Találatok a következő kifejezésre: A magzatvíz elkezd szivárogni azt folyamatosan (2 db)

A magzatvíz amennyiben elkezd szivárogni azt folyamatosan csinálja? Vagy lehet, hogy egyik nap sziivárog, másik nap nem?

Legjobb válasz: Folyamatos. Ha megreped a burok, onnan már nincs visszaút... Csak fõleg ilyen melegben, nehéz eldönteni, hogy megizzadtál, és attól nedves a fehérnemûd, vagy a maggzatvíz szivárog.

Folyamatos. Ha megreped a burok, onnan már nincs visszaút... Csak fõleg ilyen melegben, nehéz eldönteni, hogy megizzadtál, és attól nedves a fehérnemûd, vagy a maggzatvíz szivárog.
A magzatvizet 2 g-vel írtam az elõbb. Bocsi!
A kérdező hozzászólása: köszi szépen
Szia! Nekem 2 hétig szivárgott, csak nem vették észre hiába mondtam.Mindig olyan kis mennyiség távozott, hogy elhittem hogy nem az mikor mondtam a dokinak.Szülésnél mondta, mikor megvizsgált, és odébb nyomta a baba fejét, hogy felül van repedve a burok, ezért nem tudott elfolyni, csak néha szivárgott.De ebben a melegben meg aztán pláne nehéz eldönteni mitõl vagyunk nedvesek.Ha gyanakszol, lehet kapni a gyógyszertárba betétet, ami elszínezõdik ha a vized szivárog. Minden jót.

A magzatviz, ha elfolyik az kb. mennyi, 1-2 dl? És ha elkezd szivárogni, akkor az folyamatos?

Vizeletmegtarto gondjaim vannak néha 1-2 csepp bemegy. Ezért tartok attol, h összekeverem a kettöt.

Legjobb válasz: Nem fogod összekeverni,mert a magzatvíz nyálkás és több mint a vizelet szivárgás és átlátszó színû,sokkal melegebb is ha jól emlékszem.

Nem fogod összekeverni, mert a magzatvíz nyálkás és több mint a vizelet szivárgás és átlátszó színû, sokkal melegebb is ha jól emlékszem.
Hát amikor nekem kezdett folyni, nekem sem ömlött.Elõtte éreztem egy kis pukkanást, aztán olyan volt pisilés utánn mintha még egy kicsit szivárogna.De ez nem volt folyamatos, sõt rögtön keztem érezni az összehúzódásokat is, amik gyorsan erõsödtek, és szaporodtak.Amikor összehúzódásom volt akkor éreztem a csorgást.Ne félj nem lehet nem észrevenni, hiszen a kórházban a burokrepesztést is arra használják, hogy az összehúzódásokat erõsítsék.Szinte biztos, hogy az összehúzódásokat is érezni fogod majd ha csorog.
Én is ettõl féltem, de tényleg észre lehet venni. Ha egyszer elkezd szivárogni, akkor folyamatosan jön több-kevesebb mennyiség. Nekem hajnali 4 körül kezdett folyni és órákon keresztül a vajúdás alatt szinte végig folyt. Ha vizelet jön, az csak pár csepp, a magzatvíz ennél több és nem tudod visszatartani egyáltalán.
nekem indították a szülést burokrepesztéssel és sok-sok folyt ki akkor. több liter, nem 1 -2 dl. észre fogod venni.... nyugi.
Nekem is szivárgással kezdõdött, de elsõre nem voltam biztos benne, hogy az. Meg azt mondták nem lehet visszatartani, pedig ha erõsen szorítottam sikerült. Este 10kor kezdte és mikor megvizsgáltak fél 2 körül még akkor is folyt bõven. Mikor elkezdett szivárogni 10 percenként a wc-ültem otthon. De tettem be betétet és úgy indultam a kórházba. (Még lefürödni is volt idõ, amikor már fájások is voltak, elindultam) 3 hónapos kisfiú anyukája
nem 1-2 dl liter jon:) hanem sok liter nekem szakadt kifele mikor burkot repesztett a dokim


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!