Találatok a következő kifejezésre: A magas és (1609 db)

magas, sportos:) 17L
a sportos aki kicsit izmosabb is szóval nem egy nádszál legényke és nálam magasabb legyen mindenképpen
magas, sportos. hogy miért? énis magas làny vagyok
Én magas vagyok és izmos, tehát széles.Nemcsak ez a 2 fajta van..
A kérdező hozzászólása: Szerintem a sportos is izmos ;)
magas sportos:)
Szerinted? Minden lánynak magas fiú kell sajnos.
magas de ne túl sportos :)
én az 175 körüli kicsit zömökebb, de izmos pasikra bukok.

Mit gondoltok, a magas, és vékony lányokról?

Legjobb válasz: Mennyire magas? :) Amúgy szeretem õket, de én csak 180 vagyok, szóval ha 175 fölött van nem jön be (+még felvesz egy magassarkút, és már elég viccesen nézünk ki :P).

Mennyire magas? :) Amúgy szeretem õket, de én csak 180 vagyok, szóval ha 175 fölött van nem jön be (+még felvesz egy magassarkút, és már elég viccesen nézünk ki :P).
én 177 vagyok :) és vékony.. sokáig utáltam a magasságom, évekig, de már imádom és nem cserélnék !! gyönyörû vékony hosszú combok
Kicsit késõn írok...én is magas lány vagyok(175cm) és bevallom, én is kívántam, hogy legyek alacsonyabb, de csak max.5 centivel.Magas lánynak lenni jó, egy észrevesznek , kettõ a magas csajoknak általában szebb alakjuk van, fõleg a lábuk irigylésre méltó.Ha mégis csökken az önbizalmam a magasságom miatt, megkeresem wikipédián Miss Universe 2010(végülis mindegy melyik év)és megnézem a lányok adatait.A 90% 175-nél magasabb és gyönyörûek.Miss Universe 2010 180 magas és Miss Canada 186 centi mégis világszépség versenyen szerepel.Lényeg, nincs okunk szégyenkezni!
174 18/L.... nem szeretek magas lenni. nem utálom magam emiatt, de jobb lenne pár centivel kisebbnek lenni:)
az ilyen lányok minden mennyiségben jöhetnek.
ha ilyen lány vagy szivesen MEGismernélek :)
A kérdező hozzászólása: vagyis 170-175 cm körüliekre gondoltam.
Túl magas nem jön be meg a túl vékony se.
Ezek alapján butaság bármit is gondolni, én ennyire nem vagyok felületes.
MINDEN MAGAS LÁNYNAK!!! pár hónapja énis ezeket a hozzászólásokat nézegettem.féltem! mi van ha nem kellek senkinek? 175centi vagyok.régen utáltam.ma IMÁDOM!!!! Miért jó magasnak lenni? -mindenkinek észrevehetõ vagy(fõleg pasiknak).Most milyen szar lehet mér ha beszélsz valakihez és észre se veszi ha ott vagy. -elmehetsz modellnek, simán. -a szépségkirálynõk mind 170 centinél magasabbak.mivel... -a magas csajoknak gyönyörû alakja van :hosszú láb, kecses alkat, általában vékony csípõ.szal szép.csak fenékre kell gyúrni. :) és vigyázni kell a tartásra. -magassarkú nélkül is jól nézünk ki. -mindenütt lehet kapni az alakunkra ruhát -a napóleon-komplexus nem fenyeget minket... és amúgy a pasik tényleg nem centiznek.és felsem tûnnik nekik a hogy van valami különbség a 168 és 175 között.tényleg! csak annyit jegyeznek meg, hogy jó testem.te is nézz bele a tükörbe és nyisd ki a szemed!GYÖNYÖRÛ VAGY!

Fiúk nektek milyen lányok jönnek be jobban az aranyosak és alacsonyabbak vagy a magas és céltudatos lányok?

