Találatok a következő kifejezésre: A magyar miért gyűlölik a (9 db)

Miért gyűlölik a magyarokat külföldön?

Legjobb válasz: Konkret peldat mondj, hogy hol utaljak a magyarokat es lehetoleg forrast is jelolj meg!

21:10 megnevettettél, de nem tudlak cáfolni.
Konkret peldat mondj, hogy hol utaljak a magyarokat es lehetoleg forrast is jelolj meg!
3-dik vagyok: kulfoldon elek es senki nem gyulol, viszont az neha tud zavarni, hogy Magyarorszag senkit nem erdekel, semmit sem tudnak rola. Ez a kozombosseg tenyleg nem kellemes meg, hogy a magyar nyelv sehol mashol nem beszelt a vilagban. Egy orosz, spanyol, francia azert jobban elboldogul es meg cseh forditasokat is latok, de magyar sehol sincs.
Most jöttem meg két hét után Lengyelországból, és biztosan tudom, hogy nõk nem gyûlölik a magyarokat.
Miért? Gyûlölik a magyarokat külföldön?
A magyarokat csak az együttélésre képtelen korcs torzszülött férgek utálják, mint pl. a majmokbolygója slotákok, a csóróföldi románok meg a milosevicsista szarbek. Ezeket egyszerûen nem kell emberszámba venni, értelmileg kb. a papucsállatka és a szemölcsös medúza között lehetnek, a slotákokon meg jót röhögök, mindent rólunk kopíroztak, a történelmük meg elfér egy SMSbe...
Nem gyûlölik csak irigyek mert a Magyarok okosabbak az átlagnál és ha megfizetik õket akkor nagyon jól dolgoznak. Én eddig Csak Londonban dolgoztam és ott minden nem Magyar azt mondta hogy jól dolgoznak a Magyarok. Biztos van kivétel de én nem találkoztam vele.
A kérdező hozzászólása: Én nem szítom, csak beszélek róla AZ NEM UGYAN AZ!!!! Ha valamirõl nem beszélünk az nem azt jelenti, hogy nincsen. Nem teszek ellene semmit azon kivül, hogy foglalkoztat és itt közzé teszem a gondoloataimat. Persze ez nem az én hatásköröm. Nem nekem kell tenni, ehhez én kevés vagyok.
Ez a baj, tudod. Hogy beszelni ilyenrol nem er semmit. Ez olyan, mint az emberolesrol beszelni. Felidegesit, ezert beszelsz rola, de ettol mindig lesznek orult emberek, akiket ugysem lehet megakadalyozni a gyilkolaszasban. Nem latom sok ertelmet hirdetni ezt a szeressuk egymast dolgot, mikor teged nem is erint. Nem vagy hataron tuli. Valojaban tobbseguk nagyon jol erzi magat es koszoni szepen, nem ker a nagy magyarok aljotetsegebol.
Tenni ellene hogyan lehet? Akkor mondd meg! Te pl. mit teszel ellene? Ha egyszer valaki ilyen elvakult, szemellenzos, hogy nemzetiseg alapjan gyulolkodik, mit lehet vele kezdeni? Sokra mesz vele, hogy szitod a viszalyt, kozben meg hatalmas altalanositas, hogy a magyarokat kulfoldon gyulolik. Nyilvan van, aki nem birja oket, de ugyanigy vannak Amerika-ellenesek, arab, fekete, azsiai gyulolok stb. A magyarok tul temperamentumosak, leragadnak olyan dolgokon, amin ha nem tennek, sokkal jobban tudnak magukat erezni. Elvi dologrol beszelsz, ami a gyakorlatban nem igy mukodik. Elarulok valamit: minden szomszedos orszag ugy van, hogy a szomszedokkal nem mindig felhotlen a viszony. Magyarorszagnak sokkal tobb szomszedja van, mint a legtobb masik orszagnak, igy tunik tobbnek a gyulolkodes.
A kérdező hozzászólása: Kedves utolsó válaszoló: 1. örülök, hogy jól megvannak az ottani magyarok, te biztos közelebbi forrásból tudod. 2.Én nem vitatkozok. 3. Azért nem azt nézem, h az átlag ember nem gyûlölködik, mert van aki pedig igen!!!!És szerintem teljesen midegy, h buta vagy nem buta aki ezt teszi.Vannak ilyenek és kész! Viszont, akkor baj van, és tenni kell ellene!
Hát ez egy jó kérdés! Fogalmam sincs!
Erdekes, hogy ezt a kerdest termeszetesen nem egy hatarontuli tette fel, hanem valaki, aki annyira aggodik ertuk, pedig ok tok jol meg vannak ennyi generacio utan a szomszedos orszagban. Aki meg nem, mar megtalalta a modjat, hogy Magyarorszagra koltozzon. Elvekrol vitatkozol kerdezo, nem azt nezed, hogy az atlagember nem gyulolkodik. Mindenhol csak a buta emberek itelnek nemzetiseg alapjan.
A kérdező hozzászólása: ja, és mit lehetne tenni a gyûlölködõ emberekkel, rövidtávon jól megbûntetni (de pont az ellenkezõjét lehet hallani)Hosszútávon apró intézkedésekkel, pl oktatásban az empátiaérzékenységre nevelés
tegnap 20:22 Hát igen, minden hol vannak árulók. A többség biztosan szívesen él egy olyan országban ahol parancsot adtak dédszüleik megölésére.
Miert lennenek arulok? Mert nem gyuloletben akarnak elni? Szerinted az atlag szlovak, szerb, roman tehet arrol, hogy megtortent az elcsatolas? Miert kellene a ma ott elo emberekkel haragban lenniuk, mikor ok nem tehetnek semmirol? Az ottani magyarok mar ott szulettek, ott (is) allampolgarok. Es milyen regen volt mar Trianon, teljesen felesleges ezen lovagolni, mivel megvaltoztatni nem lehet. Ti nem veszitek eszre, hogy csak magatokat idegesitetitek, de semmin nem tudtok valtoztatni? Nem tudom, hogy ez mire jo. Ez olyan, mint az Arpad-savos zaszlo lengetes. Sok gyakorlati haszna van...
A kérdező hozzászólása: Te biztosan félig lehetsz magyar, vagy csak tudsz magyarul. Trianont soha nem fogjuk elfelejteni, mig világ a világ!Ez Magyarország egy begyógyíthatatlan vérzõ sebe marad!Nem gondolom, hogy ezt nem lehet megérteni, ha valaki ezt így gondolja!Persze bizonyos határokon belül!Abban igazad van, hogy ne azt hibáztassuk, aki nem tehet róla!
Kulfoldon elo magyar vagyok. Tehat te kit hibaztatsz? Es mesz vele valamire vagy csak arra, hogy szivrohamot fogsz kapni? Nem azt mondom, hogy Trianont el kell felejteni, mert egy tortenelmi esemenyt nem szabad elfelejteni, csak nem erdemes emiatt felhuzni magadat, mert 1. ugysem tudsz rajta valtoztatni, 2. mindig meglepodom, hogy azok advokaljak a leginkabb, hogy milyen rossz a hataron tuli magyaroknak, akik nem is hataron tuliak. Te honnan tudod, hogy nekik milyen? Van Magyarorszagon is eleg problema, az ottani magyarok sorsat nem viseled a sziveden? Hitelesebb lenne, ha a hataron tuli magyarok mondanak, amit mondasz, de nem teszik. Ok is elegge megosztottak, tobbseguk csak szeretne elni az eletet, akik meg Magyarorszagra akartak koltozni, mar nagyreszt megtettek. Az EU-ban ennek mar nincs nagy akadalya.
