Találatok a következő kifejezésre: A magyarországi valamelyikén (15 db)

Közvetíti Magyarországon valamelyik csatorna a WSOP főversenyének final table-jét?

ha igen, mikor és hol?

Legjobb válasz: erre én is kiváncsi lennék

erre én is kiváncsi lennék

A magyarországi tévécsatornák valamelyikén leadják majd a Private Practice c. Sorozatot? Ha igen, akkor kb. Mikor?

A sorozat a Grace klinika "kistestvére"... :$:)

Legjobb válasz: RTL KLUB: június 10. Kedd, 22:25

RTL KLUB: június 10. Kedd, 22:25
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ! :) Azóta én is ráakadtam. :) Csak tegnap még semmi sem volt fent a neten róla... :S

Valaki meg tudja nekem mondani, hogy hol van és mik a feltételei magyarországon annak hogy valaki tankon legyen a személyzet valamelyik tagja?

Legjobb válasz: http://www.honvedelem.hu/files/9/8663/hogyan_lehetek_szerzod.. Itt leírják, hol érdeklõdj a lehetséges üres posztokról és mik az alapfeltételek.

http://www.honvedelem.hu/files/9/8663/hogyan_lehetek_szerzod.. Itt leírják, hol érdeklõdj a lehetséges üres posztokról és mik az alapfeltételek.


Szerintetek lesz eminem koncert Magyarországon a közeljövõben vagy valamelyik szomszédos országban?

Legjobb válasz: Legközelebb Amerikában lesz augusztusban Eminem és Rihanna turné. szval nem itten körül:(( de majd valamikor ...... remélem lesz xdd következõ turnéján ide is ellátogathatna. nagy álmom teljesülne be.

Legközelebb Amerikában lesz augusztusban Eminem és Rihanna turné. szval nem itten körül:(( de majd valamikor ...... remélem lesz xdd következõ turnéján ide is ellátogathatna. nagy álmom teljesülne be.
itt MO-n biztos hogy nem, de még a szomszédos országokban se tudom elképzelni.

Magyarországon vannak követői valamelyik ókeleti egyháznak, ill. vannak-e követői, a főleg nyugaton elterjedt, ókatolikus egyháznak?

Tudom, h gyakorlatilag két külön kérdés egyben, de nem láttam értelmét külön-külön kiírni.

Legjobb válasz: Mi az hogy ókeleti?

Mi az hogy ókeleti?
A buddhizmus 2500éves és keleti. Az ókeletinek számít?
A kérdező hozzászólása: http://hu.wikipedia.org/wiki/Ókeleti_egyházak ezek az ókeleti egyházak.
A kérdező hozzászólása: Tudom, h Magyarországon bejegyzett felekezet a Kopt ortodox valamint az Örmény apostoli egyház, de arra lennék kíváncsi, h tud-e valaki valamit arról, h gyakorlatilag is vannak-e követõi, létezik e ilyen jellegû hitélet ma Magyarországon. Az ókatolikus egyház tudomásom szerint nem bejegyzett felekezet Magyarországon, ettõl függetlenül érdekelne, h van e valamilyen közösségük nálunk is.
pont ezt a 2 bejegyzett egyházat akartam írni... :) tudtommal mindkettõnek van is hitélete Mo-n, az örmények Bécsbõl hoznak néha papot, hogy bemutassa a liturgiát egy pár éve Debrecenben is misézett, én is ott voltam a kopt liturgiára is szeretnék egyszer eljutni :) ha jól emlékszem, valahol azt olvastam, hogy egy Pest környéki településen szoktak tartani, hogy milyen idõközönként, nem tudom ókatolikus hitéletrõl nem igazán tudok Mo-n, bár úgy rémlik, ez is bejegyzett egyház
Ami késik nem múlik! Figyelmébe ajánlom: http://www.okatolikus.hu Rengeteg információt lehet olvasni, hogy tulajdonképpen mi rejlik tulajdonképpen az újraéledõ magyar ókatolikusoknál.

Megy valamelyik csatornán Magyarországon a Grace klinika? Ha igen akkor mikor?

Legjobb válasz: A FEM3-on hétköznap 19:10-tõl. Szombaton(11:45) és vasárnap(12:45) ismétlik.

A FEM3-on hétköznap 19:10-tõl. Szombaton(11:45) és vasárnap(12:45) ismétlik.
És hamarosan az RTL Klub-on a 9.évaddal(szikronosan :D)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen ! :)

Magyarországon van valamelyik egyetemen olyan szak, amely a megújuló energiaforrásokkal kapcsolatos?

Tudom, kicsit hülyén fogalmaztam meg, de remélem értitek. Tehát napenergia, vízenergia stb.

Legjobb válasz: Pl. környezetmérnök szak vagy környezettan szak Az elõbbi a gyakorlati alkalmazásban jártas, az utóbbi inkább kutatómunkát végez.

Pl. környezetmérnök szak vagy környezettan szak Az elõbbi a gyakorlati alkalmazásban jártas, az utóbbi inkább kutatómunkát végez.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!