az vagyok tény nekem nem jó gumival de fogamzás gátlót szedek mert védekezni csak kell
Én 15 éves vagyok én még nem gondolkodok azon , hogy mikor veszítsem el.....A barátom nagyon türelmes és azt mondta, hogy vár addig amíg szükséges.Szeretjük egymást de még nem érzem késznek magam.:)
mozgásérzékelös ajtón nincsen kilincs
ne általánosíts. 17 vagyok, pasim sem volt még...
nem mindegy az neked ? miert faj az, hogy elvezik az eletet ? ha szerinted ez elitelendo akkor orulj neki csendben, h te nem vagy ilyen. ok se osszak neked az eszt, hogy miert vagy ilyen besavanyodott es prud...mindenki torodjon a maga dolgaval es elje ugy az eletet ahogy akarja.
Mert felelõtlen ösztönlények!
Azért mert egymást húzzák bele a dologba, ha valaki mondjuk szûz 16 évesen megalázzák kinevetik, kiközösítik... Ezért inkább minden mindegy alapon keres v kit, akivel szexelhet, csak h elfogadják. Persze arról már senki sem beszél h egy átlag 20-n éves mennyi nemi betegséget kap el e miatt. Én pl ismerek 3 szifiliszest és 1 HPV-st meg két csajt akinek "véletlenül" gyereke lett. Ja és a túl sok szex felgyorsítja az öregedést az ilyen emberek 40 évesen majd 60-nak fognak kinézni de nekem mind 1.
Kit érdekel, hogy más mit csinál? Fõleg, ha nekem abból nem származik károm. ennyire irigykedsz rájuk, akkor állj be a sorba.

Miért van az hogy a mai lányok 15, 14 vagy akár már 13 évesen el akarják/vesztik a szüzességüket bepiálva egy aluliskolázott disco-s "menő sráccal"?

Azt hiszik hogy a szüzesség egy betegség és ez a gyógyszer rá?! anyuci apuci azt hiszi hogy a kislánya a legjobb barátn?jénél pizsipartyizik, közben egy kocsma mögött az avarban döngeti egy kivénhett macsó... Miért jó annak a szerencsétlen lánynak, hogy mire 20 éves lesz már több f*szt fogott mint kilincset? A másik hogy a 20-on felüli férfiakat mi izgatja egy 15 évesben???

Legjobb válasz: Na-na , én 24 vagyok és sose kezdenék egy 15 évessel, 19 rendben van. Amúgy szerintem tudod miért ? Szerintem azért mert ma már az a " menö" ha 14 évesen elveszted a szüzességedet.

