Találatok a következő kifejezésre: A magzatvíz vagy folyása zárt méhszájnál (1 db)

A magzatvíz szivárgása vagy folyása zárt méhszájnál is érezhető?

Mert akkor ha zárt a méhszáj elméletileg nem tud kifolyni, nem? Néha van folyásom átlátszó és kissé vizes de nem hinném, hogy magzatvíz. Meg lehet különböztetni? Észerveszem majd ha szivárog vagy folyik? Mult héten a doki mindent rendbe talált, cervix:3000, a baba is mozog mint máskor stb. Nem aggodom, de fontos lenne tudnom a teljes megnyugvás érdekében!

Legjobb válasz: mikor a fiamat szültem,már csorgott a magzatvíz a méhszájam még mindig teljesen zárt volt.hiába repesztettek burkot,és adtak mindenféle infúziót,amikor már elfolyt az összes magzatvíz,a méhszáj még akkoris teljesen zárt volt,sõt a barátnõmnek szivárgott a magzatvíz napokig,a méhszája neki is teljesen zárt volt.szóval zárt méhszájnál is nyugodtan szivároghat,folyhat a magzatvíz sajnos.

mikor a fiamat szültem, már csorgott a magzatvíz a méhszájam még mindig teljesen zárt volt.hiába repesztettek burkot, és adtak mindenféle infúziót, amikor már elfolyt az összes magzatvíz, a méhszáj még akkoris teljesen zárt volt, sõt a barátnõmnek szivárgott a magzatvíz napokig, a méhszája neki is teljesen zárt volt.szóval zárt méhszájnál is nyugodtan szivároghat, folyhat a magzatvíz sajnos.
Nekem is úgy indult a szülés. Elfolyt a vizem, de a méhszájam még zárva volt.

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Cukorbeteg kismamák, mivel helyettesítitek a tésztát, rízst ha már unjátok a zöldséget?

egszerűen annyi szénhidrát van bennük,hogy egy maréknyi nem jönne ki belőle.Mit lehet helyette enni?

11

Melyik légzésfigyelőt választanátok?

A vezetékes angelcare-t,vagy a mobil Snuza-t? Első kisfiam nagyon ritkán aludt a kiságyba és félek,hogy a második babámmal is ugyanez lesz a helyzet. Ebben az esetben jobb választás lenne a Snuza gondolom. Csak nem tudom,hogy mennyire megbízható.

3

Hétvégéi tippelős? Nem, hét?

a href='#' title='Ha bejelentkezel, a link kattinthatóvá válik' onclick='alert("A link bejelentkezés után lesz kattintható."); return false;'>[link]

13

Szombat reggeli tippelos! Van kedvetek? Het, nem?

Koszonom!!!! <[link]

10

Barátnőm a barátjával nagyon felelötlenek voltak. A fiu kétszer is elment barátnőmben. Mit csináljon? És esemény utánit javasoltam neki.

10

6+6 hetes terhes vagyok, négy elhalt terhességgel és egy spontán vetéléssel a hátam mögött.6 hetesen elkezdtem vérezni, kaptam rutascorbint, de tegnap piros vér jött. Megmaradhat a baba?

Kaptam 4 hetesen utrogestant,medrolt,clexanet,aspirin protectet.Félek,hogy a vérzés megint a terhességelhalás jele.Annyi bíztat,hogy a testhőm nem esett le, most is 37.3.Ez adhat reményt?Járt valaki így?

15

Akinek császára volt, mennyire fájt utána, milyen volt a felépülés?

20

Mikor és hogyan kérjek időpontot a dokihoz? 11 hetes vagyok

Privát orvoshoz szeretnék járni, de még nem voltam nála. Kedden és csütörtökön rendel, akkor lehet időpontot is kérni. Jövő pénteken leszek 12 hetes. Mikor hívjam fel és mit mondjak neki? Az oké, hogy időpontot szeretnék kérni xy vagyok. De azt is mondjam, hogy 12 hetes leszek pénteken? Mikor kell a genetikaira menni?

4

Volt köztetek olyan akinek kevesebb volt a magzatvíze? Hamarabb szült? Császármetszés eseten hamarabb inditották?

32 hetes vagyok

3

4-én reggel halvány pozit teszteltem, folyamatosan erősödik a csík, de még nem annyira erős, mint a kontroll csík. Meddig kell tesztelni minden nap? Vagy már feleslegesen tesztelgetek? Elhihetem, hogy kisbabát várok? Már 1 éve vártunk Rá!

11

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!