Találatok a következő kifejezésre: A magas jó (230 db)

Ez a számítógép jó lenne játszásra magas felbontáson és jó grafikával?

processzor Intel Core i3-2120 3.3GHz, 2 mag + Hyper Threading, 3MB cache alaplap ASUS P8H61-M LX2/SI rev 3.0: new B3 revision memória 4GB Kingmax DDR3 1333MHz dual channel winchester 320GB Samsung 7200rpm grafika ATi Radeon HD 6670 1GB DDR3, DirectX 11 ház Gigabyte GZ-PB tápegység Codegen 450W optikai meghajtó Samsung SH-S222 22x DVD-író A VGA jó ? van lehet?ség 4 GB helyett 8 GB memóriát belerakatni így összesen : 121000 Ft forrás: pc-outlet.hu

Legjobb válasz: proci jo magas felbontásnál inkább i5 alaplap:elmegy ram:jó hdd: tom drága :// vga inkább 6770 de ha magas felbontáson akarsz járszani akkor 6870 táp: =kuka chiftech vagy FSP 500W-os 8 gb ram felesleges...

proci jo magas felbontásnál inkább i5 alaplap:elmegy ram:jó hdd: tom drága :// vga inkább 6770 de ha magas felbontáson akarsz járszani akkor 6870 táp: =kuka chiftech vagy FSP 500W-os 8 gb ram felesleges...
elõttem lévõnek igaza van, bár a RAM nincs olyan árban, hogy ne lehetne megduplázni (de játékra elég a 4 max 6GB). A videókártya szerintem nem túl jó, az I3-as se túlságosan. A winchesternek max. késõbb a mérete lehet kicsi.
Magas felbontáson, jó grafikával leginkább a videokártya fontos, így elég lehet az i3 is vagy egy Phenom II X4. 8GB RAM tényleg felesleges, de hosszú távon talán van értelme (8GB teljes kihasználása játékoknál még nagyon odébb van). Codegen tápot NE! Ahogy már írták, FSP vagy Chieftec már okés. A 6670 magas felbontásra+grafikára már gyenge, fõleg a GDDR3-as (A 6670 GDDR5 ugyan jobb, de az sem számít erõsnek). Ilyen igények mellett, minimum egy 6770 vagy még inkább egy 6850 ajánlott...vagy jobb.

179 centi magas vagyok. Már olyat is hallottam, hogy a magas lányoktól félnek, meg hogy inkább a pici, cuki, alacsony lányok a befutók. Tényleg ennyire nem jó ha magas a lány? 17/l

Legjobb válasz: Én 190 magas vagyok, és többségében pici barátnõim voltak, jobban bejönnek a pici lányok :) De amúgy nincs bajom a magas lányokkal mindaddig, amíg én vagyok a magasabb.

Én 190 magas vagyok, és többségében pici barátnõim voltak, jobban bejönnek a pici lányok :) De amúgy nincs bajom a magas lányokkal mindaddig, amíg én vagyok a magasabb.
Francokat félek - egy húszassal így is Föléd érek...:D
Ha téged nem zavarna, hogy nem vagyok 10 centivel magasabb... :D
Felõlem akármilyen magas is lehetsz, ez miatt nem ítélnélek el, az már más kérdés, hogy te összejönnél-e alacsonyabbal :D. (173 centi vagyok) 20/F
Nekem mind hogy alacsony vagy magas szóval nekem meg felelnél 177 cm magas vagyok 16/F
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat :)
Válassz kosarasok közül. Én imádom a 2 méteres palikat. jo mondjuk 175 vagyok
Nekem teljesen jó lenne. 17/f 187cm
Pont hozzámillesz 186cm vagyok de tuti messze laksz
Engem pl nem zavarna. 34 fiú
Én simán vállalnám, hogy a 166 centimmel járjak egy nálam 10-15 centivel magasabb lánnyal. Meg ha elfogadott volna a többi ember szemszögébõl és nem lenne furcsa, szerintem mehetne is a dolog, de ugye a társadalmi sémáknak meg akar mindenki felelni, lányok fiúk egyaránt. Szóval ezért én is mindig a nálam alacsonyabb lányokat választom. 24F
191 vagyok hozzám illesz. mind magas nõim voltak. 175, 177, 180 centisek
Általában azt nem szeretik, ha magasabb náluk a lány. Te a fiúk egy számottevõ részénél magasabb vagy, szóval náluk valószínûleg kevesebb az esélyed. Viszont egy 2 méteres srác mit tudna kezdeni egy 160 centis lánnyal?
Ja.Sajnos le kell vágni belõled 15-20 centit, hogy bármi esélyed legyen párt találni. Csak az alacsonyaknak nem jó.Mondjuk nekem se, mert a 180 centimmel nem vagyok egy égi meszelõ és zavarna, ha olyan barátnõm lenne, aki egy magas velem.
Nekem jó. Bár én is pont ugyanekkora vagyok.
maximum sámliról keféllek
ez nem igaz

Mi jó a magas vérnyomás ellen? Magas vérnyomással lehet futni görkorizni kerékpározni? 13/L

lécci normális válaszokat!!!