Na-na , én 24 vagyok és sose kezdenék egy 15 évessel, 19 rendben van. Amúgy szerintem tudod miért ? Szerintem azért mert ma már az a " menö" ha 14 évesen elveszted a szüzességedet.
Én pl szórakozóhelyen egyszer megismerkedtem egy nagyon szép lánnyal. Tök aranyos volt, és egy kis beszélgetés után levágtam hogy a szépségéhez még inteligencia is párosul. Számot cseréltünk majd jövõhéten újra találkoztunk, és újra, és megint. Körülbelül a 4. randin megkérdeztem mikor van a szülinapja, és csak akkor kapcsolok hogy nem is tudom mennyi idõs. Persze jött a poénos kitérõ válasz hogy egy nõtõl nem illik ilyet kérdezni, majd hazamentem és egy közösségi portálon nagy nehezen megtaláltam õt. 15 éves volt. 15!!! JÉZUS... gondoltam magamban. 2 nappal késõbb találkoztunk, de már nem tudtam úgy nézni rá mint az elõbbiekben. Kérdeztem hogy miért nem mondta meg. Erre sírni kezdett és mondta hogy ne hagyjam el azért mert még fiatal, meg hogy tudta hogy akkor nem foglalkoznék vele. Persze mondtam hogy sajnos nem lehet köztünk semmi, de egyre jobban kezdett hiányozni. Tényleg egy picit megszerettem mert annyira tökéletes volt. Õ persze sms-ekkel bombázott, és nagyon ki volt bukva. Néhány héttel késõbb találkoztunk tök véletlenül, és könnybe lábadt szemekkel odajött és megpuszilt. Annyira meg voltam hatódva, hogy szóhoz sem jutottam. Simán kinézett 20 évesnek, és olyan szép volt mint egy álom... Még utoljára irt egy sms-t hogy nem fog elfelejteni és hogy majd pár év mulva ujra találkozunk. Persze én megmosolyogtam hiszen egy tizenéves lánynak addig minimum 20 csalódása lesz és már azt sem fogja tudni ki vagyok... 23/F
Ne minket kérdezz hanem a médiát.
mi a bajotok a szexszel, nyomik? :D
Nem tudom, miért van, leginkább jó dolgukban nem tudják, mit csináljanak. Na de ne feledkezzünk meg a srácokról sem! Pénteken elmentem bulizni a barátnõmmel. Egy srác felkért táncolni, de fél perc nem telt el, már le akart kapni. Mikor jeleztem, hogy nem kéne, konkrétan MEGLEPÕDÖTT. Gondolom, a többi kiscsajjal nem volt ilyen jellegû problémája (16-nak nézek ki és nem kötöttem az orrára, hogy valójában már 21). De amúgy is szánalmas, hogy ma már minden szórakozóhely lényegében húspiac, ahol a kislányok kipakolják, amijük van - vagy épp nincs -, nem azért, de régen tényleg csak a kuplerájokban csináltak ilyet....
Ez pont olyan, mint a dohányzás, mindenki, aki menõ akar lenni, csinálja, de arról már fogalmuk sincs, mi a menõ benne. Csordszellem ugyebár... Szomorú, hogy ilyen ez a világ.
Haggyuk már azt a hülyeséget hogy mert menõk akarnak lenni meg csordaszellem.... Nem tudom mért gondolkodtok igy. A cigre se azért szoknak rá mert hogy hú de menõk..... Pont az a csordaszellem aki valahol olvasta ez az "infót" és utánna azt szajkozza.. Énis 14 éves voltam mikor elvesztettem, és nem bántam meg. Azóta még járunk, már több mint két éve. És nem hiszem hogy több faszt fogok fogni mint kilincset. Tisztában vagyok vele hogy nem a jelenlegi párom lesz a férjem. De attól még ez egy szép kapcsolat. És igen, tudom hogy le fogok majd utánna még feküdni másokkal is, de nem azért mert hogy húú de menõ, hanem az élvezet miatt. Ahogy mondani szokták, amig meg nem találod a nagy Õ-t addig jólérezheted magad az esélyesekel is.
