Találatok a következő kifejezésre: A magas jó jel A hőm (3 db)

Ma vagyok a pé-m utánni 12-dik napon, ma reggel a höm felment 37, 1-re. Még soha nem volt ilyen magas, ez lehet jó jel?

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/90e4c8dc0a11514b62c87a..

Legjobb válasz: Mindenképp jó!Így is maradjon:-)30-32naposak a ciklusaid?

Mindenképp jó!Így is maradjon:-)30-32naposak a ciklusaid?
Nagyon biztató:) Reméljük marad is ott fent:) Drukkolok, ezerrel! ҝ
A kérdező hozzászólása: A ciklusom eléggé változó, de átlagba 32-34 naposak, de már volt olyan is, hogy 38 napos volt.Végül is azért kaptam e hónapba a clostyt, hogy egy picit rövidebb legyen a ciklusom, hátha igy nagyobb esélyel indulok.

Ha 9. dpo-n még mindig magas a höm az jó jel? Vagy lehet mensi is?

Nins semmilyen tünetem, szerintem még korai is lenne. Szerintetek mikor tesztelhetek? Nem szeretnék feleslegesen, viszont persze hogy jó lenne minél elöbb megtudni, hogy mi van. :)

Legjobb válasz: Szerintem 10-11 dpon tesztelhetsz, hatha csikos lesz a teszted :) tuti nem birnek varni a helyedben :) na jo en extra kivancsi termeszettel vagyok megaldva ;) vagy, ha korainak talalod akk 12-13 dpon tesztelj. Drukkolok, hogy fent maradjon a hod :)

Szerintem 10-11 dpon tesztelhetsz, hatha csikos lesz a teszted :) tuti nem birnek varni a helyedben :) na jo en extra kivancsi termeszettel vagyok megaldva ;) vagy, ha korainak talalod akk 12-13 dpon tesztelj. Drukkolok, hogy fent maradjon a hod :)
Az, hogy a 9. dpo-n magasan van a hõd, csak annyit jelent, hogy volt peteérésed, de ez abszolút nem garantál még semmit. Majd ha a 15. dpo-n is magasan van, na akkor már gyanakodhatsz:)
Sajnos semmit nem jelent. Nekem 28 napos ciklusnál csak a mensi elõtt egy nappal esik le a hõm, kb. 2 tizeddel. Addig fenn van.Mensi napján pedig még inkább esik.
A kérdező hozzászólása: Én is nagyon türelmetlen vagyok már, de valahogy majd csak kibírom :) 15.dpo-n??? Ohh, jaj, istenem, az nagyon messze van :) Úgy tippeltem magamban, hogy ha jövõhét hétvégén tesztelek majd, akkor már frankó eredményt kell, hogy mutasson. Ezek szerint jól sejtettem, hogy elõbb felesleges lenne. Drukkoljatok nekem! :)

A magas hő jó jel? A hőm már 4. napja 37.1. Ma vagyok a 28 napos ciklusom 19. napján.

Tudom, hogy még nem lehet a beágyazódás sem, de nem magas ez a 37.1?

Legjobb válasz: peteérést mindenképp jelent,viszont ennél magasabb már túl meleg, de hogy babavan -e ez alapján nehéz megmondani, mert a hõd mensi elõtt 1-2 nappal is leeshet. Ha félidõben van pé-d, akkor még a beágyazódásra is várni kell pár napot.

peteérést mindenképp jelent, viszont ennél magasabb már túl meleg, de hogy babavan -e ez alapján nehéz megmondani, mert a hõd mensi elõtt 1-2 nappal is leeshet. Ha félidõben van pé-d, akkor még a beágyazódásra is várni kell pár napot.
Szia! Az a jó ha a ciklusod második felében a hõmérsékleted magas. Ez azt jelenti, hogy volt peteérésed. Ha a hõmérsékleted nem esik le és késik a mensid akkor gyanakodhatsz terhességre addig sajnos nem. 37, 4-ig is felmehet a hõd ha a végbélben szoktál mérni. Nálam legalábbis igy volt.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!