Találatok a következő kifejezésre: A magzatvíz vagy folyása zárt (1 db)

A magzatvíz szivárgása vagy folyása zárt méhszájnál is érezhető?

Mert akkor ha zárt a méhszáj elméletileg nem tud kifolyni, nem? Néha van folyásom átlátszó és kissé vizes de nem hinném, hogy magzatvíz. Meg lehet különböztetni? Észerveszem majd ha szivárog vagy folyik? Mult héten a doki mindent rendbe talált, cervix:3000, a baba is mozog mint máskor stb. Nem aggodom, de fontos lenne tudnom a teljes megnyugvás érdekében!

Legjobb válasz: mikor a fiamat szültem,már csorgott a magzatvíz a méhszájam még mindig teljesen zárt volt.hiába repesztettek burkot,és adtak mindenféle infúziót,amikor már elfolyt az összes magzatvíz,a méhszáj még akkoris teljesen zárt volt,sõt a barátnõmnek szivárgott a magzatvíz napokig,a méhszája neki is teljesen zárt volt.szóval zárt méhszájnál is nyugodtan szivároghat,folyhat a magzatvíz sajnos.

mikor a fiamat szültem, már csorgott a magzatvíz a méhszájam még mindig teljesen zárt volt.hiába repesztettek burkot, és adtak mindenféle infúziót, amikor már elfolyt az összes magzatvíz, a méhszáj még akkoris teljesen zárt volt, sõt a barátnõmnek szivárgott a magzatvíz napokig, a méhszája neki is teljesen zárt volt.szóval zárt méhszájnál is nyugodtan szivároghat, folyhat a magzatvíz sajnos.
Nekem is úgy indult a szülés. Elfolyt a vizem, de a méhszájam még zárva volt.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Természetes, ha terhesen rossza vérkép, magas a fehérvérsejt, stb, alacsony a vörösvértest stb? az asszisztens id. Pontot sem akart adni a dokihoz.

16 hetes vagyok. nem mintha nagy vérképelemző lennék, de úgy tudom a magas fehérvérsejt, neutrophil, lympocyta és alacsony vörösvértest, hemoglobin, hematokrit egyszer gyulladásra, másodszor vérszegénységre utal. és a "diáklány" típusú asszisztens el is akart hajtani azzal a felszólalással, hogy mindez mert terhes vagyok, nem nagy az eltérés a normálistól, ezzel nem kell foglalkozni.

8

Mennyi lehet egy genetikai vizsgalat a 12. heten? Es mibol all?

5

Ki hány hetes terhes kortól kezdett el vásárolni, rendezni a ruhákat kis ágyat stb?

Érdekelne hogy ki hány hetesen kezdett el vásárolni a picurjának és mikor lett kompletten kész a kiságya és a kisszobája?

13

31-33 hetes kismamik hogy vagytok? Mikor kezditek kimosni a babaruhákat és összeállitani a kòrhâzi csomagot? Kisfiú? Kislány? Név? Hanyadik baba lesz?

7

Lombikos kismamik SOS beültetés után 1 héttel Predinisolon Richter meddig kell szednem? A héten elfogy!

Lombikos kismamák a héten elfogy a Prednisolon Richter gyógyszerem beültetés után vagyok 1 héttel. Eddig kellett szednem? Vagy hívjam fel a dokit,csak tudatlannak sem szeretnék tűnni!:) Eurovit Folsavat szedek még,meg minden másnap Káliumot! Beültetés után már nem kellet injekció se!

11

23 hetesen nem baj ha sokat keményedek?

Szex után is bekeményedik a hasam de nem fáj. Van olyan sokszor hogy lefekszem az ágyba megfogom a hasam és azt veszem észre hogy kőkemény a hasam. Volt már valakinek így? Nem jelent problémát?

12

Mit gondoltok az ossejt levetelrol?

Az elso gyermekunknel levetettuk, bar ferjem ellene volt teljesen, csak az en kedvemert belement. Azota olvastam egyet smast rola es elizonytalanodtam. De vhogy ugy erzem ugy fair h masodik babonal is megcsinaltassuk. Velemenyetek?

18

Karácsonykor szeretném bejelenteni a rokonságnak a babámat csak nem tudom hogyan. Írjatok légyszi egy-két ötletet?

Valami vicces/kreatív, meglepő módon gondoltam mindenképpen, uh képet nem szeretnék mutogatni, kis cipő a fa alá annyira nem tetszik. Egyéb ötletek jöhetnek.:)

19

Amikor először megmozdult a baba, amiben még nem is biztos az ember, de azt is már fel kell jegyezni, meg vezetni, meg írni a naptárba?

és kinek mikor volt az első megmozdulás érzése?

5

Adnátok a babának a nagybácsi nevét?

A párom úgy döntött, hogy a testvére nevét viselje a gyerekünk. (én nem szeretném, hogy a párom neve legyen, nem szeretném kiabálni a játszótéren, hogy Pistike) Ö arra jutott, hogy István a magyarok királya nem lehet, akkor lesz Attila Isten ostora... Nekem annyira furcsa, hogy a nagybácsi neve is az...

8

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!