Találatok a következő kifejezésre: A magánrendelőkben vizsgálat (6 db)

Melyik nőgyógyászt ajánlanád az Uzsokiból? Hol van a magánrendelője, a kórházban vagy a magánrendelőben vizsgál, esetleg tarifát is tudnál írni?

Legjobb válasz: Én dr.Szappan Vilmoshoz jártam,még 5 éve. Meg voltam vele elégedve,alapos,kedves. Akkor 5000 ft volt,ez bizonyára változott :) ,elérhetõséget már nem tudok sajna,de a kórházat ha felhívod ,biztos segítenek. Én sajna csak ennyit tudok..

Én dr.Szappan Vilmoshoz jártam, még 5 éve. Meg voltam vele elégedve, alapos, kedves. Akkor 5000 ft volt, ez bizonyára változott :) , elérhetõséget már nem tudok sajna, de a kórházat ha felhívod , biztos segítenek. Én sajna csak ennyit tudok..

A magánrendelőkben egy vizsgálat mennyibe kerül?

Orvost szeretnék választani magamnak.

Legjobb válasz: Szia! Attól függ hol laksz. Nálunk 7000 és 15000 ezer között van egy vizsgálat.

Szia! Attól függ hol laksz. Nálunk 7000 és 15000 ezer között van egy vizsgálat.
Budapest belvárosi részein 8000 Ft.
Változó! 5000-7000 között mozog egy vizsgálat. Ez általános tarifa, ennél biztos hogy vannak drágábbak is, olcsóbb nem hiszem.
Vidéken szerintem a legolcsóbb (de csak a terhesrendelés ennyi, a többi drágább) 3000.- , de ez elég ritka, inkább több. A felsõ határ pedig a csillagos ég.
Édesanyámat kérdeztem meg errõl, mert én sem a körzetemben akarok szülni.Õ azt mondta, h 3000-kezdõdik egy vizsgálat, és a szülés levezetése egy olyan 20-30ezer forint.Õ magánorvoshoz jár, és innét tudja.De orvosa válogatja.Mi még tárgyalunk a dokival, h mennyi is lesz az annyi.
Gyõrben az elsõ vizsgálat 10.000, de ebben citó is van. A többit sajna nem tudom, én itt feladtam:-(
Én magánrendelésre jártam, ott 8000 Ft volt egy vizsgálat. A szülés nála 80-100.000 Ft. Most kórházba mentem de félig magánrendelésnek számít ez is mert az orvos ügyeleti idejébe mentem és így 6000 Ft-ot fizettem. A szülés itt 60.000 Ft lesz.
Én -különbözõ okok miatt- három helyen jártam magán dokihoz. Pesten 7 ezer volt, Nyíregyházán 8 ezer, Dunaújvárosban pedig 4 ezer.
NEM...-HOGYAN GONDOLTAD?
A kérdező hozzászólása: értem. úgy gondoltam hogy tudom mi a bajom illetve hogy mi kell.
Addig amíg nem vizsgál meg, addig nem fog adni, ha csak nem kérleled és nem gondolja úgy hogy mind1, de nagyobb valószínûséggel nem.


10000 volt.Volt még vérvétel is(kombinált teszt)
Nekem 15.000 ( Pécs )

Szombathelyen a Dolce Vita magánrendelőben milyen minőségű 4D-s felvételeket csinálnak, és milyen a vizsgáló orvos?

Legjobb válasz: Szia ,én nem tudom hogy ott milyen,de szerintem mindenhol jok már az ilyen felvételek elvégre ezt uj és jo gépeken csinálják olyanok akik valoszinüleg értenek is hozzá.24 hetes kismama.

Szia , én nem tudom hogy ott milyen, de szerintem mindenhol jok már az ilyen felvételek elvégre ezt uj és jo gépeken csinálják olyanok akik valoszinüleg értenek is hozzá.24 hetes kismama.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!