Találatok a következő kifejezésre: A magas és az alacsony (34 db)

Mi az elõnye és a hátránya a magas és az alacsony profilú felninek?

Legjobb válasz: A magas profilú merevebb és drágább.

A magas profilú merevebb és drágább.

Szerintetek is sokkal kiegyensújozottabbak, nyugodtabbak a magas pasik, az alacsonyak pedig agresszívak és törtetőek?

Egyébként szerintem ez a kutyák esetében is megfigyelhető!

Legjobb válasz: 5 centivel magasabb vagy nálam :S :D Beteg dolog, a nõk élvezik, ha farkaljuk õket. Nekik tigris kell, nem piros seggû pávián.

5 centivel magasabb vagy nálam :S :D Beteg dolog, a nõk élvezik, ha farkaljuk õket. Nekik tigris kell, nem piros seggû pávián.
Gondoljunk csak Hitlerre (173 cm) vagy Napóleonra (166 cm)... de aztán lehet, hogy hülyeséget mondok! :D
valamilyen szinten van benne igazság, ahogyan az egyik válaszoló is írta! kisebbségi komplexus!!! vajon a kis alacsony Norbi féléknek miért van 5 mázsás Audi jeep-jük? stb. általában az alacsony kis hónaljcirkálók szeretik a feltûnést kelteni, meg agresszoroskodni..hát pont azért, hogy ellensúlyozzák azt hogy a földbõl ki se látszanak. persze az örök kivétel itt is megtalálható
Határozottan tagadom ezt a vádat. 170 cm alacsony vagyok, de nem jellemzõ rám a törtetés, az agressziót meg nagyítóval sem lehet kimutatni. Azt sem tudom, hogy egyáltalán felemeltem volna valamikor is a hangomat. A fizikai erõszak pedig teljesen távol áll tõlem, sosem ütöttem meg még senkit.
Ez nem igaz!
Szerintem nem ezen múlik... bár! :D ha belõlem indulunk ki, akkor stimmel, mert én elég nyugis vagyok! :D Amúgy szerintem az néhány alacsonynak a kisebbségi komplexus miatt alakulhatott így... 20f, 188 magas
Érdekes, mert nekem voltak alacsonyabb és magasabb barátaim is már, mondjuk nem olyan sok, hogy ebbõl statisztikát lehessen csinálni, de engem tényleg olyanokkal hozott össze a sors, hogy akik jóval magasabbak voltak, azok nyugisabbak is, az alacsonyabbak meg izgágábbak, törtetõbbek. :D De szerintem ez csak véletlen lehetett, nem hiszek az ilyen sztereotípiákban.
A kérdező hozzászólása: 10!Megmondtad!)Pl.egy pincsinek kieshetnek a szemei a dühtõl, míg egy németjuhász boldogan, nyugodtan teszi a dolgát!
Szerintem nem. Csak sokkal feltûnõbb ha egy ember olyan viselkedést produkál ami nem illik a kinézetéhez.
A kérdező hozzászólása: Hi5!Tesó! Spártában a helyünk!195/95
Talán ha egy alacsony kutyát párosítanánk egy magas férfival...talán akkor kapnánk eredményt.
A nyugodtságot adom.
Kisgyerekek is szoktak kiabálni, hogy észrevedd mivel õ picike, és a hangjával hívja fel magára a figyelmedet.
190/95 vagyok és olyan magabiztos vagyok, mint a Terminator. :) A nõk ragadnak rám.
Annak a kiegyensúlyozottnak fuss neki még egyszer, mert szíjjelcsaplak! 160cm / F
kutyák? ez am nem általánosítható
Magas csávók között is vannak ilyenek.Semmi összefüggés.
Discoban is mindig az alacsony 60 kilos lakatostájszonok akarnak balhézni, szóval van benne valami:D

Mik a magas, és mik az alacsony vérnyomás tünetei?

Legjobb válasz: Alacsony:fáradékonyság,reggeli nehézkes ébredés,émelygés,stb

Alacsony:fáradékonyság, reggeli nehézkes ébredés, émelygés, stb


Mit lehet szedni a magas prolaktinra, és az alacsony progeszteronra?

