Találatok a következő kifejezésre: A magánrendelés az (64 db)

Mennyibe kerül Tatabányán a magánrendelésen az átjárhatósági vizsgálat? Melyik dokihoz érdemes menni?

Legjobb válasz: Szia!Én csak Székesfehérvárit tudok de gondolom kb egy árban lehet.Ott szfváron magándokinál 25000ft.A kontrasztanyag 18000 a többi a vizsgálat.De a kontrasztanyagot állitólag akkor is ki kell fizetni ha kórházba mész rendesen.Az Én dokim azt mondta,hogy hónapok óta nincs kontrasztanyag az egész országban ugyh nem tudja megcsinálni mert nincs semmi amivel lehetne helyettesiteni.Te tudsz errõl valamit??

Szia!Én csak Székesfehérvárit tudok de gondolom kb egy árban lehet.Ott szfváron magándokinál 25000ft.A kontrasztanyag 18000 a többi a vizsgálat.De a kontrasztanyagot állitólag akkor is ki kell fizetni ha kórházba mész rendesen.Az Én dokim azt mondta, hogy hónapok óta nincs kontrasztanyag az egész országban ugyh nem tudja megcsinálni mert nincs semmi amivel lehetne helyettesiteni.Te tudsz errõl valamit??
Nekem is székesfehérvári kórházban csinálták tavaly, és teljesen ingyenes volt a vizsgálat. Igaz én nem magánban voltam, sima SZTK. Már hónapok óta nincs kontrasztanyag egyébként Magyarországon sehol sem, szal nem hinném, hogy most megtudják csinálni.
Hát, ha ez igaz, hogy nincs kontrasztanyag, akkor az nagyon jó, nekem is kell átjárhatósági, de tegnap mikor voltam dokinál, nekem ezt nem mondta, csak hogy majd meg kell csinálni az átjárhatóságit, furcsálltam is, hogy nem mondott idõpontot, pedig már majdnem minden más vizsgálatom kész van... Akkor ezek szerint ezért nem mondta, mikor mehetek HSG-re. :S
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat.akkor várhatunk még:(.
Szia!Van egy jó hirem tegnap beszéltem az orvosommal és van helyettesitõ kontrasztanyag.Úgyhogy elkezdhetsz érdeklõdni.Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segítséget azonnal intézkedem.

Magánorvoshoz mentem először, hozzá szeretnék járni. A rendelésén kért pénzt, most a kórházban kell megkeresnem, terhességi ultrahangra megyek. Ilyenkor szokott pénzt kérni az orvos, vagy csak akkor kérhet ha a magánrendelésén vagyok?

Legjobb válasz: Szia.Én úgy tudom csak magánrendelésen kérhet pénzt,ultrahangon nem ha csak nem 4d-és uh.. Én is magánrendelésre járok de ha van valami akkor bemegyek a rendelési ídõben is,és akkor még sosem kért pénzt tõlem... 30hetes kismami

Szia.Én úgy tudom csak magánrendelésen kérhet pénzt, ultrahangon nem ha csak nem 4d-és uh.. Én is magánrendelésre járok de ha van valami akkor bemegyek a rendelési ídõben is, és akkor még sosem kért pénzt tõlem... 30hetes kismami
Szerintem is csak a magánrendelésén fizess neki. Nekem sem kellett a kórházban. Üdv 25 hetes kismami
A kórházi ellátás ilyen szempontból ingyenes, szóval nem kérhet érte pénzt, nyugi, nem is fog, az egészen más, ha a magánrendelésére mész, nálunk is így van, ott van díja, tegnap voltam nála a kórházban, ott nem kellett fizetnem.
Amennyiben van TBd, nem kell fizetned, az en 13 hetes ultrahangomon volt egy ketezer koruli osszeg, ami nulla forintra redukalodott a tb miatt (a hatoldalon volt). Nem kell fizetned a korhazban, csupan a szulesnel :)


Magánrendelésen hogyan történik a fizetés? Az orvostól kérdezem, hogy mennyi lesz, vagy az asszisztenstől?