Legjobb válasz: miért? egy magas csaj nem lehet aranyos? meg az aranyosság kizárja a céltudatosságot?

miért? egy magas csaj nem lehet aranyos? meg az aranyosság kizárja a céltudatosságot?
A 4 tulajdonság közül az aranyos a legfontosabb számomra:)
Nekem kimondottan az alacsony aranyosak! Magasnak meg céltudatosnak itt vagyok én, meg aztán a lányoknak ez amúgy se áll jól. Legyenek inkább aranyosak, akiket nekem kell megvédeni.;)
Alacsony, aranyos :)
A kérdező hozzászólása: Nem csak kíváncsi vagyok akkor úgy kérdezem a magasabb vagy az aranyosabb és a másik variáció h céltudatosabb vagy aranyosabb?
a középmagas aki aranyos és céltudatos is :)
1.vel egyetértek. nekem mindegyik bejön de ne legyen ribancos
Azért ne legyen colos és állva se tudjon le**opni de a középmagas a megfelelõ
Én alacsony is és aranyos is vagyok :)

Mi az elõnye és a hátránya a magas és az alacsony profilú felninek?

Legjobb válasz: A magas profilú merevebb és drágább.

A magas profilú merevebb és drágább.

Csak én unom, hogy itt folyamatosan rinyálnak a magas és vékony fiúk?

A tököm tele van már azzal, hogy naponta van 3-4 ilyen kérdés és a nyomorukat a testalkatukra fogják, holott lenne esélyük változtatni ezen, sporttal és rendes kajálással. Szerintem azzal van gond, hogy nyafognak, mint a kislányok, ezért nem kellenek senkinek. Komolyan, az alacsony és kövér fiúk nem rinyálnak ennyit, pedig szerintem õk nehezebben tudnának jó külsõt kölcsönözni maguknak.

Legjobb válasz: én nekem is VÉKONY már a tûrõképességem, és MAGASan tele a tököm ezekkel a nyomikkal.

én nekem is VÉKONY már a tûrõképességem, és MAGASan tele a tököm ezekkel a nyomikkal.
De most komolyan, öt évvel ezelõtt voltam tizenhárom, de akkor még elvétve Barbieztam. Ennyit változott volna a világ?
Csak én unom hogy mindenütt anyagias, felszínes és empátiára képtelen lányokba botlok? Errõl pedig ennyit, ide egy pontot kérek.
Én is magas vagyok és vékony és nem sírok! Sõt nekem gerincferdülésem is van a 2 térdem és 2 sarkam össze van csavarozva és még sem sírok :D
Igen, anyagias, és empátiára képtelen vagyok, mert nem bírom a picsogást... Igazad is van. Magas és vékony párom van ( 192 cm - 70 kg ), minden porcikáját imádom, ahogyan van. Soha egyszer nem hallottam volna a szájából, hogy jajj, de rossz neki, mert magas és vékony. Érdekes...
10:19, akkor minek válaszolsz ezekre a kérdésekre? Me' hogy segíteni érdekesmód egyikõtök se szokott, csak trollkodtok egy jót, természetesen szigorúan az egészségetek megóvása érdekében. Tán ha actually javasolnátok valamit nekik ami mûködik is, nem tennék fel ötvenmilliárdszor ugyanazt a kérdést.
Én minden egyes alkalommal leírom, hogy magas és vékony párom van, szeretem, elfogadom, és hogy valószínûleg Õ is meg fogja találni az igazit, ha nem sírdogál otthon egész nap. Ez nem elég? Nem alpári bunkó módon írom le, hanem tényleg segítõkészen, de egy idõ után már irritáló, hogy ugyanúgy felteszik, amikor ott a keresõ funkció is. Ezek olyanok, mint a "Terhes vagyok?" kérdések.
Kib.szcsiznám már az ablakon :)
Igen, a magas és vékony fiúk csak ne panaszkodjanak, mert nekik minden esélyük megvan a boldog párkapcsolatra. Aki abszolút esélytelen a párkapcsolatra, azok az ocsmány, dagadt, alacsony fiúk, mint én...
Ezek a mai fiatalok.. Ugye, 11-es? :D
Ó igen, az ismerkedõs kérdések is az idegeimre mennek. Amikor megkérdezem egy 13 éves lánytól, hogy hova akar õ még ismerkedni, akkor engem csesz le, hogy mi szólok bele, csak barátkozni akar... Az eszem megáll. :D
Én is rohadtul unom, de szerintem zsírt leadni könnyebb mint izmot felszedni. Legalábbis nekem eddig csak leadni sikerült... :(
Ugye milyen rohadtul idegesítõek? Sok rinyagép.
Már nekem is pedig nem vagyok itt sokat... Ahelyett hogy itt sopánkodnak, tegyenek ellene valamit.
És az átlag magas mackós srácokról még nem is beszéltünk :((
Nekem mindig nevetnem kell ha meglátok egy ilyen kérdést :D Nem unom.
Illetve itt rinyálnak azok is, akik nem éppen helyesek, hogy a nõknek csak a gazdag, jóképû férfiak kellenek. Csak õk azt nem veszik észre, hogy toplistás lányok után csorgatják a nyálukat, miközben egy átlagos, de számukra talán tökéletes lányt le sem szarnak.
Tudod, én mit unok? ...Az ismerkedõs kérdéseket...
Hol voltatok tegnap amikor engem lebasztak hogy mit hurrogom le a sok sopankodó, önmagát sajnáló "magas, vékony fiùt"? Kellett volna a támogatás :)
Pedig ugyanaz a hülye írja ki kb az összes olyan kérdést... szóval csak egyedül van.
Én is magas és vékony vagyok, de mivel nemvagyok pénzes, se jóképû, így csajom sincs. Ha meg unod az ilyen kérdéseket, mondok neked egy jót: ne olvasd el õket. Problem solved.

