Találatok a következő kifejezésre: A magas jó jel A (5 db)

Az jó jel ha a méhszájam nagyon magas szinte elérhetetlenün fennt van és nagyon puha? (elm. Holnap lenne pé-m. )

Tegnap mar egyutt voltunk mara es holnapra tervezek egy kis akciot:-) szerintetek?? Jok az eselyeim?? Szurkolnatok ertem??

Ma vagyok a pé-m utánni 12-dik napon, ma reggel a höm felment 37, 1-re. Még soha nem volt ilyen magas, ez lehet jó jel?

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/90e4c8dc0a11514b62c87a..

Legjobb válasz: Mindenképp jó!Így is maradjon:-)30-32naposak a ciklusaid?

Mindenképp jó!Így is maradjon:-)30-32naposak a ciklusaid?
Nagyon biztató:) Reméljük marad is ott fent:) Drukkolok, ezerrel! ҝ
A kérdező hozzászólása: A ciklusom eléggé változó, de átlagba 32-34 naposak, de már volt olyan is, hogy 38 napos volt.Végül is azért kaptam e hónapba a clostyt, hogy egy picit rövidebb legyen a ciklusom, hátha igy nagyobb esélyel indulok.

Ha 9. dpo-n még mindig magas a höm az jó jel? Vagy lehet mensi is?

Nins semmilyen tünetem, szerintem még korai is lenne. Szerintetek mikor tesztelhetek? Nem szeretnék feleslegesen, viszont persze hogy jó lenne minél elöbb megtudni, hogy mi van. :)

Legjobb válasz: Szerintem 10-11 dpon tesztelhetsz, hatha csikos lesz a teszted :) tuti nem birnek varni a helyedben :) na jo en extra kivancsi termeszettel vagyok megaldva ;) vagy, ha korainak talalod akk 12-13 dpon tesztelj. Drukkolok, hogy fent maradjon a hod :)

Szerintem 10-11 dpon tesztelhetsz, hatha csikos lesz a teszted :) tuti nem birnek varni a helyedben :) na jo en extra kivancsi termeszettel vagyok megaldva ;) vagy, ha korainak talalod akk 12-13 dpon tesztelj. Drukkolok, hogy fent maradjon a hod :)
Az, hogy a 9. dpo-n magasan van a hõd, csak annyit jelent, hogy volt peteérésed, de ez abszolút nem garantál még semmit. Majd ha a 15. dpo-n is magasan van, na akkor már gyanakodhatsz:)
Sajnos semmit nem jelent. Nekem 28 napos ciklusnál csak a mensi elõtt egy nappal esik le a hõm, kb. 2 tizeddel. Addig fenn van.Mensi napján pedig még inkább esik.
A kérdező hozzászólása: Én is nagyon türelmetlen vagyok már, de valahogy majd csak kibírom :) 15.dpo-n??? Ohh, jaj, istenem, az nagyon messze van :) Úgy tippeltem magamban, hogy ha jövõhét hétvégén tesztelek majd, akkor már frankó eredményt kell, hogy mutasson. Ezek szerint jól sejtettem, hogy elõbb felesleges lenne. Drukkoljatok nekem! :)


A magas hő jó jel? A hőm már 4. napja 37.1. Ma vagyok a 28 napos ciklusom 19. napján.

Tudom, hogy még nem lehet a beágyazódás sem, de nem magas ez a 37.1?

Legjobb válasz: peteérést mindenképp jelent,viszont ennél magasabb már túl meleg, de hogy babavan -e ez alapján nehéz megmondani, mert a hõd mensi elõtt 1-2 nappal is leeshet. Ha félidõben van pé-d, akkor még a beágyazódásra is várni kell pár napot.

peteérést mindenképp jelent, viszont ennél magasabb már túl meleg, de hogy babavan -e ez alapján nehéz megmondani, mert a hõd mensi elõtt 1-2 nappal is leeshet. Ha félidõben van pé-d, akkor még a beágyazódásra is várni kell pár napot.
Szia! Az a jó ha a ciklusod második felében a hõmérsékleted magas. Ez azt jelenti, hogy volt peteérésed. Ha a hõmérsékleted nem esik le és késik a mensid akkor gyanakodhatsz terhességre addig sajnos nem. 37, 4-ig is felmehet a hõd ha a végbélben szoktál mérni. Nálam legalábbis igy volt.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!

Az elmúlt néhány napban magas a vérnyomásom, illetve ingadozó. Lehet ez a terhesség jele? Ha sikerült a baba, akkor a beágyazódás már jó ideje lezajlott, ma vagyok a pé utáni 15. napon, és ez a vérnyomás dolog kb. egy-másfél hete tart.

Mindeddig nem hallottam, hogy változik a vérnyomás a terhesség kezdetén, de nem tudom mivel magyarázni, mert nekem inkább alacsony-normális a vérnyomásom, eddig legalábbis úgy volt.

Legjobb válasz: Szia! A vérnyomást jobb lenne állandóhoz közeli értékre beállitani,mert ha babás vagy,akkor az nem jó egy terhesség elején.Meg attól is függ,mi az a magas,mert 130/90-ig elfogadható.De általában terhesség elején inkább alacsonyabb szokott lenni a pulzus emelkedettebb.

Szia! A vérnyomást jobb lenne állandóhoz közeli értékre beállitani, mert ha babás vagy, akkor az nem jó egy terhesség elején.Meg attól is függ, mi az a magas, mert 130/90-ig elfogadható.De általában terhesség elején inkább alacsonyabb szokott lenni a pulzus emelkedettebb.
A kérdező hozzászólása: Köszi, majd szólok a dokinak, ha tényleg terhes vagyok, hogy ezt is nézze meg. Nekem 146/88 volt vasárnap délután, délelõtt pedig normális 125/72, akkor mértem utoljára.
Szia! Az jó ötlet, hogy szólsz a dokinak, legalább ha gond van, akkor tud gyógyszert felirni, hogy állandó maradjon.De lehet csak idegesebb voltál vagy valamiért az vagy és ezért magasabb.Ha megoldódik a probléma, akkor majd visszaáll normálisra!Ne aggodj!
A kérdező hozzászólása: Köszi, remélem úgy lesz, ahogy mondod :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!