El?ször megyek magánrendelésre, nem tudom, hogy m?ködnek ezek a dolgok...

Legjobb válasz: Én nõgyógyászhoz járok magánrendelésre.Ott az asszistens a vizsgálat végén szépen kitölti a nyugtát, fizetek, és kész, heidd el, nem fogják elfelejteni :)

Én nõgyógyászhoz járok magánrendelésre.Ott az asszistens a vizsgálat végén szépen kitölti a nyugtát, fizetek, és kész, heidd el, nem fogják elfelejteni :)
A kérdező hozzászólása: én is oda megyek. köszi! :)
Nálunk a nõgyógyász egyedül van a rendelõben.A vizsgálat végén megkérdezem, hogy mennyivel tartozok õ megmondja odaadom és elköszönök.Ennyi.
A kérdező hozzászólása: köszönöm!
ugyanaz

Ha az orvos azt mondta többet már nem kell mennem hozzá a magánrendelésre, akkor honnan fogja tudni a méhszáj állapotát?

36hetes vagyok,és csak UH-ra kell mennem hetente,meg majd CTG-re.

Legjobb válasz: Szia.Ez ugy van,hogy gondolom abban a korházban ügyel az orvosod amiben szülni fogsz,szóval hetente amikor mész ctg-re minden alkalommal meg kell néznie az eredményededet egy orvosnak és alá kell írnia mert már heti rendszerességgel fognak visgálni.Abban az idöpontban menjél ctg-re amikor a dokid tart (terhesgondozást) a korházban.Énszerintem ezért mondta azt,hogy magánrendelésre már nem kell menned,mert ugy is megviszgál majd minden ctg után.Nállam így volt.Remélem tudtam segíteni,Boldog babavárást neked.

Szia.Ez ugy van, hogy gondolom abban a korházban ügyel az orvosod amiben szülni fogsz, szóval hetente amikor mész ctg-re minden alkalommal meg kell néznie az eredményededet egy orvosnak és alá kell írnia mert már heti rendszerességgel fognak visgálni.Abban az idöpontban menjél ctg-re amikor a dokid tart (terhesgondozást) a korházban.Énszerintem ezért mondta azt, hogy magánrendelésre már nem kell menned, mert ugy is megviszgál majd minden ctg után.Nállam így volt.Remélem tudtam segíteni, Boldog babavárást neked.
Én se megyek már, csak ctg-re. Ezt a 35. héttõl. A 36. héten még lesz egy nagy vizsgálat laborral meg mindenfélével, akkor gondolom nézik a méhszájat, de hogy utána mi lesz, azt nemtudom. A méhszájat minden héten kell nézni, vagy mi?
Álltalában nézik a méhszájat a 36.héttöl minden héten mert sokat elérúl a szülés pontos idöpontjáról és a fertözés miatt is fontos nézni mert ha nagyon kivan nyilva elkaphatsz egy szép kis fertözést is.

Epilepsziás vagyok és 24 hetes terhes, a neurológusom azt javasolta, hogy a SOTE 1. sz. Klinikáján keressem meg Dr. Rigó Jánost vagy Dr. Ádám Zsoltot. Van esetleg magánrendelésük, és ha igen hol találok valamilyen elérhetőséget?

Legjobb válasz: szerintem ha beírod a google-be a nevüket,külön-külön,akkor biztos kidobja,mert már ha egy dokinak van magánrendelése is,akkor jobbik esetbe hirdeti magát a neten is!