Legjobb válasz: Menj el a gyerekorvoshoz! Õ megmondja, hogy tényleg magas-e, és ha igen, akkor mit kell vele csinálni.

Menj el a gyerekorvoshoz! Õ megmondja, hogy tényleg magas-e, és ha igen, akkor mit kell vele csinálni.
Teljesen igaza van az elsõ válaszolónak. Ha csak egy alkalommal volt magas a vérnyomásod, az még nem magas vérnyomás betegség. Ezt orvosnak kell eldönteni, és õ ajánlhat csak kezelést rá!

Mi a magas vernyomas vagy mikor szamit egy vernyomas magasnak? A baratomnak ugyanis 139/74 volt a vernyomasa es pulzusa 64 volt. Amugy kb.120 korul szokott lenni a systole, ugyhogy az jo szerintem. Szoval ez magas vagy nem?

Ilyen 130 feletti csak ritkan szokott lenni, de meg van ijedve tole.Amugy 2011 novemberetol lefogyott 125 kgrol 95-re. Enni evett, de nem sokat, es nagyon sokat tornazott. Jaj, es azt mondja magarol, hogy o panikbeteg, de szerintem csak bebeszeli maganak. Szoval segitenetek, hogy most ez magas e? Amugy 23 eves, ferfi :), nem dohanyzik, es neha neha ritkan borocska vagy esetleg 1-2 sor bemegy.

Legjobb válasz: magas

magas
Ha csak egyszer mért ennyit, az még nem olyan nagy gond - pláne, hogy 140/90-tõl számít magasnak.
Ettõl nem kell megijedni! Most egy kicsit felugrott neki, de ettõl nem kap agyvérzést vagy hasonlót. Épp hogy egy hajszállal van a határérték felett. Az orvos és a vérnyomásnaplóm szerint: Ajánlott vérnyomásérték: Rendelõben mérve: 140/90 alatt Otthon mérve: 135/85 alatt Nekem magas, nem nagyon de azért bogyó nélkül nem megy le, ezért egy kis mennyiségû vérnyomáscsökkentõt szednem kell. Gyógyszer nélkül nekem 150 körül volt. Gyógyszerrel beállt 124/79-re. Egyébként kerültem én már 27 évesen (3 évvel ezelõtt) 210/110-es vérnyomással kórházba, de az égadta világon semmit nem éreztem belõle.
A vernyomasnak 120/80 nak kellene leni de fugg a kortol is

33. hetet töltöm. Magas lett a vérnyomásom. A baba jól van? Milyen hatással van rá a magas vérnyomás? A méretei szerint kb 2 kg. az jó?

ezek az adatok mit jelentenek: mells? fali lepény, GI-II AD RI 0.64 ,AU RI 0.50

Legjobb válasz: Nekem is magas a vérnyomásom 39 hetes vagyok. Dopegytet írt fel az orvos. Szülésnél veszélyes a magas vérnyomás.

Nekem is magas a vérnyomásom 39 hetes vagyok. Dopegytet írt fel az orvos. Szülésnél veszélyes a magas vérnyomás.

A magas progeszteron szint jó?

A n?gyógyászom azt mondta hogy nem jó.Igaz most váltottam dokit és a régi mondta.Akkor ne higgyek neki?

Legjobb válasz: Ha babát akarsz, jó jel a magas progeszteron szint, én úgy tudom.

Ha babát akarsz, jó jel a magas progeszteron szint, én úgy tudom.
A kérdező hozzászólása: igen babát szeretnénk már több mint egy éve.Hát ez megnyugtató.
szerintem félreértetted.prolaktin és progeszteron nem ugyanaz. a dokid valószinüleg magas prolaktinszintet mondott, ami nem kedvez a babásodásnak. a magas progeszteron viszont kell a babónak.
A kérdező hozzászólása: nem értettem félre papirom is van róla hogy a progeszteron szintem magas.
Én is úgy tudom, hogy a magas progeszteron szint jó.Egyik ismerõsöm azért kapgyógyszert, mert alacsony neki, és nem tud beágyazódni a baba.

A magas IQ miben jó?

Legjobb válasz: "A kérdést olvasva, neked szerintem tök mindegy :)" Nekem is pont ez jutott eszembe. :-D Elgondolkoztam azon, hogy elkezdjem-e pontokba foglalni, a könnyû érthetõség miatt azokat az elõnyöket, amik a magas IQval járnak, de aztán rájöttem, hogy teljesen felesleges.