Értem akkor neked jó érzés ha szolgának tekintenek és betolokadonak saját földeden?
Igen, Trianon fájó pont lesz mindig... De nem lehet ellene semmit tenni, maguktól nem fogják visszaadni. Nem igaz, hogy ti nem tudtok gondolkodni! Meg mi az hogy irigyek ránk a külföldiek? Aki azt mondja, az egy mesevilágban él :) ) édesek. De én nem vitatkozom veletek többet, aki nem fogja fel, hogy a gyûlölet nem megoldás, az nyugodtan éljen benne. puszi :)
12:10-es nem áruló.Miért, te komolyan azt gondolod, hogy valaha is vissza kapjuk az elcsatolt területeket? Egyébként meg nem a középkorban élónk, rengeteg magyar él külföldön, rengeteg külföldi él Magyarországon, az országoknak már nincs is igazán jelentõsége. Üdv a 21. században!
ma 12:10 Szánalmas kis áruló. Szegény Petõfi forog a sírjában... MINDENT VISSZA!
A kérdező hozzászólása: Pl. Romániában, Szlovákiában. Az ott élõ magyarokat is utálják meg az itthoniakat is!Magyarverések... stb, hagy ne kelljen már forrás..!
A kérdező hozzászólása: 21:10-es nagyon jóó vagy! köszönöm a válaszokat megnyugodtam, vagyis nem! Milyen életük lehet az ottani magyaroknak?És ha meg hazajönnek vannak itthoniak akik megkérdezik sajnos, hogy honnan tud ilyen jólmagyarul...ííí az ilyen kínos!
Szlovákiában, meg Romániában sem mindenki utálja a magyarokat. Csak nyilván ezeknek a magyarveréseknek van hírértéke. Plusz... vannak 'magyar' emberek, akik aláássák Magyarország jó hírét külföldön. És akkor általánosítanak minket.Soktényezõs ez a dolog szerintem. Amúgy én nem utálom a szlovákokat meg románokat kollektíven, az nem lenne igazságos.
Te mindent elhiszel ami a médiában terjeng? Ez ugyanolyan hazugság mint hogy a válság miatt képtelenség munkát találni.
A kérdező hozzászólása: Eddig nem foglalkoztam vele, de most nemrég voltak a szomszédaim Erdélyb kirándulni, és õk mesélték, h nem mertek magyarul beszélni. Amikor olaszul beszéltek, akkor sokkal kedvesebbek voltak az emberek!ha nem igy van, õk miért mondhatták ezt?
"A magyarokat csak az együttélésre képtelen korcs torzszülött férgek utálják, mint pl. a majmokbolygója slotákok, a csóróföldi románok meg a milosevicsista szarbek. Ezeket egyszerûen nem kell emberszámba venni, értelmileg kb. a papucsállatka és a szemölcsös medúza között lehetnek, a slotákokon meg jót röhögök, mindent rólunk kopíroztak, a történelmük meg elfér egy SMSbe..." Pont a te fajtád miatt utálják a magyarokat a szomszédos országok...beszélgettél már életedben egyszer is egy szlovákkal? Szrintem nem, csak a vadbarom politikusok szövegét fújod..rengeteg szlovák barátom van, és sokkal rendesebbek, mint egy átlag magyar.Szomorú, de igaz.
Irigyek kultúránkra, történelmünkre és intelligenciánkra. Meg persze elég [email protected] lehet úgy felnõni hogy tudod hogy ahol élsz az egy elrabolt föld és soha se lesz igazán a tied ezért kisebbségi komplexusuk van a környezõ népeknek mert tudják hogy soha nem lesz olyan kultúrájuk mint nekünk. Ne mondja nekem senki sem hogy nem gyûlölnek minket elég trákeresné néhány dologra a Youtubon máris árad a magyargyülölet.
14:46, igen, mi verjük a slotákokat, a románokat meg a szarbeket, nem fordítva. Mi tehetünk mindenrõl, bocsássanak meg nekünk hogy élünk... Szívbõl kívánom hogy téged is verjenek össze egyszer jó alaposan, csak mert megszólaltál magyarul. Ha kijössz az intenzívrõl, majd eszedbe fog jutni amit írtam...
19:46 Nem válaszoltál a kérdésemre.Beszélgettél már 1 szlovákkal is életedben? Téged talán összevertek? Ne keverjük bele a médiát, meg a nem tudom milyen Hedviget, én a SZEMÉLYES tapasztalataimat írtam le, és nem a híradókból alkotom a véleményem.tudod, hogy va a mondás..amilyen az adjon Isten, olyan a... Ha te "menõ", beképzelt nagymagyarként oda mész, akkor nem kell csodálkozni, hogy nem leszel túl népszerû.De ha normális ember módjára közeledsz feléjük, kétlem, hogy bárki is megvetne, csak azért, mert magyar vagy.
Ja, és amugy köszi a jókivánságodat.Azért remélem 50 kilós nõként nem leszek szétverve.
Malina Hedvig is biztosan turbómagyar volt, árpádsávos tangában, és "Vesszen Trianon!"-t skandálva járt egyetemre is. Ne gondold, hogy veled kivételezni fognak... De hogy a kérdésedre válaszoljak, nem. Elvbõl nem beszélek olyan humanoid korcsokkal, akiknek nem elég hogy jókora szeletet kaptak az országunkból, még rendszeresen inzultálják és verik is a magyarokat. Nehogy már a nyúl vigye a puskát, bsszameg...
Na látjátok, ez a baj veletek. Megy az utálkozás orrba-szájba, azért hogy egy kicsit is jobb legyen TI SEM TESZTEK SEMMIT!! (Akinek nem inge...) És most lehet magyarkodni, de ettõl nem lesz jobb, felfogjátok??? Nagy- Magyarország nem lesz, akkor sem! Csak 80 évvel vagytok elkésve. Nem a múltban kéne élni, könyörgöm. Ha nekem nem hisztek, akkor nézzetek körül Európában, pl lengyeleket. Amúgy érdekes, hogy általában azok gyûlölködnek, akik életükben nem beszéltek szlovákkal, rommánnal. Nem védeni akarom õket, de ezzel az önsajnáltatással nem megyünk semmire, max. kiröhögnek minket, mert tudjátok kit érdekel rajtunk kívül Trianon? SENKIT az égvilágon. Pont.
"Értem akkor neked jó érzés ha szolgának tekintenek és betolokadonak saját földeden?" Nem tudom, hogy ez nekem szolt-e, de nem ertem, hogy mibol szurted le ezt, hogy sikerult ezt igy osszeraknod. Soha nem mondtam, hogy nekem jo, de ezt a szulofoldre betolakodast sem ertem meg. Haboru volt, amit Magyarorszag hivatalosan elvesztett. Ezt a foldet nemcsak ugy elvettek, direkt elejet akartak venni egy eros hatalom letrejottenek/fennmaradasanak. Szerinted ha a nemetek nyertek volna a haborut, Europa hogy nezne ki? Szerinted ok nem hajtottak volna sajat malmukra ezt, mikor ok voltak a hoditok? Erdekes a hoditas az egyik orszagnal buntett szamodra, a masiknal meg ereny, mert ha a magyarok nyertek volna es ok hoditottak volna teruleteket, az oke lenne.