De kedves 15:22-es, itt nem errõl van szó. Inkább azokról, akik hetente-kéthetente váltanak partnert, minden hétvégén mocsok részegek, ráadásul hajjdebüszkék erre. Tudod, vittem már dokihoz sürgõsségiért a kicsi húgocskámat, meg aludt nálunk a barátnõje azért, mert olyan részeg volt, hogy egyszerûen nem lehetett hazavinni. Mindezt 15 évesen. Másnap meg beléptem a hugica szobájába és azt tárgyalják a barátnõvel, hogy milyen jó buli volt, mert a barátnõ merevre itta magát. És mivel ez sajnos nem kirívó eset, hanem jellemzõ a korosztályra (tisztelet a kivételnek), ez az elkeserítõ.
Alulírom hogy van ilyen eset. Énis voltam már tulságosan illuminált állapotba, és nem vagyok büszke rá, mert elvetettem a súlykot az ivásban. Ez sztem elõfordul, és valamilyen szinten az "élet rendje" hogy mindenki átesik tinikorában egy ilyen eseten. De tudom mire gondolsz, ismerek énis olyanokat, és hát hogyismondjam, igazad van gáz. Egyébként meg, egy 15 éves lány tudd finom vonzó nõies lenni, aki elég éretten tud viselkedni egy normális kapcsolathoz. Ilyet is ismerek. Sajnos beleesünk megint az általánosítás csapdájába:) De valamilyen szinten megértelek kérdezõ, és kedves elõttem szóló:)
en most toltottem be a 14-et es mar par honapja el akarom veszteni de nem jon ossze egy csaj se.Nem tudom mit tegyek.Eleg koranero tipus vagyok amugy.
Legfeljebb testileg, de nem agyilag. Ezek az "el akarom veszíteni" fazonok nem tudják, igazán mire való a szex, csak egy élvezetet látnak benne, amit egy felszedhetõ partnerrel meg lehet ejteni, de hol van ez attól, amikor a szex kézzelfoghatóan üzeni, hogy szeretlek, kellesz nekem testestõl-lelkestõl, eggyé válunk lélekben, miközben nagyot élvezünk testileg. Egy nagy együttes élmény az életem párjával. Ne gondold már, hogy ha partnerváltogató el-akarom-veszíteni csaj vagy faszi válik belõled, akkor 20 évesen hirtelen átválthatsz hõsszerelmesbe, aki most már az igazival igazán tud szexelni. Addig az agyad beállt a pusztán testi élvezet szexre. Nem hallottam még olyan valakirõl, aki várt, és megbánta volna, magamat is beleértve.
En is csak tavlatilag gondoltam.Nem ugy hogy , erted.Mond azt, hogy te 14 eves korodban olyan erett voltal.Na ugye.
Én meg nem vállalnék be egy "tapasztalt" csávót. Lánykoromban is taszítottak az ilyenek. Õk is kerültek, mert gondolom sütött rólam, hogy nem vagyok könnyelmû fajta. Nem hiszem el, hogy aki ilyen jól "kiélte" magát, abból valaha normális családapa lesz. Eljátszva a bizalom. Kutyából nem lesz szalonna. Meg az a sok összevissza szex emléke, amit nem mos le a zuhany. Fúj.
A kérdező hozzászólása: melyik 14 éves nem szüzet vállalnád be?! :D
A kérdező hozzászólása: nah igen, a média... Mindenhol az megy, hogy mindenki mindenkivel. Ami még kiakaszt, hogy lassan már minden filmben van legalább egy homokos szereplõ. Miért nem lehet kihagyni õket belõle?!
mert az diszkriminácio lenne :S ha nincs benne homokos, mert akk mennek tüntetni hogy miért nem tesznek homókat a filmekbe, nekik is joguk van hozzá blá blá blá... amugy veled értek egyet, ez tiszta szánalom, ha nem arról szól a film ne kelljen már beletenni :( csak sajna ezek a fenenagy jogok, mert jogaik vannak, némelyeknek csak kötelezettségeik nincsenek... :S
de kib*szott nagy probléma talán az izgatja egy 15 évesben hogy 25nek néz ki ;) nem hiszem , hogy úgy mész oda egy csajhoz buliba hogy : szia hány éves vagy ? -_- média na az meg a másik ...ez akkora kamu szerintem és attól hogy ebbe meg abba k*rnak jobbra balra az nem azt jelenti , hogy neked is kell.. na meg akarja valaki úgy is csinálni fogja és se a te véleményed se a szülõk véleménye nem fogja érdekelni.20 évesen több f*szt fogott mint kilincset .. az lehet , de ha normális felfogása van valakinek akkor tapasztalt lesz vagy depressziós ennyi.. de lerágott csont ez a téma.Amúgy meg nem hiszem hogy azon kell kiakadni hogy 15 évesen valaki elveszti sokkal inkább a 11-12 éveseken mert olyan is van kérlek.. ;) L/13