Esetleg a barátcserje jó lehet?

Legjobb válasz: Szia! Nem spremens,hanem Premens tabletta! Igen nagyon jó ez a tabi.Nekem is magas a prolaktinom és ezt ajánlották.Remélem használ majd és jön a baba.

Szia! Nem spremens, hanem Premens tabletta! Igen nagyon jó ez a tabi.Nekem is magas a prolaktinom és ezt ajánlották.Remélem használ majd és jön a baba.
igen nekem spremens gyogyszert irt a doki. és ez barátcserje kivonatot tartalmaz vény nélkül kaphato és semmi mellékhatása nincsen. engem teljesen rendbetett, de magas prolaktin szintre bromocriptin a jo és ezt csak vényre lehet kapni. nekem a spremens a méhnyálkahártyában segitett

A magas HCG és az alacsony UE3 adatok mit jelentenek?

Egy ismer?söm kérdezi, aki 18 hetes, a családban van down-kóros gyerek, ezért fontos. Voltak orrcsont-vizsgálaton, ott minden rendben volt. Valaki tud segíteni? Az orvos is csak annyit mondott, hogy még nem biztos, hogy baj van, de a pár nagyon megijedt!!!

Mit jelent az alacsony vagy magas szintű programozási nyelv, és mi a különbség a kettő között?

Azt hallottam hogy a C vagy a C++ alacsony szint? nyelv, pedig az az domináns nyelv a programozásban. Mit jelentenek ezek?

Legjobb válasz: C és C++ nyelvre azt szokták mondani, hogy alacsony szintû és magas szintû is egyben. Ez azért lehetséges, mert a C/C++ nyelveken el rendszer ill. hardverszinten is programozni, akár operációs rendszert is lehet írni ezeken a nyelveken. Ugyanakkor a C-nek és fõleg a C++nak vannak modern, magas szintû eszközei.

C és C++ nyelvre azt szokták mondani, hogy alacsony szintû és magas szintû is egyben. Ez azért lehetséges, mert a C/C++ nyelveken el rendszer ill. hardverszinten is programozni, akár operációs rendszert is lehet írni ezeken a nyelveken. Ugyanakkor a C-nek és fõleg a C++nak vannak modern, magas szintû eszközei.
Az alacsony vagy magas szint nem azt jelenti, amire te gondolsz. Egy nyelv minél magasabb szintû, annál könnyebb használni, viszont annál inkább csak bizonyos szûk feladatkör megoldására alkalmas. Ha alacsonyabb szintû, nehezebb a használata, viszont annál széleskörûbb alkalmazása lehetséges. Tehát az alacsonyszint, valami olyasmit jelent, hogy a számítógéphez áll közel (egyesek meg nullák...), a magasszint, meg hogy az emberhez (szavak, mondatok).
A nyelveket eszerint csoportosítják, milyen közel áll a hardwarehez. Az assembly/gépikód a legalacsonyabb szintû nyelv, mert ezt közvetlen a processzor értelmezi. Ennél magasabb szintû a C illetve a C++, de a kevésbé ismert Cobol és az Ada. Ezeket a nyelveket úgy alkották meg, hogy kellõen hardware közeli és megfelelõen bõvíthetõ legyen. Továbbá nem igényel olyan alacson szintû (hardware közeli) gondolkodást mint az asm. Ennél magasabb szintû nyelvek azok, amik már valamilyen interpretert, keretrendszert igényelnek a futásukhoz. Ilyen a C#, PHP, Pyton, Perl, Ruby, Java, stb... A C illetve /ma inkább már/ a C++ azért domináns ennyire, mert gyakorlatilag azt lehet benne megírni ami akarnak, komplett oprendszereket, illetve bármivel ki lehet bõvíteni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, most már értem :)

Az alacsony, vékony fiúk tényleg nem kellenek már senkinek sem? Lányok ti nektek tényleg csak a magas fiúk kellenek és esélyt sem adtok az alacsony fiúknak az ismerkedésre?

