Találatok a következő kifejezésre: A mai év közötti korosztály (2 db)

A mai 20-30 év közötti korosztály miben más mint azok akik 10 évvel ezelőtt voltak ennyi idősek?

Legjobb válasz: Nem tudom mire gondolsz. Arra,hogy most kezdünk szülni?

Nem tudom mire gondolsz. Arra, hogy most kezdünk szülni?
A kérdező hozzászólása: Viselkedésre gondolok, meg igen a gyermekáldásra.

Tényleg ilyen nehéz megfelelni mai 18-30 év közötti hölgy korosztálynak vagy csak a pasik fújják föl a dolgot?

Én is pasi vagyok, szinte sosem próbálkoztam a lányoknál, ezért nem akarok "üres okosságokat" írni. Szóval tényleg ilyen rossz a helyzet?

Legjobb válasz: Tényleg ilyen rossz.

Tényleg ilyen rossz.
Hajaj
Csak azoknak könnyû ágyba vinni õket, akik jól néznek ki.
A kérdező hozzászólása: Ha mindez igaz amit írtál utolsó elõtti, akkor én lehúzhatom a rólót!
Igen, ebben igazad van. Ezt múltkor valahol le is vezettem demográfiailag és hasonló szám jött ki.
Azért nem szabad általánosítani, hogy a 18-30 korosztály hölgy tagjai maguktól elszállt, beképzelt p*csák és az elvárások az egekben vannak. Inkább úgy fogalmaznám meg, hogy egy eleve kevesebb nõ van ebben a korosztályban, mint férfi, illetve a 40-50-es férfi korosztály is erre a csoportra "vadászik". Valamint férfitársaim közül sokan magasabbra tesszük a lécet (miért is ne?) illetve értelemszerûen egyedülállókat keresünk, így ennek a lánycsoportnak eleve kiesik az 50-70%-a... Összegezve, ezen korosztály nõtagjainak 30%-ára nyomul a teljes 18-30-as, illetve a 40-50-es férfikorosztály. Nekem is társkeresõzött egy 25 éves nõ ismerõsöm, és mondta, hogy naponta(!) 30-50 felkérést kap. De élõben is bepróbálkoznak egy szép lánynál 8-10-en egy este egy szórakozóhelyen, ezt a saját szememmel is látom. A kevésbé szép/átlagos lányokra lehet, hogy csak harmad ennyi "udvarló" jut, de azért így is van lehetõségük válogatni. Szóval igen, megtehetik, hogy komoly elvárásokat támasszanak. Ennek ellenére én bizakodó vagyok, inkább attól tartok, hogy nem fogok megfelelõ lányt találni (kevés szabadidõ, sok elfoglaltság, emiatt kevés lehetõség ismerkedésre) nem attól, hogy irreális elvárásokat fog támasztani. 25F
Azt csak gyökerek hordják, nem tudom Magyarországon minek kell hétköznap Sherpa hegymászó bakancsban szaladgálni, nem hinném, h ez a -1 fok olyan odab*aszós lenne.
Én most ebben az évszakban sísapka + sarkkutató kabát + mackógatya + munkavédelmi bakancs kombóban nyomatom. Csajozós outfit-em nincs, mert már nem csajozom.
Azért szerintem elég sok embert ki lehet pofozni, csak sokan nem hisznek magukban. A legtöbb nõ nem is azt nézi, h mennyire vagy jóképû, hanem úgy gondolkodik, h divatos ruhákban jár, le van szolizva, van valami szar a csuklóján, ápolt? Akkor jöhet!
Hát nemtom. 27/F vagyok, a baráti körömben egy csomó kedves csaj van egyedül. A normális fiúk mind foglaltak.
Egyértelmû, hogy fel van fújva, csak ezt õk sem hajlandóak bevallani, mert akkor kiderül, hogy õk a hunyók...
Hát igen, az gáz...
Ha testi defektusa van az ipsének, akkor aztán tényleg sok mindent tehet......
Mondjuk ez igaz, de a jól kinézésért egy bizonyos fokig tenni is lehet, nemde?
Szerintem éppen az a jó, hogy mindig más farok után ácsingóznak... Hiszen pont ezért tudunk újabb és újabb csajokat fölszedni és ágyba vinni, nem igaz? :)
Szerintem nem nehéz megfelelni, könnyû ágybavinni õket. A probléma inkább az, h állandóan más farok után ácsingóznak:S
A 18-30 férfi korosztályban gyakorlatilag majd' mindenki lehúzhatja, ne aggódj......


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!