Mik a magas és mély magánhangzók?

van a háború meg a teniszüt? de melyik-melyik?

Legjobb válasz: Mély magánhangzók: a, á, o, ó, u, ú pl: autó Magas magánhangzók: e, é, i, í, ö, õ, ü, û pl: teniszütõ

Mély magánhangzók: a, á, o, ó, u, ú pl: autó Magas magánhangzók: e, é, i, í, ö, õ, ü, û pl: teniszütõ
A kérdező hozzászólása: nagyon köszi:)
Én a mély magánhangzók megjegyzésére az "uborka" szót tudtam: u, o, a + a hosszú párjaik (ú, ó, á). A magasakhoz eddig semmit, úgyhogy köszönöm az ötletet. :)
Mély magánhangzók: a, á, o, ó, u, ú Magas magánhangzók: e, é, i, í, ö, õ, ü, û
nincs mit :)
én meg így: nagy háború-mély teniszütõ:magas

Miért undorodnak a nők a magas és vékony férfiaktól?

Legjobb válasz: Nekem bejönnek a magas és vékony férfiak. De godolom, azért, mert nem nagyon érzik mellettük a biztonságot, ellentétben egy két ajtós szekrényekkel. 20/L

Nekem semmi bajom nincs velük. 16/L
az én ismerõsi körömben pont a magas vékony srácok a kapósak ;)
Nekem bejönnek a magas és vékony férfiak. De godolom, azért, mert nem nagyon érzik mellettük a biztonságot, ellentétben egy két ajtós szekrényekkel. 20/L
Fene a pofánk, hogy ilyennek születtünk :D Nem kell mindenkinek izmosnak lennie, nem kell mindenkinek ugyanazt az utat követnie, hol marad akkor a változatosság? Szerencsére nem mindenki veszi be az alfahímes dumát, és vannak emberek a legkülönfélébb ízlésekkel, kinek ez tetszik, kinek az. Csak meg kell találni a párunkat.
mert úgy néznek ki mint egy élõ ropi.....?????
Fújj.Még leírva is borzalmas.
Utolsó vagyok: a 10 kilót fél év alatt szedtem fel, intenzív itthoni edzéssel, jól megválogatott étrenddel, koksz és egyéb mérgek nélkül. A hangsúly az étrenden, a hozzáálláson és az "intenzív"-en van. Persze, igazad van, mások kedvéért minek...csak sajnos a párkeresés egy verseny...ha lemaradsz, kimaradsz. (szerintem)
Kedves Kérdezõ! Nekem pont a nagyon vékony, magas pasik jönnek be, mint még sok-sok ezer lánynak. Emiatt aggódni fölösleges, sõt rossz, mert pl. én is (és mások is) elõbb összejönnék egy olyan sráccal aki annyira nem tetszik (pl a nagyon izmosak egyáltalán nem) de magabiztos, mint egy olyannal aki pont az esetem, de folyton azon görcsöl hogy elég jól néz-e ki. 23/L
Én pici vagyok (154 cm), és mindig is arra vágytam, hogy egy magas férfi mellett legyek, aki meg tud védelmezni. Meg romantikus, amikor lábujjhegyre állva kell megcsókolni ^^ Szóval: nekem bejönnek :)
A kérdező hozzászólása: Én már ígyis-úgyis le vagyok maradva. 15 évesen kellett volna kergetnem a csajokat, nem most 23 évesen bepánikolni. Voltak már lehetõségeim, nem is egy, hogy ismerkedjek, hiszen nem vagyok kifejezetten ronda, de mindig meghátráltam, és egyszerûen a kellõ tapasztalat hiánya miatt. Honnan merítsen ilyenkor az ember bátorságot ahhoz, hogy magabiztosan kezdeményezzen?