Legjobb válasz: Én nem akarok olyan pasit,akinél ki kell törni a nyakam,hogyha rá akarok nézni,de olyat sem,aki egy fejjel alacsonyabb nálam és körbeszaladgál,mint egy kerti törpe.Én sem vagyok túl magas,inkább átlagos.

Én nem akarok olyan pasit, akinél ki kell törni a nyakam, hogyha rá akarok nézni, de olyat sem, aki egy fejjel alacsonyabb nálam és körbeszaladgál, mint egy kerti törpe.Én sem vagyok túl magas, inkább átlagos.
165 nekem is alacsony :/ fél fejjel magasabb vagyok nálad, az már engem zavarna. elsõ vagyok!
hát a 165 cm nagyon alacsony :S az kb lánynak átlagmagasság, sõt még kevesebb... én alapból majdnem 180 cm vagyok, szóval mindig a magasabb pasik tetszettek 190 fölött (persze akad kivétel) alacsonyabb pasim egyszer volt, szörnyû volt..
Hát mivel, én az átlagosnál kicsit magasabb lány vagyok, én jobban húzok a magasabb pasikhoz. Szeretek azzal is számolni, hogy ha esetleg magassarkút húzok fel, még úgy se legyek (sokkal) magasabb a fiúnál. Nem tudom, hogy ha valakit nagyon-nagyon kedvelnék, ez kizáró indok lenne-e, de már volt, hogy azért nem engedtem egy srác kezdeményezésének, mert nem mutatott jól mellettem.
23:39: Kertitörpének még elmegy. Jól bíod a hideget? Mert sajnos télen is kint kell állnod a kertben.
"nekem pl. az a férfias, ha a srác magas. de az olyan kis helyes, amikor alacsony." Ebbõl következik, h te se jönnél össze alacsony sráccal, ahogy senki más sem.
dehogynem. ill. változó :D nekem pl. az a férfias, ha a srác magas. de az olyan kis helyes, amikor alacsony. az ilyeneket direkt megnézem. :) persze, az nem túl elõnyös, ha a lánynál sokkal alacsonyabb, de végülis ez csak külsõség. az alacsony fiúk épp annyira lehetnek vonzók, mint a magasak. az én kedvemet ez nem veszi el az ismerkedéstõl. és sztem sok lány nem is a termetet nézi. legalábbis én nem.. jó, mondjuk, ha 150cm vagy, akkor nyílván szembetûnõ a dolog, de attól még lehetsz jó srác :D és hidd el, aki ilyesmiért nem áll szóba Veled, az egy idióta. ez ugyanis nem lehet az alap. nem ezt kell nézni.
A férjem 162 centi. Én 164 vagyok. Az ég világon senkit nem érdekel, és az utcán is legalább naponta 2 párt látok, ahol a nõ magasabb. Ismerõseim között is van több ilyen pár. Ha vékonynak érzed magad, menj egy gyúrni egy kicsit. Ne nyafogjatok már ezen állandóan. Naponta van ilyen kérdés. Már egy csomószor elmondtam, hogy nincs világ vége ettõl, meg majd lesz akit nem fog érdekelni bla bla bla.., de valahogy senkit nem érdekel, akkor sem, ha pl. a saját férjem is alacsonyabb nálam, és kevesebb kiló, és NE, M nem vagyok bálna. Csak a nyafogás a lényeg. Meg is érdemlitek a sorsotokat.
Igen, ez jobban meg tud védeni duma tényleg nevetséges. Ahogy a magassarkús baromság is szánalmas. Hányszor van rajtatok magassarkú, évente 1x? Inkább arról van szó, hogy magas férfivel akartok végigvonulni az utcán, és a "barinõk" elõtt fel tudjátok vállalni. Nem értem, miért kell folyamatoson félrebeszélni és szépíteni a dolgokat. Egyébként igaz, nekem van 160 cm-es ismerõsöm, és esélyt sem kap senkitõl. Azért érdekes, h még vékonnyal sem nagyon akarnak járni. Hölgyeim, ugye mind sportos karcsú, vékonyak vagytok, azért vannak ilyen elvárásaitok? Mert Magyarországon nem sok jó alakú nõt láttam, csak nagyon vékonyakat vagy túlsúlyosat, de szinte mind magas, sportos férfit akar magának. Önkritika esetleg?