szerintem ha beírod a google-be a nevüket, külön-külön, akkor biztos kidobja, mert már ha egy dokinak van magánrendelése is, akkor jobbik esetbe hirdeti magát a neten is!
már megnéztem, mind a kettõ fent van! szió
Szia! Ádám Zsoltnak van magánrendelése a Thököly ûton.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Az utolsó válaszolót kérdezném, hogy nem tudja-e a pontos címet vagy tel. számot, mert a google-ben hiába keresek rá, csak a sote-s elérhetõségét dobja ki. Köszi még egyszer!
De tudom, m indjárt elõkeresem és leírom!
A rendelõ tel.száma: 061-4220169 Én úgy tudom itt rendel, mert Ádám Zsolt az Én dokim helyettese, és amíg az Én dokim szabin volt õt kellett keresnem, és ezen a helyen A pontos cím:Thököly út 61. De amikor telefonálsz úgyis megkérdezik kihez szeretnél menni. Amúgy a rendelõ nagyon szép, kultúrált. Én meg vagyok elégedve, és errõl a dokiról is csak jót hallottam.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm, rengeteget segítettél!
Nagyon szívesen:) ) Remélem rendben lesz veled minden:)

Hogyan zajlik a magánrendelés, ha nem ismerem az orvost, soha nem voltam nála?

Lehet, hogy buta a kérdés, de nem tudom hogyan is megy ez. Kismama vagyok, van egy kiszemelt orvos akiről sok jót hallottam, szeretnék hozzá járni terhesgondozásra, szülni, illetve a későbbiekben is szeretném biztos pontnak tudni. Azt tudom, hogy nála sorszámos rendszer működik, nem telefonos egyeztetés. Veszek egy sorszámot, bemegyek és tovább? Elmondom panaszom, megvizsgál, elküld uh-ra vagy vizsgálatra, na de mondjam neki, hogy hozzá akarok járni? Nem fura ez úgy, hogy még sosem találkoztunk? Mármint láttam már, tudom ki az de én még nem voltam nála. Nagyon béna vagyok ebben, tudnátok nekem segíteni? Köszii :)

Legjobb válasz: Én is mikor terhes lettem, akkor ajánlás alapján jelentkeztem be az orvosomhoz. Bementem a megbeszélt idõpontra, elmondtam, hogy van egy pozitív tesztem és, hogy akkor szeretném tudni mi is van, tényleg terhes vagyok-e stb. Megvizsgált, uh, cytológia, kiírta a laborokat, mivel magánrendelés, mondta, hogy tud laborba segíteni, hogy azért ne kelljen külön pénzt kiadnom, de nekem szerencsére a háziorvos kiírja a laborokat, így azokat sztk alapon meg tudom csináltatni. Elmondta még mi a teendõ, milyen vitaminokat szedjek, mire figyeljek, és mondta, hogy akkor két hét múlva jöjjek, és akkor már nézünk szívhangot is. Ez így megy azóta is. Nekem nem volt fura, hogy még nem találkoztunk, én úgy voltam vele, hogy a szimpatikus, meg alapos akkor megtartom, ha nem, akkor váltok. Szerencsére nagyon kedves, és megbízható. A 12.-dik heti genetikai uh. után mondtam neki, hogy akkor nála szeretnék szülni, és megkérdeztem ennek mi a menete. Az árra is rákérdeztem, hogy nála mennyi egy szülés. Szóval szerintem az egyenes beszéd a legegyszerûbb. Elvégre õ egy szolgáltató, és Te fizetsz érte, így az összes kérdésed, panaszodat meg kell tudnod vele beszélni. Legalábbis szerintem.