A románok és a szlovákok miért gyűlölik még ma is annyira a magyarokat?

Mindkét világháborúban a győztes oldalra kerültek velünk szemben, elvették maximálisan a területeinket, velünk szemben abszolút győztesnek számítanak. Akkor miért utálnak még ma is annyira minket? Már elnézést, de a földre került, legyőzött ellenfelet sem illik tovább rugdosni. A szlovákok, románok folyamatosan ezt teszik velünk ma is.

Legjobb válasz: A második világháborút nem nevezném gyõztesnek az õ részükrõl. A szlovákokét meg pláne nem. Mind a ketten kaptak egy kommunista diktatúrát a nyakukba ,illetve szovjet érdekszéfárba kerültek , nem voltak szuverén államok.

A második világháborút nem nevezném gyõztesnek az õ részükrõl. A szlovákokét meg pláne nem. Mind a ketten kaptak egy kommunista diktatúrát a nyakukba , illetve szovjet érdekszéfárba kerültek , nem voltak szuverén államok.
Mert betolakodó idegeneknek tartják a magyarokat, akik veszélyeztetik a szlovákok, illetve románok államát. A történelemben pedig elnyomó hódítóként szerepelnek, akik 1000 évig elnyomták õket. És azért ne feledd, hogy a második világháború elõtt, illetve alatt a nagyhatalmak jelentõs területeket adtak vissza Magyarországnak, félnek hogy ez megismétlõdhet. Ez volt az oka a háború utáni erõszakos asszimilációnak, illetve a sok százezer szlovák, illetve román betelepítésének a határ menti városokba.
A románok és szlovákok nem gyûlölik a magyarokat, csak a kevesebb IQ-val megáldott rétegük, a túlnyomó többségüket teljesen hidegen hagyja a nemzeti hovatartozásod, és megérti hogy a múltban elkövetett esetleges sérelmekért nem egy mostani átlag magyar ember a felelõs Ugyan ez a helyzet nálunk is, persze fáj Erdély és Felvidék minden magyarnak, de ezért nem fogok egyetlen most élõ román vagy szlovák emberre sem haragudni, mert a legkevésbé sem õk tehetnek róla hogy ez így alakult
ne általánosíts! nem minden román és szlovák gyûlöli a magyarokat. ott is van egy réteg gyûlölködõ mint nálunk.
A kérdező hozzászólása: 18:59 Nem számított, hogy Szlovákia is Hitler utolsó csatlósa volt, Csehszlovákia részeként gyõztesnek lett elkönyvelve és aszerint is viselkedett velünk szemben. Az elsõ bécsi döntést pedig semmissé nyilvánították. Románia szintén maradéktalanul visszakapta Észak-Erdélyt. Ez a lényeg.
Az utolsóval értek egyet!
Mert még mindig nem képesek nekünk megbocsátani trianont.

A magyar állampolgárok miért gyűlölik a külhoni magyarokat?

Legjobb válasz: Engem egy dolog zavar. Ezt sokszor tapasztaltam, íme egy példa: Tavaly nyáron egy zenei fesztiválon voltam Szlovákiában, ahol ottani magyar fiatalokkal beszélgettem, akik sokszor hangsúlyozták, hogy õk magyarok, meg azt is mondták, hogy nekik is járna beleszólási jog az ország politikai életébe. Közben kérdeztek arról, hogy honnan is jöttem. Mondtam nekik, hogy Pécsrõl. Erre mind megkérdezték, hogy az merre van. Mondtam nekik, hogy az ország déli részénél. Erre is csak bámultak. Na most, ha õk ennyire magyarok, akkor legalább egy megyeszékhelyet illene ismerni, nem csak annyit, hogy hol van Budapest és Komárom.

Engem egy dolog zavar. Ezt sokszor tapasztaltam, íme egy példa: Tavaly nyáron egy zenei fesztiválon voltam Szlovákiában, ahol ottani magyar fiatalokkal beszélgettem, akik sokszor hangsúlyozták, hogy õk magyarok, meg azt is mondták, hogy nekik is járna beleszólási jog az ország politikai életébe. Közben kérdeztek arról, hogy honnan is jöttem. Mondtam nekik, hogy Pécsrõl. Erre mind megkérdezték, hogy az merre van. Mondtam nekik, hogy az ország déli részénél. Erre is csak bámultak. Na most, ha õk ennyire magyarok, akkor legalább egy megyeszékhelyet illene ismerni, nem csak annyit, hogy hol van Budapest és Komárom.
Csak az gyûlöli õket, aki nem normális. Az, hogy nem szavaztuk meg az állampolgárságot, meg nem szeretnénk, hogy beleszóljanak az itteni politikába, ha nem itt élnek, az nem gyûlölködés, hanem józan ész. Attól még lehet szeretni õket, ahogy pedig kiállnak a magyarságuk mellett, gyakran nagyon ellenséges körülmények között, az mindenképp tszteletre méltó.
Ha beleszólási jogot akar, akkor jöjjön ide, éljen itt, szerezze meg a magyar állampolgárságot és akkor majd lehet mirõl beszélni! De addig õk csak szlovák, román állampolgárok, akik magyarul is beszélnek! Nem utálja õket senki, de mit várnak tõlünk? Ha akar magának magyarságot, jöjjön ide, és ne a távolból "szeressen minket"! Tegyenek érte!
Egyet értek az elõttem szólóval!Annyit tennék hozzá, ha majd ide fizet adót akkor majd szavazhat is .Ki hallott ekkora szemétséget, hogy a határon túli magyarnak is legyen szavazati joga, meg mért utazhat kedvezménnyel a MÁV-nál a határon túli magyar én aki ide adózok én mért nem?
Köszönjétek O.V-nak
Ugy látom, sokan vannak a megtévesztettek közül az itt beírók.Utólag, csak hogy tudjátok:Az állampolgárság önmagában nem jogosít fel semmire!Ahhoz hogy valaki szavazzon, 1001 feltétel szükséges!Ebbõl csak egy:állandó bejelentett lakás!A többi 1000 már nem érdekes, mert aki ezt teljesíti, az már annyit itt tartózkodik, hogy joga van beleszólni is az ország dolgaiba.Mert olyat nem ismerek, aki csak úgy bejelentene a saját lakásába állandóra akárcsak egy embert is. A megtévesztés és a megtévesztõ a bûnös, de még sokan vagyunk akik szeretettel gondolunk a határokon túliakra, és megtesszük amit lehet.
Én nem gyûlölöm õket, sõt: Gyakran nagyobb magyarnak nézem õket, hazaszeretõbbnek mint az anyaországi magyarokat! Szeretem, tisztelem õket!

A külhoni magyarok miért utálják, néhol miért gyűlölik az anyaországiakat?

Legjobb válasz: Nem tudom ezt hol tapasztaltad,én akármerre jártam,a legnagyobb szeretettel közeledtek mikor megtudták hogy az anyaországból jöttem.Sajnálom ha ilyen tapasztalatod volt,de akkor sem vennék egy kalap alá több millió határon kívül élõ magyart.Van ilyen is meg olyan is,akárcsak közöttünk.

