Találatok a következő kifejezésre: A magzatvíz méhszáj mellett (5 db)

A magzatvíz zárt méhszáj mellett is tud szivárogni?

Legjobb válasz: Nem hangzik hülyén a kérdésed.Igen,a magzatvíz szivároghat,sõt csoroghat is teljesen zárt méhszáj mellett.Ezt én sem tudtam addig amíg így nem jártam mikor a fiam született.Már teljesen elfolyt az összes magzatvíz,de a méhszáj még akkor sem nyílt ki,sõt a doki próbálta sokféleképp,de a méhszáj akkor sem nyílt ki...

Nem hangzik hülyén a kérdésed.Igen, a magzatvíz szivároghat, sõt csoroghat is teljesen zárt méhszáj mellett.Ezt én sem tudtam addig amíg így nem jártam mikor a fiam született.Már teljesen elfolyt az összes magzatvíz, de a méhszáj még akkor sem nyílt ki, sõt a doki próbálta sokféleképp, de a méhszáj akkor sem nyílt ki...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm.
A kérdező hozzászólása: Ha sárgás vizes folyásom van 22.héten, de az UH-on minden rendben, és nincs fertõzésem sem , akkor kell aggódnom, vagy ez természetes, elõfordulhat folyásként ilyen? Köszönom elõre is a válaszokat!
a magzatvíz víz szerû inkább átlátszó ½folyadék½. A sárgás folyásod, az elõfordulhat, nekem is egy idõ után átváltott sárgásra ez a fehérfolyás, és nem voltam és nem is vagyok fertõzött. Másnak is elõfordult, olvastam, sztem normális terhességi folyásod van, ne aggódj, különben is sok idõd van még ;)
Aha..Az 1.válaszoló vagyok...Mostmár pontosabban értem a kérdésedet, így hogy tudom hány hetes vagy....Ez tuti, hogy nem magzatvíz!!!!!!Én ugyanígy voltam, nekem is pont a 20-22.hét körül kezdõdött.Állandóan az orvosokat zaklattam, mert mindig azt hittem hogy magzatvíz szivárog..DE NEM AZ..Ez teljesen normális terhesség alatti vízszerû folyás(így mondta a doki nekem)Én is nagyon megijedtem, mert átlátszó volt, néha sárgás, és totál víz állaga volt.Mintha vízcsepp lett volna..Én hetekig pánikban voltam mi lehet ez...Azóta is néha megvan, néha elmúlik.Én azért hittem az enyémre hogy magzatvíz, (ja nem volt pisi szaga sem)mert azt gondoltam ha vizelet lenne, azt érezném ahogy kicseppen, hát ez tévedés, mert nem mindig mindenki érzi ha a vizelet szivárog..Én sem éreztem..Pedig néha az is szivárog, de legtöbbször érzem, ahogy a baba rajta ül a hólyagomon:) Szerintem teljesen nyugodt lehetsz, én ugyanezt végigzongoráztam 1000szer amit most te gondolhatsz..Amugy ekkora terhességnél mint a tiéd, nem kezd el a magzatvíz szivárogni, csak ugy minden ok nélkül...ilyen kora terhességnél az esetek 90/ban fertõzés végett szokott a magzatvíz szivárogni, v elfolyni, de ha az lenne akkor már lettek volna más tüneteid is, és az pedig nem sima magzatvíz lenne, hanem sõtét, szürkés, barnás víz..(láttam már ilyet sajna)Szóval nyugi!!!!
Ja csak hogy tisztább legyen a kép.az elsõ válaszom az elsõ fiamnál volt, az elõbbi válaszom meg a mostani babámra vonatkozik:) 28hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, az az igazság, az indította el a pánikolásomat, hogy valaki kiírta ide hogy a 21. héten elment a babája magzatvízszivárgással, csak nem vette észre, igaz azóta kitörölték a kiírását, de én rendesen megijedtem.kÖSZÖNÖM NEKTEK A MEGNYUGTATÁST!!Boldog babavárást nektek:-)

Zárt méhszáj mellett is elfolyhat a magzatvíz?

vagy ebben az esetben tuti h fájásokkal indul? bizom benne h vizelfolyással, mert az egyértelmű, nem kell vacilálni h kell e menni v sem:) a héten töltöm a 40hetet, de még teljesen zárt vagyok...:(

Legjobb válasz: Nekem a 31. héten teljesen zárt méhszáj mellett folyt el a magzatvíz. Másnap császároztak és addig csordogált, de fájásom semmi nem volt.