A kérdező hozzászólása: Ez a te döntésed volt, hogy edzeni akarsz. Én veled ellentétben egyáltalán nem akarok, mert egyrészt nincs kedvem több százezreket költeni konditeremre, tápkiegészítõkre és , , koksz"-ra, mert ezek nélkül nem megy az ember semmire, másrészt nem csupán 1, hanem minimum 3-4 évig érdemes csinálni, ha kisebb szüneteltetés után nem akarok egykönnyen összemenni, vagy szétfolyni. Különben sincs semmi motivációm ahhoz, hogy elkezdjem, mert alapjáraton hidegen hagy. Csak azért tegyem, hogy másoknak megfeleljek?
Hasonló alkatom van nekem is, és engem kimondottan zavart, hogy így nézek ki, ezért mindent megtettem azért, hogy hízzak. 'Zsírra' nem tudtam hízni, akármennyit ettem, így elkezdtem gyúrni, és 10 kilót felszedtem, és egész más látványt nyújtok, na meg jobban is érzem magam. (180/60 kg-ról indultam, most 180/70 körül mozgok). Nagyon gyors az anyagcserém, ahogy neked is. De úgy döntöttem, hogy ha én elvárom egy nõtõl, hogy formás legyen, se túl sovány, se túl kövér, akkor a leendõ párom is joggal várja el tõlem ugyanezt. A gusztusos kinézetért tenni kell. És ha teszel, a hatás nem marad el. :) Próbáld csak ki, és menj ki nyáron a strandra. ;))) 27f
A kérdező hozzászólása: Ügyes lehetsz, ha így sikerült levenned a lábáról a barátnõdet. ;-)
Én is ugyanígy vagyok, mostanában kezdtem el rendszeresebben mozogni, és mintha még jobban felgyorsult volna az anyagcserém. 196 centihez vagyok 62 kg. Én is sokszor eszek sokat, de semmi hatás, talán majd idõvel. És van barátnõm, aki ráadásul elõttem úgy volt vele, hogy jaj, csak vékonyat ne, jaj, csak hosszú hajút ne (az is van), aztán mégis szeret úgy ahogy vagyok, és nem megalkuvásból.
A kérdező hozzászólása: Van egy rettenetesen felgyorsult anyagcserém, ennyi a vékonyságom kulcsa...
A kérdező hozzászólása: Naponta négyszer eszek, és ugyanazokat, mint egy átlagember. Persze írhatok bármit, én leszek hülye kamuzós [email protected]
A kérdező hozzászólása: A külsõmmel kapcsolatban, amire a legbüszkébb vagyok, az az arcom. Bár fiatalabbnak nézek ki a koromhoz képest, szívesen nézek tükörbe, hiszen nem ogrét látok. Ez az egy dolog képes lenyugtatni. :)
A koma az éppenséggel egy lány. Egy szóval nem mondta, hogy hazudós balf*sz lennél. Edzéssel és jó étrenddel sokat fel lehet szedni, ahogy az egyik elõttem válaszoló írta. Ha tudod, hogy nem vagy csont és bõr, akkor ne dobálózz a 60 kgval, mert abból mindenki egybõl erre gondol. Nagyon könnyû csontozatod van, ennyi. bár felõlem lehetsz szálkásan vékony, úgy, hogy van rajtad hús és izom is, nekem akkor is nagyon kevés. A párom 185 és 85 kg, kicsit pocakos, pont ahogy szeretem. Szeretem, hogy át tudom ölelni rendesen és nem olyan mintha egy kõkemény oszlopot ölelgetnék. Mint mondtam, ízlések és pofonok.
Szerintem nincs velük semmi baj, egyébként milyen magas vagy?
Kedves Kérdezõ! Már meg ne sértõdj, de neked a fejedben nincs valami rendben! :) 23 évesen már késõ elkezdeni csajozni?? Ne már! Szedd össze magad, több pozitív hozzáállást légyszi! Én 180 cm-es lány létemre meg sem nézem azokat a pasikat akik e magasság alatt vannak, mert hülyén mutatna mellettem egy 160 cm magas csávó :) Mindig mérges leszek magamban ha meglátok egy törpe 150 centis csajt egy kétméteres pasival, mert elõlünk, magas lányok elõl "lopják" el õket :D pedig hozzájuk elég lenne egy ugyanolyan alacsony fiú is. Szal hajrá, tessék a magas, vékony lányok között keresgélni, mert azoknak nem a pici fiúk kellenek hidd el!! :)
