Találatok a következő kifejezésre: A magyarországi valamelyikén (11 db)

Közvetíti Magyarországon valamelyik csatorna a WSOP főversenyének final table-jét?

ha igen, mikor és hol?

Legjobb válasz: erre én is kiváncsi lennék

erre én is kiváncsi lennék

A magyarországi tévécsatornák valamelyikén leadják majd a Private Practice c. Sorozatot? Ha igen, akkor kb. Mikor?

A sorozat a Grace klinika "kistestvére"... :$:)

Legjobb válasz: RTL KLUB: június 10. Kedd, 22:25

RTL KLUB: június 10. Kedd, 22:25
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ! :) Azóta én is ráakadtam. :) Csak tegnap még semmi sem volt fent a neten róla... :S

Valaki meg tudja nekem mondani, hogy hol van és mik a feltételei magyarországon annak hogy valaki tankon legyen a személyzet valamelyik tagja?

Legjobb válasz: http://www.honvedelem.hu/files/9/8663/hogyan_lehetek_szerzod.. Itt leírják, hol érdeklõdj a lehetséges üres posztokról és mik az alapfeltételek.

http://www.honvedelem.hu/files/9/8663/hogyan_lehetek_szerzod.. Itt leírják, hol érdeklõdj a lehetséges üres posztokról és mik az alapfeltételek.


Magyarországon vannak követői valamelyik ókeleti egyháznak, ill. vannak-e követői, a főleg nyugaton elterjedt, ókatolikus egyháznak?

Tudom, h gyakorlatilag két külön kérdés egyben, de nem láttam értelmét külön-külön kiírni.

Legjobb válasz: Mi az hogy ókeleti?

Mi az hogy ókeleti?
A buddhizmus 2500éves és keleti. Az ókeletinek számít?
A kérdező hozzászólása: http://hu.wikipedia.org/wiki/Ókeleti_egyházak ezek az ókeleti egyházak.
A kérdező hozzászólása: Tudom, h Magyarországon bejegyzett felekezet a Kopt ortodox valamint az Örmény apostoli egyház, de arra lennék kíváncsi, h tud-e valaki valamit arról, h gyakorlatilag is vannak-e követõi, létezik e ilyen jellegû hitélet ma Magyarországon. Az ókatolikus egyház tudomásom szerint nem bejegyzett felekezet Magyarországon, ettõl függetlenül érdekelne, h van e valamilyen közösségük nálunk is.
pont ezt a 2 bejegyzett egyházat akartam írni... :) tudtommal mindkettõnek van is hitélete Mo-n, az örmények Bécsbõl hoznak néha papot, hogy bemutassa a liturgiát egy pár éve Debrecenben is misézett, én is ott voltam a kopt liturgiára is szeretnék egyszer eljutni :) ha jól emlékszem, valahol azt olvastam, hogy egy Pest környéki településen szoktak tartani, hogy milyen idõközönként, nem tudom ókatolikus hitéletrõl nem igazán tudok Mo-n, bár úgy rémlik, ez is bejegyzett egyház
Ami késik nem múlik! Figyelmébe ajánlom: http://www.okatolikus.hu Rengeteg információt lehet olvasni, hogy tulajdonképpen mi rejlik tulajdonképpen az újraéledõ magyar ókatolikusoknál.

Megy valamelyik csatornán Magyarországon a Grace klinika? Ha igen akkor mikor?

Legjobb válasz: A FEM3-on hétköznap 19:10-tõl. Szombaton(11:45) és vasárnap(12:45) ismétlik.

A FEM3-on hétköznap 19:10-tõl. Szombaton(11:45) és vasárnap(12:45) ismétlik.
És hamarosan az RTL Klub-on a 9.évaddal(szikronosan :D)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen ! :)

Magyarországon van valamelyik egyetemen olyan szak, amely a megújuló energiaforrásokkal kapcsolatos?

Tudom, kicsit hülyén fogalmaztam meg, de remélem értitek. Tehát napenergia, vízenergia stb.

Legjobb válasz: Pl. környezetmérnök szak vagy környezettan szak Az elõbbi a gyakorlati alkalmazásban jártas, az utóbbi inkább kutatómunkát végez.

Pl. környezetmérnök szak vagy környezettan szak Az elõbbi a gyakorlati alkalmazásban jártas, az utóbbi inkább kutatómunkát végez.

A Daft Punk idén nem jön Magyarországra, akár valamelyik fesztiválra?

Legjobb válasz: A Daft Punk sehova nem megy már 5 éve :(

A Daft Punk sehova nem megy már 5 éve :(

Nemzetiségi utónévjegyzékeket valahol az interneten meg lehet találni? (Listát azokról a nevekről, amiket valamely nemzetiséghez tartozók anyakönyveztethetnek Magyarországon? )

Sehol sem találom. Ha az interneten nincs, hol járhatnék utána?

Legjobb válasz: Szerintem ilyen nincs külön,hanem a M.o-on anyakönyvezhetõ névtár van,abban megtalálod,amiket lehet! Ha igazoltan valamilyen nemzetiséghez/kisebbséghez tartozol,olyan nevet adhatsz a babának ,amilyet akarsz. Talán,de ezt nem tudom még magyarositani sem kell ,lpd. a Jenifer lehet igy,nem kell Dzsenifernek sem írni. Ez rémlik,h igy van...de nem akarok butaságot írni...nem vagyok 100%-ig biztos benne.

Szerintem ilyen nincs külön, hanem a M.o-on anyakönyvezhetõ névtár van, abban megtalálod, amiket lehet! Ha igazoltan valamilyen nemzetiséghez/kisebbséghez tartozol, olyan nevet adhatsz a babának , amilyet akarsz. Talán, de ezt nem tudom még magyarositani sem kell , lpd. a Jenifer lehet igy, nem kell Dzsenifernek sem írni. Ez rémlik, h igy van...de nem akarok butaságot írni...nem vagyok 100%-ig biztos benne.
Itt: http://www.nytud.hu/oszt/nyelvmuvelo/utonevek/index.html van a hivatalos lista, és az alapelvek, hogy mi szerint lehet kérvényezni: "30/B. § (1) A választható nemzetiségi utóneveket az érintett országos kisebbségi önkormányzatok által összeállított nemzetiségi utónévjegyzék tartalmazza. (2) Az utónévjegyzékben nem szereplõ nemzetiségi utónév anyakönyvezhetõségérõl az érintett országos kisebbségi önkormányzat – a megkereséstõl számított 15 napon belül kiadott – állásfoglalása az irányadó." Úgyhogy ha neten nem találsz, szerintem fordulj a megfelelõ kisebbségi önkormányzathoz.
Én neten nem találtam. Úgy tudom, hogy könyv alakban meg lehet venni nem olcsóért. Anyakönyvvezetõt helyben érdemes lenne megkérdezni. (engem is érdekelt, aztán találtunk nevet mta jegyzékben)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!