Találatok a következő kifejezésre: A magas ugye nem lesz baja (2 db)

A magas cukortól ugye nem lesz baja a babámnak, ha betartom a diétát?

Elég sok durva dolgot olvastam a neten arrol,hogy mit okozhat a magzatnál a ha magas a terheléses cukrom.Eléggé félek,nehogy vmi baj legyen.Volt már valaki így??akinek elég magas lett a cukra(8).Ugye megúszhatom minden gond nélkül??

Legjobb válasz: Ne aggódj,ha betartod a diétát, nem lesz semmi baj.Azért van ez a vizsgálat,hogy kiderüljön mikor kinek kell diétázni,kicsit jobban odafigyelni.Nem lesz baj:-)

Ne aggódj, ha betartod a diétát, nem lesz semmi baj.Azért van ez a vizsgálat, hogy kiderüljön mikor kinek kell diétázni, kicsit jobban odafigyelni.Nem lesz baj:-)
Hogyha betartod a diétát nem lehet baj. Többet fogsz ultrahangra , vérvételre stb. járni éppen azért, hogy idejében észrevegyék azokat a változásokat amit a magas cukor okoz (a babánál). Ne aggódj ha az ultrahang , a vér- vizelet vizsgálat rendben van akkor a baba is jól van.
Nem lesz baj, nekem 8, 4 lett a kétórás cukrom, barátnõmé 10 felett volt. Sokan csak jobban odafigyelnek , nem méricskélnek, mégsincs gond . A lényeg, hogy étkezés után se menjen a cukrod 7 fölé. Engem 3 hetetnte rendelnek be vérvételre meg dietetikushoz, tehát figyelnek, nem lesz baj! Baj akkor van, ha mindig nagyon magas a cukrod és nem figyelsz rá. Nyugi:-)
Én mindkét terhességemnél cukros voltam/vagyok. Nem kicsit figyeltem oda, hanem nagyon. Szigorúan diétáztam, ill. ezt teszem most is. A legapróbb "kilengésnél" magas volt a cukrom, tudom, mert itthon rendszeresen mérem. Úgyhogy az egyetlen megoldás a diéta betartása, ha biztosra akarok menni. Én ezt teszem, tény, nem egyszerû. Ha kérdésed van, vagy segíthetek a diétával, étrenddel, számításokkal, vagy bármivel kapcsolatban szívesen válaszolok, írj e-mailt. És ne aggódj, ha figyelsz, semmi baj sem lesz.

Ha valakinek magas a vérnyomása, meddig élhet "büntetlenül" úgy, hogy komolyabb baja nem lesz?

Úgy értem, sokszor észre sem vesszük, és nagyon fel tud szaladni...egyáltalán milyen következményei lehetnek hosszabb távon?

Legjobb válasz: Semeddig! Ez már maga a bûntetés amit a egészségtelen életmódvájal ért el. Kivét ha veleszületetten magas-de ha így van akkor õ vszû odafigyel rá. Következményei: Pl: stroke, infarktus, agyvérzés, bénulás, vakság. Nem játék,mert az élet nem az-Oda kell figyelni .És betartani az orvos utasításait!!!!

Semeddig! Ez már maga a bûntetés amit a egészségtelen életmódvájal ért el. Kivét ha veleszületetten magas-de ha így van akkor õ vszû odafigyel rá. Következményei: Pl: stroke, infarktus, agyvérzés, bénulás, vakság. Nem játék, mert az élet nem az-Oda kell figyelni .És betartani az orvos utasításait!!!!
miert mennyi a vernyomasod?? szedsz ra gyogyszert?
A magas vérnyomás egy olyan betegség ami sokáig nem okoz tüneteket, észre sem venni, de közben szépen csendben tönkreteszi az egész szív és érrendszert, ami visszafordíthatatlan károsodás. Nagyon fontos hogy odafigyeljenek rá és rendszeresen mérjék, ne csak akkor ha már rosszul érzik magukat!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!