Nekem az alig 160 cm-m mellé a magasság nemgond, de nekem a vékonyak nem jönnek be, akkor se, ha magas... De szerintem találsz te is lányt magadnak, mindenkinek más az ízlése. 20/L
hali 171 cm vok 55-60 között ugrál a súlyom... Nem attól függ h. te hány centi és hány kiló vagy hanem attól is h. helyes vagy e vagy valami:D mindegy h. mit szólnak mások legyen lány/fiú addig semmilyen nõnél nincsen esélyed amíg nem lesz annyi önbizalmad h. elfogadd magad;) Én se vok valami magabiztos de pont elég vagyok ahhoz h. tudjam h. nem kell magamon változtatni... És hidd el volt jó pár barátnõm akik átlagnál még szebben is néztek ki...:) Minden rajtad múlik minden benned dõl el. nem mások véleményén;) Fel a fejjel lesz barátnõd:)
biztos találsz majd magadnak csajt ha elég magabiztos vagy de am tény hogy én is a magasabb, "erõsebb" férfiakra bukom, pedig én elég alacsony vagyok meg vékonyka... de ez van. szexuálisan ez vonz, és már volt vékony pasim, de nem tudom, nekem nem jött be hogy vékony, pedig azt hittem idõvel nem fogok ezzel foglalkozni, de nem ment... :S
Én nem kedvelem a verekedõs pasikat, na meg megvédem én magamat, de egy férfi legyen azért 172cm. Mivel én 167 cm vagyok, nálam kb. ennyi a minimum.
dehogynem. nem értem, ebbõl hogy szûrted le ezt... az "olyan kis aranyos" jelenti a helyest. ha egy srác helyes, az tetszetõs lehet, ha nem justin meg sp búzafeje van. szal nálam a helyes nem az ilyen típusú bizbaszokat jelenti. kérlek, ne akard megmondani, mit gondolok. egyébként az arc nagyon sokat számít. a múltkor utaztam a buszon, és láttam egy tök jó srácot. ill. a fejét. teljesen arányos arca volt, tök jól nézett ki, és amikor készült leszállni, akkor vettem észre, hogy nagyon pici, végig állt, nem is ült... és így belegondolva sztem nagyon jól nézett ki, persze elinte fura volt, de helyes. igazából ilyen helyzetekben keresem magamban a hibát, hogy miért lettem 170cm magas, amikor találkozom ilyen elég jó vágású kislegényekkel. :D
Ha ilyen helyzetben hibának tartod, h 170 cm magas lettél, az azt jelenti, h nem jönnél össze nálad alacsonyabb fiúval. Megjegyzem, ha 150 cm lennél, akkor se kéne 165, de még 170 centis sem. Egyébként meg lehet h ez nem tudatos, de ti lányok azokra mondjátok h aranyos, akik nem néznek ki elég jól ahhoz, h összejöjjetek velük.
hmm... nem adod fel mi? :D egyébként nem így van. és valóban.. még nem volt alacsony barátom, mivel ez a mostani az elsõ, és remélem, az utolsó. Õ 178cm, de nem a magasságába, sõt, nem is a külsejébe szerettem bele elõször, hanem elõtte a legjobb barátom volt. Õ fiús srác, de inkább aranyos, mint férfias.
A magas kövér fiúk sem jönnek be nekik...
Már az elején megbukik a dolog, mert nem a lányok elég nagy csoportja utasít vissza minket alapból a külsõnk miatt, hanem az ÖSSZES lány. Hiába tagadod, te se jönnél össze soha egy igazán ronda, v egy alacsony sráccal.
Ez így nem igaz. A lányok elég nagy csoportja helybõl visszautasít titeket, oké. Valahogy pont ezekbõl válogattok, kezd elmenni az önbizalmatok, ezért még kevesebb lánynak kellenétek, még nagyobb az esély, h olyat választasz, aki visszautasít. Addig-addig, amíg már annyira nincs önbizalmad, h tényleg egy lánynak sem kellesz. Ha nem adnátok fel, elõbb-utóbb találnátok, de ha úgy álltok hozzá, h áhh úgysem kellek senkinek, akkor tényleg így is marad.