Nekem a 31. héten teljesen zárt méhszáj mellett folyt el a magzatvíz. Másnap császároztak és addig csordogált, de fájásom semmi nem volt.
Nekem is teljesen zárt máhszáj mellett folyt el, kiírt elõtti éjszaka, semmi elõjele nem volt, épp aludtam.Viszont én utána sem tágultam, még oxi hatására sem, így 18 óra múlva császárral született meg a kisfiam. Könnyû szülést Neked!
Nekem elfolyt a víz, utána kézzel nyitotta ki a doki a méhszájamat, nem volt kellemes! Emiatt ne aggódj, nem fogsz vacillálni, ha eljön az idõ, tudni fogod h menni kell..

Zárt méhszáj mellett is távozhat a magzatvíz?

Legjobb válasz: igen.nekem elfolyott a magzatvízem és teljesen zárva voltam fájások nélkül.6óra múlva jöttek a fájások,és onnan 5óra alatt megszületett babó.

igen.nekem elfolyott a magzatvízem és teljesen zárva voltam fájások nélkül.6óra múlva jöttek a fájások, és onnan 5óra alatt megszületett babó.
Igen elfolyhat, de nem ez a szokványos menet.


Zárt méhszáj mellett bejuthat levegő a magzatvízbe?

Még mindig nem értem teljesen, hogy az oralis szex miért lehet veszélyes. Azt olvastam, hogy leveg?befújás miatt, de hát egyáltalán ki miért fújna be leveg?t? Vagy én vagyok ennyire tudatlan? Mert állítólag az ezen az úton bejutott leveg? nagyon veszélyes lehet a magzatra. 17 hetes km.

Legjobb válasz: szia a magzatvízbe biztos hogy nem jut be hiszen a magzat az egy burokban van, de amúgy én sem értem ezt a levegõ befulyásos dolgot

szia a magzatvízbe biztos hogy nem jut be hiszen a magzat az egy burokban van, de amúgy én sem értem ezt a levegõ befulyásos dolgot
http://www.gyerekabc.hu/A-kismama-mindennapjai-eletunk-varan.. Ennyit találtam. Nem igazán a magzatvízbe kerülõ levegõrõl van szó, hanem a véráramba kerülõ levegõrõl. Az embólia tényleg veszélyes lehet, de ilyen módon való bekövetkeztének gyakorlatilag nulla az esélye.
A burok akkor is burok és zárt, ha a méhszáj nyitva van. A terhesség alatt végig megengedett a szex, hacsak az orvos valami veszély miatt el nem tilt tõle. Nem kell félni, ha nincs gond, hajrá:-)
szerintem ha ez így lenne a dokik ezzel kezdenék a terhesgondozást :) ne aggódj! mi végig szexeltük a 9 hónapot és sem a levegõ sem a spermák nem jutottak be a babucinkhoz :)

Elfolyhat a magzatvíz zárt méhszáj mellett?

38-40. hét között

Legjobb válasz: Szerintem ha a magzatviz elfolyik,mindenképp ki kell nyilnia legalább egy ceruzányira a méhnek.

Szerintem ha a magzatviz elfolyik, mindenképp ki kell nyilnia legalább egy ceruzányira a méhnek.
Zárt méhszájnál szivároghat. De ha ilyesmit érzel, azonnal menj orvoshoz, mert a baba veszélyben van, ha folyik a magzatvized! Problémamentes szülést:-)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!