A kérdező hozzászólása: 6-7 évvel ezelõtt kellett volna elkezdenem, bár akkoriban rendkívül igénytelen is voltam. Furcsa, és nyomasztó, hogy rajtam kívül majdnem minden ismerõsöm ért el sikereket csajozás terén, csak én nem.
nekem kifejezetten a vékony magas férfiak jönnek be (én is vékony vagyok, átlagos magasságú). már az is taszít, ha egy kis pocakja van. te jól fogsz kinézni húsz év múlva is, õk meg kinéznek majd hatvannak negyvenévesen. és nem értem, miért tartod magad idõsnek a csajozáshoz, pont most vagy abban a korban, hogy barátnõt szerezz...
"Mert hogy úgy érzed tõled undorodnak..és szépen el akarsz bújni általánosítás mögé, hogy ne lássanak duzzogni:) " Ez meg annyira jellemzõ, hogy már meg sem lepõdöm. Nem a kérdésfeltevõre írom. De tényleg elég gyakori, hogy valakinek valamilyen problémája van magával, és általánosítások, sztereotípiák mögé bújik. Például: "azért nincs nõm, mert nincs pénzem (és a nõk a gazdag pasikra buknak), azért nincs nõm mert magas/alacsony vagyok, mert nem jó a szövegem (és a csajok arra buknak), stb."- lehetne folytatni a sort.
Nekem egyértelmûen a vékonyak jönnek be. Hogy milyen magas, nem nagyon számít. Persze, ne 2, 50 legyen, vagy 1, 50. :D Általánosítani tényleg nem lehet. :) )
Te bolond vagy? Minden lány a magas pasikra vágyik? Végigmégy az utcán és a legtöbb lánynak ilyen cérnaszál 185 cm vagy magasabb pasija van. Akkor meg mi a bajod? Ugye 10 bõl 8 pasi nem jár gyúrni általában, így ha még magasak is, akkor meg pláne, hogy véknyak.
Akarsz róla beszélni?:) Mert hogy úgy érzed tõled undorodnak..és szépen el akarsz bújni általánosítás mögé, hogy ne lássanak duzzogni:)
Gyere velem gyúrni :)
A kérdező hozzászólása: Szerencsére távol áll tõlem az anorexia, még ha úgy is gondolják néhányan a környezetemben, hogy nem eszek eleget. Ahhoz se lenne erõm, hogy ide írkáljak. :)
A kérdező hozzászólása: Azt meg ki mondta, hogy nem eszek rendesen? Ez meg a másik idióta ítélkezés, amit kib*szottul bírok, hogy nem eszek semmit. Igenis, hogy szeretem a hasamat, nem vetek meg semmilyen féle-fajta kaját, csak tudok mértéket tartani. ;-)
A kérdező hozzászólása: Csont és bõr, hát te hülye vagy komám. Itt-ott csontos vagyok kicsit, nem tagadom, de akad hús is rajtam, bármennyire is nehezen hihetõ. A lábaim egyértelmûen izmosak, akármilyen vékonyak is. A hasamról nem is beszélve, amit ha jobban megtapogat az ember, máris feltûnik neki, hogy nem csak totál sík deszka.
Hát ha tényleg azért nem próbálkozol a lányoknál, mert olvasod a fórumot, akkor meg is érdemled! Ez annyira ízlés kérdése. Nekem régen a magas, sportos testalkatú fiúk jöttek be. Kockahas stb.. Az ilyen fiúk alapvetõen vékony, szálkásak. Ma már nem az ilyen fiúkat veszem észre. A magasság továbbra is szempont, de sokkal jobban szeretem a mackós pasikat. Ez van. Ízlések és pofonok.