Nem véletlenül vagyunk önbizalomhiányosak, mivel minden lány visszautasít minket, ezzel pedig elveszitek az összes önbizalmunkat.
Nekem nem baj, ha valaki vékony, csak akkor legyen magasabb... Jó, 175cm-rel már kiegyezek. Meg kezdjen magával valamit, pl szakáll, vagy ha jól áll tõlem hosszú haja is lehet, én azt is imádom. Meg mondjuk hordjon olyan ruhákat, amik nem emelik ki külön, h bot. Vagy lehet alacsony is, de akkor meg ne legyen bot... Ne is legyen akkora h a nadrágjának egy szárába bele tudok állni, de legyen macibb. Az is teljesen jó. Én alacsony és vékony pasit még nem találtam vonzónak, de biztos meg lehet az is oldani, de egyszerûen olyan önbizalomhiányuk van, h rettenetes. Legalább húznák ki magukat, vennének fel valamivel elõnyösebb ruhákat és nem úgy mennének végig az utcán, h sugárzik róluk, h senkinek gondolják magukat. Én szinte teljesen biztos vagyok benne, h volt már olyan alacsonyvékony random srác az utcán, aki megtetszett úgy ránézésre, de nem is fogtam fel h ebbe a kategóriába tartozik. Csak akirõl megjegyeztem, h ilyen, az mind ilyen búvalbäszott, önbizalomhiányos volt, az meg nem szexi. 20L
(az elõzõ kettõ én voltam :D ) mondtam már, az én barátom a legjobb barátom volt a kapcsolat elõtt, és rondának találtam. és igenis bele lehet szeretni vkinek a lelkébe, mert velem ez történt. és utána megszépült, és teljesen másképp látom, pedig tudom, hogy nem néz ki vmi jól, de mégis nekem így tökéletes. ne ítélj el ennyire minket, nem vagyunk ilyen szar alakok. én úgy gondolom, már csak azért is a belsõt kell nézni, mert egy bájgúnárra nem lehet alapozni. ha hosszútávra tervez vki, érdemes több sráccal megimerkedni, és hidd el, a nõk jelentõs része annyira elõretervez, hogy végig tudja gondolni, mi tarthat tovább. vajon egy fiú, aki mondjuk nem néz ki jól/átlagos, de nagyjából úgy látja a dolgokat, mint a nõ, vagy egy fiú, aki egy.. egy.. nem tom mi, vmi szépfiú, aki a két kezén nem tudja megszámolni hány csaja volt már, és az összes végtagján nem tudja megszámolni, még hány nõt akar. (persze biztos van olyan, aki külsõre és belsõre is tökéletes, de nekem ugyan nem kéne, mert akkor tényleg csak magamban találnám a hibákat..) mellesleg nem a srácok hibájából nem volt korábban barátom, így alcsony sem. gondolom, én nem kellettem senkinek sem, mert nem vagyok egy cicababa, nem szolizom, nem sminkelem magam, nem vasalom a hajam, nem festem a körmöm stb. a srácok többsgének sajnos ez jön be. :D najó eltértem a témától.
Nem volt még alacsony barátod, ez magáért beszél. Egyébként szinte egy csajnak se volt, hacsak nem baromi jóképû v gazdag volt az illetõ. A komolyabb lányoknál is csak a külsõ számít, csak õk hiszik magukról, h a belsõt nézik jobban. Valójában viszont ha jól néz ki egy pasi, akkor belsõre is megfelelõnek látják, ha csúnya, akkor pedig legfeljebb haver lehet belõle, bármilyen kedves, okos, humoros is legyen.