A kérdező hozzászólása: néz ki a fenéket 25-nek, 90%-ban azért érdekli a 20-on felülieket mert a saját korosztálya már kikosarazta viszont az ilyen kis csitriket még el tudják varázsolni, meghempergeti egyszer kétszer aztán viszlát, utánna meg sírtok hogy nincs normális pasi a világon holott szét sem néztetek a környezetetekben hanem mindjárt beleugrotok a mélyvízbe mert azt hiszitek hogy már nagylányok vagytok, a körülöttetek lévõ fiúkat meg nem fogjátok érdekelni mert csak annyit fognak gondolni rólatok hogy úgyis az idõsebb, pénzesebb csávókra buktok és õket [email protected] sem nézitek. Majd pár év múlva meg siránkoztok hogy nem állnak szóba veletek a normális fazonok csak a linkek, holott miért várjátok el tõlük mikor már egyszer beintettetek nekik?????? az meg hogy már van 11-12 éves is akinek a szexen jár az esze azzal tisztában vagyok, elég sûrûn olvasom ezt az oldalt és ez az én személyes felháborodásom! ezt látni az utcán, a tv-ben, neten. Van már olyan szórakozó hely ahová be sem teszem a lábam mert 18 felett már szinte kinézik az embert, õrület. Amúgy 20/F voltam. és még mindig fenntartom hogy "Tisztelet a kivételnek, mert van!"
A kérdező hozzászólása: megcsappantak a válaszadók?! :D
A kérdező hozzászólása: a szexszel semmi problémánk nincs:) azt hiszem tudod felfogni a kérdést... :/
Szia! Azért van így, mert a legtöbb srácot sajnos az ilyen lányok érdeklik. Tudom, h nem mindenki ilyen, ezért én is azt írom, h , , Tisztelet a kivételnek!'' :) Divat: - ha 14 évesen már túl vagy az elsõ szexuális kapcsolaton - a plázában költöd Anyuci meg Apuci pénzét a legújabb márkás cuccokra, hogy a következõ buliban már abban mehess , , bevetésre'' - leinni magad minden hétvégén, h elmondhasd magadról milyen menõ csaj vagy, meg én vagyok a f_sza gyerek - stb. Ma sajnos divat, h minél hamarabb legyen párod, ami szerintem baromság, mert egy 13 éves kislány mit tud nyújtani egy felnõtt férfinak vagy akárkinek. Mindkét nem részérõl darab-darabnak nézik az ágyba vitt személyeket, szóval ami tényleg elszomorító, h nem a minõségre, hanem a mennyiségre utaznak sokan. Az ilyen emberek megérdemlik egymást. Baj még az is, ami már vki leírt, h 14-15 éves korosztálynak igen imponál, ha azt mondják nekik: milyen szép, csinos stb. Másrészrõl meg az a csaj is hülye, aki kikezd egy olyan pasassal aki kis túlzással az apja is lehetne és ez vonatkozik visszafelé is! De vannak normális lányok és fiúk is. Olyanok, akik hosszútávra szeretnének terveznie ha találkoznának egy olyan emberrel, akirõl érzik, hogy nem csak arra kellene neki és nem használna ki. /gáz, nem gáz én az utolsó kategóriába tartozom, de ez van/ 19 L
mert sok helyen azt olvasni itt is, hogy "nem vállalnék be egy szüzet.." és minnél idõsebb, annál kissebb rá az esély...
Nem voltam érett. Csakhogy én ezzel tisztában is voltam, és eszembe se jutott, hogy a szex nekem való. Mindig szerelmes voltam hol ebbe, hol abba, a srácok nem is bagóztak rám, de ha tették volna se akartam volna szexelni. 18 évesen egy srác meg akart fektetni, nemet mondtam neki. Vártam a megfelelõ partnerre. 19 évesen találtam meg, ma is együtt vagyunk, õ a férjem. Ja, menetközben megértem, agyilag is. Addig meg tisztában voltam a helyzetemmel.