Nem tudom ezt hol tapasztaltad, én akármerre jártam, a legnagyobb szeretettel közeledtek mikor megtudták hogy az anyaországból jöttem.Sajnálom ha ilyen tapasztalatod volt, de akkor sem vennék egy kalap alá több millió határon kívül élõ magyart.Van ilyen is meg olyan is, akárcsak közöttünk.
ja es Gyurcsany telleg nem felelos ezert hanem az osok akik haboruztak pl Erdelyert es onnan maradt fent ez a haboruskodas!szerintem!(az ezelotti valaszado)
na!a romanok azert utaljak a magyarokat mert vannak akik ocskak es forditva, mert vannak ojan emberek akik azt hiszik, hogy minden kulfoldi bunko!en erdelyben elek es semmi bajom a magyarokkal, sot, szeretek magyarba kimenni.de mar jartam ugy, hogy a honfoglaloba megmondtam, hogy hol elek es le paraszt ciganyozott!az ilyeneket utalom!de a romanok kozul se mindenki ocska, csak annyian mint a magyarok vagy akarminyen mas orszagban elok!!!:)
A politikusoknak ehhez szinte semmi köze. (Pláne nem Gyurcsánynak - na nem mintha kedvelném az ürgét, de ez tényleg nem az õ baromsága.) De szerintem kissé túl van pörögve a dolog. Én Magyarországon élek, de megfordultam Erdélyben és Ausztriában is. Egyáltalán nem utálom a külhoni magyarokat, sõt, elég pozitív véleménnyel vagyok velük szemben. És azt sem vettem észre, hogy õk utálnának engem. Számomra õk ugyanolyan magyarok, mint én, vagy a másik.
A politikusok, fõled a gyurcsányi a ludas.
Külföldön élek. Már jó pár országban éltem 1-2 évet, de azt vettem észre, és eddig mindig bejött, hogy a magyarok még az annyukat is eladnák külföldön. Olyan gusztustalan dolgokat , átveréseket csinálnak a saját országbeliekkel, hogy most már úgy vagyok vele, hogy magyarral nem barátkozom, ha össze hoz a sors elöbb megismerem aztán ha tényleg normális akkor lehet barátságról szó, de nem keresem ´öket. De pl volt, hogy egy magyar kisbusz állt az útszélén és két öreg ült benne térképpel, gondolkodás nélkül megálltam segíteni. Segítek bárkinek de barátkozni nem szivesen.
Nem a határon túli magyarok utálják a magyarokat, hanem az ott élõ románok, szlovákok, szerbek stb, mert tudják ahol élnek az nem az övék.
Ugy latom en vagyok az egyetlen valaszolo aki kulfoldon el, de anyaorszagi magyar. En semmikeppen nem allitanam, hogy a hatarontuli magyarok utaljak az anyaorszagiakat. Ez inkabb sajnos az anyaorszagiakra jellemzo sajnos. Nagykepu, leszolos hozzaallas. Sajnos az anyaorszagiak nemcsak otthon, de kulhonban is sokszor nem hazudtoljak meg onmagukat. Valamiert Europaban amugyis jellemzo az en nemzetem jobb mint a masike - a minap errol beszelgettunk a lengyel szarmazasu fogorvosommal... Nekem van egy olaszorszagban elo, szlovak szarmazasu de Mo-n felnott baratnom...o is tudna meselni... Hogyan is lehetne megertetni az emberekkel, hogy mindenki ugyanolyan max. mas nyelvet beszelunk? Miert kell lenezni a masikat? Erre egy szo van ami ezeket az embereket jellemzi: az ostobasag! Egy New York City-ben elo magyar.
Én Vajdasági vagyok! Nem utáljuk az anyaországi emberkéket, inkább forditva van. Elég rossz érzés, ha valaki megtudja, hogy nem magyar állampolgát vagyok, már rögtön más szemmel néz rám. Szóval szerintem csak ez lehet a gond. Nem utálják, csak inkább félenk attól, hogy lenézik õket, kigúnyolják, stb. Legjobb védekezés a támadás :)
én felvidéki vagyok, mi nem utáljuk a magyarokat, inkább örülünk az anyaországi látogatóknak.de velünk sokszor megestett Magyarországon, h azt mondták:megjöttek a buta tótok.ez nekünk sokszor rosszul esik, mivel mi magyarnak tartjuk magunkat és nem szlováknak.de valahol azért örülnek is nekünk(csak Szlovákiában nem, már több ismerõsömnek is beszóltak a szlovákok, vagy megverték, mert magyar.de ezekrõl az eseményekrõl valahogy nem említ semmit a sajtó.)
Mi idén nyáron jártunk Erdélyben. Nem véletlenül méltán híres az erdélyi vendégszeretet, nagyon kedves volt mindenki. :) Viszont ahogy elhagytud "Erdély határát", és látták, hogy magyarok vagyunk, például az étteremben nem voltak hajlandóak kiszolgálni. Beszélhettünk bármilyen nyelven. Ahogy beszélgettem a vendéglátóinkkal, állításuk szerint a "politikusok a kutyaütõk". Részben igazat adok. Sajnos. :(
Mert rühes férgek

Miért ekkora a gyűlölet a magyar társadalomban?

Bármerre megyek, mindenhol találkozok egy csomó emberrel, akik vagy erőszakosak vagy éppen jófejnek mutatják magukat, de csak azért, hogy kitapogassák a másik gyengepontjait, hogy ki tudják pletykálni, le tudják nézni, vagy egyszerűen csak a megfelelő helyre tudják döfni a kést, ha eljött az ideje. Egyszerűen kezdek megőrülni, mert senkiben nem tudok megbízni. Mindenhol ellenséget látok magam körül, már emberek közé sincs kedvem menni. Más is érez így? Mi van itt, mi van a magyar társadalommal?

Legjobb válasz: Ha én is paranoiás lennék így éreznék. Magyar társadalommal mi van? Semmi! Emberek vagyunk mindannyian. Te is. Élj kint New Yorkba, úgy fogsz hazamenekülni mint a golyó.