"A kérdést olvasva, neked szerintem tök mindegy :) " Nekem is pont ez jutott eszembe. :-D Elgondolkoztam azon, hogy elkezdjem-e pontokba foglalni, a könnyû érthetõség miatt azokat az elõnyöket, amik a magas IQval járnak, de aztán rájöttem, hogy teljesen felesleges.
A kérdést olvasva, neked szerintem tök mindegy :)
A magas IQ és maga ez a kérdés valahogy nem férnek meg egymás mellett. Ez kb olyan mintha azt kérdeznéd hogy az okostelefon miért jobb mint a vonalas.
A teszt kitöltése csak lehetõséget ad a belépésre, nem kötelez rá. Teszt 2000, - tagdíj 8000, -/év, ami messze van a lehúzás kategóriától. Elõnye meg van dögivel. Möglássuk.
Huhh, köszi, hogy nem nekem kellett. :-)
BW: Azért a két csapatot én nem említeném egy napon. :D
Na beregeltem és várok amíg lesz közelben tesztírás. A következõ Pécs, az nekem messze van.
:-))
:DDD Uggyannnmááá. De még ha be is jutok, királyok közt én csak a koldus lehetek. Gondolom a MENSA-n belül az épphogyszázharmicasok már a retardált kategória. :D
:-)) Egy wadmalac, az emberiség "felsõ" 4%-ában, telefonálás közben. – Akkor mi lenne a nagy durranás?? Ezzel már nemhogy Blikk-címlap vagy, hanem egy különszám, öregem! :-)
http://www.kepfeltoltes.hu/130328/iqteszt_www.kepfeltoltes.h.. Hát nem lett nagy durranás, de ha ahhoz viszonyítom, hogy melóban úgy csináltam, hogy közben telefonáltam meg e-maileztem, nem is olyan rossz. Lehet hogy megpróbálom náluk a komoly tesztet.
*formádban
"na, majd arról meghallgatlak egyszer :-)" Semmi saját tapasztalat, csak amiket olvasok mindenfelé (GYK + egyéb weboldalak + a másik kérdésnél belinkelt Culthelpinfo). "he?? még egy jó helyesírónak is fáradság (vagy nevezzük idõigényesebbnek), hogy tökéletesen írjon (legfeljebb jól esõ fáradság :-)" Látom, az egyik jelmondatod: lustaság fél egészség... :O Pl. abszolút nem igényel többletidõt a Shift lenyomása, te mégsem használod... "de egy olyannak, (...) iskolai dolgozat, egyéb hivatalos cucc, vagy pl. a GYK-n Berta szigorú szeme elé kerülni merés :-)" A helyesírás TANULHATÓ. Azaz ha nincs is sok érzéke hozzá valakinek, a szabályok megtanulásával és sok-sok gyakorlással rögzül, így automatikussá / mechanikussá válik, ha nem is tökéletessé. Ezért járnak iskolába a gyerekek többek között... "normál esetben hanyagabb" Na, itt van a kutya elásva... "próbáld meg egy kicsit kijjebbrõl nézni, nem mindenki tökéletes, mint mi! xDDD" Nézem én kijjebbrõl, de nem nézem el. :D Nekem sem nézik el az egyéb tárgyú h.lyeségeimet, szerintem nagyon helyesen. :) Egyesek meg egyenesen élvezik, ha belém köthetnek... :P "jó, hát én megértem ezt is, csak elõbb még panaszkodtál a félmeztelen pasikra, de ezek szerint minden relatív, inkább õket választod, rendben van." Annyira nagyon azért nem rinyáltam, bár fõleg az "Elõtte" kép miatt megtehettem volna. De szerencsére már tegnap eltûntek, valami üzlet reklámja volt. Most meg csajoknak szóló fogyókúra van; mázli, hogy itt nincs "Before"... :D "Istenments, eszem ágában sincs, azért a mazochizmusnak is van határa... :-) (még ha ez furán hangzik is itt, a határtalan GYK-n)" Pusztán meg akartam spórolni neked a jómúltkori linkmásolási hibákhoz hasonló hosszúságú gépelést. Így legyen udvarias és elõzékeny az ember... "Ó, mert én kiismertelek ám – már tudom, hogy téged meg azzal lehet elrettenteni. ;-) " Engem kiismerni? Még én saját magamat sem... "Tudtam, hogy ezt fogod írni, mindig ezt írod. :-) " Nem mindig, csak amikor indokolt. :P Igyekezzetek jobban, akkor majd kevesebbszer írom le. :D "Naugye, hogy nem agitálok. :-) " Ideiglenesen, álcázásból, vagy az ún. fordított pszichológia jegyében. Csak szólok, hogy nálam az sem jön be... :P Viszont jelzem, hogy a kérdezõt még nem kezdted el fûzni. :D "legyen inkább 1000 :-) " Ááá, hát akkor meg fõleg nem érdekel... Az már túl sok. :D (Ha jól emlékszem, két évvel ezelõtt nyáron volt 624 fõ, azóta nem követtem nyomon.) "ja, többen akarsz lenni? te