Miért ilyenek a mai 16-17 éves lányok?

Hihetetlen,hogy nemhogy nem szüzek már,de már vagy 3 éve elvesztették :O Ezt ?k úgy fogják fel,mintha verseny lenne??? Miért akarja elveszteni egy 15 éves lány mindenáron a szüzességét ? Ki vannak indulva,vagy nem akarnak "lemaradni" ????

Legjobb válasz: Ez mára már teljesen megszokott dolog...sajnos....,és ez még semmi a mai világba,vannak azért ennél sokkal durvább dolgok. Idõvel úgy is ráb*szik mind..

A lanyoknal ez nem verseny! én 15 éves vagyok és szûz és az is maradok legalagg 17 éves koromig...! amugy meg a lanyok inkabb kivancsisagbol teszik ezt ilyen fiatalon..nem? mert szerintem igen..
16 éves lány vagyok és úgy õszintén egyáltalán nem vonzz a szex téma, még gyerek vagyok és az is akarok maradni minél tovább.Az osztályomban 20 lány van abból 2-õ veszítette el az egyik 8-hónap után a másik 1 év után és még mindig együtt vannak a pasijukkal. Kérlek ne általánosíts mert megbánthatsz olyanokat is akikre egyáltalán nem igaz.(Hiába mondják hogy akinek nem inge ne vegye magára azért zavaró)
Nemtudom... De itt vagyok én példának. 15 éves vagyok, és isszonyatosan szeretjük egymást a párommal.Õ 16 éves. Egy félév után döntöttünk úgy, hogy szeretkezünk. Mikor elõjáték után feküdtünk egymás mellett, akkor háromszor megis kérdezte, hogy biztosan akarom-e? Szóval igen. Vannak azért még olyanok, akik valóban szeretik egymást, és nem hamisak a vágyaik. :) 15/L
Nem tudom mennyire volt célod az általánosítás, de ha igen, akkor felhívom a figyelmed hogy nem mindegyik csaj ilyen. Ugyan az igaz, hogy én is 17 éves vagyok, és 15 éves koromban veszítettem el a szüzességem, de a barátommal, akit szerettem, és nem az elsõ 2 hétben/hónapban. Sõt még azóta is együtt vagyunk. Errõl ennyit. Ha nem akartál általánosítani akkor bocsi. Egyébként én is elítélem az olyan lányokat, akik ilyen fiatalon (mint én voltam, bár most sem vagyok olyan húú de idõs:D) össze vissza szexelnek mindenkivel..hát mit mondjak..kicsit szánalmas.. Ismerek olyat, aki azt mondta hogy neki mindegy ki, csak valaki vegye már el a szüzességét.. Na ezeket a csajokat én sem teljesen értem.. 17l
Ez mára már teljesen megszokott dolog...sajnos...., és ez még semmi a mai világba, vannak azért ennél sokkal durvább dolgok. Idõvel úgy is ráb*szik mind..
falkaszellem, nem akarnak lemaradni, és ez a trendi... :)
Látom nem tudod felfogni a dolgokat, és tényleg csak általánosítasz... De ez már legyen a te problémád hogy mindenkiben a rosszat keresed ;) Az voltam akire azt mondtad utálnál ha 15 éves lennék..
A kérdező hozzászólása: Meg egy r!banc :) Ezzel már nem tudsz mit csinálni kész ennyi vagy... Ha nekem ilyen lányom lesz felakasztom!!!!
-nyúltál.
21:37 -es vagyok. Gondolom azt akartad mondani, hogy egy k_urva vagyok. Elöször is, nem b_aszattam meg magam, hanem közös megegyezés volt, és SZERETKEZTÜNK. Tudod mi a különbség a kettõ között? A szeretkezésben benne is van a szó, hogy SZERETet. Ilyenkor nem a saját vágyainkra koncetrálunk, hanem arra, hogy minnél többet adhassunk a párunknak, és minnél jobban élvezze az együtt létet. A b_aszásra a megfelelõ szó talán az önzõség. Ilyenkor csak kapni, kapni, kapni, akár kitõl, nem lényeg, csak kapjunk. B_aszásnál nem beszélhetünk érzelmekrõl, szeretetrõl, vagy erotikáról. (így zárójelben még a k_urva/ribanc is: K_urva: Pénzért árulja a testét. Ribanc: A te nyelveden, hogy értsd: minden második pasival megb_aszatja magát... ) Szerintem meg elég érett vagyok a dologhoz, testileg lelkileg-értelmileg. [nem, nem jöhettek most a korommal, mert ez egyéntõl függõ.] És igen, azt mondom, hogy Párom. Mert Õ az én Párom. :) Lehet, hogy nem örökre, de Õ a Párom. Ha az ember életében egy igazi lenne, akkor felnõtt koráig nagy magányban élne... Amúgy. Egy éves kapcsolat után, büszkén és bátran mondom hogy Õ a Párom. Szüleim elváltak, édesanyámnak van egy új párja. Mondhatnám, hogy barátja, pasija, faszija, stbstb. a jelentése akkor is ugyanaz. Számomra a párom kifejezés sokkal inkább kifejezi, hogy mi tényleg összetartozunk, és szeretjük egymást. Sokkal szebb megfogalmazás, mint a , , pasim". És hogy örülj, szoktam Uramnak is hívni. :) Szerintem, te velem egy korú, vagy fiatalabb lehetsz, az írásod és a felfogásod alapján. Vagy lehet, hogy idõsebb, de ezt csak azért, hogy ne tudj visszavágni azzal, hogy félre nyúltam. :D Ezt a kérdést azoknak írtad ki, akiknek ugyanolyan a felfogásúk, de sajnos most te nyúltál félre nyúltál. :( Sajnos van egy olyan érzésem, hogy mivel sokszor megy a vita errõl itt GYK-n, te is ezért írtad ki.. "Látom nem tudod felfogni a dolgokat, és tényleg csak általánosítasz... De ez már legyen a te problémád hogy mindenkiben a rosszat keresed ;) " Ehhez hozzáfûzni már nem tudok mit, mindent elmondott helyettem is. :) ) [ui.: nem vagyok elszállva magamtól, csak most jól esett kicsit húzni. :D gonoszvagyok, igen, tudom. :3 ]
A kérdező hozzászólása: 21:37 Hááát nem írom le ink, hogy mi vagy ..... Jó nem általánosítok, de te is bmeg 15 évesen ? :O Azon csodálkoztam, mikor írtad, hogy PÁROM :O nemhogy még meg is [email protected] magad-.- ennyit errõl
A kérdező hozzászólása: 21:52-bõl mért nincs több....
A kérdező hozzászólása: Hááát 21:29 15 évesen utáltalak volna :P
nem nagyon értem miért okoz neked ekkora problémát ki mikor veszíti el a szüzességét.fel kell tennem egy kérdést: neked mikor volt az elsõ?

