Találatok a következő kifejezésre: A magándokinál meg (3 db)

szerintem akkor az nagyon biztos:)
Szeritnem is biztos.-) Nekem is hál isten napra pontosak az uhjaim.-)
Azért most már a mai gépek nagyon profik, pláne a 4D-ek. Itt már nem szoktak tévedni. Szerintem ezt tuti biztosnak veheted! Gratulálok a babához!

Hány nap mire megkapom az igazolást a terhességről és magándokinál vagy normál nőgyógyászati rendelésen kaphatom meg előbb?

Kiderült hogy terhes vagyok, tegnap teszteltem pozitívat. kb két hete létszámleépítés miatt felmodott a cégem, de azt mondta a jogász vissza kell vegyenek mert a felmondás id?pontjában már terhes voltam, csak szerezzek igazolást a dokitól. Még nincs dokim. J?v?héten szeretnék menni, mert kb akkor leszek 7 hetes és akkor már elvileg van szívhang.

Legjobb válasz: nekem normál rendelésen azonnal ideadta a doki, ultrahang után.

nekem normál rendelésen azonnal ideadta a doki, ultrahang után.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a választ! elsõ vizsgálatra érdemes az apukával mennem? azt hallottam elég sok kérdés merül fel akkor, ami rá vonatkozik..
Ha elmész a dokihoz õ megállapítja a terhességet, és ha van szívhang is, akkor ad papírt a terhességrõl, amivel mehetsz a védõnõkhöz. Ott fogod megkapni a kiskönyvet!
A kérdező hozzászólása: akkor végülis jobb bemenni a normál rendelésre, mert a védõnõ is ott van. Vagy nem?
Szia!Náunk 11 hetesen adják oda az igazolást, addig nem és védõnõhöz sem engednek addig. Annyit tudsz tenni, hogy elmész táppénzre, majd a háziorvos kitalál egy indokot, aztán már csak viszed az igazolást.Táppénz alatt nem rúghatnak ki.
A kérdező hozzászólása: Már kirúgtak csak a felmodási idõmet töltöm azalatt meg nem lehet táppénzre menni. csak a felmondásomat tudom visszavonatni, de ehhez meg kell az igazolás.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!