kis telhetetlen." Rosszul tetszett értelmezni a mondatot. Nem akarok többen lenni (belõlem egy is épp elég, egyesek szerint meg még sok is...). Úgy értettem, hogy azt sem tartom dicsõségnek, hogy mivel a Mensán belül az összlétszámon belül evidensen a nõk vannak kevesebben, így még egy "eliten belüli fú-de-különlegesen-elit" csoporthoz is tartozhatnék. "32% nem elég? akkor javíts az arányon!" Na, látod, mégis agitálsz. :P Egy sima, egy fordított. Kötésmintának nem rossz, rizskötésnek hívják; ha duplázod (két sima, két fordított), az a dupla rizs. :D). Szóval akkor inkább mint az idõjárás... "nem úgy értem, hogy tedd el láb alól a mensás fiúkat!" Eszembe sem jutott volna ilyesmi soha; holott alkalmam már lett volna rá. :D
Mi a penészes szösz volt itt hétvégén? Olyan kemény brainfighting van itt, hogy söprök vissza a lövészárokba. :D
Témaváltás: A magas IQ arra is jó, hogy az ember ne csináljon teljesen h.lyét magából. (Vagy legalábbis ne túl sokszor. :D) Egy ismerõsöm most sokkolt le ezzel a videóval: https://www.youtube.com/watch?v=v3Pz57wKwIs Szerintetek ez a két liba tényleg ilyen buta, vagy csak jó pénzért megjátsszák a hülyét? (A videó alatti kommentelõk között is megy a vita errõl; én meg azt sem tudom, kik ezek...) Valaki?
igen, igen, tehát teljesen jó volt a párhuzamom. :-> (na jó, annyiban sántít, hogy én kicsit "gúnyolódásból" is, persze, dehát tõlem mit vártunk :-)
Ezekhez már miért nem? Ne legyél már ilyen negatív. Csak néhány évet kellene gyakorolnom. :D "Hidd el, van az olyan jó érzés, mint felmászni a kategória-toplista élére... ;-)" Ki mondta, hogy nincs? :P Én ugyan nem igazán tudom összehasonlítani, mert már elég rég túlvagyok mindkettõn; de neked még adott a lehetõség. ;) Egyébként nem gúnyolódásból írtam, egyszerûen csak viccesnek tartom. (Meg persze tiszteletre méltónak, ugyanakkor valahol szomorúnak is. Na, erre varrjál gombot, BambánMerengõ. :D)
*nem ezekHEZ
> Most kb. addig van meg fejben, hogy j5-tel kezdve e disz e > disz e disz e h d c a - b5-tel a c e a?... Ajjaj... Lehet, > hogy ha megint gyakorolgatnék, akkor idõvel felnõnék az 5-8 > évesekhez. :D) Csak nem ezeket... :-) > Jaaa, meg láttam egyszer egy mûsort egy ilyen kis zsenirõl; az > volt a legnagyobb öröme kb. a 6. vagy a 7. születésnapja > körül, hogy végre már átért egy egész oktávot egy kézzel. > :DDD Hidd el, van az olyan jó érzés, mint felmászni a kategória-toplista élére... ;-)
itt is látszik az ujjak tánca: http://www.youtube.com/watch?v=e3oNVmSaMsE itt nem annyira, de szebben van felöltözve :-) http://www.youtube.com/watch?v=lhoJgMb58HI
Na akkor az én gépelésemre-zongorázásomra a legjobb hasonlat: részeg erdélyi szántóvetõk cserebogár-pajor taposó versenye.
akkor megvan: A zongorázás az ujjak tánca – a tikkelés pedig a szemhéjaké. (A gépelés pedig az újak szteppelése, avagy az ujjak tikkelése – képzettségtõl függõen. :-)
"..a zongorázás az ujjak tánca..." Nekem spec a bal szemhéjam táncol tõletek. :D
"idején még magasabb volt a szint ... a 148-cal igazad lehet). Ha most 130, még bepróbálkozhatok" ismétlem, mert lehet, hogy félreérthetõ voltam: ami akkor 148 volt, az _ugyanolyan_ szint, mint a mostani 130. (de csináld meg az online próbatesztet a honlapjukon – egy kipihentebb formámban :-) –, és okosabb leszel. mármint nem úgy... :-)
BringaManó: :) A scientológiás történet idején még magasabb volt a szint (én 150-re emlékeztem, mert általában a 150+-t emlegetik zseniként, de a 148-cal igazad lehet). Ha most 130, még bepróbálkozhatok egy kipihentebb formámban. :D A MENSA tagság azért elég egyértelmû elõnyökkel járna. Az emberiség IQ-ban mérhetõ degenerációja még az evolúció-elmélet alapján is egyértelmû, de ezernyi oka van. Igyekszem sem az okhoz, sem az okozathoz nem tartozni. :D