oh... ez igen különös, hogy így gondolkoztok rólunk. oké, hogy az agyatlanabb fele a csajoknak képes csak azért járni egy sráccal, mert jól néz ki (vagy mert sok pénze van..). talán egyre több az ilyen lány. ahhoz a jó külsõhöz - ami mindenkinek mást takar - kell valami más is. lehet, hogy néhány fiú azt hiszi, attól fog jól kinézni, hogy fölzselézi a haját, és felhajtja a inggalérját. de a komolyabb lányoknál a belsõ sokkal fontosabb. egy fiú semmire nem megy a jó külsõvel, ha megjátssza az agyát, menõzni próbál, vagy ilyesmi. a viselkedése, a beszédstílusa, a szokásai, a gondolkodása az, ami érdekes. nem az, hogy 160/180cm.
Hát nekem eddigi pasijaim 183 és 185 centik voltak. Soha többet! Mostani barátom 170 cm, és a legideálisabbnak tartom a 163 cm-hez. Úgyhogy fel a fejjel! :)
Úristen mennyi h.lye!! Egy 165cm-magas srác tény h alacson de nem anyira!! a lányok a hüly e berögzödésük miatt hiszik ezt! mert a 168-170cm már ideális nekik akkor 3-4cm már tökmindegy!!! Amúgy ahogy olvastam eddig a magyar értelmezõ kéziszótár szerint is csak egy kifejezés van azokra a lányokra akik eddig irtak mégpedig a "Lóbaszó" egy átlag lány nem 170 meg 180cm. max magassarkúban!! Csak szegények anyira butusok h nem jönnek erre rá!! A vékonyságot meg nem kilóban mérik általában!! Mert én egy 43kg-os 165cm magas 22éves fiú vagyok!(1dan-os karate mester!) namost ehez képest nem dagattabb nálam az egyik ismerõsöm aki 158cm és 60kg!! Izon/zsirszövet/csontvastagság/ aránya az egész! + az emésztés sebessége is ide tartozik akár hiszitek akár nem! A biztonság érzet meg a lányok marhasága ez tény!! Párom aki szintén akkora mint én már 3 velem van! elösször mindig monda, hogy ne arcozzak vissza ha beszolnak vagy bármi! Aztán egy partin nekem esett minden szó nélkül a lányok "álom pasija" "a biztonságot nyújtó isten" egy kb 190-195 magas és kb. 90-100kg-os gyerek! Felkent a falra! a lábam nem érte a földet és a torkom fogta egy kézzel! ez mind szép és jó! mégis 1mp-en belül földre vittem és 3 akkorát basztam a pofjára, hogy kitört pár foga, és bedagadt a szeme jópár napra!! Szóval enyit a biztonságérzetérõl minden hülye ribänc-nak!! fel kéne fogni a valóságot!!Nem a tv-t majmonlni mert Vin Disel legyõz mindenkit! Amúgy a csajoknak tényleg nem jönnek be az alacsony pasik! de hidd el ha van stílusod és dumád akkor sima ügy! ja meg legyen szép kockás a hasad azt imádják!!
Én mindig az ilyen két méter, 180 cm körüli fiúkra buktam, mégis a barátom 170 cm-es. Az elején zavart, hogy szinte egymagasak vagyunk, de ahogy biztosabb lettem az érzéseimben, ez meg is szûnt. Viszont megértem, hogy a lányok magasabb fiút szeretnének, fõleg a magasabb lányok.
Annyira szánalmas némelyik már ezzel a védelmi dumával. Egy magas fószer sem tud megvédeni te idióta [email protected] ha 2-3-an késsel felfegyverkezve támadnak rátok, de nem baj élj csak a fals védelmedben.. Kapsz tõlük esélyt, ha pénzes és helyes vagy.. Ha meg találnak helyetted egy jobbat akkor meg dobnak, valami kamu dumával. Azt a kevés nagyon kevés NORMÁLIS lányt kell megtalálnod valahogyan.
nem zavar hogy alacsony, nade mennyire vékony? 21L
Nekem is volt már alacsony párom (én is 165 vagyok) hát nem éreztem magam biztonságban mellette, nagyon zavaró volt... a vékonyak meg eleve nem jönnek be, mert a kövér, húsosakat szeretem. De biztos te is megtalálod azt, akinek tetszik! :) 24/N
Sajnos tényleg nem kellesz senkinek 175 cm alatt, és meglepõen õszinték a lányok válaszai is.
