Találatok a következő kifejezésre: A magneb6-ot úgy, hogy (3 db)

Pár napja elkezdett keményedni a pocim. 23 hetes vagyok. Szedhetek napi 1x magneB6-ot ugy hogy nem kérdezem meg a dokit?

Legjobb válasz: B6-ot lehet szedni kismamiknak. De azért egy telefon a dokidnak és megmondja õ is.

B6-ot lehet szedni kismamiknak. De azért egy telefon a dokidnak és megmondja õ is.
Én a védõnõvel beszéltem meg telefonon. 3X1-et javasolt.
Igen, szerintem nyugodtan, aztán mikor legközelebb mész hozzá, megemlíted.
24 hetes kismama vagyok. Az én hasam is szokott keményedni, de föleg akkor ha kinyujtott lábbal fekszem. A védönöm és a nögyogyászom azt javasolta szedjek napi 2x magne b6 ot. Néha még most is keményedik, de ez nem baj az orvosom szerint. Nö a pici és a pocak is ezmiatt van a méh összehuzodás. Boldog babavárást
Én is úgy kezdtem el szedni, hogy a védõnõ mondta. Én már pár hete ezzel küszködöm, de nem sokat ér a magne B6. Több pihenés amikor keményedik. Nekem akkor fáj, ha elsétálok valahová, vagy itthon a lakásban talpon vagyok. Akkor szokott megszünni v. enyhülni a lefekszem. Elég kellemetlen, de el kell viselni. Mint ahogy egy kismama írta korábban, mintha kõvel lenne tele és az húzná lefelé, valami ilyesmi érzés. Remélem neked használ majd! 20 hetes kismami

A magneb6-ot szedhetem úgy, hogy doki még nem látott? Az mire jó amúgy?

Legjobb válasz: Méhösszehúzódásre,a pocak keményedésére szedik. De miért szeded ha még nem látott doki? Hány hetes vagy?

Méhösszehúzódásre, a pocak keményedésére szedik. De miért szeded ha még nem látott doki? Hány hetes vagy?
Az utolsó válaszolónak igaza van. Tényleg sokkal jobb, ha gyógyszerekkel tömjük magunkat, gazdagítsuk a gyógyszerészt.
Ne szedd egyiket sem. Maradj inkább a gyüminél, zöldségnél meg a tejtermékeknél! Gazdagodjon meg rajtad a zöldséges!!
szedd nyugodtan az elevitet és a folsavat is. Igaz, hogy az elevitben is van folsav, de csak 1/4 annyi amennyi ajánlott ahhoz, hogy ne legyen nyitott a gerince a babának. Én saját megnyugtatásomra szedtem elevitet napi egyet, folsavat napi kettõt, de a védõnõ is mondta, hogy ez így tökéletes.Most pedig már csak 2 naponta szedem az elevitet (13 hetes vagyok) Jó babavárást
Szia! Ha szeded az elevitet akkor nem kell külön szedned a folsavat , mert az bene van az elevitben. Én gravidát szedek. De a magne b6-ot nyugodtan szedjed. Nem árt. Miért nem mész dokihoz??
Szia!Nem sok együtt!Én elsõ perctõl szedem az elevitet, folsavat, és magneb6-ot is a dokim javaslatára! Boldog babavárást!
De szerintem sok ez így együtt. A magnéziumot szedd mindenképp, de a többi vitamin helyett az orvosom nekem azt javasolta, hogy inkább próbáljam étkezéssel begyûjteni. Zöldség, gyümölcs, fehér hús, fõzelék. Boldog babvárást:)
Nyugodtan szedheted, mert sokmindenre jó. Arra figyelj oda, hogy a Béres Magne B6-ból csak napi egy szemet lehet bevenni, a másik fajtákból meg elég a napi 3x1.
A kérdező hozzászólása: akkor oké! a folsavaról csak azt akartam kérdezni, hogy a szomszédomnak egyik babánál sem mondta a doki, hogy szedje! akkor szedhetem az elevitet, a magneb6-ot, és a folsavat is? nem sok az egy kicsit?
Nekem az elején igen erõsen görcsölt a hasam. Elkezdtem szedni napi kettõt mielõtt még doki látott volna, aztán megerõsített, hogy nyugodtan szedjek 3*1 szemet. Most a 11. hétben vagyok, most ismét csak napi 2 szemet szedek, mert már nem görcsölök. Szerintem nyugodtan szedj be napi 1-2 szemet, nagyon jó, rögtön elmulasztja a görcsöt! Jó babavárást!
szedjél folsavat is!utolsó voltam:o)
Szia!Jól hallottad!Szedheted nyugodtan, bajod nem lesz, csak jót tehet!Én is 6hetesen kezdtem szedni! 19hetes kismama
A kérdező hozzászólása: még csak most léptem a 6. hétbe! nem szedem, csak azt is hallottam, hogy az jó arra is, ha görcsölget a has! esténként nekem szokott! nagyon gyengén, nem erõsen!
Utolso kettonek: A FOLSAVAT HA A ZOLDSEGESTOL AKARJA BESZEREZNI, NAPI 12 TANYER SPENOTOT KENE MEGENNIE! Ne adjatok felelotlen tanacsot. Gravida, Elevit helyett jo a zoldseg-gyumolcs, de folsav helyett NEM!

Lassan másfél hete, hogy mindennap úgy dobog a szívem, mintha folyamatos stressz / izgulás alatt állnék.2-3 napja elkezdtem magnézium pezsgõtablettát inni, és magneB6-ot szedni. Javulást még nem nagyon tapasztaltam. Mi a véleményetek?

(nincs semmilyen jelentõs esemény a következõ heteimben, szóval nem értem)

Legjobb válasz: mérjél vérnyomást, pulzusszámot, ha magas és továbbra is fent áll menj el a háziorvosodhoz! Mielõbbi jobbulást!:)

mérjél vérnyomást, pulzusszámot, ha magas és továbbra is fent áll menj el a háziorvosodhoz! Mielõbbi jobbulást!:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! :)
Menj el orvoshoz, és ne szedd ezeket a szereket, amíg õ nem tanácsolja.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!