Ha én is paranoiás lennék így éreznék. Magyar társadalommal mi van? Semmi! Emberek vagyunk mindannyian. Te is. Élj kint New Yorkba, úgy fogsz hazamenekülni mint a golyó.
Rossz itt a klíma.
KACX írta "Szerintem ez nem magyar specialitás. Ilyen mindig is létezett. Most egyre nehezebb az élet és a számuk nõ. De nem csak nálunk, hanem szerte a világban. " TELJESEN IGAZA VAN, HISZEN PRIVÁTBAN Õ SZOKOTT LEMOCSKOLÓ, TRÁGÁR SZAVAKKAL TELE LÉVÕ IGAZI ALACSONY SZINTÛ ÜZENETEKET KÜLDENI. EGY MÁSIK FÓRUM EZZEL VAN TELE + NEKEM IS KÜLDÖTT:-)
Semmivel sincs nagyobb gyûlölet, mint bármelyik másik országban. Éltem nyugaton, mindössze annyi a különbség, hogy míg Magyarországon a szemedbe mondják, nyugaton bájosan a képedbe vigyorognak és a hátad mögött beszélnek ki. Ha választani lehet inkább face to face, az gerincesebb.
Szerintem is vicces, hogy névvel irogat, az egyik fórumba kifejti a szélsõjobbos propagandáját, a másikban meg hogy a kilátástalanság meg a tanulatlanság hozta létre azt a réteget. Tényleg ennyire hülye hogy azt hiszi h nem olvassák a másik írást? Ezek szerint igen.
Én is ugyanezt érzem, ne aggódj nem vagy egyedül. Rothadó szemét kupacban élünk, meg kell tanulnod átvenni a szokásaikat, áskálódni kell, beférkõzni mások bizalmába és jól kihasználni, kifúrni másokat a munkahelyükrõl, rábeszélni a hátuk mögött, igen ez így mûködik jah és lehetõleg gusztustalan módon üzletelj. Csak így nem fogsz bele õrülni , és így nem fognak tudni eltaposni. Sajnálatos, de ez van ilyen világban élünk.
Nem vagy egyedül. Az a baj a magyar társadalommal, hogy az irigységet az anyatejjel együtt szívja magába. A szülõknek van egy nagyon rossz szokása, amellyel gyerekeiket megnyomorítják: a bezzegelés. Mindig példát állítanak gyerekeik elé: hogy bezzeg a bátyád ilyen idõs korában tudodtt írni-olvasni! bezzeg a szomszéd fiú/lány már csajozik/pasikzik! bezzeg az unoketsód országos matematika-bajnok! A szerencsétlen magyar gyerek nem gyõz megfelelni az elvárásoknak, és ha gyengébb, mint a többiek, akkor megvetik, ha jobb, akkor irigyek rá, áskálódnak ellene. (A zsidó, cigány gyerekeket elfogadják szüleik olyannak, amilyenek, ugyanígy a környezõ néek is). És mit eredményez a sk elvárás, aminek megfelelni egyszerûen fizikai képtelenség? Depressziót, frusztrációt, magas vérnyomást, ellenségeskedést. A magyar srácok hiába a leghelyesebbek, a magyar lányok hiába a legszebbek, az ország népessége csökken-- emiatt.
Ahogy a magyar gyerek felnõ, már csak önmagában is él a kényszer, hogy mindennek megfeleljen: szerezzen diplomát, ugyanakkor alapítson családot (fõleg a nõkre igaz). Igen ám: de egy diplomás, több nyelven beszélõ nõ, egy egyszerûbb, mondjuk alkoholista vagy trágár férfi társaságában boldogtalan és elsorvad. Egy magasabban képzett férfi azért könnyebben szerez magának párt, hiszen azért nem árt, ha a férfi ugyanolyan képzett v még képzettebb, mint a nõ. Ezért van olyan sok szingli nõ, akik 30-35 éves korukra se találnak párt maguknak, pedig nem is csúnyák, nem is rosszindulatúak-- csak nincs önbizalmuk, hála az elvárásoknak, amiket gyerkként a szüleik, felnõttként önmaguk illyetve a társadalom támaszt velük szemben. Aki pdig önmagában nem bítzik, az hogy bízhat másban? Már csak azért se, mert mondjuk vannak pl. volt osztálytársaik, akik nem tanultak tovább, de megtalálták a párjukat. Azok persze köpködnek rájuk, hogy ilyen -olyan aggszüzek, vénkisasszonyok, közbe csak a saját irigységüket vetik ki rájuk, amiért õk megállnak a saját lábukon, megopróbálnak egyedül boldogulni.
Miközben mondjuk az a nõ, akinek családja van, kénytelen a férjére-élettársára támaszkodni, aki esetleg terrorizálja és gyakran meg is veri. Ráadásul az a nõ, aki tanul, és egyedül marad, nem biztos, hogy feljebb tud lépni, nem biztos, hogy vezetõ beosztású lesz, pont azért , mert Magyarország még mindig férfiuralmi társadalom.
Ha holnap veszel valamit a szomszédod feljelent, hogy mibõl van. Egy országban sem láttam még ilyen ellenségességet, mint ami a magyarok között van. Lassan néhány cigány csoport sokkal jobb. A közelmúltban lehetett látni az USA-ban az egyik leggazdagabb magyarral egy riportot. azt hiszem Békés megyébõl származik. Régen eljött már az országból, de azért megtette, azt a kijelentést, hogy "látszik nem magyar ember a szomszédja"!!!!!!.
Igazi magyar mentalitás. Külföldön mindenki jobban érzi magát - embereket tekintve - csak a honvágy húzza haza és nem a a magyar emberek. Mit vársz a legtöbb ilyen magyar ember buta, tanulatlan - hiába van egy jobb iskolája - és szinte mind valamilyen pszichológiai problémákkal küzd és így nyomja el magában.
Pontosítok: a magyar társadalom egy részében. Abban, amelyik uszítható. Elég sokan vannak ilyenek, és a gyûlölet nagyhangú kifejezésére is vevõk õk. Ezt ne keverjük azzal az eltorzult versennyel, amely a másik gyengéjének kitapogatásával jellemezhetõ abból a célból, hogy az illetõbõl hasznot húzzanak. Ez emberi tulajdonság, a szintje ott magasabb, ahol nagyobb az uszítás és - a tudatlanság miatt - nagyobb az uszítás "vásárlórétege". És mindkettõt emeli a rossz anyagi helyzet, fõleg a kilátástalanság. Nálunk ez kissé felfokozott, kivédése kellõ ismeretekkel lehetséges. Az érzés kellemetlen, oda kell figyelni, kiben bízhatunk, ellenség is akad kéretlenül, de hogy ez az õrületbe kergetne, arról szó sincs. Jó lenne, ha kevesebbet kellene ilyesmivel törõdni, de a helyzet kezelhetõ.
Szerintem ez nem magyar specialitás. Ilyen mindig is létezett. Most egyre nehezebb az élet és a számuk nõ. De nem csak nálunk, hanem szerte a világban.
"Érdekes, egyáltalán nem érzem ezt. Pedig Budapesten élek, és nem burokban. " Én sem érzem ezt. Vannak áskálódó, frusztrált emberek, de azokat rendszerint mások is olyannak látják. Legyél nyitott, és pozitív, talán nem látsz annyi ellenséget.
A kérdező hozzászólása: Hát lehet, hogy Budapesten jobb a helyzet. Én sajnos vidéki vagyok és lehet ez az oka. A fõvárosban az emberek nem ismerik egymást és így nincs annyi probléma sem szerintem.
A magyar történelemben elszenvedett sok kudarc besavanyította az embereket. Nézd meg az amcsikat, két világháborút gyak. miattuk nyertek meg, és lám, irulnak-virulnak. Jól teszik.
Érdekes, egyáltalán nem érzem ezt. Pedig Budapesten élek, és nem burokban. Igen, vannak frusztrált emberek, akik a másikba csak azért is bele akarnak taposni, hogy neki is rossz legyen - az ilyeneket le kell építeni magad körül, vagy ha nem megy, legalább elvenni a kedvét, hogy téged piszkáljon, de korántsem általánosítanék, hogy mindenki ilyen.
Ez sajnos nagyon régóta így van. A mai kormány ezt csak erõsíti minimum tíz éve, mert ez a politikai érdeke.
Keleti népek vagyunk nyugati környezetben, és mi se találjuk igazán a magunk heylét, a magunk értékeit, ezért van az irigykedés, a versengés , a stressz. Mondjuk annyi elõnye van, hogy az olimpiákon és más nemzetközi versenyeken a mieink szinte mindig jól szerepelnek.

Vajon miért gyűlölik ennyire a szlávok a magyarokat?

Gondolok itt a szlovákokra, szerbekre, románokra(ok ?k nem szlávok), csehekre, de még a horvátok sem repdesnek örömükben t?lünk. Mivel érdemeltük ki ezt az utálatot? Mi a franc szúrja ennyire a szemüket rajtunk?