Miért van az, hogy a mai 18-19 éveseknek nincs barátnőjük?

Van erre indok?

Legjobb válasz: Nincs mivel ez hülyeség. Sok 18-19 évesnek van.

Nincs mivel ez hülyeség. Sok 18-19 évesnek van.
Múltkor a 18 éves barátomról panaszkodtam egy 20 éves havernak. Elmondása szerint ilyen korbanmég nem annyira fontosak a nõk, inkább a haverok, bulik foglalkoztatják a fiúkat, persze nõ is kell de gyakran csak a szex miatt.
Jaj, kedves kèrdezö, mindannyian tudjuk, hogy szeretnèd azt hallani, hogy azèrt, mert a lányok mind felszinesek ès csak a gazdag huszonèvesekre buknak, nem kell így rejtegetni a mondanivalód. Egyèbkènt, majdnem minden 18-19 èvss ismerösömnek vam barátnöje, de tudom, te valami idegen bolygón èlsz, ahol senkinek nincs.
vigyázz hármas, mindjárt válaszolja a kérdezõ, hogy akkor te csak jóképû 18-19 éveseket ismersz!
Én 19 vagyok és van barátnõm. Akkor én nem mai vagyok?
a barátomnak, aki 18, van barátnõje :) ebben biztos vagyok, ugyanis én lennék az :)
Akkor én megtöröm a sorrendet, 18 éves lány vagyok, és nincs pasim.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!