A kérdező hozzászólása: Örülök is annak alapjába véve, hogy vékony vagyok. Nem érzek magamon semmilyen terhet, amikor mozognom kell. A gyaloglás is egyenlõ a vágtatással, olyan dimamikával megy, és ez szuper érzés. Csak abból kezd már elegem lenni, hogy néhány ismerõsöm azzal nyaggat, hogy szedjek fel magamra pár kilót. Miattuk meg nem akarok, és nem is fogok változtatni, már ne haragudjanak.
"Bezzeg ha alacsony, és úgy vékony, az nem gond" Hát te nem vagy 100-as. Aki alacsony, az lehet vékony vagy akármilyen, akkor is hátrányból indul. A magas meg elõnybõl. Plusz egy magas tud izmosodni, egy alacsony nem tud nõni. Gondold át még egyszer :)
jajjj ne viccelj már, mi van abban h vékony vagy semmi én is az vagyok de én ez ellen teszek h felszedjek pár kilót és úgy jobban eltudom fogadni magam :) sztem meg örülj neki h vékony vagy mint h dagadt hidd el egy csomóan panaszkodnak h jajj kövér vagyok stb. stb. és én úgy vagyok vele nem tudom hány éves vagy de gondolj bele amikor már nem lesz idõd sportolni meg ilyenek 30'as40'es éveidben akkor milyen jól fogsz kinézni nem leszel túlsúlyos bármit megehetsz :) rengeteg olyan emberkét ismerek aki sportolt ilyen olyan izmot felszedett és mikor családot alapított már nem volt ideje edzõterembe járni és tökre elhízott elfolyt fel a fejjel :) biztos van egy csaj/lány/nõ aki csakis rád vár :) és te leszel neki az állom pasi :)
Most komolyan azért nem mész el csajozni, mert itt egy két hülye pitsa rosszakat írt a vékony srácokról? S neked bejönnek az alacsony dagi csajok? Nézd, nekem semmi bajom a magas vékonyakkal, mondtam már, hogy összhatást nézek egy pasin!
Kérdezõ! Nyugodtan próbálkozz a lányoknál, aki meg neked jobban szimpatikus azzal próbálj meg összebarátkozni, hogy belülrõl is megismerjen. Hidd el, ha ismer és tetszel neki, akkor rohadtul nem fogja érdekelni, hogy te éppen hány cm és hány kg vagy.
A kérdező hozzászólása: Jómagam ilyen vagyok, de nem hordok csõgatyát, nincs kivasalva a hajam, és nem vagyok gyantáztatva. A testtartásom is remek, imádok sportolni, mozogni, csak az átlagnál valamelyest vékonyabb a csontozatom. Barátnõm sose volt még, de igazándiból nem is próbálkozok senkinél, mert olvasgatom ezt a fórumot, és a rengeteg vékony ellenes hozzászólás miatt teljesen el is megy a kedvem az egésztõl.
bezzeg lehet aki undorodik tõlük az egy alacsony kövér csaj :DDDDDD gondolom nem kell kifejtenem :D
A kérdező hozzászólása: Bezzeg ha alacsony, és úgy vékony, az nem gond, vagy ha macis, kövér, vagy izmos. Most aki magas, és vékony, annak ellenére, hogy jól érzi magát a bõrében, haljon meg egyedül barátnõ vagy feleség nélkül?
A kérdező hozzászólása: Miért lennének hátrányban az alacsonyabbak? Ezt sose értettem igazán, hiszen nem keveset látok nap mint nap barátnõvel kézen fogva, akár testesebb, akár vékonyabb az illetõ.
A kérdező hozzászólása: Azokkal a nõkkel, akik alacsonyabbak, és kicsit husisabbak az átlagosnál, semmi bajom, és kifejezetten akkor, ha ápoltak, adnak magukra, és vidámak. Persze a 90-100 kilósak már nem tetszenek.