ember , tanulj ki valami jó szakmát, pl:orvos.Lessz csajod utánna nefélj
Én kimondottan szeretem az alacsony, vékony fiúkat. 29/f És ezt nem viccelõdésbõl vagy gúnyolódásból mondom. Ilyen fiúk mondták már nekem, hogy õk igazából biszexek, de a lányoknál abszolúte semmi esélyük nincsen, maradnak a fiúk... ugyanakkor ismerek olyan 165 centis fiút is, akinek van barátnõje, szóval ha heteró vagy, akkor sincs minden veszve. Keress 150 centi körüli lányt :)
A kérdező hozzászólása: ma 00:20 Sajnos igaz, de legalább õszinték. Becsülöm az õszinteségüket.
Háát sajnos látod alacsony pasik senkinek nem kellenek, hiába mond esetleg a TV bármi mást.
Ízlések és pofonok. Náluk az anyukám magasabb mint az apukám, úgy hogy biztos találsz vkit, akinek pont egy alacsonyabb fiú tetszik :)
'Kapsz tõlük esélyt, ha pénzes és helyes vagy..' bocsi, de tõlem akkor se... nem kell mindig azt hinni, hogy nekünk csak ez számít.. de úgy látszik ide 90%ban csak ilyen elkeseredett pasik járnak akik minden nõt k*rvának látnak :S ez szomorú... amúgy sok alacsony lány van, náluk próbálkozhatsz :) (amúgy igenis biztonság érzetet ad, ha egy pasi magasabb... egyszerûen így van, fogadjátok el. persze ha megtámad 2-3 késes pasi, õ se nagyon tud megvédeni, de nem is errõl van szó...)
Az a baj ha úgy néz egy nõ szerelmet , hogy ki menyire magas vagy nem ! Az a lényeg , hogy megvan—e köztetek az a bizonyos kapocs , ha igen akkor meg lehetsz 120cm is !
Az én férjem 155 centi, én pedig 160. Hidd el, nem ez számítt! Ha rendben vagy magaddal, az kifelé is látszik majd rajtad! Ne add fel!
Most, hogy pár gyökér kellõen lerombolta az önbizalmad megnyugtatlak, hogy egyáltalán nem az számít, hogy mit gondolnak rólad az emberek. Van egy jó szöveg erre: "Semmi közöm, hogy mit gondolnak rólam mások." Amíg nem fogadod el magad, addig kudarcként fogod felfogni, minden visszautasítást. Nem ítélem el azokat a lányokat, akik a magasabb srácokra buknak, mert az õ dolguk, de az már a te dolgod, hogy kezeled a helyzetet. Én is viszonylag alacsony vagyok a 171 centimmel, de nagyon nem érdekel, ha valaki emiatt lekoptat. Örülök neki, mert legalább nem rabolja az idõmet egy sekélyesen gondolkodó nõ. 19 évesen volt az elsõ kapcsolatom és azért nem elõbb, mert olyan lányok jöttek be akiknek nem kellettem. Azóta viszont mindig volt nõm, pusztán azért mert tudom ki vagyok, elfogadtam magam és ezt az önbizalmat keresi a legtöbb nõ. 27F
Keress egy részeg lányt egy buliban és kísérd haza :'D Így vagyok már másfél éve együtt a barátommal és úgy, hogy én 168 vagyok õ meg pár centivel kisebb :)
és ha semmit nem ér? jó érzés, ennyi... amúgy meg mindenkinek szíve joga kiválasztani, hogy kivel jön össze és kivel nem...
(amúgy igenis biztonság érzetet ad, ha egy pasi magasabb... egyszerûen így van, fogadjátok el. persze ha megtámad 2-3 késes pasi, õ se nagyon tud megvédeni, de nem is errõl van szó...) Hát igen, ennyit ér a véleményed és a biztonság érzeted, egyszóval semmit.
Én kifejezetten az alacsonyabb, velem kb. egymagas (én 167 cm vagyok), vékony fiúkat szeretem. A legutóbbi párom pl. 162 centi és 50 kiló volt.
A kérdező hozzászólása: ma 12:48 54kg. Ennyire vékony 165cm magasság mellett.
A kérdező hozzászólása: 165cm magas fiúhoz mit szólnátok?