Legjobb válasz: A szlovák hadsereget 19ben nagyon csúful elverték a magyar vasutasok gyarmatnál. Csoda hogy szégyenlik magukat?

Túlélte, persze. Annyira nem sokan haltak meg amúgy, hogy sokkal több legyen a halott, mint a túlélõ. :)
A szlovák hadsereget 19ben nagyon csúful elverték a magyar vasutasok gyarmatnál. Csoda hogy szégyenlik magukat?
A válasz írója 57%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: ma 19:06 Az jó volt. Az ükapám is harcolt. :)
"Az jó volt. Az ükapám is harcolt. :) " És túlélte?
Például az, hogy egy éket képzünk az egységükben? Neked is szúrja a szemedet az, ha a párod egy ellenkezõ nemû emberre azt mondja, hogy milyen jó lenne vele [email protected] egyet ahelyett, hogy csak azt mondaná, hogy téged szeret. Ilyen ez is. Ahelyett, hogy egy nagy, egységes szláv terület lenne itt, vannak azok a mocskos magyarok, akik megakadályozzák mindezt, és készen is van a gyûlölet oka csak azért, mert rossz helyen vagyunk rossz idõben.
"Mert irígyek, telhetetlenek. Nem elég, hogy elrabolták az országunk legnagyobb részét, még azt állítják, hogy az az õ õsi területük volt. Tipikusan alacsonyabbrendû, senkiházi népre jellemzõ vakarózás ez." Na pl. az ilyen gondolkodásmód miatt nem szeretnek minket. Nem a szlávok, hanem bárki, aki ezt meghallja. Micsoda vélemény ez? Alacsonyabb rendû, senkiházi nép? Szégyenld magad! Egy nép sem alacsonyabb rendû a másiknál. Nem a nemzetiség, hanem a személyiség és a viselkedés alapján kéne megítélni az embereket!
A szerbeket garmadával lõttük a dunába, amit õk megbosszultak ugyan, de szerelmesek azért még nem lettek belénk: http://www.youtube.com/watch?v=r6Zu1ePlTw8
Se Lengyel- és Oroszország, sem pedig Korea-Japán nem szomszédos egymással.
na jó, Lengyelországgal egy kis darab Oroszország határos, sorry.
Pl a történelmi múlt De ez, elnézve az itteni válaszokat, vica-versa is mûködik. Igazából a legnagyobb magyarellenesség Romániában és Szlovákiában van. De természetesen egyik országra sem húznám rá a kollektív utálkozást.
"Vajon miért gyûlölik ennyire a szlávok a magyarokat?" Hülye kérdés. A lengyeleknek, szlovénoknak, bolgároknak pl. semmi bajuk a magyarokkal. A horvátok között is kevés a magyarellenes, a csehek között sem jellemzõ. Az oroszok sem kifejezetten magyarellenesek. A szlovákok és a szerbek az a két szláv nép, amelyik gyûlöli a magyarokat, de ez a szlávoknak csak törpe kisebbsége. Nagyon buta kérdés. "még a horvátok sem repdesnek örömükben tõlünk" És akkor mi van? Mondj olyan országot Európából, amelyik jóban van az összes szomszédjával. Egyébként a magyar-horvát viszony elég jó, a horvátok ugyanis az összes többi szomszédjukkal konfliktusban vannak. "Mivel érdemeltük ki ezt az utálatot?" És mivel érdemelte ki az utálatot Európa összes népe? Csak mert nem tudsz mondani olyan európai országot, amelyiket legalább egy szomszédja nem utál. És Európa egy békés kontinens Ázsiához képest.
18:52 "Például az, hogy egy éket képzünk az egységükben?" Szláv egység? Mondjuk orosz-lengyel vagy horvát-szerb testvériség és barátság? Ne viccelõdjünk.
A kérdező hozzászólása: A lengyeleknek, szlovénoknak, bolgároknak pl. semmi bajuk a magyarokkal. A Szlovénok is tagjai voltak a kis antantnak igaz a szerb-horvát-szlovén királyságon belül. Ratifikálták is. A bolgárok nem szlávok. A lengyelek, nos tisztelet a kivételnek. De ez csak egy.
Azért nem szeretnek minket. Van ahol 5-6 nyelvû felirat van szlovákiában, de ebbõl egy sem magyar. Vagy a nyelvtörvény sem a szeretetre utal. Meg Slota (most már szerencsére apadó) népszerûsége sem erre utal.
A kérdező hozzászólása: Európából, amelyik jóban van az összes szomszédjával - Spanyolország, Málta(haha) meg biztos van még néhány... A lényeg nem ez, persze lehet rossz a múlt eseményei miatt, de ezek az emberek már lassan 100 éve csak utálkoznak. Miért is? Ok Magyarország vesztett a világháborúban, elvesztette területeinek kétharmadát mit akarnak még? Miért nem hagynak már minket békén? Miért olyan fontos nekik ez az egyre apadó és csökkenõ lélekszámú magyarság? Nincs egyéb bajuk, csak ez a "jaj ezekkel a magyarokkal milyen nagy problémák vannak, nem hajlandóak integrálódni". De az persze nem baj, ha az országuk olyan szar helyzetben van, hogy már a kórházakat is be kell zárni... arról is a fránya magyarok tehetnek. Biztos ez is egy csel része, hogy visszaszerezzék "Kárpáton túli-Ukrajnát". Nonszensz, és ez még le is ment a tv-ben, majdnem szó szerint.
Azért utálnak minket, illetve mi õket, mert szomszédaink. Ez gyakorlatilag mindenhol megfigyelhetõ: Orosz<>lengyel, francia<>német, japán<>koreai stb. ellentétek.
"Nem hallottál még a törzsfejlõdésrõl? A biológia bizonyította már, hogy vannak alacsonyabb, és magasabb fejlettségi szinten lévõ rasszok, népek!" Kérek egy linket, amelyben hasonló van, mint amit mondasz. Én ilyenrõl nem hallottam, hogy a hollandok alacsonyabb fajba tartoznának, mint a németek. Aki ezt állítja, az egy hülye. Amúgy a tudomány meg azt bizonyította, hogy mi mongoloidok vagyunk, és a tragikus az egészben az, hogy én inkább europid lennék, mint mongoloid. Veszélyes az ilyen dolgokkal játszani, mert könnyen visszanyal a fagyi. És igen, ilyen, hogy a lengyelek nem csehek... Ez egy [email protected]ág, így kollektíven nem lehet ítélkezni. Akkor most nincs egyetlen gyáva ember sem Lengyelországban? Erre alapozod azt, hogy a lengyelek csak elszlávosodtak? Érdekes gondolatmenet, nem is értem, miért nem lettél tudós. A Szent-Korona - Stonehenge - Kufu fáraó piramisa idõszámítás mellett a te téziseid is megállnák a helyüket. Másrészt: amikor a szlovákok megtámadták a magyarokat, az miért nem volt bátor dolog? Õk is ugyanúgy harcoltak a világháborúban. Szóval minden háborúindítás bátor dolog. Mellesleg ismerek egy magyart, aki elfutott a kudarc elõl, elõtte pedig nagyképûen küldte halálba a katonákat. Amikor pedig a számonkérés volt, õ bizony sarkon fordult, 13 tábornokát otthagyta koncnak, és õ élte a maga kis életét, igaz, hogy ezután még mondta a téziseit, de már nem nagyon számított. Igen, Kossuthról beszélek. Akkor most kollektíven mondhatom azt, mint brit állampolgár, hogy a magyarok gyávák? NEM. Ilyenrõl szó sincs, ezeket mondogatni önámítás, magasabb és alacsonyabb fajról meg nincs nagyon értelme beszélni. Elhiszed, hogy ha Egyiptom kapna technológiát az USA-tól, akkor õk is kifejlesztenék a maguk kis high-tech hadseregüket, és mennének Izrael ellen? Minden azon múlik, hogy hol vagy. Ha van kukorica, akkor azt eszel. Ha nincs kukorica, akkor búzát termesztesz. De látod, hogy ott a vas. Akkor hadsereget szervezel, és megvered a búzatermesztõket. Akkor most a búzatermesztõk hülyék, és alacsonyabb rendûek???
Cseheknek és Benesekének nem a szlovákok kelletek , hanem felvidék , hiszen ott volt a sok jó nyersanyag a cseh-morva iparvidékhez.
Ennek a pontos elõzményét nem ismerem, de valami hasonló a helyzet a románokkal is: http://www.youtube.com/watch?v=e3GynS3jf74&feature=related
félig szerb, félig magyar vok, egyik népet sem utálom. anyám sem utálta apámat, összejött vele, pedig a szerbeknek a magyarok gonosz ellenségek. normális ember elvonatkoztat a történelmi régmúlttól, és a személyt nézi. Egyébként trianon óta van ez a "tüske".
19.07, a szerbek nem a horvátokat meg a bosnyákokat gyûlölik, hanem mindenkit, aki nem szerb. A magyarokat is (nem állítanád az ellenkezõjét, ha arrafelé élnél). A szlávok utálnak minket. Ez így hülyeség. A lengyelekhez történelmi barátság fûz minket, ezt talán nem kell bizonygatni. A szlovéneknek, cseheknek, bolgároknak semmi bajuk nincs velünk, legalábbis én nem tudok róla. A gond a kisantanttal van: a szerbekkel, a románokkal és a szlovákokkal. A románok nem szlávok, ez tehát nem támasztja alá a feltevésedet. A másik kettõ szláv, de õk sem azért utálnak minket, mert szlávok. Hanem azért, mert van náluk valami, ami a miénk, és rettegnek attól, hogy egyszer lesz egy olyan igazi erõskezû vezére Magyarországnak, aki nem fog beletörõdni Trianonba. Lehet, hogy nevetségesen hangzik ez így, de nézd csak meg Slota napi aranyköpéseit - az összesben kormányzati szintû magyar irredentizmust vizionál.
A lengyeleket szlávoknak mondják ugyan, de nem errõl tettek tanúbizonyságot. Hõsies és bátor nép, nem átallottak szembemenni a legnagyobb hatalmakkal sem. Lásd: lengyel szabadságharc, varsói felkelés, poznani felkelés. A varsói felkelés után magas rangú német tisztek is elismerték, hogy ez bátor dolog volt. A lengyel sokmindenben hasonlít ránk. Szerintem eredetileg nem szlávok, csak elszlávosodtak.
Értem 60as. :)
Nem utálják egymást legalábbis nem mind Például ott vannak a lengyelek is szláv nép és talán ma is velük vagyunk a legbarátibb helyzetben, majd a ruszinok Rákóczi nekik adta a "gens fidelissima" (leghûségesebb nemzet) és még a horvátok egy része is szerintem megbánta , hogy a szerbek mellé állt 1920-ban.
A kérdező hozzászólása: Én dolgoztam már együtt románokkal, ukránokkal - én pl Ukrajnában lakom. Persze nincs bajuk velünk, de a helyi média állandóan uszít. Ezt figyeltem meg, más helyeken is: Szlovákiában, Szerbiában stb. Mintha minden problémájukról mi tehetnénk.
A kérdező hozzászólása: A cseheknek ne lett volna bajuk velünk? Szerintem mindig is féltékenyek voltak ránk(pl kiegyezés). A csehek uszították a szlovákokat is a háttérbõl.
A magatartásainkért, de nem csak a szlávok, már egész Európa, sõt a magyar saját fajtáját is gyûlöli, nézz körl a politikaban!