"Jelenleg itt, a GYK-n legalább három Mensa-tag ír rendszeresen, és egyikük helyesírása sem hibátlan." Nyilván csak arra a bizonyos háromra vonatkozott az "egyikük sem", és nem az összesre, hiszen, khm... :-) ----- "http://kepfeltoltes.hu/v..." Atyavilág, én is ilyen nagy reklámcsíkokat, plasztikai mûtétet stb.-t néznék, ha nem telepítettem volna a Chrome-omba az AdBlock-ot?... Hát jó, ha szeretitek, nézzétek helyettem is! :-) ----- @Wadmalac: "Az elsõt még a Mûegyetemen csináltam, a scientológiások azonnal be is akartak húzni. Nem jött nekik össze. :D Egyébként a MENSA már 150 alatt is felajánlja a tagságot. Gondolom rájöttek hogy hülyül az emberiség és lejjebb kell tenni a lécet. :D" Ezek szerint a Mensának sem jött össze, hogy behúzzon... :-) Persze ez nem baj, nem szégyen, nem szemrehányás. :-) De ha behúzott volna, akkor biztos tudnád, hogy sosem volt 150 fölött a határ: korábban 148-at kellett elérni, egy jó ideje már "csak" 130-at, de ez nem jelent magasabb követelményt (ezért az idézõjel), hiszen csak a pontozási skála változott: korábban is, most is olyan eredményt kell teljesíteni, amely jobb, mint az emberiség 2%-áé. (Aztán hogy az emberiség tényleg okosodik-e (ld. Flynn-effektus), vagy hülyül-e (ld., ha körülnézel :-), illetve hogy az IQ-tesztek ezt (vagy azt) követik-e, az már egy másik kérdés, és hosszabb történet... :-)
Valóban, ez 5 szó, de nem alkot értelmes mondatot :)
A kérdező hozzászólása: amúgy páran itt tényleg nagyon magas iq-val rendelkezhetnek, ha 5 szóból ilyen messzemenõ következtetéseket tudtok levonni :)
A kérdező hozzászólása: http://mensa.hu/ ezen az oldalon csináltam tudom, hogy nem mindegy melyik teszt, jött már ki 171 is :D de úgy hallottam ez jó.
Egyvalamiben jó:IQ tesztek kitöltésében
Gondolkodásban. Feladatmegoldásban. Úgy általában az életben, ha nem teszik alád a megoldásokat. De ha alád teszik, az valószínûleg nem azért lesz, hogy neked jó legyen. Azért lesz, hogy az illetõnek jó legyen, és akkor te azért dolgozhatsz.
Kb mindenre
Melyik teszten érted el a 130-as eredményt? Mert nem mindegy ám... Én össz-vissz két lehetõségrõl tudok a neten, amelyek megbízhatóak. Linkeld be vagy nevezd meg az oldalt, légy szíves, amin kitöltötted a tesztet. :)
A kérdező hozzászólása: hát nemtudom, 130 nem annyira rossz szerintem :) de te nyilván jobb vagy.
A kérdező hozzászólása: szerintem pedig teljesen értelmes
Részemrõl köszi, a Mensa az egyik a kettõ közül, amikre gondoltam mint megbízható eredményt adók. A többieknek meg csak annyit, hogy egy szótévesztés még nem a világ, ill. a magas IQ-val rendelkezõk sem kiválóak mindenben, pláne nem tökéletesek. Jelenleg itt, a GYK-n legalább három Mensa-tag ír rendszeresen, és egyikük helyesírása sem hibátlan.
A kérdező hozzászólása: köszönöm utolsó :)
Kapd össze magad, még egy satnya 120-as is rájön mire, és hogyan használja a képességeit. Tudom, a magas IQ átka sokszor a kétség , és bizonytalanság, de ahogy a tudásod gyarapodik magabiztosabb leszel.
csbk: :DDDD Csak ahányszor hülyének éreztem magam, kellett gyorsan valami hiteles bizonyíték az ellenkezõjérõl. :D Az elsõt még a Mûegyetemen csináltam, a scientológiások azonnal be is akartak húzni. Nem jött nekik össze. :D Egyébként a MENSA már 150 alatt is felajánlja a tagságot. Gondolom rájöttek hogy hülyül az emberiség és lejjebb kell tenni a lécet. :D
Te Wadmalac IQ teszt függõ vagy
Könnyen tanulsz, jól tudsz gondolkodni, felismered az összefüggéseket.
Döncike, szerintem nem kellett volna túlzásba vinned a beszólogatást, bõven elég lett volna egyszer is. A 2. válaszoddal épp magadról állítottad ki a szegénységi bizonyítványt.
A kérdező hozzászólása: gondolom ez már senkit nem fog meghatni, mivel úgy is photoshoppoltam, vagy valaki mással csináltattam, de tessék, megcsináltam még egyszer: http://kepfeltoltes.hu/view/130215/211629204n_vtelen_www.kep..
A kérdező hozzászólása: mi is a probléma?
"http://mensa.hu/ ezen az oldalon csináltam tudom, hogy nem mindegy melyik teszt, jött már ki 171 is" http://www.youtube.com/watch?v=C2qrpwplkGI :-D
IQ-ban. :-)

