Találatok a következő kifejezésre: A magzatvíz vagy folyása zárt méhszájnál (1 db)

A magzatvíz szivárgása vagy folyása zárt méhszájnál is érezhető?

Mert akkor ha zárt a méhszáj elméletileg nem tud kifolyni, nem? Néha van folyásom átlátszó és kissé vizes de nem hinném, hogy magzatvíz. Meg lehet különböztetni? Észerveszem majd ha szivárog vagy folyik? Mult héten a doki mindent rendbe talált, cervix:3000, a baba is mozog mint máskor stb. Nem aggodom, de fontos lenne tudnom a teljes megnyugvás érdekében!

Legjobb válasz: mikor a fiamat szültem,már csorgott a magzatvíz a méhszájam még mindig teljesen zárt volt.hiába repesztettek burkot,és adtak mindenféle infúziót,amikor már elfolyt az összes magzatvíz,a méhszáj még akkoris teljesen zárt volt,sõt a barátnõmnek szivárgott a magzatvíz napokig,a méhszája neki is teljesen zárt volt.szóval zárt méhszájnál is nyugodtan szivároghat,folyhat a magzatvíz sajnos.

mikor a fiamat szültem, már csorgott a magzatvíz a méhszájam még mindig teljesen zárt volt.hiába repesztettek burkot, és adtak mindenféle infúziót, amikor már elfolyt az összes magzatvíz, a méhszáj még akkoris teljesen zárt volt, sõt a barátnõmnek szivárgott a magzatvíz napokig, a méhszája neki is teljesen zárt volt.szóval zárt méhszájnál is nyugodtan szivároghat, folyhat a magzatvíz sajnos.
Nekem is úgy indult a szülés. Elfolyt a vizem, de a méhszájam még zárva volt.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Mekkora volt a babátok 36 hetes terhesen?

5

Aki 32-34. héten volt 4D-n mesélne?

Mennyit sikerült látni a babából?Nem bántátok meg,hogy később mentetek és nem mondjuk 20-25.hét környékén?Minden tapasztalat érdekelne:)
Köszönöm:)

4

Mi van azzal a kismamával, akinek tnap szivárgott a vize?

Nem találom azt a kérdést :( Irta, h volt dokinál is, és azt mondta, h még az éjjel vagy a mai nap folyamàn találkoznak a szülőszobán.

1

Ilyenkor a baba sem kap levegőt?

Felfújtam egy matracot és utána gondolkoztam hogy lehet ez most nem volt jó ötlet. Ugye ilyentől nem lehet oxigénhiányos a babám?
27hkm

10

Gyereket szeretnénk a Párommal de kicsit be vagyok parázva. Olyanok járnak a fejembe, hogy jó anya lennék-e, egészséges lesz-e, megtudunk e birkózni a feladattal? Normális hogy ilyenek járnak a fejembe?

3

Méhen kívüli terhes vagyok?

Tegnap voltam uh-n és ez van a papíromra írva:
j.o.ov.-ban 30x29mm egyrekeszű, echoszegény bennékű cystikus rezistencia, kóros áramlás nem detectlátható.

dg:
korai grav?
grav.extraut?

18

Miért van az, hogy egyik nap szinte megállás nélkül mozog a baba, másnap meg talán 1-2szer érzem egész nap?

6

Túl sok magzatmozgás 34 hetesen létezik?

Néha attól félek, hogy túl sokat mozog a babám. Ma délután pl. kb. 16.00-tól folyamatosan mozog, talán egy órára ha megállt. Épp voltunk dokinál is, mindent rendben talált, de nekem akkor is olyan fura, hogy mindenhol azt olvasom, hogy az idő 90-95%-ban alszik, ehhez képest nekem folyamatosan péppé rugdossa a gyomromat. Örülök persze, hogy érzem, de nem jelent rosszat, ha túl sok a mocorgás? Az OK, hogy kajálás után fél-egy órával beindul, de hogy még 2 óra múlva sem hagyja abba? Más is volt így?

6

Ez jel? Természetes ez vagy tudat alatt így készül a szervezetem? Ha megszülök nem fognak fájni?

Holnap programozott császárom lesz,ma reggelre bedurrantak a melleim..Előtejem régebb óta volt.Egyéb más jelem a szülés megindulásra nincsen.Nagyon fájnak,égnek.Ez lehet jel vagy terhesség vége felé előfordulhat,ha elkezd szopizni a kisfiam,akkor már nem fog fájni?

5

Teljesen problémamentes terhességnél miért állhat le a baba szíve 3. trimeszterben? Nem volt a köldökzsinór sem a nyakán.

16

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!