szabad megkérdeznem hány cm/kg vagy?:) Én személy szerint nem tudok vonzódni egy alacsonyabb fiúhoz.Próbáltam, de nem megy! Volt már azonban 190cmes barátom aki 75kg volt és évekig próbált hízni, még szakemberhez is fordult, speciális étrendet evett de semmi(egy két kilót hízott, de nem látszott rajta) Nekem sosem volt azzal bajom hogy vékony, tetszett így is, mivel magasabb is volt ezért nem volt feltûnõ hogy én "husibb" voltam:D Amúgy az átlagnál azt hiszem én is magasabb vagyok, magassarkút pl nem is nagyon hordok..
Kit érdekel, hogy szeretsz sportolni? Senki nem kérdezte, de te már sokadjára írod le ilyen fellengzõsen. 185-190centihez tényleg nagyon kevés a 60 kg. Egyél és hízzál! Mellette mehet a sport, és izmosabb leszel. Nagyon gizda vagy és szerintem ez gusztustalan. Csupa csont és bõr. Pont mint a lányoknál. Ott se szép ha egy magas lány nagyon vékony. Lásd. modellek. Igaza van az ismerõseidnek, hogy fel kéne szedned pár kilót.Javadra válna. És ez nem olyan drasztikus változás, amibe belebetegedsz. Egyél rendesen és mellé sportolj tovább. És nõjj fel, ne viselkedj úgy, mint egy 14 éves kölyök.
Elárulom a titkot, az egyetlen ember akinek gondja van ezzel az te vagy. Képzeld el én látok mindenféle embert barátnõvel.
A kérdező hozzászólása: Provokáljon a rossz seb. ;-) Nem viccelek pedig, hogy tucat kb. 170-175 magas fickót látok barátnõvel.
Szerintem fake, csak provokálsz.
A kérdező hozzászólása: Persze, hogy ostoba vagyok, de te képes lennél racionálisan gondolkodni a helyemben? Bicajozni és futni én nem egyszerûen szeretek, hanem imádok, annyira jó érzéssel töltenek el.
Kérdezõ te baszo*tt durva ember vagy, és félre ne érts ennek semmi köze a külsõdhöz. Ha az agyad ennyire képes amiket itt leírsz jobb is ha nem szaporodsz.
és akkor most 23 évesen elakarod temetni magad? Vannak késõn érõ típusok.Na és?! Nem hiszem el, hogy nincs szükséged valakire, már pedig ezért tenni kell!! Bátyám 25 évesen kezdett el "csajozni".Õ kicsivel alacsonyabb mint te, versenyszerûen biciklizik ugyhogy szinte csak izom van rajta.Mikor úgy érezte, szüksége van barátnõre összeszedte magát és talált is egy tökéletes párt magának. Sosincs olyan hogy késõ!
A kérdező hozzászólása: 185-190 centi között vagyok, és 60-62 kiló. Tudom én is, hogy meglehetõsen alacsony a súlyom a magasságomhoz mérten, de mint említettem, semmi komoly egészségügyi bajom nincs. A hajam nem hullik, a körmeim se töredezettek, és az állóképességem egészen jó, hála a rengeteg mozgásnak.
A kérdező hozzászólása: Amúgy 23 múltam, szóval már túl idõs is vagyok ahhoz, hogy elkezdjek nõkkel komolyabban ismerkedni. Nem elég a tapasztalatlanság, de az alkatom miatt is kezdjek el komolyan aggódni? Úgy érzem, nem fogom sokáig bírni idegekkel.
Miért undorodnának?! Tudod te hány magas, vékony férfi él boldog házasságban, párkapcsolatban. Neked nem tetszenek, OK, de nem lehet általánosítani. Az ízlésünk nem egyforma (szerencsére), mert akkor lehet, hogy mi is hoppon maradnánk:((