A magas derekú szoknyák, nadrágok milyen alkatú lányoknak áll jó?

Legjobb válasz: én derékban nagyon vékony vagyok, csípõben egy picit szélesebb, mint amennyire szeretném, és nemrég vettem kosztümöt diplomaosztóra. az eladólány kifejezetten ajánlotta a magas derekú szoknyát betûrt blúzzal, és tényleg jól áll, kisebbnek mutatja a csípõm, a testem áramvonalasabb. Olyan inget vettem hozzá, amin van egy vékony öv (a derekam legvékonyabb pontján), és soha nem láttam magam még ilyen csinosnak :)

én derékban nagyon vékony vagyok, csípõben egy picit szélesebb, mint amennyire szeretném, és nemrég vettem kosztümöt diplomaosztóra. az eladólány kifejezetten ajánlotta a magas derekú szoknyát betûrt blúzzal, és tényleg jól áll, kisebbnek mutatja a csípõm, a testem áramvonalasabb. Olyan inget vettem hozzá, amin van egy vékony öv (a derekam legvékonyabb pontján), és soha nem láttam magam még ilyen csinosnak :)
elõzõ vagyok: http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSSp8GBARkcJDckdWXhI.. ilyesmi, csak nekem harmadekkora mellem sincs hozzá :D és talán ennél picivel alacsonyabb a dereka de alkatra kb ilyen vagyok és ehhez jól áll
Olyanoknak akiknek nagy a méretbeli eltérés a csípõjük és a derekuk között, és nem lapos a fenekük. pl: http://static.my-wardrobe.com/images/products/2/8/288019/m1_.. http://www.curvygirlclothing.com/PRODUCTIMAGESNEW/shalon_top.. Akinek a két méret nagyon közeli, annak csak méginkább fatörzs alakot csinál.
A kérdező hozzászólása: upsz. ez lenne a második kép: http://www.picpiggy.com/bank/kim_kardashian_skirt_photos-125..
hát azért britney joval kövérebb mint a többi akiket másoltál... de azok a szoknyák a nálad kövérebbeknek állnak jol
A kérdező hozzászólása: hát pont azért kérdem hogy az olyan alakúnak jól állhatnak-e azok a szoknyák...
Érdekes, mert nekem elég kicsi a csípõm és a derekam se vékony, mégis jól állnak ezek a nadrágok, a csípõnadrág meg NEM áll jól.
lehet jó, csak arra ügyelj, hogy ne ceruzafazont hanem csípõben bõt válassz.
A kérdező hozzászólása: 17/F A lábam nagyon szõrös, fõleg a belsõ combom.
A fiúknál a szõrösödés mértékét és helyét inkább genetikai tényezõk befolyásolják, a tesztoszteron csak kisebb szerepet játszik. Vagyis, normál tesztoszteron szint mellett is nézhet ki valaki úgy, mint egy orángután. De a gyér szõrzet férfiaknál viszont utalhat tesztoszteron hiányra. Szóval, a tesztoszteron szintedre nem lehet semmilyen következtetést levonni. A hormonszintek pedig akkor "jók", ha a referenciahatáron belül vannak, ha alatta vagy felette, akkor baj van. (Ha túl alacsony, akkor az adott hormont termelõ endokrin szervet támadta meg valami pl. vírus vagy autoimmun folyamat; a túl magas hormonszintet pedig daganatok is okozhatják).
Fiú vagy lány vagy?

Szerintetek jól tettem hogy "megalázkodtam" és leszálltam a magas lóról? Jó hogy kértem még egy esélyt? Azért adott mert szeret?