Miért gyűlölik itt ennyien a magyar nőket?

Engem és testvéremet egyedül nevelt fel édesanyám, miután apánk elhagyott, önerőből építette fel a házat, vért izzadt, hogy normális életünk legyen. Van jó pár nőismerősöm, rokonom, normálisak, kedvesek, értelmesek nagy átlagban-oké van pár érdekes. Barátnőmmel több éve vagyunk együtt, volt, hogy amikor nem volt munkám, ő tartott el, sokat köszönhetek neki is. Elhiszem, hogy rengeteg ellenpélda létezik, de néha már nagyon brutális, szélsőséges általánosító gyűlölködést lehet olvasni... 24/F

Legjobb válasz: Mert gyûlölködés az életük. Ha épp nem a nõket szidják, van más opció is, pl. zsidók, melegek, gazdagok, stb.

Mert gyûlölködés az életük. Ha épp nem a nõket szidják, van más opció is, pl. zsidók, melegek, gazdagok, stb.
Vagy a keresztények...
Szerintem alapvetõen inkább embergyûlöletrõl lehet beszélni...csak figyeld az embereket az utcán, tömegközlekedésen...mindenki tiszta ideg, kötekedik, szemétkedik. Kevesen adják meg az alapvetõ tiszteletet az embertársaiknak, mindegy, hogy az nõ-e vagy férfi. Élelmiszerüzletben dolgozom, hát ne tudd meg, miket hallgatok nap mint nap... Eleve az, ahogy velünk beszélnek a vevõk. Én is nõ vagyok, de nem tesznek ám különbséget. Férfi munkatársammal ugyanúgy tiszteletlenül, undorítóan beszélnek, mint velem. Pedig nem vagyunk primitívek attól, hogy boltban melózunk. Ezen kívül, képesek egymással is ordítozni, hogy miért nem pakol gyorsabban, miért totyog az út közepén az a szemét kilencszázéves öregasszony... Gyomorforgató. Remélem egyszer ez változni fog, mert egyre jobban utálom ezt a közhangulatot, és nem vonz a gondolat, hogy ebbe az undorító világba fogok gyereket szülni... 21L
Azoknak a beírásaiból, akik valóban nõgyûlölõ hangon szólalnak meg, töményen süt a primitívség, butaság, tömény frusztráció. Nem érdemesek figyelemre - át kéne nézni rajtuk. Alemberek.
Mert kik gyûlölik a nõket?
Tényleg Kik gyûlölik?? Nem értem én sem.
Mert valakit mindig kell szidni. Vagy õket nem nõ szülte?
Tényleg gyûlölik a magyar nõket?

Melyik magyar női "sztárt" gyűlölitek a legjobban és miért? Ja és melyik a legrondább?