Igaz, az, hogy manapság sokkal több pasinak tetszenek a magas és vékony lányok?

tehát magas alatt a +170 cm-es csajokat értem, olyan 176-177 cm-ig, mellé vékony, formás testalkat

Legjobb válasz: a 165-168cm az nem alacsony, az átlagos. Az alacsony a 160 cm alatti. A pasiknak tetszenek a magas (170+) és a közepes (161-169) magasságú lányok is. Talán az átlagos magasságúak a legkelendõbbek, de csak azért mert az átlagpasi 175cm körül van.

a 165-168cm az nem alacsony, az átlagos. Az alacsony a 160 cm alatti. A pasiknak tetszenek a magas (170+) és a közepes (161-169) magasságú lányok is. Talán az átlagos magasságúak a legkelendõbbek, de csak azért mert az átlagpasi 175cm körül van.
igen de sok olyan is van, akinek meg pont az alacsonyabb lányok jönnek be
160 az igazi.
Nekem például az alacsonyabb de vékony csajok tetszenek alacsony alatt olyan 165-168cm-t értem és ügye a formás testalkat is fontos :D
igaz, decsak mert énis 190cm fölött vagyok :) 19f
Igazából én is az alacsony csajokat nézem meg elõbb. Kérdezõ! 170 és 177 centi közt magasak a lányok szerinted! De aki ez felett van, õt milyen jelzõvel illeted?
A kérdező hozzászólása: jó, akkor úgy mondom, 177-ig átlag feletti, 177-tõl magas. de hétköznapi nyelven akkor is azt mondják egy 170 és 177 közötti csajra, hogy magas, nem "átlag feletti"....
nekem 160-165, husis az "ideálom"
Pont, hogy fordítva kérdezõ, a mai srácok nagy része inkább a pici, cuki, esetleg középmagas lányokhoz vonzódik. Szerintem sokkal csinosabbak a 175+ -os hölgyek, így legalább több marad nekem... :D

Gáz, hogy a magas és vézna fiúk jönnek be?

Eddig ez fel se t?nt, de szinte kivétel nélkül csak a magas és sovány, pálcika típusú fiúk tetszenek. Én meg amolyan "van mit fogni rajta" típus vagyok, de egy ilyen fiú mellett kövér disznónak látszanék... Nagyon gás, hogy ilyen ízlésem van? 16/L

Legjobb válasz: Nem gáz. Sosem gáz,hogy mi tetszik és mi nem.

Nem gáz. Sosem gáz, hogy mi tetszik és mi nem.
Az ízlésnek nincs halmazállapota, úgyhogy nem.
Nem az. Egyébként én is így vagyok :) 15l
Én magamról ezt úgy mondom el hogy a szálkás fiúk jönnek be. A vékony ámbár izmos. De attól még hogy valaki vékony nem jelenti az hogy nem izmos! Ezt a mai fiúk is nehezen dolgozzák fel akik testesebbek... nem mindenki kis nyomi SP attól mert vékony... -.- A párom nagyon vékony és magas is (186cm), de kigyúrt teste van. Én is vékony vagyok de azért páromhoz képest testesnek érzem magam... Szóval van ez így! :)

Szép barátnője csak a magas és markáns arcú pasiknak lehet?

95%-ban csak ilyen pasikat látok azokkal a lányokkal, akik jól néznek ki.

Legjobb válasz: Ez nem igaz..:) csak baképzeled :)

Ez nem igaz..:) csak baképzeled :)
Nem
szánalmas vagy/vagytok!
Nem, a gazdagoknak is lehet.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!