Barátommal elég régóta vitatkozunk, vagyis én piszkálom meg ócsárolom le Õt. Ok nélkül... Ma is lehordtam a sárgaföldig, csakmert nekem rossz volt a hangulatom. aztán megunta azt mondta neki ebb?l elege van hogy mindig Õ a sz*r alak, hogy nem hiszem el hogy szerelmes belém, és elege van abból is hogy folyton kételkedem a h?ségében és bizalmatlan vagyok vele, és hogy az utóbbi pár napba fizikailag is távolságtartó lettem vele szemben. Azt mondta nem akar tönkre tenni, ha nem hiszek neki akkor ennek igy nincs értelme, sokáig húzta és halkan mondta ki hogy legyen vége...utána folyamatosan a szemembe nézett, és csókolóztunk is aztán nem gy?zködtem eljöttem, Õis eljött. visszanéztem láttam hogy törölgeti a szemét. felhívtam hogy kérdezni akarok valamit, erre mondta hogy akkor leszáll a buszról. eljött találkoztunk, sirtam nem szégyelltem, nagyon szeretem mondtam neki hogy adjon nekem egy esélyt, hogy megszabaduljak a félelmeimt?l (sokat adott...), felemelte a fejét . Mondom kérlek nézz a szemembe...nemnézett bele, de láttam hogy könnybe van neki, aztán elfordultam t?le, el?rébb mentem, és beállt a hátam mögé, amikor megfordultam átfogta a derekamat. Azt mondta hogy nem játszik velem, nem ad esélyt, de nem eresztett el. megcsókolt mindent feltettem egy lapra, és egoista lettem, hátha az hat rá mondtam neki: "tudom hogy meg?rülsz ha hozzád érek, beleremegsz a csókomba, és azért nem nézel a szemembe mert elgyengülsz, és nem tudsz nemet mondani. Erre lecsukta a szemét és elmosolyodott, bele is pirult. Tovább mondtam: "Most sem eresztesz el, és tudom hogyha szakítással válnánk el, akkor holnap reggel már bánnád" erre Õ: "nem, már most bánom." A beszédem hatott rá, beadta a derekát, de láttam hogy erre várt hogy énis harcoljak érte/értünk adott egy esélyt, láttam hogy mosolyog a szeme. amikor elváltunk belenézett a szemembe és azt mondta: szeretlek...nagyon!

Legjobb válasz: A helyében téged már régen otthagytalak volna! Normális nõ nem viselkedik így,azzal akit szeret. Most sem bocsánatot kértél tõle,hanem önzõ módon dicsérted magadat. Nem alázkodtál meg és nem szálltál le a magas lóról,inkább újra felszálltál rá. Az nem bocsánatkérés,hogy " elgyengülsz,hiányozni fogok". Arról egy szót sem mondtál neki,hogy neked hiányozna,ne haragudjon rád,megakarsz változni,és nem fogod örökké igazságtalanul bántani. Ez lett volna a bocsánatkérés,és a megalázkodás.