Legjobb válasz: szerintem Kiszel tünde és Soma a legrondább./bocsánat,ha megbántok valakit./ nem gyûlölöm egyikõjüket sem,csak nem kedvelem néhányukat.de konkrétan nem tudok mondani.ne haragudj.

szerintem Kiszel tünde és Soma a legrondább./bocsánat, ha megbántok valakit./ nem gyûlölöm egyikõjüket sem, csak nem kedvelem néhányukat.de konkrétan nem tudok mondani.ne haragudj.
jaja utolsó válaszólóval is egyetértek idegesít mikor csak meglátom a tv-be .. a telefonos játékba a Miki v ki is elég idegesítõ jelenség...(rtl)
Nem gyûlölöm, de rendkívül visszataszítónak találom Oroszlán Szonját. Amikor mosolyog, akkor mindig kirakja a fogait és totál férfiasnak néz ki az arca... Nem mintha tehetne róla. Meg nem látok benne semmi bájt, nõiességet...
Geronazzo Mária és Kiszel Tünde a legrondábbak.
Szerintem Geronazzo Mária a legrondább nõi celeb. Akit meg a legjobban utálok, az a Szabó Patrícia a viváról, engem rohadtul idegesít.
Zimány Linda..vááh. Kefír bnõje volt..aztán csak azért mert Kefír bnõje volt, megnyert vmi modellversenyt..aztán csak azért mert Kefír bnõje volt és megnyert egy modellversenyt már rögtön mûsorvezetõ lett megminden..semmi tehetség abban a csajban, csak nyávogni tud. Aki pedig évekig szenved meg tanul azért, hogy mondjuk egyszer is feltûnhessen a tv-ben vagy riporter legyen stb, azt lesz*rják. Ilyen ez a magyar médiavilág..szégyen.
Zimány Linda, ja és Psóta Irén
Szonjáról ugyanez a véleményem, Sz. Patriciát sem bírom, sem nem szép, sem nem okos, nem is értem, hogy csöppent az újságból a tv-be?! Z.Linda...leírtatok róla mindnet, de nekem még a tv2 délutáni telefonálós játékából a csajszi az akitõl feláll a hátamon a szõr... na meg VV Ágicától... És...mindegy, egyre több jut eszembe, de inkább hagyok helyet másnak is:) :)
Edit a legrondább, a Benkõ showból.
Kihagytam az összes Benkõ feleség jelöltet... Ki az aki erre a férfira (lehet így nevezni?) vágyik? ÁÁÁÁÁÁ
Kiszel Tünde, Voksán Virág, Geronazzo Mária, Ádok Zoltán... Nme gyûlölöm õket, de szerintem ez csak pár név... Rajtuk kívül is rengetegen vannak akik nem érdemenék meg a figyelmet... Sokkal több tehetség van, mint hogy az õ "szórakoztatásukra2 szoroljuk... Szerintem.
kiszel tünde. buta, ronda, és semmi olyat nem tett, amivel ott lehetne, ahol van.
A kérdező hozzászólása: Én Voksán Virágot gyûlölöm:S:S
VALKÓ ESZTER!!! sztem vmi kegyetlen...nagyon idegesítõ szépnek hiszi magát közbe meg olyan ronda mint a bûn
A kérdező hozzászólása: az eddigiekkel mind egyetértek:D
kiszel tünde a tuti befutó!!

A Nyugat-Európaiak (különösen a franciák és a nyugatnémetek) miért gyűlölik a magyarokat?

Legjobb válasz: 4. szívembõl szóltál ami a francikat illeti :)

4. szívembõl szóltál ami a francikat illeti :)
A franciskák azért mert mindkét háborúban a német/habsburg oldalon álltunk és gyengítettük a nagyravágyó külpolitikai terveiket a román kistestvéreik ellenében.(a grandeur eszmét-na ja nekik szabad nagyságra törekedni). A német meg szimplán cigánynak néz minden kelet-európai népet, még mindíg bennük van az "übermensch" öntudat.
Megmondom õszintén, nekem csak a németekkel van tapasztalatom. Legutóbb az egyik pár perc beszélgetés után felajánlotta a segítségét állás ügyben átadva a névjegykártyáját.
Amúgy Nagy Károlyra hivatkozva hiszik azt hogy övék egész Európa, pedig akkor már sokkal inkább lehetne az Olaszokat Európa alapítóinak tekinteni az Ókori Róma miatt.
Ezen is Tamás Gáspár Mikós nyilatkozik, meg ilyenekrõl beszélnek , hogy Magyar Gárda = SS. http://www.youtube.com/watch?v=u8fDTsdUhNA&feature=relmfu
Manapság : azért, mert a ballibeknek, szockóknak vannak nagyon jó külföldi kapcsolatai , Heller Ágnessel, Tamás Gáspár Miklóssal, Feldmájerrel, Kertész Imrével...stb. szoktak riportokat, interjúkat csinálni, múltkor a holland rádióban is lement egy ilyen interjú...stb. Mivel most jobboldali kormányunk van , és nincsenek olyan jó kapcsolataik a külföldi médiával , sajtóval, csak a baloldalunknak , ezért a baloldaliak ezzel támadják be a kormányt. Meg ugye az ilyen sztoriknak is, mint Kertész Ákos kiköltézése Kanadába, gyorsan híre megy. Meg ugye a németeknek Hitler után nagyon oda kell figyelniük a jóhírükre és inkább a baloldal nézõpontját mutatják be pozitívként, nem egy jobboldali konzervatív kormányét.
"antiszemitázás, diktatúrázás, homofóbozás ezerrel." Fõképp kevés liberális újságokból olvashatsz ilyet, de ennek az az oka, hogy õk azt hiszik, hogy a mai mszmp és az ávh-sok gyermekei(szdsz) európai szintû liberális bal oldal, ezért tõlük szoktak informálódni.
Angliában találkozom franciákkal, ritkán német nyaralókkal. De ilyenrõl még nem hallottam. Szóval nem tudom.
A franciák nem gyûlölik a magyarokat, a legtöbbjük azt sem tudja, hogy egyáltalán van ilyen nép! Másrészt, ha egyik-másik valóban így is érez a népünket illetõen, attól még nem kellene kivetíteni ezt a 65 millió francia állampolgárra! Olyan nincs, hogy egy nép kompletten utál egy másikat, ez személyenként változik.
A kérdező hozzászólása: A franciák miért gondolják magukat az erkölcs mércéjének, akik belepofázhatnak a mi dolgainkba, amikor a középkorban a fél világon leigázták az õsi kultúrákat, gyarmatosítottak, raboltak, fosztogattak, XIV. Lajos olyan palotát épített ahol egy vécé se volt, majd "Francia Forradalom" címszó alatt vérfürdõt rendeztek Párizs utcáin, mint egy ketrecnyi gorilla.
"l támad minket, megy az antiszemitázás, diktatúrázás, homofóbozás ezerrel." Na, vajon miért? Nézz szét már ebben a porfészekben ember!
A kérdező hozzászólása: Nem így értem, mindkét felsorolt nép liberális, vagy inkább álliberális okokból támad minket, megy az antiszemitázás, diktatúrázás, homofóbozás ezerrel.
Én egyáltalán nem vettem észre, hogy a franciák vagy a nyugatnémetek utálnák a magyarokat. A keletnémetek egyenesen szeretik Magyarországot, hiszen az "átkosban" rendszeresen jöttek nyaralni a Balatonhoz, sok emlékük fûzi az országhoz. Ráadásul hálásak is nekünk, hiszen voltaképpen Magyarország is szerepet játszott Németország újraegyesítésében. A nyugatnémetek pedig abszolút semlegesek velünk szemben, ha már mindenképpen általánosítani akarunk, bár nyilván nem lehet egy 82 milliós nemzetnél. A franciák pedig ugyanez, abszolút semleges nekik Magyarország általánosságban, bár évrõl évre több turista jön Budapestre. Az meg, hogy homofóbnak és antiszemitának tartanak esetlegesen minket... nem alaptalan a vádjuk, az az igazság.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!