Az alacsony lányok azért akarnak magas pasival járni, mert zavarja õket az alacsonyáguk és így akarják megmutatni a világnak hogy törpeségük ellenére tudnak magas hapsit fogni?

Gondolom itt a 20-30 centis különbségre. Szerintem röhejesen néznek ki. Kis törpék és a magas hapsikat akarják.

Legjobb válasz: Nem.

Nem.
TE ENNYIRE NEM VAGY NORMÁLIS???? azokba a "kistörpékbe" több értelem szorult mint beléd, pedig te elvileg nagyobb vagy. kicsit átgondolhatnád, hogy valaki azért lenne kevesebb tõled mert alacsonyabb? ez a 21 század? kezdem magam nem úgy érezni.
már ne is haragudj, de nem vagyok beképzelt egyáltalán, csak a kérdésre válaszoltam és azért ilyen hangvételben, mert eleve a kérdés is ilyen volt.Aki nincs megelégedve önmagával mindig csak a másikban keresi a hibát:)
A magasságáról az ember nem tehet, most azért, mert valaki alacsony, legyen önbizalomhiányos, kis szürke egér? Ha elfogadtad önmagad, miért ne lehetne öntudatod a magasságod ellenére? Semmivel nem kevesebb egy 160 centis ember, mint egy 180. Ha valaki ezért rosszindulatú a másikkal, mert az egy kis törpe, az sürgõsen gondolja már át az emberekhez való viszonyát.
Amúgy meg ha védelemre szorulsz, tanulj meg verekedni! Ki akarná magát veled égetni aki egy-két fejjel is magasabb nálad? Csak a hülyék.
Hát tényleg utálnám a világot, ha csak olyan nõk lennének benne mint te, de hál istennek nem így van. Én utálom az ilyen túl magabiztos, beképzelt törpéket mint te, akik azt hiszik bárkit megszerezhetnek maguknak. :)
ezmi?xd...nem én 157cm vagyok és azért tetszenek a magasabb pasik, mert férfiasabbak, úgy érzem képesek lennének megvédeni...te is egy ilyen tipikus besavanyodott utálom a világot ember lehetsz :)
pffffff
Nem szeretik a kényelmet az biztos. Nekem is furcsa hogy embereknek ennyire nem számít néha ez a szemet bántó különbség. Jó persze a külsõségek kevésbé fontosak, mint a belsõ értékek, de akkor is megbotránkoztató tud lenni a látványuk. Akkor a magas lányok meg jöjjenek össze alacsony pasikkal? Talán túl konzervatív vagyok, de az ellentétek ebben az esetben nálam nem vonzzák egymást.
*velem
Engem nem érdekel, hogy szerinted röhejesen nézünk ki. Én 164 cm vagyok, párom 195. Nem a magassága miatt szerettem bele. Igen, nagyon jó, hogy egy nagy mackó én meg egy játékbaba vagyok neki. Szeretem kívül-belül több, mint 3 éve és a magasságnak semmi köze ehhez. Az nem gáz, ha a lány magasabb 10 centivel?? A szerelmet nem magasságban kell mérni... Párom elõtt 2 velem egymagas fiú tetszett, olyan bunkón bántak vele, hogy az hihetetlen...
nem, szimplán ez tetszik. Valahogy igy érzem magam biztonságban. Nekem az a fura ha egy magasak ha meg a nö magasabb nekem az nevetséges. Szerencsére nem vagyunk egyformák, baj lenne ha ugy lenne akkor mondjuk egy alacsony vagy egy magas pasinak sem lenne párja.... Egyébként a férjemet taszitják a magas nök.. AZt mondja azért mert mindenük angy, kezük lábuk. Ö szeret ugymond a hóna alá scapni, egy nö ne legyen akkor mint ö egy nö legyen törékeny és kisebb mint egy férfi.
Az az ideális, ha a férfi kb. 20 centivel magasabb a nõnél.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!