Érdekes. Ami neked tetszõ válasz, azt megköszönöd, bezzeg a kritikát nem fogadod méltósággal... Hát igen, te tényleg egy gusztustalan féreg vagy.
Keress magadnak inkább egy hivatásos subot, abba töröld a lábad! Az még élvezi is... Ezt a szerencsétlent meg hagyd békén!
Igen, jól tetted. Figyelj arra, hogy maradjon is így, mert bár most mindent elnéz neked, de gyûlnek a sérelmek, és egyszer kiborul a bili... A szerelmet táplálni kell, nem páros lábbal rombolni, ahogyan te tetted eddig azokat a dolgokat, amiket a "szakításkor" említett vedd komolyan, és igyekezz változtatni rajtuk sok sikert :)
Hülye piccs vagy, túlbonyolítod az életedet, pedig meg kellene becsülnöd, amid van..
A helyében téged már régen otthagytalak volna! Normális nõ nem viselkedik így, azzal akit szeret. Most sem bocsánatot kértél tõle, hanem önzõ módon dicsérted magadat. Nem alázkodtál meg és nem szálltál le a magas lóról, inkább újra felszálltál rá. Az nem bocsánatkérés, hogy " elgyengülsz, hiányozni fogok". Arról egy szót sem mondtál neki, hogy neked hiányozna, ne haragudjon rád, megakarsz változni, és nem fogod örökké igazságtalanul bántani. Ez lett volna a bocsánatkérés, és a megalázkodás.
Mit mondjak, gusztustalan féreg vagy. Mert neked rossz a hangulatod egybõl a másik a szar alak? Hát büszke lehetsz rá. Meg még játszod az egoista pi..át? Összeteszem a 2 kezem ha otthagy, van nálad 100-szor különb nõ akit megérdemelne.
Miért kell õt ok nélkül piszkálni, bántani? Megérdemelnéd hogy otthagyjon! Hülye hisztis pi-csa!
Még fiatalok vagytok, te is próbálgatod a tûréshatárokat másoknál, én is voltam szemétkedõs az elsõ pasimmal, így visszagondolva szégyenlem is magamat, de nem volt komoly dolog. Az biztos, hogy arra rájöttem, , hogy ilyen pasi mellett nem leszek boldog soha, akivel ilyesmit megtehetek, mert egyszerûen fel kell, hogy nézzek egy pasira, attól lesz a szememben férfi. Ha ez nincs meg, akkor csak játszadozom az illetõvel, de nem õ a hozzám illõ. Igaza volt annak, aki azt írta, hogy egy keményebb pasira lenne szükséged, ahol helyén lennének a szerepek:)
Sajnálom az ilyen férfiakat...hadják magukat kihasználni m azt hiszik h nincs más lehetõség...de majd amikor kiborul a bili ak ne sirjál...neked egy igazán kemény ficko kellene aki megtanitana kesztyübe dudálni...cs azt nem értem h miért játszod az ártatlant meg a megalázottat?nézz inkább tükörbe és szégyeld el magad...sokan vannak akik örülnének egy ilyen embernek...
nekem ilyen volt az elõzõ kapcsolatom, én is szerettem nagyon a nõt, de olyan szinten képes volt manipulálni, hogy nem vettem észre.a mai napig észen kell lennem és figyelmeztetni magamat, nehogy még egyszer bele essek ebbe a hibába.most szabad vagyok , így visszatekintve jó nagy ökör voltam amiért vele maradtam ennyi évig. És igen , szeret ez a férfi téged, de ha te is szereted akkor ne bántsd fölösleges dolgokért !!!
Valaki megmagyarázná hogy mi jár az ilyen nõk fejében?? Tökéletese tisztán, okosan levezetik hogy semmi okuk félni meg balhézni és hogy hülyeséget csinálnak. De akkor utána miért folytatják tovább??? Komolyan nincs kontrolljuk, vagy mi? Én mindig tudom mit csinálok és mindig azt csinálok amit az agyam akar, mással ez nem így van? oO Amúgy szerintem nem nagyon alázkodtál te meg... Lesz ez még rosszabb is...
"Megalázkodtál"? Hol? Mikor? :D Normális vagy? Folyamatosan megalázod és kihasználod a gyengeségét. Ugye nem gondolod hogy majd az ad neked bármiféle lelki felmentést, hogy ezt az egészet anonim módon leírod egy oldalra? A kérdésedre válaszolva: 1. Nem szálltál le a magas lóról, de nagyon megérdemelnéd, hogy valaki végre lerugdosson onnan, lehetõleg sáros bakanccsal. 2. Magaddal jót tettél, vele nem - amennyiben nem változtatsz a viselkedéseden. 3. Igen, beléd van habarodva. Ha igazi férfi lenne, elõször elküldene a jó édes anyádba, aztán otthagyna mint eb a szarát. Reménykedj hogy sokáig ne múljanak el az érzései, ellenkezõ esetben két perc alatt olyan egyedül leszel, mint a kisujjam.
Nyugodjatok már le! Buta volt, jó leckét kapott, megbánta, ennyi. Én sem köszönném meg a "deegyhpvagy" tartalmú hozzászólásokat.
A kérdező hozzászólása: Ja most csörgetett meg, hogy hazaért. Erre még régen kértem hogy ha hazaér csörizzen hogy tudjam épségben otthon van, mert sokat utazik. De már 1 hónapja nem csinálta ezt, elmaradt. De most mégis magától tette meg. Hogyhogy? Miért?
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen utolsó:)
A kérdező hozzászólása: Igen, tudtam hogy ilyen válaszokat kapok majd. megérdemlem, tény, h*lye vagyok. De légyszi a kérdésre válaszoljatok, ezt tudom hogy ezkellett hogy észhez térjek.
Én még sose ütöttem meg senkit (gyerekkoromban sem), de ha az én fiammal tennél ilyet, kezed-lábad eltörném. Hogy lehet valaki ennyire aljas, és ráadásul beképzelt majom? Tipikus buta "szépség". Ne várj megértést, a rosszindulatú, másokat alázó emberszabású lényeket az értelmes, érzõ, gondolkodó emberek nem szeretik. Még az annyit szidott fiatalok is egy idõ után kivetik maguk közül. Remélem, a fiúnak rendes családja és barátai vannak, akik mielõbb megszabadítják tõled. A szépség nem örök, múlandó, a gonoszság sajnos életed végéig végigkisér.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!