Én is mikor terhes lettem, akkor ajánlás alapján jelentkeztem be az orvosomhoz. Bementem a megbeszélt idõpontra, elmondtam, hogy van egy pozitív tesztem és, hogy akkor szeretném tudni mi is van, tényleg terhes vagyok-e stb. Megvizsgált, uh, cytológia, kiírta a laborokat, mivel magánrendelés, mondta, hogy tud laborba segíteni, hogy azért ne kelljen külön pénzt kiadnom, de nekem szerencsére a háziorvos kiírja a laborokat, így azokat sztk alapon meg tudom csináltatni. Elmondta még mi a teendõ, milyen vitaminokat szedjek, mire figyeljek, és mondta, hogy akkor két hét múlva jöjjek, és akkor már nézünk szívhangot is. Ez így megy azóta is. Nekem nem volt fura, hogy még nem találkoztunk, én úgy voltam vele, hogy a szimpatikus, meg alapos akkor megtartom, ha nem, akkor váltok. Szerencsére nagyon kedves, és megbízható. A 12.-dik heti genetikai uh. után mondtam neki, hogy akkor nála szeretnék szülni, és megkérdeztem ennek mi a menete. Az árra is rákérdeztem, hogy nála mennyi egy szülés. Szóval szerintem az egyenes beszéd a legegyszerûbb. Elvégre õ egy szolgáltató, és Te fizetsz érte, így az összes kérdésed, panaszodat meg kell tudnod vele beszélni. Legalábbis szerintem.
Mi bementünk (a férjemmel együtt mentünk, már megfogant a pici), leültünk, elmondtuk, hogy honnan hallottunk róla, és azért jöttünk, mert szeretnénk megismerni, kérni egy vizsgálatot, beszélgetni és utána dönteni, mert jó eséllyel vele szeretnénk végigcsinálni a terhességet és késõbb a szülést. Szimpatikus, kedves volt, ezért meg is egyeztünk, hogy akkor maradunk nála. Nyíltan és õszintén beszéltünk, és úgy láttam, értékelte :) Neked is ezt ajánlom! :)
Azért várd meg, hogy milyen a vizsgálaton. Lehet, hogy neked nem is lesz szimpatikus. Ha az, a második alkalommal mikor mész hozzá mondhatod, hogy szeretnél hozzá járni tanácsadásra és majd a 20 hét után pedig mondhatod neki, hogy szeretnél nála szülni. Addig felesleges. Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm ! 2. de az elsõ vizsgálat után mi a garancia, hogy vissza fog hívni másodikra is ?
Nem õ fog visszahívni, hanem amikor vége a vizsgálatnak te megkérdezed tõle, hogy legközelebb mikor kellene jönnöd, és a megbeszélt nap elõtt te fogod keresni, hogy akkor konkrétan hányra jöhetsz, vagy ha meg kell venni a sorszámot, akkor arra a napra fogod megvenni.
Megkérdezed mikor kell jönnöd legközelebb(ez általában 4 hét), de kismamáknak mondani is szokták maguktól. Én most 25hetesen mentem vadidegen orvoshoz, mivel költözés miatt váltanom kellett...Bementem és elmndtam neki, h többen ajánlották, szeretném, ha "kirpóbálnánk"egymást...

Fizetni a szülésért az orvosnak, a magánrendelése 10x-ét. Ezt hogy értitek?

Azt szokták ezen az oldalon írni,, hogy a magánrendelés 10x-ét illik adni szüléskor. Namost! Ha vizsgálatra megyek, akkor 4 e. Ft-ot kér, ha UH is van, akkor 7 e-et fizetek, de, ha cytológiát is csinál mindezek mellé, akkor 8 ezer Ft-ot adok. Azért nem mindegy, hogy a szülésért 40-, 70- vagy épp 80 ezret fizetek? Most akkor mennyit számoljak? Ja, és els? babám császár volt, így lehet ez a szülés is az lesz. Akkor mennyit adjak?

Legjobb válasz: Az alapdijnak a 10*-ét, tehát a 4000-nek, az 40.000. Nekem 6.000 az alap terhesgondozás, de mivel ez már a negyedik gyerkõcöm ugyan annál a dokinál, és lelkiismeretesen végig magánrendelésre jártam, meg perkáltam szülés után, ezért most a terhes gondozásomért sem kell fizetni, sem a szülésért, sõt egy 4D-uh-t is csinált teljesen ingyen. Persze úgyis kap majd valamennyit szülés után :-)

Az alapdijnak a 10*-ét, tehát a 4000-nek, az 40.000. Nekem 6.000 az alap terhesgondozás, de mivel ez már a negyedik gyerkõcöm ugyan annál a dokinál, és lelkiismeretesen végig magánrendelésre jártam, meg perkáltam szülés után, ezért most a terhes gondozásomért sem kell fizetni, sem a szülésért, sõt egy 4D-uh-t is csinált teljesen ingyen. Persze úgyis kap majd valamennyit szülés után :-)
Az én orvosom magánrendelésén 5000 volt a terhesgondozás + 8000 az UH. Szüléskor 80 000-at fizettem neki. De én rákérdeztem mennyi az annyi. Szóval szerintem kérdezd meg õt. Feleslegesen ne adj többet.
Az én hozzáállásom is az, hogy kérdezz rá, hogy mennyit szokott kapni. Így sem neked, sem neki nem zsákbamacska a dolog. Ha nem mond összeget, akkor az alap rendelés 10szerese, tehát az esetedben 40 000. 27 hetes Km
40 logikusan .
szia 6000 volt a dokim magánrendelése. 60 000 adtam volna. nem fogadta el. én hökkentem meg a leginkább, pedig magánorvos volt. sajnos nem szülhettem nála, mert el kellett utaznia, de mindent nagyon szépen elintézett nekem (problémás terhesség). a Te esetedben szerint legyen 50 000 az a 4000 - 6000 közöttinek a 10*-se.
az alap tízszerese, az a terhesgondozási díj. nálam is így volt, 6 volt az alap, 8 u-gal, rákszûréssel 10. a doki 60-at kért. én rákérdeznék a helyedben, vagy írd ki esetleg külön kérdésben, hátha valaki már szült nála. boldog babavárást, és könnyû, gyors szülést!
A Te esetedben 40 ezer.Én mondjuk rákérdeztem, mert az én dokimnál 14000/vizsgálat, annak a 10x-e 140 ezer.Õ 70 ezret kért/szülés(mindegy, hogy sima, vagy császár)

Olyan idegsebészt akinek van ideje a betegre, meghallgatja a panaszát, és nem csak a markát tartja? Ha ismeritek a magánrendelés árát is azt is kérném!

Legjobb válasz: Székesfehérvári Kórház- Rónai doktor nem tudom van e magánrendelése, de úgy tudom több kórházban is rendel. Alapos, kiváló szakember, a szakmájában a kollégái által is elismert. A kolleganõi, a nõvérek nagyon szeretik, mindenkivel emberséges, és a diagnózist illetõen, nem kertel, elmondja a tényeket,hétköznapi ember számára is érthetõ,emberi nyelven.

Székesfehérvári Kórház- Rónai doktor nem tudom van e magánrendelése, de úgy tudom több kórházban is rendel. Alapos, kiváló szakember, a szakmájában a kollégái által is elismert. A kolleganõi, a nõvérek nagyon szeretik, mindenkivel emberséges, és a diagnózist illetõen, nem kertel, elmondja a tényeket, hétköznapi ember számára is érthetõ, emberi nyelven.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm.Ha Békés megyéhez találok közelebbit az jó lenne..:) Vagy esetleg Pest
Budapest- országos idegtudományi intézet Dr Markia Balázs Engem ö kezelt, becsületes, kedves jó orvos nem szòrja ki az embereket a váróteremböl!
törvényellenes lenne....
Nincs. Minden nõgyógyászati vizsgálaton bent kell lennie még egy személynek, hogy ne történjen visszaélés.
Én eddig 2 orvoshoz jártam, egyiknél sem volt asszisztens.
A 2. válaszolónak igaza van! Nem csak azért van az asszisztens, hogy segítsen az orvosnak, hanem õ a tanú, hogy a vizsgálat rendben zajlik, nem történik-e semmi furcsa sem az orvos, sem a beteg részérõl!
Magán orvosnál még sose találkoztam asszisztenssel, pedig voltam egy párnál. Nincs erre törvény. Sajna Budapest, így a szolnoki helyzethez nem tudok hozzászólni.
Nem törvény, hanem amolyan orvosi etikett. Nõgyógyászat tankönyvben is szerepel, hogy mindig legyen bent 3. személy a vizsgálatnál. Én is voltam már jó pár magándokinál, mindegyiknél volt asszisztens.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!